En personlig træner har sex med sin rige klient

Jeg havde et par år været personlig træner for dejlige Ida. Ida var arving til en anseelig formue og var derfor allerede som 35 årig underdirektør i en af virksomhedens afdelinger.

Hun var en meget autoritær type, men jeg er som altid meget bestemt og det tror jeg egentlig hun foretrak. Man kan ikke forhandle sig til at være i form. Hvis hun udeblev fra den fastlagte træning var konsekvensen, at hun blev hentet på adressen kl 5 næste morgen til en frisk times interval løb. Første gang jeg stod der klokken fem og talte om resultater, tror jeg jeg fik mig sat i respekt. Hun endte med at være glad for at blive holdt i ørerne. Faktisk er det et par gange sket, at hun har aflyst en træning og sluttet af med at “vi ses kl 05″.

Ida var køn, men ikke nogen skønhed. Lille brunette med latinsk hudtone. Hun havde været lidt rund i det, men det havde jeg fået strammet op. Hun var endt som en lille stram sag med visse former. Jeg var ret godt tilfreds. Hun var ovenud lykkelig og havde fået masser af energi. Hun strålede.

På det seneste havde hun haft brug for at snakke. Der havde været lidt knas i parforholdet og jeg blev brugt til at læsse af på. Jeg kom med de sædvanlige ammestueråd om at være uimodståelig og bla bla bla. Tror sgu vist ikke, hun kunne bruge det til noget. Mine råd blev modtaget med et skævt smil. Hun brugte træningen til at komme igennem nogle aggressioner. Det havde ikke slet ikke skadet hendes figur. Hun endte ud med at blive single og jeg blev hendes fortrolige. Det var snart med varme knus hver gang vi sås.

Ferien begyndte at trænge sig på og hun spurgte om jeg kunne afse et par uger, så hun kunne holde formen. Lønnen havde virket tiltalende og jeg var glad nok for hendes selskab. Så sådan blev det. Jeg tror, hun savnede ægte venskaber i den periode.

Ferien gik til dynastiets ferievilla i Portugal. Et virkeligt smukt hus i et naturskønt område. Fin udsigt over fiskerlejet og havet fra terrassen. Der var udendørs pool og kvadratisk gazebo med bløde hynder og puder til siestaen. Alt var vrigt passet af et midaldrende sødt portnerpar, der vist næsten var blevet familie. Man blev modtaget med kindkys og glade miner. De var særligt imponerede over Idas forbedrede udseende.

Villaen lå ved et lille fiskerleje, der nu mest overlevede som egnens eksklusive feriested. Her var ingen vammel masseturisme, kun hyggelige stræder og søde mennesker. Og en malerisk havn med lækre fiskerestauranter. Familien havde haft villaen i årtier og Ida skulle altid høre på beretninger om de forskellige lokale familiers nyeste børn, som hun muntert havde udtrykt det.

Den første aften tog vi en let skaldyrssalat på terrassen ved poolen og faldt i fortrolig snak. Byens lys tindrede imellem træerne. Vi kendte jo efterhånden hinandens baggrund, så samtalen gik meget på drømme om fremtiden. Vi talte hele aftenen. Vi havde sendt portnerfruen hjem, og lovede at vi nok selv skulle rydde af.

“Du har aldrig gjort tilnærmelser til mig”, sagde hun efter en lille pause i flowet. “Du er da til piger, ikke? “. Vi var lidt berusede.
“Jo, men jeg synes, det var mest professionelt at lade være”
“Er jeg da ikke ok? “
“Du er meget dejlig”, sagde jeg og mente det. Hendes lille lækre stramme figur kunne tænde enhver.
“Hvad så hvis jeg forfører dig, går det så udover din professionalisme?“ Vi stod i køkkenet og fyldte de skyllede tallerkener i opperen. Ida var sgu lækker i de små bløde tennisshorts og den gamle slidte herreskjorte, der vist var en af hendes fars aflagte. Bare fødder, brune ben, uhm. Lige til at spise. Hun var en pige, der gik målrettet efter sine egne behov.
“Du slipper ikke for din træning på den måde”, sagde jeg. Hun lo. Og kiggede frækt.

Jeg vaskede hænder, da hun tog om mig bagfra. Jeg mærkede de bløde bryster imod min ryg og hendes varme hænder på tshirtens stof. Hun lagde kinden imod min ryg. Det gik op for mig, at hun for alvor savnede nærhed.

Jeg vendte mig om og holdt om hende. Nøgen under skjorten. Hun føltes lækker som altid, jeg mærkede reaktion i bukserne. Vi slap hinanden og gik igen ud i den lune nat.

“Jeg har altid beundret din lårtusse. Må jeg se den i fuld længde?” Hun var stadig nærgående. Fuld længde ville indebære at fjerne bukser og trække op i tshirt. Jeg tænkte pyt og rejste mig op foran hende og trak ned i shortsene. Jeg havde ikke trusser på, stod i bar røv på terrassen. Jeg trak op i tshirten og åbenbarede hele dragen, der endte i en snerle. Jeg kiggede lidt væk og mærkede hendes varme hånd ae sig lækkert nedad mit lår langs tatoveringen. Jeg blev varm af hende dejlige berøringer. Vores blikke mødtes og hun smilede frækt.

“Flot tatovering og dejlig lækkert lærred”, jeg trak tøjet på igen.
“jeg har også en” sagde hun. Hun rejste sig op og trak op i skjorten og ned i shortsene. Lige på grænsen af hvor der normalt er kønshår, sad der en lille smuk sommerfugl. Jeg hjalp hende med at holde skjorten oppe, imens jeg beundrede hudkunsten. Mine fingre strejfede forsigtigt stedet. Hun gispede en sammentrækning og trak vejret tungt et par gange. Hun var selv startet, så jeg tog det naturligt. Hun virkede heller ikke stødt af min interesse. Under hendes tynde hud kunne jeg mærke den stærke krop. Jeg kiggede anerkendende op i hendes smukke øjne.

“Jeg synes, du skal sove hos mig i nat” sagde hun. Ida var ikke typen, man sagde nej til. Når hun foreslog noget, var det allerede bestemt og man skulle finde rigtig gode argumenter frem. Jeg havde dog intet imod, at skulle dele seng med den frække godte. Hun savnede åbenbart ungt kød. Jeg er selv 20.
“Men kun i nat? “ spurgte jeg grinende.
“Vi får se” smilede hun forførende.

“Jeg kommer, når jeg har børstet tænder” sagde jeg.
“Jeg ligger klar”

På værelset smed jeg alt klunset og vaskede mig hurtigt og børstede tænder. Jeg legede lidt med mig selv, blev hurtigt motiveret. Mine kønshår var begyndt at stikke lidt, men det gik vel. Resten af kroppen var i fin stand. Jeg beundrede narcissistisk resultatet af min livsstil, den megen træning havde betydet mindre bryster, men en stram røv, flad mave og tynde lår. Jeg kan normalt få al den sex, jeg behøver, så jeg går efter det, jeg tror er bedst.

Jeg er biseksuel, kvinder er lækre, men en veltrænet mand kan tage mig hårdt. Hans stærke hænder fikserer min krop, hans pik flyver ud og ind i min stramme fisse. Hans pik dunker ivrigt sperm op i mig, imens jeg bander orgasmen højlydt ud.

Men blid sex er nu heller ikke så dårligt.

Når jeg er sammen med kvinder er jeg tit dominerende. Jeg holder hende hårdt og tilfredsstiller hende med tunge eller fingre. Jeg er i høj grad et seksuelt væsen. Flere af mine tøser har næsten frygtet min voldelighed under akten, men de kommer altid voldsomt og er umættelige efter en tur mere. Jeg har omvendt mere end en jomfruelig type til en krævende fræk og nydende lesbisk sextiger.

SEX I DAG?

Nu var det Ida, der ville omvendes, eller?. Jeg havde mærket hendes frække krop ved de nære knus og havde været ret klar over, hvad hun drømte om. Et eller andet sagde mig, at hun vidste nøjagtigt hvad hun ville have.

Jeg besluttede, at min arbejdsgiver måtte bestemme. Jeg forlod værelset og begav mig nøgen og nyvasket igennem de dunkle øde gange i det store hus. Jeg kom til hendes dør. På dørhåndtaget hang der et tørklæde. Der sad en seddel på døren. “Brug tørklædet, hvis du tør ❤️”

Det turde jeg godt. Så jeg dækkede mit syn til med silken, åbnede døren og trådte ind.

“Stop” blev der kommanderet.

Jeg stillede mig nøgen på et blødt tæppe. Min brystvorter blev stive over den sensuelle spænding. Jeg stod længe midt på gulvet, uden der skete noget.

“Leg lidt med dig selv”. Jeg begyndte at nive lidt i brystvorterne og kærtegnede min krops manglende kurver. Jeg mærkede hendes nærvær omkring mig, men ingenting stod klart, før hendes hånd forsigtigt rørte min skulder og langsomt og blidt strøj sig vej ned over min ryg, forbi røven og ned på bagsiden af låret. Varmen fra hendes hånd gjorde godt. Det sitrede i min krop. Hendes læber mødte mine, jeg åbnede prøvende munden og slikkede på hendes læber. Hendes tunge ramte min. Vi kyssede vådt hinanden.

Igen var jeg overladt til mine egne kærtegn. Det sensuelle i situationen fik mig hurtigt liderlig. Hun var helt lydløs. Hendes finger fik uden varsel kontakt til min brystvorte. Min krop trak sig sammen i udløsende spasme da to fingre gled ned over brystvorten, en på hver side og ned forbi den flade brystprofil. Jeg har en meget drenget og trænet krop. Silikonepatter skal jeg aldrig have, føj.

“Det er snart ti år siden, jeg sidst var sammen med en kvinde… Jeg har tænkt på pigesex hver dag, siden jeg traf dig. Jeg håber du kan leve op til det.“ sagde hun og jeg mærkede hendes blide hånd på mit maveskind.

“Du kan bare sige til. Jeg kan få dig til at komme på stribe og få dig til at tigge om en omgang mere. Du bestemmer! ” sagde jeg provokerende.
“Om lidt. Jeg vil lige prøve noget, jeg længe har haft lyst til. “
“Hvad? “, sagde jeg.
“Du vil vide det, når det sker” grinede hun.

Jeg stod stadig blind og spændt midt på gulvet. Ænsede kun hendes fingres kærtegn hidse mig op. Nu var fingrene meget tæt på min drivende fisse. Hun skiftede taktik. Uden at slippe med den hånd, der allerede var godt i gang, gik hun bag mig og holdt rundt om min krop bagfra. Jeg mærkede, hun stadig var påklædt, hvilket gjorde at jeg følte mig endnu mere nøgen og hjælpeløs. Hun slikkede mig på huden og hendes fingre gik på opdagelse. Mit bryst blev krammet, min mave blev aet.
“Ida for satan, jeg vil snart mærke dine fingre i min fisse”, skreg min indre stemme. Men jeg nød hendes varme bløde hænder på min hud. Den kyndige kvindes lækre kærtegn blev nydt.

Hendes hænder kørte ned langs hver side. Mine ben søgte ud til siden. Hænderne undersøgte hver en tomme af min sitrende røvhud. Jeg fik gåsehud, big time. Hun tog et bestemt tag om mine hofter og trak mig blidt, men bestemt ind til sig. Mit skød var spændt til bristepunktet, jeg var tæt på at dryppe. En søgende finger vandrede ned over min nøgne hud. Forsigtigt søgte den ind i mit våde lysthus. Jeg blev svag i knæene, da hendes kyndige fingre begyndte at stimulere min overmodne frugt. Hendes fingre blev hurtigt nasset til af mine friske unge safter. Hun fjernede fingeren igen og jeg kunne høre hun slikkede den ren.

Jeg blev mere aktiv. Min hånd søgte om til godten, imens hun igen begyndte at gnubbe min fisse. De bløde bomuldsshorts sad lækkert på den trænede røv. Hun havde knappet skjorten op. Jeg mærkede hendes bryster imod min ryg og hendes ivrige fingre bearbejdede mig kyndigt. Mine knæ gav efter, de fremmede fingre i min dåse, var efterhånden alt jeg sansede. Den intime nærhed til Ida føltes så naturligt. Hendes mund smagte min hud og hendes næse snuste til min sved. Den ene hånd spredte mine ydre læber, den andens fingre dansede hen over det drivende indre.

To fingre søgte uden problemer op i mig. Orgasmen trængte sig på, jeg mærkede de gysende kramper brede sig. Ekstasen fik mine benmuskler til ukontrollabelt at give efter. Jeg blev holdt oppe af hendes stærke favntag. Min krop var som en blævrende liderlig budding. Min mund gav høje skrig, tilsyneladende uden min medvirkning. De gnubbende fingre gav ikke op.

Blidt blev jeg tvunget forover. Mine ben var strakte, mine hænder hvilede på et møbel. Hendes fingre spredte min vulva og jeg mærkede hendes varme ånde imod mit glinsende skød. Ida, lad din tunge danse henover min sextrang.

Akkompagneret af mine vilde skrig, mærkede jeg hendes spidse tunge i mig. Ivrigt smagte hun på safterne, da jeg mærkede tungen i den snævre åbning. Hun dansede rundt i mit skød. Hun havde ikke glemt det helt. Jeg måtte til sidst give slip på det hele. Jeg mærkede bølgen af velvære kilde sig op igennem mit nervesystem. Det sitrede igennem mig, da jeg kom og kom. Hun holdt ikke inde, før jeg måtte gå i knæ af sød udmattelse af mine sanser. Dejligt.

Jeg måtte sunde mig ovenpå den voldsomme oplevelse. Jeg mærkede hendes kærlige arme om mine skuldre, da jeg tilfreds og smilende fjernede tørklædet fra mine øjne.

Da jeg igen kunne se klart, var hendes kønne smilende ansigt, heldigvis det første jeg så. Vi kyssede varmt og vådt. Jeg kunne smage mig selv. Mine hænder søgte ind i den åbentstående skjorte. Hendes lækre krop indbød til kærtegn. De dejlig runde bryster lå perfekt i min hånd, vorten strittede hårdt ind i min håndflade. Jeg gramsede hende hårdt på røven under shortsene. Tændte hendes ild. Min styrke holdt hendes krop i et hårdt favntag og jeg satte tungen til hendes bryst. Hun sukkede tungt.

Hun lagde sig ned på det bløde gulvtæppe. Skjorten faldt ud til siden ligesom de dejlige bryster. Min tunge og læber undersøgte hver en krog af hendes mave. Hun nød passivt mine våde kærtegn. Mine hænder lå fladt på hende. Længe gik mine sanser på opdagelse, imens jeg nød hendes nydelse og hendes duft.

Hun var helt afslappet og nød øjeblikket med lukkede øjne. Hendes tunge fugtede læberne. Mine kærtegn var nået til hendes skød og jeg lavede temposkift. Der skulle ske noget. Jeg masserede hårdt hendes fisse udenpå bukserne. Med den anden hånd maste jeg en nipple imellem to fingre. Mine kærtegn var nådesløse. Jeg var hårdhændet og ihærdig. Jeg standsede ikke min massage, før hun klynkede hårdt og vred sin lille tætte krop rundt for refleksivt at skåne sin krop for mine kærtegn.

Hun lå nu halvejs på maven. Det ene ben var trukket op. Jeg gav hende ikke lejlighed til at sunde sig helt. Min energi tvang skjorten af hende. Med tørklædet fra før bandt jeg hendes hænder sammen på ryggen. Hendes fingre strittede til alle sider i nydende kramper. Jeg var stærkere end hende og jeg gav hende mulighed for at lære, at sådan var det. Silden skulle have hele turen.

Jeg greb igen hendes brystvorte hårdt. Afprøvede hendes smertegrænse. Jeg skiftede imellem den søde nydelse og den hårde smerte. Der kom en fugtplet på de hvide bomuldsshorts. Mine fingre søgte rundt om låret under ballen og ind under stofkanten. Ind til hendes hellige område. Hun var sejlende våd og hun klynkede liderligt, da tre af mine fingre trak skamlæben hårdt til side og søgte indenfor.

Igen ændrede jeg taktik. Hun blev tvunget helt om på maven. Hendes brysters profil bulede ud under hende. Musklerne arbejdede i hendes brune ryg. Hendes ben spredte sig sanseløst for at gøre plads til min stimulerende massage. Jeg fikserede hende ved hjælp af de sammenbundne hænder og satte tempoet op i hendes våde fisse. Sveden drev af hende under den dybe ekstase, mine fingre arbejdede videre i højt tempo. Jeg nød al den nydelse mine kærtegn kastede af sig. Safterne drev fra hende og mine fingre blev mere og mere nassede til. Shortsene var gennemblødte.

Hun skreg højt og bandede som en havnearbejder da hun kom. Jeg holdt hende stadig fikseret og gav ikke op så let. Mine fingre spillede videre i hendes grotte, hun tiggede mig om at holde inde. Træneren kom op i mig, når du føler dig helt færdig skal du tage 15 mere. Jeg gav hende mere mere mere. Hun måtte takke mig senere, nu skulle hendes orgasme have dacapo. Hun skreg “nej nej”. Men hendes nydelse sagde ja. Hun kom igen, hele hendes krop rystede og hun var tæt på at gå i krampe. “åhåhåhh”, sagde hendes mund.

Hun var færdig, mere gnubben ville sikkert medføre hudløshed, og der var en nat igen imorgen. Jeg løsnede hurtigt tørklædet og faldt smilende og ung ned i hendes favntag, vi kyssede liderligt. Jeg holdt hårdt om hendes røv og trak hende helt ind til mig. Jeg mærkede hendes arme tæt om min krop.

Hun pustede et “hold da kæft” og pustede sig selv op i panden. Vores bryster mødtes svedige og nøgne. Vi lå nogle minutter og mærkede hinanden. Det var efterhånden blevet en klam omgang.

“vil du med i poolen? “ spurgte hun. Hun rejste sig op og smed endelig shortsene. Sommerfuglen var fri. Det var efterhånden et godt stykke efter midnat.

Natten var lun. Vi gik under den udendørs bruser. Skyllede gulvtæppets nullermænd af vores svedige hud. Poolens vand smøg sig behageligt og køligt omkring vores nøgenhed. Vi fandt hinandens nøgne kroppe under den kølige overflade. Holdt smilende om hinanden og kyssede i vandoverfladen.

Vi tørrede vores kroppe og smed os under gazeboen. Tæt omsluttede og nøgne. Hendes nøgne krop var lækker og jeg kunne ikke lade være med at kærtegne hendes røv. At være træner for hende var en god tjans.

porno med danske piger