Gift kvinde: Jeg bollede med min chef

Jeg er en fræk tøs på 31, er godt gift og har pt. ingen børn, har den bedste mand man kan drømme sig til, og et dejlig arbejde med gode kollegaer, jeg arbejder inden for tekstilbranchen og har valgt at arbejde om aftenen hvor vi kun er et par stykker ansat… Det sker ind imellem min kollega er syg, så arbejder jeg sammen med min chef som er et par år ældre end mig selv. Han ser godt ud og er fuld af god humor, vi joker ofte om at vi kunne have et frækt forhold kørende nu når vi er helt alene på arbejdspladsen.

Vi fniser lidt og arbejder videre, men efterhånden er jeg begyndt at fantasere om, hvad der ville ske hvis vi en aften gjorde alvor ud af det vi joker om, og jeg bliver virkelig tændt ved tanken om et hemmeligt forhold til ham selv om vi begge er godt gift…

Det er en dejlig varm sommerdag, og jeg skal snart på arbejde, jeg vælger at tage et par stramme shorts på og en top så det halve af min barm er at se. Da jeg møder op på arbejde og sidder i kantinen undrer jeg mig over at min kollega ikke er dukket op endnu. I det samme kommer min chef ind og siger min kollega er syg i dag, så vi skal arbejde sammen. Jeg mærker hans øjne falder ned på det tøj jeg har valgt at tage på. Jeg undskylder med at det er pga. varmen, han rødmer og kikker op, og siger at det er da helt i orden med ham, men jeg skal ikke regne med at gå i fred for ham med den påklædning jeg er dukket op i. Og så røg det ud af mig, at det ville jeg da virkelig se frem til, hvis han havde røv i bukserne til at gå videre.

Vi går i gang med at arbejde, da vi har været på arbejde i nogle timer, mærker jeg en, der står bag ved mig. Jeg vender mig om og der står min chef og kikker mig dybt i øjnene, jeg kikker ned men han tager fat under hagen og tvinger mit hoved op og vores øjne mødes. Han har de dejligste øjne man kan tænke sig. Sådan står vi et par minutter og så mødes vores læber, vi kysser mere og mere heftigt, og lader vores tunger mødes.

Vi bliver begge mere og mere ivrige efter mere, han rykker tættere ind til mig og jeg mærker hans pik er vokset sig dejlig stor. Jeg kysser hans hals og glider længere ned imod hans pik, må bare se hvad der gemmer sig i de bukser. Jeg nærmest flår dem af ham, og lader min mund omslutte hans pik, min tunge leger med hans blottede pikhoved. Han har svært med at stå stille, jeg kan allerede smage der er kommet et par dråber sperm ud af hans pik. Jeg lader min tunge vandre ned over skaftet, og ned til hans dejlige store nosser. Jeg tager dem i munden, og ælter dem godt med min mund, imens han masserer mine store bryster.

Jeg kan mærke at jeg er godt våd, jeg rejser mig op, og vi begynder at kysse igen. Vi klæder hinanden af, så vi står splitternøgen, og han bukker sig ned og lader sin tunge lege med mine brystvorter. Jeg stønner blidt, og han glider ned til min nybarberede fisse og lader sin tunge glide ind i min fugtige revne. Jeg har svært ved at stå stille, har bare lyst til at få pik. Han lader sin tunge kneppe min fisse, og sluger mine safter i sig. Han er helt klistret i sit ansigt af mine safter. Han bevæger sig op ad igen, og han beder mig ligge mig op på bordet. Jeg lægger mig op og spreder mine ben, og han fører sin pik op i mig. Den fylder mig godt ud, han holder godt fast i mine hofter og lader sin pik glide helt i bund, imens leger jeg med min stenhårde klit, og han pumper bare hårdere og vildere.

SEX I DAG?

Bordet er lige ved at brase sammen, men vi er lige glade, han knepper mig længe og vi er begge helt svedige, men vi kan ikke få nok. Han banker den hårdt op i mig, og jeg beder ham om at sprøjte langt oppe i mig. Han pumper løs mens jeg kører i hårde cirkler omkring min klit, og vi kommer begge i en mega orgasme, og falder sammen på gulvet bagefter total udmattet.

Da vi har lagt der i ca. 5 min…begynder vi at fnise, og jeg måtte jo indrømme at du havde røv i bukserne til at springe ud i det. Vi rejser os op, og tager begge vores tøj på og begynder igen at arbejde som om intet er sket.

Da klokken nærmer sig fyraften, går vi ind og tager en kop kaffe, og sidder og snakker om lidt af hvert, og kommer da ind på det sex vi dyrkede tidligere, og vi bliver enige om det ikke burde være sket, men vi havde begge nydt det vildt, og det skulle blive imellem os to…..

Da jeg kom hjem og i seng, lå jeg længe og fantaserede om hvis min kollega var syg igen i morgen, ville vi jo skulle arbejde sammen igen. Og det viste sig at hun var syg, hun havde meldt sig syg resten af ugen, så det kunne virkelig blive et farligt spil imellem mig og min chef..4 aftener helt alene. Jeg nød tanken, og jeg ville forføre ham samme aften.

Da vi havde arbejdet en del timer, gik jeg ind på toilettet, jeg tissede og ville tørre mig, jeg var allerede klask våd ved tanken om aftenen forinden. I det samme kom min chef ind og overraskede mig da jeg sad på toilettet med døren åben, han stod og kikkede ned på mig med sine liderlige øjne. Jeg pakkede forsigtig hans allerede stive lem ud af bukserne, og tog min egen bluse og BH af, og lod pikken glide imellem mine store bryster, og kneppede hans pik med mine store bryster. Han stønnede lidt, og jeg bøjede mit hoved nedad, så imens mine bryster kneppede hans pik, kunne min tunge lige nå hans blottede pikhoved.

Efter et stykke tid tog jeg pikken i mine hænder og førte den ind i min åbne mund, og jeg mundkneppede ham til han sprøjtede i min mund. Jeg slugte alle de dyrebare dråber af sperm, og blev ved til den var hel ren og kunne pakkes ned i bukserne igen. Vi tog tøj på og gik igen i gang med arbejdet.

Jeg var dog stadigvæk meget tændt endnu, og kunne godt bruge en gang hed sex…så jeg måtte jo fuldfører min plan om at forfører ham. Senere på aftenen gik han ind for at lave kontorarbejde, jeg smugkikkede efter ham ind igennem ruden. Han så så fræk ud når han sad og koncentrerede sig om noget vigtigt arbejde, og jeg kunne mærke hvor våd jeg blev ved tanken om den plan jeg havde for os to senere på aftenen.

Da klokken nærmede sig 23 gik jeg ind på toilettet, smed alt hvad jeg havde på af arbejdstøj, til jeg stod tilbage i et par sorte blonde G-strengs trusser og en blonde BH…. Jeg kikkede mig i spejlet og grinede lidt smørret, var tændt til løjer. Jeg bevægede mig hen imod hans kontor, men i det samme kom han ud af døren og overraskede mig i stedet for han stod iført et par stramme boxershorts. Man kunne allerede se han var tændt ved synet af mig, han tog min hånd og førte mig ind på hans kontor, han havde en sofa som var til at slå ud, så han havde allerede redt op til et par hyggelige timer.

Jeg fulgte ham lige i hælene ind på hans kontor, han havde rigtig tændt stearinlys og åbnet en flaske vin, vi satte os på den udslåede sofa, og drak flasken med vin, og bagefter var vi tændte efter hinanden, han satte sig ind over min halv nøgne krop, hans læber søgte mine, da de mødtes blev jeg helt varm indvendigt, min krop dirrede efter mere, vi kyssede heftigt, imens min chef, flåede mine trusser og BH af, og derefter hans egne boxer shorts, han lagde sig ned i mellem mine ben, kunne mærke hans tunge køre op af inderlåret, jeg kunne mærke det blev koldt der hvor tungen havde været, og den nærmede sig min fisse jeg trykkede nærmest min krop længere ned så tungen hurtigt muligt kunne finde revnet, jeg kunne mærke mine safter var begyndt at løbe, da tungen endelig fandt vej til min saftige revne, gav jeg nærmest et skrig af liderligheden efter mere, hans tunge kørte lige i udkanten af mine læber, jeg tiggede og bad om at han skulle lade den finde mit saftige hul, men han drillede og lod den køre hen over skamlæberne, da jeg ikke kunne vente mere, trykkede jeg hans hovedet så hårdt ned at tungen automatisk gled ind imellem mine fedtede skamlæber, den fandt mit hul og begyndte at tunge kneppe mit hul, imens nev jeg i mine brystvorter, kunne nu mærke tungen var på vej til min allerede stiv hårde klit, den nærmest skreg efter at få lov til at eksplodere *SF* han kørte i cirkler med tungen, og sugede klitten hårdt ind og gav slip igen, jeg stønnede vildt og bad om at få lov til at blive kneppet…

Han stillede sig op så hans stive lem var lige ud for mine liderlige fugtige læber, jeg slikkede mig om munden, og lod mine læber omslutte hans store lem, jeg mund kneppede ham i langsomme stød, og jeg kunne mærke han havde svært ved at stå stille, jeg lod mine fingre massere hans nosser, og legede lidt med hans frække numsehul, imens jeg bare suttede løs på pikken, samtidigt med jeg ville kneppes havde jeg osse lyst til at han kom med en stor ladning i munden på mig *SF* jeg nåede slet ikke at tænke tanken færdig før han sprøjtede mig langt ned i halsen, jeg måtte bare synke og synke til jeg var ved at brække mig, jeg kunne mærke det varme sperm glide langt ned i halsen, da den endelig stoppede med at sprøjte, slikkede jeg pikken helt ren for sperm rester, og kikkede op og mødte hans frække øjne, han virkede helt afslappet og i det samme sagde han, ”Sådan er jeg aldrig kommet før, var det bedste der nogensinde er sket i mit sex liv at få lov til at komme i munden på en pige som nød hver en dråbe””…..*SF* Vi satte os til rette i sofaen og skålede i vinen, og i det samme var vi nået til fyraften så måtte hellere luske ud at få mit tøj på da min mand ville hente mig inden der var gået 10 min…det var ikke meget arbejde vi fik fra hånden denne aften, men helt sikkert en fræk oplevelse som jeg aldrig vil glemme.

porno med danske piger