Lilli trans bekendelser

Da jeg lå der på maven med en pik oppe i røven, ville den anden også ind, der var næsten ikke plads og det gjorde meget ondt, men ind kom han og han kneppede løs…

SEX I DAG?

Jeg var i tyskland i sommer, der var godt de første dage men så kom det værste.

Jeg blev indbudt til fest i swinger klub. Der havde nogen sat mig på til et nummer på programmet, mig og tre mænd jeg gjorde mig klar smurte mig godt med creme i enden (det gode) for jeg forventede at de alle vilde på en af gangen, vi kom på scenen. Der var en seng, da vi var kommet der ind tog den ene fat i mig og tog min bluse af der efter lettede de min nederdel og tog mine trusser af i mellem tiden havde de to af dem fået pikken frem og dem suttede jeg så de blev godt store, så gik den ene i gang med at kneppe mig bagfra.

Så ville han ned på ryggen med mig oven på da jeg lå der på maven med en pik i røven, ville den anden også ind, der var næsten ikke plads det gjorde meget ondt, men ind kom han og han kneppede løs, det blev lidt bede som tiden gik, men så vilde de have mig om på ryggen med den nederste inde i mig bagfra så da den anden oven på imedens den nederste havde godt fat i mig der kneppede de igen et stykke tid ja længe hvis i spørger mig, så vilde de igen skifte plads de lagde sig bægge på rygen med benene ud til siderne og pikkene tæt sammen og her kommer den tredie ind han sætter mig siddende på pikkene og de gled ind og den tredie fatte sin pik i munden på mig og mundkneppede mig da han kom i munden på mig lettede ham mig fri af pikkene, og for at få mig ned på knæ for at sutte de to , og med min bare ende ud til tilskurerne så det kunne ses ganske tydelig hvad de havde gjort ved hullet den føltes meget stor og øm, da havde jeg mest lyst til et kolt bad så jeg kunne få en mere normal form på min røv. Om sider blev de færdige, og jeg lå med munden fyldt med deres sperm. Så var den tid til et bad, det var dejlig.

Da jeg havde fået tøj på og var kommet ind til festen igen, blev jeg spurt om jeg kunne lide at blive kneppet på den måde, jeg sagde at hvis der ikke var andre måder at få sex på ville jeg ikke have mere, men hvis jeg havde fået at vide i forvejen at det var det de vilde gøre ved mig så havde jeg været klar og jeg vilde have nydt det.

porno med danske piger