Mit første møde med min cyberven

SPAR MANGE PENGE

Da jeg satte mig til rette i bilen lod jeg min nederdel glide lidt op. Jeg skal love for at Ole stirrede, da det var åbenlyst at jeg brugte strømpeholder. Og han vidste at mine trusser lå i hans lomme…

SEX I DAG?

Så kom dagen, hvor jeg mødte en mand her på g6n.dk, jeg havde skrevet lidt med.
Han var altid så sød og samtidig fræk i sine mails. Efter en del mails havde vi aftalte at mødes irl.
Mødestedet skulle være en cafe´ ude i byen, klokken 11 Lørdag formiddag.
Dagen for vores møde oprendt, og jeg var spændt lige fra morgenstunden.
Ville Ole være som jeg forestillede mig fra vores mails ?
Jeg drak min morgen te, og tog et langt dejligt styrtebad.
Trimmede hårene omkring fissen, så der blot var en korthåret sort trekant over venusbjerget,
og barberede nederste del af mine skamlæber .
Jeg kunne ikke lade være, men brugte håndbruserens varme stråler til at give mig en orgasme.
Ren og midlertidigt tilfredsstillet, tørrede jeg mig og gik nøgen ud i køkkenet og drak en kop te, mens jeg spekulerede på, hvorledes jeg skulle klæde mig. Det er jo koldt her i Januar, og jeg ville gerne se pæn ud for Ole, og samtidig være sexet klædt. Sjovt nok, i vores mail havde vi aldrig snakket om, hvad han fandt sexet af tøj.
Gik ind i soveværelset og kikkede i skabet. Det første jeg så var et var et lingerie sæt med machene BH, trusse og strømpeholder. Alt i lækkert hvidt kunst silke. Ville hvidt være for “uskyldigt” ?
Holdt det op mod min solarie brune krop, og kikkede i spejlet. Jo, måske Ole ikke ville synes det var sexet, men helt bestemt synes jeg selv det så godt ud. Beslutningen var taget.
Fandt et flot figur syet sæt tøj frem. Dybblå stram nederdel, der når mig lige til midt på låret, og dertil hørende jakke. Desuden en skjorte i hvid råsilke. Meget mørke brune nylons i silklook, og endelig mine sorte højhælede støvler.
Jeg lagde en let make-up, og klædte mig langsomt på. Betragtede mig i spejlet. Jo jeg så vist så godt ud som jeg kunne, et lille sprøjt af min ynglings parfume, “Jadore”, et par ringe jeg altid går med og et flot guldarmbånd. Jeg var klar. Kikkede på klokken, og fik så travlt. Hurtigt checkede jeg min taske, ringede efter en taxa. Tog min bedste (og eneste) lange ulveskinds frakke på og så var det afsted.
Det føltes som en evighed for taxaen at køre mig ind til byen. Endelig var vi ved Cafe´en.
Betalte taxaen og checkede klokken på min telefon. Klokken var 11. 10, pokkers også, for sent til vores første møde. Ville Ole være der, og hvis han var, ville han så være sur over jeg var lidt sent på den ?
Jeg trådte ind i Cafe´en, og til min overraskelse var der mange mennesker. Desværre også flere enlige mænd. Hvordan pokker kunne jeg vide hvem der var Ole. Jeg havde jo kun set billeder af hans pik på hans profil. Jeg tøvede lidt og kikkede lidt søgende omkring.
Heldigvis rejste en flot slank lidt ældre mand sig op, der med et glad smil højt sagde: “Hej Lotte”.
Jeg havde fundet min mail ven fra g6n.
Vi satte os ved hans bord, og sludrede snart løs om alt muligt andet end sex. Vi grinte og pjattede med hinanden som var vi virkelig gamle venner. Al min nervøsitet var blæst væk. Min beslutning var taget. Jeg undskyldte mig, og gik ud på toilettet. Her tog jeg mine trusser af, og foldede dem sammen til en lille pakke. Gik tilbage til bordet, og gav Ole min lille hvide pakke i hånden, og spurgte om han havde lyst til at gå et andet sted hen. Han lagde sine hænder i skødet, og lidt skjult af bordet undersøgte han pakken. Så op på mig med det største glade smil, og kunne knap sige noget. Det var heller ikke nødvendigt, hans glade øjne fortalte mig hvad jeg ønskede at høre.
Der var ingen tøven i hans svar da jeg foreslog at vi tog hjem til mig. Hånd i hånd slenterede vi ned til hans bil. Ved bilen omfavnede vi hinanden og kyssede. Længe. Det var dejligt. Han var virkelig en dejlig kysser. Da jeg satte mig til rette i bilen lod jeg min nederdel glide lidt op. Jeg skal love for at Ole stirrede, da det var åbenlyst at jeg brugte strømpeholder. Og han vidste jo at mine trusser lå i hans lomme. Da han satte sig ind i bilen, kunne jeg ikke lade være, men lagde en hånd i hans skridt. Wow for en bule der var. Jeg kunne mærke at jeg blev varm i hele kroppen. Rødmede og kunne mærke mine brystvorter blive hårde og stive. Jeg var absolut tændt. Blidt masserede jeg hans pik mens han prøvede at styre bilen sikkert hjem til mig. Inden længe havde jeg fået trukket lynlåsen ned, og sad med en hånd indenfor Ole´s underbukser. Holdt om hans store stive pik. Holdt den blot, for hvergang jeg begyndte at klemme den, lød Ole´s vejrtrækning som om han var ved at komme.
Under køreturen aftalte vi, at hjemme hos mig skulle jeg bestemme 100%. Han skulle blot gøre som jeg sagde. Jeg havde et par gode ideer, til hvordan jeg virkelig kunne gøre ham endnu mere sexuelt opstemt, før jeg endelig ville have hans dejlige stive pik.
Da vi nåede frem til min adresse, trak jeg hånden til mig, og lynede hans bukser.
Hjemme hos mig tog jeg hans overfrakke, og bad ham gå ind i soveværelset, hvor han skulle lægge alt sit tøj, og så komme ind i stuen til mig. Jeg lavede en cocktail til os begge i mit køkken, og tog derefter plads i en magelig lænestol i stueen. Ole kom snart ind til mig. Jeg betragtede hans flotte krop, som han stod der nøgen foran mig, med pikken strittende stor og hård. Ole var pragtfuld at se på. Det var ikke nemt at lade være med at røre ved ham. Men jeg havde besluttet at pirre ham, se hvor langt jeg kunne gå, før han bare ikke kunne holde sin udløsning tilbage.
Jeg rejste mig, og bad ham sætte sig tilrette i stolen, med benene spredt. Han kunne drikke sin cocktail, men ikke lege med sin pik. Jeg stillede mig midt på gulvet foran ham. Begyndte langsomt at knappe min skjorte op. Lod mine hænder glide kælende ned over brystet, og omkring mine hofter. Lynede nederdelen ned i ryggen, og med et lille vrid af hofterne, gled den ned. Min skjorte dækkede til lige over min nøgne fisse, og hurtigt åbnede jeg de sidste knapper. Lod den glide ned over mine skuldre, og gå på gulvet. Jeg trådte et skridt frem, mens jeg kælede for mine inderlår, og op over maven. Blidt masserede mine bryster, og pirrede mine spændte brystvorter. Langsomt tog jeg hænderne om på ryggen og hægtede BH´en op. Lod den falde på gulvet foran mig. Lagde mine hænder under brysterne og understøttede dem, kælende for vorterne med en finger. Hele tiden holdt jeg øje med Ole. Han sad helt stille i stolen, og fulgte enhver bevægelse jeg gjorde. Åbenbart havde han helt glemt sin cocktail. Jeg gik tættere på han, og løftede et ben op og satte det på stolens armlæn. Mit venusbjerg var hævet og de ydre skamlæber opsvulmet, så liderlig som jeg var. Bad Ole lyne min støvle ned, og hjælpe mig at med den. Det gjorde han gerne, mens han tungt trak vejret .
Så kom turen til næste støvle. Stod på samme måde, men nu lod jeg et par fingre skille mine skamlæber, så han rigtig kunne se min fugtige åbne fisse. Ole´s pik stod så stiv som aldrig før, og jeg var bare så liderlig. Trådte et skridt tilbage og stod med fissen i hans hovedhøjde, og blidt onanere mig selv med en finger. Efter synet af Ole´s pik, kunne han vist ikke holde sig meget længere.
Lagde mig på knæ, bøjede mig frem og greb om pikken og tvang den ned så jeg kunne tage den i munden. Jeg sugede på det glatte pikhoved og snart kom han i voldsom udløsning. Igen og igen pumpede pikken sin dejlige varme sperm ud i min mund. Så meget og så voldsomt at jeg måtte sluge det, for jeg holdt mine læber var stramt lukket om pikhovedet. Jeg lod min tunge glide kærligt rundt på pikhovedet, og fik yderligere lidt sperm. Smagte på saften inden jeg sank. Jeg trak hovedet tilbage, og Ole´s stadig stive pik gled ud af min mund. Kikkede op, og han bøjede sig frem, kom mig i møde til et varmt ivrigt tungekys. Ole greb mig under armene, rejste sig og trak mig samtidigt op og stå.
Vi stod tæt omfavnende hinanden og kyssede. Hans hænder kælede for min ryg, gled ned over min numse, og en hånd fortsatte over min mave for at finde min fisse, og begyndte at onanere mig. Ole kyssede mig ned over halsen, og gik ned på knæ, lagde en hånd under mit ene bryst, og tog vorten i sin mund blidt og dejligt sugende på den. Jeg begyndte at stønne under de dejlige kærtegn, og Ole kyssede mig ned over maven, og begyndte at slikke min fisse. Villigt spredte jeg benene, så han bedre kunne komme til. Det var vidunderligt at mærke hans tunge, tage dybe slik op i mig, suge på de indre skamlæber. Han lod en tommelfinger trænge sig op i min våde fisse, mens hans tungespids slikkede min lille clit. Jeg følte mig helt svag, og holdt mine hænder på hans hoved. Pressede hans ansigt mog mit underliv, mens jeg stønnede højere og højere. Kunne mærke orgasmen komme. Kunne ikke holde et skrig tilbage, da min fisse begyndte at trække sig sammen i krampe trækninger da jeg kom i en forygende orgasme. Jeg pressede Ole´s hoved mod mit underliv.
Helt slap efter min orgasme, støttede Ole mig, og igen kyssede vi hinanden. Denne gang mere blidt.
Han løftede mig op, og bar mig ind i soveværelset. Lagde mig blidt på sengen, og begyndte at kysse og kæle for hele min krop. Tog forsigtigt min strømpeholder og nylons af. Hans pik stod dejlig stiv, da han lagde sig ved siden af mig. Vi lå og kælede for hinanden, hviskede til hinanden hvad vi nu kunne tænke os.

porno med danske piger