En tøs på besøg hos mig

SPAR MANGE PENGE

Kan mærke, at han sætter sugekopper på mine nipples. Jeg kan mærke, hvordan det hiver i dem, og de bliver helt spændte. En pludselig smerte spreder sig fra min højre skamlæbe…

Skrevet af en tøs, der var på besøg hos mig.

Jeg har lige været i bad, og netop som jeg træder ud af badeværelset, står Herren der i gangen. Jeg er nøgen kun med et håndklæde om håret. Han kommer helt tæt på, så jeg kan mærke hans varme stærke overkrop mod min stadig let fugtige hud. “Var det dejligt at være i bad?” spørger han, mens han giver mig et kram. “Ja tak” svarer jeg, hvorefter han kysser mig. Jeg fornemmer at han er sulten efter meget mere end kys. Men jeg nyder bare hans varme bløde tunge, der leger med min og gør mig helt blød i kroppen.

Han tager min hånd og fører mig ind i soveværelset. Vi lægger os på sengen kysser videre. Jeg kan mærke, at jeg bliver dejligt tændt. Hans hænder kærtegner min krop, mens han kysser mig på halsen, ned over mine bryster. Jeg mærker hans læber og tunge lege med min brystvorte, mens hans fingre glider op langs mit lår op til min våde fisse. Hans fingre leger med mit hul. Driller uden at komme ind i mig. Jeg kan mærke, hvordan jeg længes efter at hans fingre skal fylde mig. Jeg stønner højt, da han bider let i min brystvorte og lader en finger glide dybt ind i mig. Så to. Han ser mig i øjnene, mens hans ansigt nærmer sig min fisse. Min krop spænder op. Det føles så godt, da hans varme tunge rammer min klit, mens han fingre stadig arbejder. Der går ikke længe, før jeg får lyst til at lade orgasmen rulle gennem min krop, men jeg når at standse mig selv. Han har sagt, at jeg altid skal bede om lov til at komme.
Jeg stønner og nyder hans fingre og hans tunge, da jeg får fremstammet et “Må jeg komme?”

“Nej” siger han og stopper brat. Han henter wand’en og sætter den til at vibrere på min klit. Den får min krop til at sitre, men han skruer kun op for vibrationerne og stikker behændigt to fingre op i mig. Hans fingre arbejder hurtigere og hurtigere. Vibrationerne bliver kraftigere. Jeg tigger og beder om jeg må komme, men han svarer kortfattet nej.
Jeg kæmper nu med alt hvad jeg har for ikke at komme. Jeg prøver at slappe af, prøver at trække vejret roligere, men intet hjælper. Min krop spænder i hver eneste muskel, og jeg tigger og trygler om at komme. Til sidst er det som om, jeg synker dybt ned i sengen, og den omslutter mig i sit mørke, og en vanvittig orgasme ryster hver en fiber i min krop.

Han sidder på sengen og ser på mig med et tilfreds blik i øjnene. Jeg magter lige at få fremstammet et “Tak for orgasme”, som han har lært mig. Så skifter hans blik. Han læner sig ind over mig, tager fat rundt om min hals og ser strengt på mig. “Kom du lige uden at få tilladelse?” “Ja” svarer jeg med lige dele fryd og skyld.
“Er du sådan en uartig tøs, der bare kommer, når det passer dig?” Han fucker med min hjerne og jeg ved ikke hvad jeg skal sige.

Han stikker mig en lussing, før han kysser mig. Han tømmer indholdet af en sort sportstaske ud på gulvet foran mig. “Tag det her på” beordrer han. Jeg sætter mig ydmygt på tæppet og fumler med at få manchetter om mine håndled og ankler. Jeg har ikke prøvet at tage dem på selv før.

Han er væk et øjeblik. Han kommer ind igen og hurtigt strammer manchetter og halsbåndet grundigt. “Rejs dig” Jeg kan kun gøre, som han siger. Hele min opmærksomhed er på ham i et forsøg på at læse, hvad der mon venter mig af straf.

Han giver mig ball-gag og blindfold på. Alle mine sanser er pludselig lysvågne. “Er du klar til at være en artig lille tøs?” Jeg nikker inde fra mit mørke og svarer dydigt “ja”. Han går om bag mig og holder kærligt rundt om mig, holder om mine håndled, mens han fører mig ud af soveværelset og ind mod stuen. Jeg kan mærke, hvordan min puls stiger, efterhånden som vi nærmer os dørkarmen mellem de to stuer. Han har tidligere vist mig, hvor diskrete hullerne er, hvor man kan sætte kæder op.

SEX I DAG?

Vi stopper, og han fjerner sig fra mig igen. Jeg kan høre raslen af metalkæder. Han løfter min arm op i en hurtig bevægelse. Raslen. Og armen forbliver oppe, uanset hvad jeg gør fra nu af. Den anden arm følger lige så hurtigt. “Spred benene” lyder det hårdt. Jeg adlyder instinktivt, og mine ankler bliver spændt fast, så jeg må stå på tæer for at stå oprejst.

Der står jeg så. Helt nøgen. Helt spredt ud. Jeg kan intet se, men jeg kan høre Herren lægger ting frem på bordet bag mig.

Hen kommer hen foran mig. Helt tæt. “Det klæder dig virkelig at stå sådan der.” Siger han, mens han tager fat om min hals og klemmer. Han giver slip og dypper en finger i mit savl, der nu lige så stille begynder at dryppe fra ball-gag’en. Han fugter kærligt mine læber med sin finger, før han kysser og bider blidt i mine brystvorter. Så sætter han klemmer i dem. Det er en sviende smerte, der breder sig fra dem. Men jeg får hurtigt andet at tænke på. Jeg mærker han hænder på mine baller. Han tager fat i dem, leger med dem. Jeg kan ikke gøre andet, end lade ham bruge min krop, som han vil. Så kommer slagene. Han varme hænder rammer mine baller og sender stød op gennem min krop. Men han er kun lige begyndt. Efter et øjebliks lettende stilhed, rammer pisken mig. Jeg klynker og vrider mig, men det nytter ikke noget. Igen og igen og igen. Smerten er næsten ubærlig. Slagene bliver bare hårdere og hårdere. Gennem smerten kan jeg lige høre ham sige “Hvordan er det nu… Må man godt bare komme, når man lige har lyst til det?” Jeg ryster kraftigt på hovedet og forsøger at sige “nej” gennem gag’en. Min krop ryster under han slag. Forhøret forsætter, mens han kommer ind foran mig og lader slagene fortsætte på mine udsatte og blottede krop. Min mave, mine inderlår, mine bryster som nu gør så forbandet ondt på grund af klemmerne. Min krop kæmper for at undgå slagene. Gør alt hvad den kan for at slippe væk.

Pludselig bliver mine tanker mere klare, og jeg læner min krop frem mod ham, frem mod smerten. Jeg skyder mine smertende bryster frem, tager imod slagene som om jeg ejer dem. Mine klynk bliver til dyriske brøl. Slagene stopper pludselig, og jeg mærker, hvor tungt og hurtigt jeg trækker vejret. Han tager fat i klemmerne på mine ømme brystvorter. “Du må få dem af, hvis du kan hive dem af selv” Jeg samler al min styrke og skyder kroppen tilbage. Smerten farer igennem mig, men klemmen sidder der endnu. Igen! Denne gang lykkes det, men smerten er ubærlig. “Og så den anden” Jeg er lige ved at græde ved tanken, men jeg samler mit mod og min sidste styrke og krænger klemmen af. Hans håndflade slår mod min fisse. Jeg er ikke længere et menneske, men et sansende smerte-væsen. Jeg nyder smerten, fordi den er en del af mig nu.

Jeg bliver mig selv igen, da mine kæder er fjernede, og Herren står og krammer mig. “Du klarede det flot.” Jeg begynder så småt at trække vejret roligere. Min krop slapper mere af nu. Han vender mig rundt og holder mig varmt og trygt bagfra og fører mig ind i soveværelset igen. “Men vi er ikke færdige med dig endnu…” Han skubber mig ned på sengen. Før jeg ved af det, ligger jeg i spread eagle, bundet fast med kæder igen. Halsbåndet er tøjret fast, så jeg kun kan se lige op. Jeg kan lige skimte Herren, men jeg kan ikke se, hvad han laver. Piskeslagene kommer som ud af det blå. Jeg aner ikke hvor mange. De bliver bare ved og ved. Så stopper det, lige så pludseligt som det startede.

Jeg kan mærke, at han sætter sugekopper på mine nipples. Jeg kan mærke, hvordan det hiver i dem, og de bliver helt spændte. En pludselig smerte spreder sig fra min højre skamlæbe. Så også fra den venstre. Så flere og flere steder på dem begge. Jeg forstår ikke, hvad der sker. Jeg kan mærke reb, der bliver bundet om mine lår. Så fatter jeg det pludselig. Han har sat klemmer i mine skamlæber og strammet dem ud mod mine lår. Min fisse er nu helt åben og blottet. Smerten er intens. Men så kommer pisken igen. Slag og spørgsmål hagler ned over mig. Jeg har det som om, min hjerne går i tusind stykker, mens jeg kæmper mig igennem smerten for at besvare spørgsmål, remse regler op, huske hvordan han tidligere har straffet mig, hvordan han har fået min til at komme før. Tøver jeg med at svare, intensiverer han bare smerten. Nu får jeg med den lille pisk lige midt i min blottede fisse. Jeg føler, jeg er ved at blive vanvittig. Jeg skriger i smerte. “Jeg skal sprede mine ben, når din hånd nærmer sig min fisse. Straffen for at glemme det er slag på mine inderlår. Jeg skal huske at sige tak for pik. Glemmer jeg, er straffen lussinger. Jeg skal huske at sige tak for straf. Glemmer jeg, fortsætter straffen. Jeg skal huske at bede om lov til at komme. Glemmer jeg, straffes jeg med pisk. Jeg må ikke komme uden din tilladelse….” Jeg kæmper for at huske. Jeg kæmper for at få ordene ud af min mund gennem mine jamrende skrig.

Endelig stopper det. Stilheden breder sig i rummet og i min krop. Min jamren stilner af, og der er nu kun lyden af mit halvt grådkvalte åndedræt. Han tager sugekopperne af mig, og jeg når lige at tænke, at det endelig er ovre, da jeg mærker, at han sætter den ene om min klit i stedet.
Det gør ondt. Men langsomt bliver det mere nydelsesfuldt at mærke min klit svulme under trykket.

Jeg hører lyden af en vibrator. Det får det til at gippe i mig. “Nu må du vise mig, at du har lært noget.” Jeg mærker den trænge sig ind i min fisse. Vibrationerne spreder sig til min udsatte klit. Han presser den i bund og øger vibrationerne og tempoet støt. Jeg nyder det og stønner. Jeg føler mig enormt lettet og taknemmelig over, at han giver mig nydelse. Orgasmen nærmer sig, men denne gang kan jeg med en helt anden ro og styrke holde den på afstand. Jeg nyder følelsen af vibratoren, der banker ind og ud af min liderlige våde fisse. Jeg nyder følelsen af at til trods for, at jeg har overgivet al kontrol til ham, har jeg stadig en vis kontrol over mig selv.

Jeg spørger nu med en helt anden ro og værdighed om tilladelse til at komme. “Hold den” siger han. Alting tager til. “Please, må jeg komme?” “Du kan godt holde den lidt endnu” svarer han. Jeg nyder at kæmpe med orgasmen. “Når du kommer, skal du sige, at du er min slavetøs. Men først når du får lov.” Jeg svarer “Hvad end du ønsker” Pludselig lyder det “Kom!” og det er som, det runger i mit nervesystem, og orgasmen skyller ind over mig. “Jeg er din slavetøs, jeg er din slavetøs…”

Han fortsætter med at kneppe mig med vibratoren, mens han tager klemmer af. Smerten er overvældende, men overdøves af orgasmerne, der ruller ind over mig.

Til sidst ligger jeg fuldstændig udmattet og hiver efter vejret. Han løsner min højre hånd, så jeg selv kan komme fri. Det er ikke nemt. Det er som om al energi har forladt min krop, og mine fingrer fumler med hægterne. Han står og ser på mig. Endelig er jeg fri, og jeg klatter om på sengen som en vredet karklud. Han lægger sig i sengen ved siden af mig og ser kærligt på mig.

Pludselig tager han fat om min hals. “Huskede du at sige tak for straf som en artig lille slavetøs? “Nej jeg glemte det. Jeg var så optaget af at nyde de dejlige orgasmer, du gav mig. Tak for straf, tak for straf..” Klynker jeg, men jeg ved godt at det er alt alt for sent.

Han vender mig om på maven. “Bliv liggende!” Han henter noget i skuffen bag mig. Han presser mit hoved ned mod sengen. Jeg prøver at ligge helt stille og lydigt. Så rammer små pirrende slag mig med noget, jeg ikke har følt før. Spanskrøret… Faktisk ganske behageligt. Som hård regn mod huden. På mine baller og bag på lårene.
Så slår han. Smerten er så intens, at jeg skriger ned i madrassen. Han slår igen. Jeg kæmper for at trække vejret, mens han presser mit hoved ned. Igen og igen og igen rammer spanskrøret mig. Det er som om, hvert slag fortsætter ud gennem hele kroppen og sætter sig fast i hvert eneste lille kropshår.

Endelig stopper han, og så snart smerten aftager nok til at tillade den mindste smule tankekraft, siger jeg lydigt “Tusind tak for straf.” Han lægger sig i sengen og klapper på sin brystkasse, så jeg ved, jeg skal lægge mig ind til han. “Du klarede det rigtig godt.” Siger han, mens han nusser mig på ryggen. Så ser han på mig med sine intense mørke øjne. Pludselig klemmer han om min krop og siger “Kom!” Og jeg kan kun adlyde og orgasmen ryster gennem min krop.

“… Dygtig tøs.”

porno med danske piger