Mine TV bekendelser

Jeg er en almindelig fyr på 36 med kone, barn og hus. Hvis andre havde det fulde kendskab til mig, ville de nok mene at jeg er lidt unormal. Jeg har en fetish for pige/dametøj…

Nu vil jeg fortælle lidt om mine erfaringer gennem tiderne.

Det hele startede da jeg var i starten af tyverne da jeg var ungkarl. Det tog sin begyndelse en ganske almindelig Lørdag eftermiddag da der kom reklamer. Jeg kiggede dem igennem, hæftede mig ved noget i Bilka-reklamen. Fræk blondeundertøj..J…frækt tænkte jeg, men så ringede det på døren og jeg glemte alt om det.

Et par uger senere dumpede der et lille katalog ned i postkassen fra Daelles Varehus. Jeg viste min mor engang havde købt noget billigt tøj der, så jeg kiggede det igennem…damn der var også dameundertøj. Denne dag ringede det ikke på døren, så jeg fordybede mig i tingene. Jo mere jeg kiggede, jo hårdere blev min unge pik. Til sidst tog jeg kataloget med ind i sengen og tog en spiller.

Jeg tændte SÅ meget af på de flotte frække modeller i det frække undertøj, så jeg fik en helt fantastisk udløsning. Bagefter lå jeg og sundede mig lidt. Lå og tænkte på hvordan det mon ville være at have g-streng og hofteholder på, og blev enig med mig selv om at det måtte prøves. Bagpå kataloget var en bestillingsliste. Jeg viste intet om størrelser på dameundertøj, men bestilte et par g-strengs trusser og et par strømpebukser. Dagene gik og pludselig ringede det på døren en formiddag. Det var posten med en pakke til mig. Mit hjerte sprang op i halsen . Jeg følte at postbudet havde kigget i pakken, og nu viste at jeg tændte på indholdet i pakken. Kobberrød i hovedet fik jeg betalt for pakken, lukket døren og fik pulsen ned. Da postbudet var væk åbnede jeg pakken. Sikke et syn: Hvide gennemsigtige g-streng og et par strømpebukser. På med det, mindre end 3 minutter efter havde jeg den første udløsning…skønt.

I den kommende tid købte jeg flere trusser, for det meste i Bilka, selvom jeg altid var noget pinlig berørt over at færdes i afdelingen for Lingeri. Men det var også spændende, tænk hvis jeg mødte nogen jeg kendte mens jeg havde et par dametrusser i indkøbsvognen. Det gav mig efterhånden et kick at tage på indkøb, gå rundt og fordybe mig i de frække ting, mærke på undertøjet, studere om det var den rette størrelse , mens der var masser af mennesker omkring mig…. Pirrende…

Efterhånden som jeg blev lidt mere modig, tog jeg g-streng på ud og handle. Men det endte tit galt, jeg endte med at måtte haste ud på kundetoilettet fordi jeg var ved at komme. Jeg nåede faktisk kun at komme ind i båsen og få tøsepikken frem, så sprøjtede det ud. En enkelt gang var alle båsene optaget, så måtte stille mig ved kummerne. Da jeg stillede mig der, stod der en moden mand ved siden af mig. Jeg lukkede øjnene og tømte tøsepikken for sperm uden overhovedet og spille den. Da jeg åbnede øjnene, stod den ældre mand og stirrede på mig. Han sagde ikke noget, men der var ingen tvivl om at han havde set hvad der kom ud. Vi lynede begge bukserne op i stilhed og forlod toilettet. Lidt senere mødte jeg ham igen, han var sammen med sin kone. Han kiggede på mig intenst..jeg var i den grad afsløret.

Som tiden gik blev jeg mere og mere fortrolig med min fetish, og begyndte for alvor og tænde på at blive gennemskuet. En indkøbstur husker jeg meget tydeligt. Hjemmefra havde jeg besluttet at jeg ville købe en bodystocking og ville gennemskues af en anden kunde. Min plan var at lyve lidt.

SEX I DAG?

Jeg tog af sted iført et par meget små g-streng og et par strømpebukser samt ultrastramme cowboybukser. Jeg fandt en henrivende sød bodystocking i hvid, tog den i hånden og henvendte mig til en dame i fyrrende som stod og ledte efter en bh. " Undskyld mig, men kan du hjælpe mig? Jeg har en kæreste som er ca. samme højde som mig og med små bryster. Tror du denne her vil passe hende?" Hun kiggede på mig, blikket flaksede op og ned af mig. Jeg tror hun fik øje på min store bule i de stramme bukser. Den vil helt sikkert passe hende, svarede hun. Men du har set det er med hægtelukning forneden ikk`?…Det er det sørme også fik jeg frastammet. Med et faldt min facade, jeg var bustet!!!…Mange tak sagde jeg og gik hurtigt derfra. Nu er skæbnen nogle gange uforudsiglig. Da jeg stillede mig op i den lange køen ved kassen, stod hun lige foran mig. Hun vendte sig om og kiggede på mig som om vi aldrig havde set hinanden før. Så begyndte kvindemennesket at snakke løs om tilbud i butikken og om vejret og altmuligt andet. Jeg stod bare helt paf og sagde , ja..nå..og så videre. Hun kom gennem kassen og betalte. Da det blev min tur stod hun og pakkede alle sine ting for enden af båndet. Jeg havde kun 2 liter mælk og min bodystocking som gled ned af båndet ved siden af hendes varer. Da jeg kom om for at putte det i pose, sagde hun: Jeg er sikker på den bodystocking vil passe dig!!! Hun sagde det med en stemmeføring så det virkelig kunne høres.

Jeg blev mørkerød i hoved, sagde intet, men pakkede mine ting og smuttede. Det var nok hendes lille hævn for at jeg havde henvendt mig til hende.

Nogle måneder efter episoden i Bilka, dummede jeg mig gevaldigt. Jeg havde samlet alt mit lingerie sammen og vasket det. Efter vasken hængte jeg det på tørresnoren ude i bryggerset og glemte alt om det. Senere på dagen kom en af mine venner på besøg, vi fik lidt øl, spillede lidt kort. Da han skulle hjem, hentede han sine sko ude ved hoveddøren og tog dem med i bryggerset, tændte lyset…Lige midt i det hele hang der 8-10 par frække trusser, strømpebukser, og selvsiddende strømper. Han kiggede på mig. Hvad helvede er det spurgte han. Lynhurtigt havde jeg forklaringen. " Min nabos vaskemaskine er i stykker, så hun spurgte mig om jeg ville vaske det for hende. Nå, okey sagde han og så snakkede vi ikke mere om det. Det er i øvrigt aldrig blevet nævnt siden.

Tingene har gennem årene udviklet sig. Jeg er blevet gift og har fået børn, men har stadig min utæmmelige trang til at være tøs. Jeg har et job med meget afvekslende arbejdstider, hvilket betyder jeg ofte er alene hjemme. Oppe på loftet står 2 mindre kasser med mærket " Gammelt skrammel, må ikke smides ud" Men i ene af de to kasser gemmer der sig en bjerg af frækt undertøj, kjoler,nederdele, toppe, støvler og højhælede sko. I den anden et præsentablet udvalgt af dildoer, buttplugs, brystklemmer og et par store kunstige bryster. Når jeg er alene hjemme er jeg ALTID lige oppe på loftet. Så er det i bad, finde dagens tøj, tage det på og tage kassen med "ting" med ned til computeren. Jeg har gennem de sidste 3-4 år mødt mange modne mænd som tænder på at se mig på webcam, og jeg nyder det!!! Nogle vil bare se mig i lingeri, andre vil se mig helt fra nøgen, mens jeg tager undertøjet på, kjole/nederdel og så ellers bare nyde det færdige resultat. Men andre gar lige et par skridt videre. Når jeg fuldt påklædt, spørger de om jeg noget legetøj. Jeg stiller det hele til skue foran webcammet og så kommer der gang i sagerne. Det ender altid med en kanonlækker udløsning for os begge. Jeg tænder også på bondage. For noget tid siden chattede jeg med en moden Herre. Det endte med stram opbinding af min tøsepik, meget rød røv. Han sad bare der og fortalte hvad han ville se, og så skulle jeg gøre det. Det var hårdt. Andre vil se en afslutning hvor jeg først sprøjter i et glas og så drikker det bagefter. Det har jeg også vænnet mig til.

Jeg har kun haft et IRL møde gennem årene. Det var i Maj måned sidste år. Jeg mødte på chatten en ældre mand som tændte vil på mig. Vi chattede frem og tilbage, han fik min MSN adresse og vi chattede videre der. Han så mig på webcam og nød hvad han så sagde han. Pludselig spurgte han mig hvor jeg var fra. Det viste sig at vi boede i samme by. Han spurgte om vi ikke skulle mødes. Jeg var først afvisende, men skrev så at vi kunne mødes et neutral sted. Vi aftalte en skov i nærheden af mig. Aftalen var at jeg skulle have min røde bodystocking på, sammen med et par selvsiddende strømper og mine kunstige bryster samt min lille kort latex-nederdel Da vi loggede af MSN, gik der nærmest panik i mig. HVAD HELVEDE HAR DU RODET DIG UD I? tænkte jeg højt. Men samtidig var der noget i mig der sagde: Det skal prøves det her. Så jeg tog min frække røde bodystocking på. Den er stort set gennemsigtig bortset fra lidt blonder foran. Bagpå er der kun snorer til at holde sammen på den. Da bodyen var monteret, tog mine strømper og min nederdel på. Udenpå tog jeg et par joggingbukser. Nu stod jeg pludselig med et problem. Hvad gør jeg med brysterne? Hvis jeg tog dem på nu, ville alle naboerne kunne se det meget tydeligt. ( Det er et par c-skåls bryster ) Jeg tog dem i lommen på min fleechtrøje. De fyldte meget i lommerne og kunne ses, men man kunne ikke se hvad jeg havde i lommerne. Ud af døren og en rask gåtur. 10 minutter senere var jeg fremme ved det aftalte sted. Der var ikke et øje. Jeg satte mig på en bænk og tændte en smøg. En mand gik forbi med sin hund, så vi ville altså ikke være helt alene hvis ellers han kom. Efter at have røget gik jeg tur væk fra parkeringspladsen hvor vi skulle mødes. Men jeg gik ikke længere væk end jeg kunne se hvis der kom en bil. Efter 5 minutter vendte jeg om og fik tilbage mod parkeringspladsen. Pludselig kom en varevogn magen til den han havde beskrevet. Jeg var kommet tæt på bilen. Jeg blev pludselig klar over hvad jeg havde gang i. Jeg blev grebet af panik, men blev hurtig klar over jeg ikke bare kunne smutte. Han havde jo set mig nu…og han vidste hvad jeg gemte inderst inde. Han steg ud af bilen og kom smilende hen til mig. Hej min lille skattertøs sagde han. Skal vi sætte os ind i bilen? Inden jeg havde svaret åbnede han gelant døren for mig og jeg steg ind. Det viste sig at der at bilen var indrette med en stor madras bagi bilen. Nå sagde han hvordan har du det? Jo, jeg er spændt svarede jeg. Det er også sagde han og tog en buttplug frem. Tag lige den her op i fissen sagde han og rakte den over til mig. Jamen jeg har alt det her tøj udenpå sagde jeg. Så må du jo hellere tage det af sagde han. Det skal lige siges at det var ved højlys om formiddagen og vejen der var 100 meter væk er en del trafikeret, pludselig kunne en anden bil jo dreje ind til os.

Da jeg tog fleechtrøjen af sagde han skarpt til mig: Hvor er dine bryster? I lommen her svarede jeg. På med dem og det er lige nu. Jeg tog brysterne i lommen og lagde dem til rette i brystskålen. Det var godt sagde han og startede bilen. Jeg gik nærmest i panik. Hvad skal vi? Jeg vender bare lige bilen så vi kan kigge ud på vejen. Nu kunne vi se ud på de forbikørende biler, men de kunne jo så også se og. Det var meget grænseoverskridende og sidde der med store bryster indpakkede i røde frække blonder, men situationen tændte mig alligevel.

Jeg havde ikke fået buttpluggen op endnu, så han sagde til mig: lad mig lige sætte den den buttplug op i fissen på dig. Jeg havde stadig mig joggingbukser på, så dem tog jeg af, og afslørede mig nylon indpakkede ben samt den korte nederdel. Hvor er du bare skøn sagde ham. Kom så, det ene ben op til forruden og det andet på sædet. Jeg udstillede mig hermed i en meget ydmygende stilling, alle kunne se mig gennem forruden ude fra vejen. Buttpluggen kom op og fyldte mig total ud. Sæt dig sagde han. Jeg satte mig i sædet og den gled helt i bund. Det var lige så det flimmerde for mine øjne.

Nu strakte han sig i sæden og tog sin pik frem fra sine bukser. Jeg stirrede målløs på pikken. Ikke alene var den lang den var og extrem tøj. Sikke en pæl. Jeg var nu så liderlig at gav lidt spil på mig selv. Jeg rakte over ham og tog pikken i hånden og begyndte og glide. Lynhurtigt var den vokset enormt. Hvor var den flot. Jeg spillede den af på ham lidt tid, og spurgte så: Skal vi ikke gå en tur ind i skoven. God ide sagde han. Vi aftalte jeg skulle gå først og så skulle han komme lidt senere.

Jeg tog mine joggingbukser på. Min tøsepik lavede en kolossal bule, men jeg var ligeglad. Mine store fyldige bryster skænkede jeg heller ikke en tanke. Jeg steg ud af bilen og gik ned til vejen og hen mod skoven. Bilerne suste forbi mig, nogle nåede og kigge på mig og en enkelt dyttede et pat gange, men jeg total ligeglad. Jeg gik af sted i min egen lille verden med en snurrende buttplug oppe i mit underliv og med en tøsepik som kunne eksplodere hvornår det skulle være. Jeg drejede væk fra vejen og ind i skoven. Gik omkring 100 meter ind, vendte mig om. Jeg kunne ikke se vejen nu. Jeg tog trøje og bukser af og stillede mig med let spredte ben af et stort træ. Jeg stod bare med lukkede øjne, alle mine sanser kørte i højeste gear. Pludselig kunne jeg høre det puslede bag. Han kun hen til mig og tog mig hårdt på røven. Løftede op i den korte nederdel og gav sådan et slag med flad hånd. Jeg stønne højt. Så tog han buttpluggen lidt ud, og hamrede den i bund igen. Jeg stod bare og stønne højt, nærmest skreg. Han vendte mig om og trykkede mig ned mod jorden. For første gang i mit liv fik jeg en pik i munden. Jeg gabte over det store hoved mens jeg gled hårdt på skaftet.

Han stønne højt. Nu skete det som ikke måtte ske. Ud af øjnkrogen så jeg hund komme gående. Tidligere havde jeg jo set en hundlufter, så jeg tog pikken uf af munden, sprang i bukserne og tog min trøje på. Han stod total uforstående, men så fik også øje på hunden og så fik han travlt med at pakke pikken ned i bukserne. Vi hastede tilbage til hans bil og hoppede ind. Jeg nåede dog lige og se mig over skulderen og så øje på hundelufteren. Han så også mig, men jeg viste jo ikke hvor meget han set. Da vi sad i bilen tændte vi os begge en smøg og så grinede vi. Hundelufteren gik nu tæt forbi bilen og stirrede på os. Vi lod som ingenting. Da han var gået forbi kiggede jeg ned af mig selv. Jeg havde ikke nået og lyne fleechtrøjen op…..Jeg havde siddet til frit skue med store patter pakket ind i i røde blonder….Det snurrede i min mave ved tanken. Jeg var trods alt kun 10 minutters gang hjemmefra.

Da vi havde røget færdigt skiltes vi. Jeg gik hjem med en stor oplevelse rigere.

Dagen efter begyndte noget at nage mig. Hvad nu hvis jeg var blevet smittet med noget lort. Jeg tog til lægen, lagde kortene på bordetog fortalte at jeg havde været sammen med en anden mand. Vores læge tog det ganske roligt, nuppede et par blodprøver og sagde jeg kunne ringe om nogle uger og få resultatet. Det var nogle forfærdelige uger, men alle prøverne var negative.

Jeg nyder stadig at udstille mig på webcam og lade folk komme med ordre til hvad jeg skal gøre for at behage dem. Jeg håber engang at have så meget mod, at jeg kan lave en video og udsende den

porno med danske piger