En moden kvindes bekendelser

SPAR MANGE PENGE

Så en herrecykel sat op ad huset. Hvem pokker mon det er, tænkte jeg. Per og Hanne kører da altid i bil? listede hen til et vinduet og forsigtig kikkede jeg ind. Der var ingen – næste vindue…

Når jeg engang imellem læser om andres bekendelser, kan jeg ikke undgå, at tænke på mine egne.
Jeg har lige læst om en ung fyr som kunne lide at gå i kvinde tøj. Det fik mig til at tænke på engang hvor jeg overraskede en mand i at stå og spille pik af, kun iført et par sorte strømper med søm og en flot lille hofteholder. Vi var i sommerhus, min mand og jeg. Nu da børnene er flyttet hjemmefra, nyder vi mange gode dage alene i vores sommerhus.
Vi plejer at se efter nogle af vores gode naboers huse når de ikke selv er der, og det var i den forbindelse jeg så manden.
På en af mine runder var jeg gået op til Hanne og Pers hus. De bor i en dejlig lille hytte godt gemt bag en lille alle´. Jeg var lige kommet op for enden af alleen da jeg så en herrecykel sat op ad huset. Hvem pokker mon det er, tænkte jeg. Per og Hanne kører da altid i bil?
Jeg listede hen til et vinduet og forsigtig kikkede jeg ind. Der var ingen – næste vindue – mit hjerte bankede og indrømmet jeg var lidt bange. Ved soveværelsesvinduet var der bid… Der stod en! en mand på ca. 35 år, flot må jeg sige. Men han havde hofteholder og sorte strømper på. Han stod med ryggen til mig og var ved at prøve nogle af Hannes højhælede sko. Gad vide om det også var Hannes undertøj han stod i? Skoene passede vist ikke. han tog den ene op, snusede lidt til den, kørte den hen over kinden med den ene hånd og med den anden begyndte han at gnide på sin pik. Sådan stod han lidt. Så satte han skoen og begyndte at rode lidt i skufferne. Han tog nogle små trusser op, snusede lidt til dem. Så hev nogle strømper op. Kørte dem hen over pikken. Han tog en af strømperne på som en handske og begyndte at gnide sin pik igen. – Fandens også, at han vender ryggen til, tænke jeg -. Min angst var ved at blive overtaget af liderlighed. Gad vide hvem han var, og hvad han lavede, tænkte jeg, det sidste kunne jeg jo selvfølgelig se, men alligevel. Pludselig hev han en gummipik frem fra skuffen. nå nååe – tænkte jeg… den søde Hanne ved nok hvordan hun skal forlyste sig…. – Han startede den – kørte den rundt om sin pik. Så tog han den i munden og suttede på den som en anden kvinde der fik pik langt ned i halsen. Det så frækt ud… Pludselig vendte han siden til. Jeg dukkede mig… Og da jeg kikkede igen…. så! . – tak skal du ha´ – en pik, stiv som et bræt, stor og tyk. Pikhovedet var helt blottet og den stod lige ret ud fra ham. Hans ene hånd gned stadig frem og tilbage på pikken – Han stod med lukkede øjne og nød det.
Nu var min angst afløst af liderlighed. Jeg havde kun en løs sommerkjole, en BH og et par små trusser på. Nu røg trusserne – jeg kunne simpelthen ikke lade være. Op med kjolen og ned med trusserne. Hurtigt trådte jeg ud af dem. Med den ene hånd holdt jeg kjolen oppe og med den anden begyndte jeg at gnide min clit.

Synet af denne mand i min venindes sorte strømper og hofteholder var bare for meget. Han lagde sig ned på sengen imedens han stadig spillede på sin flotte stive pik. gummipikken kørte han ned over maven og ned til pikken igen. Han spredte benene lidt og jeg tænkte .. – gad vide om han gør det?? Jo han gjorde…. Han prøvede at stikke pikken op bagi. Han trak benene helt op og spredte dem. Det lykkedes ham, han fik pikken stukket et godt stykke op. Først lå han og nød det kunne jeg se. Med sammenknebne øjne kørte han som en gal på pikken imedens han kneppede sig selv bagi.

Jeg havde lænet mig helt fremover for bedre at kunne se. Men der var ligesom noget genskin i ruden, så jeg måtte næsten trykke min næse mod vinduet. Sådan stod jeg og nød det medens jeg gned min fisse, det bedste jeg havde lært

Pludselig stod han og så på mig… Ja hvem der blev mest forskrækket ved jeg ikke! Mit hjerte hoppede helt op i halsen på mig og i løbet af 20 sekunder stod han ude og holdt fast i mig. Hvem fanden er du? og hvad ret har du til at glo ind af andre folks vinduer. ? nærmest skreg han ind i hovedet på mig. Jeg er nabo og holder øje med huset fik jeg fremstammet…. – Men hvem er du? Jeg genvandt lidt af fatningen – Og hvad lave du her, og så i Hannes undertøj. Han blev helt rød i kuplen….. Ja æh. Jeg er Hannes fætter, men hvad fanden rager det dig??? Nej nej, det gør det da i for sig heller ikke, svarede jeg. Men jeg havde ikke hørt noget om, at der skulle komme nogen her, så jeg synes da det er lidt underlig du er her. – Hanne plejer altid at fortælle når nogen kommer og låner huset.
Nå ja og hvad så! -hun har vel glemt det. Jeg har da så tit lånt huset! sagde han. Javel ja. svarede jeg – du plejer måske også at låne hendes undertøj. Han blev rød igen… han viste ikke hvad han skulle sige!!!!
Men så han fik åbenbart øje på mine trusser som lå på jorden. – Du plejer måske at smide dine trusser her på jorden?, eller det er måske ikke dine? – Nu var det mig der mundlam…. Hurtigt tog han fat i min kjole, trak den op så hele min glatbarberet fisse stod frit for hans åsyn. Nå ser man det… Fruen har nok været med på en kikker og har spillet fisse af hva´. Kunne du li´ hvad du så .. hva´, spurgte han. Skrækken havde lagt sig lidt igen. Og jeg måtte bekræfte at jeg godt kunne lide synet.
Hans pik havde lagt sig lidt, men alligevel så det dejligt ud, som han stod der med pikken, indrammet af et par sorte strømper og en hofteholder. Han stod stadig med min kjole oppe og betragtede min kusse. Jeg tog fat i hans pik og sagde, synes du ikke vi skal gå indenfor? Jo svarede han blot og medens jeg bevarede taget i pikken trak jeg ham med indenfor.
Vi gik helt ind i soveværelset. Hannes undertøj lå overalt, Gummipikken lå på sengen, skuffen stod åben. – Der lå for øvrigt nogle fotos i kunne jeg se. – Han begyndte at kysse mig, først lidt blidt og forsigtigt men snart hårdt og krævende. Hans hænder kuplede sig rundt om mine bryster. Først krammede han dem uden på kjolen så tog han fat i udskæringen og med et snuptag trak han både kjole og BH ned så mine bryster nærmest sprang ud.
Han begravede sit hoved i dem. Jeg elsker store bryster mumlede han fra kavalergangen. Han suttede, krammede dem, slikkede dem. oh det var lækkert – det var lige det jeg trængte til. Jeg havde stadig fat i pikken; men det havde nu ikke været nødvendig med noget håndarbejde, pikken stod bare igen. Det her overgik næsten fantasien. Hold op hvor var den stor. Lang og tyk men alt stiv som bare fanden. Kunne du tænke dig at få pikken kørt af imellem mine bryster, spurgte jeg ham. Ja mon ikke! – Straks satte jeg mig på sengen, spredte mine ben så kan kunne komme helt ind til mig og sagde ” så kom”. Med begge hænder tog jeg fat om balderne på ham og trak ham ind. Hans pikhoved trykkede sig lige ind imellem brysterne. Jeg trak dem lidt fra hinanden så pikken rigtig kunne komme ind og ligge. Stille og roligt kørte han sin pik op og ned imellem mine bryster.
Jeg behøvede ikke engang at holde brysterne sammen. Kjolen og bhén holdt dem sammen, så nu kunne jeg begynde at koncentrerer mig om min fisse igen. Den var drivene våd. Jeg begyndte også at fange hans pikhoved med munden, hver gang det kom op. Jeg synes det var utrolig stort. Han stønnede…. Ohh hvor er det godt….
Går du aldrig med strømper spurgte han. Jo svarede jeg ham grinene; men ikke om eftermiddagen og i den varme. Men ellers spurgte han stønnende. Jo ellers gør jeg. Jeg ejer faktisk ikke et par strømpebukser. Årh er det rigtig….. sagde han – vil du ikke tage et par på nu Et par af Hannes? jeg ved nu ikke, sagde jeg – det kan jeg da ikke… Jo gør det nu sagde han…… Nå ja… hvad fanden, kan du – kan jeg vel også -svarede jeg ham. Men så skal du ligge dig ned og spille på din pik igen. Han nærmest sprang ned på sengen. Pikken vippede ikke engang, den var så stiv at den ikke kunne.
Jeg tog en sort hofteholder der lå på gulvet. Den passede på en prik, men Hanne og jeg er selvfølgelig også næsten lige store. Fra skuffen tog jeg en strømpe. Den var også sort med et flot mønster på. Den anden strømpe måtte jeg rode noget i skuffen efter. Gud fader hvor havde hun meget af sådan noget. Mere end mig tror jeg.
Billederne fik jeg også et hurtigt kik på. Der var nogle hvor Hanne fik pik af fremmede mænd og et hvor Per kneppede med en anden pige. Der var også et hvor Hanne lå og slikkede fisse af på en pige. Så mon ikke jeg skal have mig en snak med den lille Hanne en dag …. det kunne blive lækkert!

SEX I DAG?

Jeg fandt den anden strømpe, langsom trak jeg dem på…… jaa spil på din pik opilede jeg ham.

Meget langsom hægtede jeg den ene strømpe på. Bliver du liderlig spurgte jeg ham. Åh ja stønnede han. Hvad så når jeg spiller på min fisse? Sagde jeg samtidig med jeg spredte fisse helt ud med den ene hånd og spillede på min kilder med den anden ….. åhrrr stønnede han det er næsten for meget!
Kan du li den er glatbarberet? Ja for helvede stønnede han. Jeg stak et par fingre op i fissen medens jeg fortsat spillede på min kilder. Nej hvor er det dejligt, stønnede jeg nu. Jeg tog fat i den anden strømpe. Det gik nu ikke så langsom mere. Jeg kunne mærke at nu skulle jeg snart have pikken op i mig. Hurtigt fik jeg den trukket på plads – hægtede den på hofteholderen, og steg op i sengen. Jeg skrævede hen over ham og sænkede mig lige ret ned over hans pik. Det sagde bare smask da den gled op. Jeg var så våd at jeg garanteret kunne have taget en hestepik uden besvær. Åh. hvor var det godt. Langsom roterede jeg lidt rundt på pikken, for ligesom at mærke den rigtig. Det var sindssygt godt. Han tog fat i mine store bryster og begyndte at hæve røven op og ned. Jeg løftede mig lidt fra ham og så skal jeg love for at der kom gang i ham. Han bankede sin pik op i mig, ja han råkneppede mig simpelthen, og i en voldsom hastighed, så godt, at jeg et øjeblik efter kunne mærke et brus af en orgasme som var på vej. Sol, måne og stjerne stod omkring mig og som en vild red jeg med. Så kom han – med et sprøjt som simpelthen spulede indersiden af min livmoder. Store sprøjt kunne jeg mærke og med tryk på, igen gik den på mig…. Vi gav begge nogle brøl, som sikkert kunne høres langt væk inden vi fuldstændig udmattet væltede om på siden.
Sådan lå vi lidt medens vi prøvede at få vejret igen. Tak skal du ha´ -Det er længe siden jeg har fået så kraftig en udløsning. Ja selv tak svarede jeg. Og så talte vi om hvor dejlig det havde været osv. Jeg spurgte ham om hvorfor han kom her i huset idag og hvorfor han gik i Hannes undertøj.

Han fortalte at han engang ved en fejltagelse havde set nogle fotos af Hanne. Dem der ligger i skuffen ville jeg vide?… Nej det var nu ikke dem. Det var bare nogle af Hanne hvor hun var “model” iført sort undertøj, hvilket tændte ham meget. Han havde altid været fascineret af modne damer i sort undertøj. Han var begyndt at lægge mere mærke til hvad hun gik i, hvordan hun sad, om man kunne få et glimt af et stykke med bart osv. , hvilket han oftere og oftere fik.
Han havde tit indtrykket af, at hun med vilje, ville vise ham hvad hun gik i, eller måske var det bare fordi hun ville se, hvor liderlig hun kunne gøre ham. Men et eller andet var der!
Jeg frittede ham lidt – om han blev liderlig når han så “noget” – Ja selvfølgelig sagde han – og det ender selvfølgelig med, at jeg må ud på toilettet og spille pik af. Egentlig tror jeg Hanne ved at jeg gør det, sagde han. Hun smiler altid så indforstået til mig når jeg kommer ud.

Hanne og Per havde så tit opfordret ham til at benytte huset; men han havde altid undslået sig, lige indtil idag. Per havde vist ham hvor der lå en nøgle, så han bare kunne gå ind. Og idag havde han altså gjort det. Han var gået lidt rundt og set på tingene og dermed også i soveværelset.

Da han havde åbnet skuffen til undertøjet var denne liderlighed kommet som et lyn fra en klar himmel. Han havde mærket på det, duftet til det – uhmm det var lækkert – og ligesom jeg selv, var han blevet overrasket over hvor meget Hanne egentlig havde af sådan noget. Og fra at se og mærket på det, og til at tage det på, var der ikke langt – resten kendte jeg jo.

Medens vi lå og hyggesnakkede lå jeg med det ene ben ind over ham. Han lå på ryggen, så jeg kunne gnide mit strømpeben stille hen af hans pik. Han var helt stiv igen. Jeg tog fat i pikken. Langsomt gned jeg op og ned ad den… Nåå.. bliver du liderlig igen, kan du ikke tåle at snakke. Nej gu´ kan jeg ej. Det et det bedste jeg nogen sinde har oplevet, langt bedre end mine fantasier, svarede han. Kan du igen spurgte jeg. Hvad tror du? Ok, jeg skal lige ud og tømmes på toilettet. Min fisse er helt fyldt med din sperm. Det løb ned af mine lårer selv om jeg holdt en hånd for. Sikke en ladning, jeg skal love for at jeg var blevet fyldt.

Han lå og gned lige så stille på sin pik, da jeg kom ind igen. Hvad med om jeg fik lov til at slikke fisse af på dig spurgte han. Det lyder da lækkert, svarede jeg og for anden gang skrævede jeg ind over ham. Men denne gang satte jeg mig på hans hovedet. Jeg tog fat i nakken på ham og løftede hans hovede så jeg rigtig kunne mærke hans tunge i min kusse. Så slik mig, sagde jeg. Det var ikke kun ham der var liderlig igen. Jeg var hæs af liderlighed. Slik min våde fisse. Jaa det er rigtig.. stik tungen ind i mit fissehul. Kan du smage dine egne safter, at du sprøjtede din dejlige sperm op i mig… Åhh hvor du slikker godt. Giv min kilder en tur, jaa det er rigtig – bliv ved, bliv ved stønnede jeg. -Når jeg bliver så liderlig elsker jeg “dirty” snak. – Jeg rakte en hånd bagud for at spille på hans pik. Han var selv i fuld gang. Hans ene hånd kørte i en rasende fart op og ned af pikken. Jeg vil sutte på din pik også, sagde jeg og vendte mig så vi lå i en 69´er. Min fisse masede jeg ned i hovedet på ham igen. Jeg greb pikken og lod den forsvinde i min mund. med den ene hånd tog jeg fat i hans nosser, med den anden kørte pikken ind og ud af munden. Hold fast hvor han gav sig. Imellem smaskelydene fra min fisse kunne jeg høre hans velbehagelig lyde som fra en, der var paradis nær!
Bøj din ben sagde jeg til ham – og spred dem. jeg slap nosserne og kørte en finger om til bagindgangen. Jeg legede lidt med ringmusklen, inden min finger røg ind. Et øjeblik slap han min fisse; men så masede jeg den simpelthen ned i hovedet på ham igen. Han forstod det.. og begyndte og slikke igen. Han prøvede også min bagindgang. oh hvor det var dejlig. To fingre op i fissen og en i røven……
Jeg fik øje på Hannes gummipik. Den skal han fan´me ha skal han… som tænkt så gjort. Det gav et sæt i ham da jeg stak gummipikken op bag i ham. Åhrr … kom det fra mine lår. Hvis du vil være kvinde skal du også have pik, svarede jeg ham. Ja, ja, hørte jeg ham mumle; men det var i øvrigt for sent at protestere, for gummipikken var allerede halvt oppe i ham. Han holdt op med at slikke mig. Gør det ondt ville jeg vide.. Nej det er dejligt, svarede han. Det her har jeg drømt om i flere år, fortsatte han. Det har jeg også svarede jeg og fortsatte nu med at slikke hans ikke så stive pik igen. Han fortsatte også med fornyet kraft med at slikke mig.

Drømmer jeg eller er jeg vågen????
Det var som om det ikke var virkeligt – det her…. Det var det heldigvis og hans pik rejste sig også lynhurtig igen. Jeg kunne mærke at jeg snart ville komme igen. Hans tunge var snart på min kilder, snart i min anus. Han tungekneppede mig i fissen – hold da kæft hvor var han god til det.
Det var som om at min udløsning kom helt ned fra tæerne af. Jeg kunne mærke varmen brede sig op i kroppen. så rystede hele min krop sig i en gigantisk orgasme. Jeg spændte hele underlivet sammen om hovedet på ham, så jeg vel nær havde kvalt ham; men på ham bevirkede det at hans udløsning også kom, et øjeblik efter sprøjtede hams pik for anden gang; men denne gang tog jeg det hele i munden. Heldigvis var der ikke så meget, som i den første udløsning, for så havde han garanteret kvalt mig. Denne udløsning passede lige til, at jeg kunne synke den . Jeg slikkede pikken helt ren, inden jeg faldt om på siden af ham.

Sådan lå vi længe. Vi var helt udmattet begge to. Hvor længe vi lå, ved jeg ikke. Måske har jeg blundet lidt, for lyset var ved at aftage, da jeg slog øjnene op igen. Jeg vendte mig om og lagde mig ind til ham. Vi puttede lidt, kyssede hinanden blidt og kærligt. Vi blev enige om dette her ikke var sidste gang. Han så meget forelsket ud, hvilket fik mig til at sige at jeg hellere måtte komme hjem. Jeg fik ham også fortalt at jeg ikke var interesseret i at rejse fra min mand osv. Det var han også indforstået med, sagde han. Bare han måtte kneppe mig igen. Om du må sagde jeg – du skal….. Ellers sladre jeg til Hanne, at du går i hendes tøj grinede jeg. Nej det gør du ikke, sagde han. Jeg kunne se at han blev bange. Nej selvfølgelig gør jeg ikke det, det var bare for sjov. Næste gang kan vi gøre det over ved mig, så må du låne noget af mit tøj. Hvad siger din mand mon til det. Ja… du kan højest risikerer, at det er ham der knepper dig bagi og ikke mig fortsatte jeg i sjov. Tror du han vil det spurgte han. Måske. Kunne du tænke dig det spurgte jeg. Jeg har aldrig prøvet det sagde han, men jeg har da drømt om det. Er det dit alvor? spurgte jeg. Ja det er det da.

Men det må¨i høre om en anden gang.

porno med danske piger