En Vinteraften

Pludselig går strømmen, og spabadet går ud. Vi ligger lidt i vandet. Godt tændte af de varme stråler, spabadet har skudt mod vores kroppe i de sidste 10 minutter…

Vi havde været i biografen. Gik nu hjem den lange vej. Tidligere på dagen havde vi taget os sammen til at tage til Vejle i biografen. Under filmen, havde tankerne kredset… Varmen var steget os begge til kinderne. Det havde været svært at holde fingrene fra hinanden. I bussen fra Vejle havde vi siddet på det bagerste sæde i en næsten tom bus, på nær en ældre dame der sad oppe forrest og talte med chaufføren, tilsyneladende ophidset over et eller andet. Den anden passager sad midt i bussen og hørte walkman. Vi havde været uforstyrret bagerst i bussen, hvor vi havde siddet og kælet. 

SEX I DAG?

Nu var vi altså på vej hjem, gående de 3½ km. Det var en stjerneklar nat, meget koldt. Nok nær frysepunktet. Igennem Staksrode, en meget lille landsby ikke langt fra mine forældres hus. Huse til den ene side, marker til den anden, oplyst af en enkelt række gadelygter. Vi holdte i hånden hele vejen, du havde glemt dine handsker, hvilket resulterede i at du måtte have din ene hånd i min jakkelomme, sammen med min. I det sidste sving, inden den det sidste stykke hjem til huset, stopper vi op under gadelampen. Vi kikker hinanden i øjnene. Jeg kysser dig blidt på læberne. Varmen stiger så småt, og der er ikke langt hjem. Vi fortsætter gåturen. 

De gamle skulle til Sjælland og besøge nogle venner, og havde bedt os passe huset. De havde sat os af ved biografen. Huset er tomt. Vi smider overtøjet i gangen. Smutter ind i stuen, varmer noget vand til nogle kopper te. Jeg kysser dig forsigtigt i nakken, forlader dig så for at fylde spabadet med dejlig varmt vand. Jeg henter nogle stearinlys i stuen. Du smiler sødt til mig, da jeg endnu engang forlader stuen. Da jeg kommer tilbage er teen færdig. Du har smidt din tygge trøje, og har en top på, der smyger sig perfekt til din figur. Jeg sætter mig hen ved siden af dig i sofaen. Vi tager et par slurke af teen, mens vi taler lidt om filmen. 

Klokken er hen mod 21, og vi rejser os, tager teen i den ene hånd, og hinanden i den anden og går ud til spabadet. Her er lyset slukket, der dufter sødeligt af sæben fra badekaret. Rundt i kanten af spabadet er der sat små fyrfadslys, også i vindueskarmen og på toilettet. Jeg tager din te og stiller den på det lille bord jeg har anbragt ved siden af badekarret. Jeg går hen bag ved dig og ligger min arm omkring dig. Holder dig tæt til mig. Du ligger dit hoved bagover på min ene skulder. Sådan står vi lidt. Jeg løfter dit hår fra den ene side af din hals til den anden, så halsen er fuldkommen blottet. I stearinlysenes skær, ser den silkeblød og indbydende ud. Jeg kysser den blidt, der hvor jeg kan komme til. Bevæger mig op mod din øreflip. Jeg tager tungen og vipper øreflippen ind i mellem mine tænder, bider den let, slikker den. Lader tungen lege lidt med den. Lader så tungen stryge ned ad halsen. Du står og nyder det, men det sitrer i din krop. Du holde mig fastere og fastere, nusser min arm, ligger en hånd op over dit hoved og om bag min nakke trækker mig ned til dig. Du kysser mig intenst på munden. Jeg ligger mine varme hånd ind på dit maveskind, stryger det blidt. Du vender dig om, trækker min store bluse af. Ligger et par hænder ind på min ryg, og kysser mig endnu engang intenst. Du nusser min ryg, fører dine hænder længere op, og får min T-shirt pillet af. Jeg står lidt, pinlig ved situationen, men vågner så op, og leger lidt med din buksekant. Jeg åbner forsigtigt dine bukser, mens du kysser mig blidt på skulderen. Jeg trækker dem ned. Intensiteten i rummet stiger. Varmen i kinderne begynder at vise sig. Mens jeg kærtegner din ryg, med henblik på at tage din bluse af dig, så har du åbnet mine bukser, dog med lidt besvær, men det går. Bluse og bukser ryger endnu engang. Jeg kikker hurtigt hen på badet. Vi kikker hinanden i øjne, fjerner så selv resterne af tøjet. Jeg kravler op i badet, det er varmt. Jeg sætter mig, og du kravler efter, sætter dig med ryggen op ad mig. Jeg starter maskinen. Vi slapper af. 

Mens vi ligger og nyder dysernes varme stråler mod vores kroppe, når jeg lige at kikke på uret, den viser 21:35. Pludselig går strømmen, og spabadet går ud. Vi ligger lidt i vandet. Godt tændte af de varme stråler, spabadet har skudt mod vores kroppe i de sidste 10 minutter, begynder vi at kærtegne hinanden. Stryger hinanden på lårene, lader fingrene gå på opdagelse. Jeg kærtegner blidt dine bryster, der stritter. Lader et par fingre glide hen over vorterne. Du sitrer, lægger dit hoved bag over på min brystkasse. Hengiver dig selv til fuldkommen nydelse. Jeg lader fingrene glide ned af dit maveskind, lader dem vandre syd på. Helt ned til indersiden af dine lår. Jeg massere blidt dit inderlår. Lader den ene hånd vandre op til klitten, massere den, mens den anden hånd massere dit ene bryst. Jeg kysser dig blidt på halsen. Du vrider dig under mine kærtegn. Vrider dig kraftigere og kraftigere. Jeg lader en finger massere hele revnen, spreder skamlæberne blidt, rigtig kærtegne dig. Du stønner højlydt, vrider dig endnu kraftigere. Imens vender du hovedet om i en stilling, så du lige nøjagtigt kan nå at kysse mig, hvilket du gør, og lader tungen glide ind. Efter et intenst tungekys, lidt heftigere berøring af din klit og faste kærtegn af dine bryster, må du vende dig væk i en orgasme. 

Du vender dig om. Sætter dig over mit lem, glider ned over. Jeg glider op i dit varme indre. Du bevæger dig blidt over mig, kysser mig blidt imens. Jeg læner mig tilbage, lader et par fingrer stryge dig op ad kroppen, og rundt om brysterne. Du øger tempoet blidt. Jeg sitrer, kan snart ikke mere. Vi stønner begge blidt. Intensiteten er for voldsom. Pludselig starter spaen igen. Én af strålerne, fra den længst væk siddende dysse, når os, og rammer blidt lige midt i sammensmeltningen, får os begge til at komme i en intens orgasme. Vi falder sammen, slukker for maskinen. Sådan ligger vi længe. Siger intet. Jeg kikker på klokken, den viser 22:00. Mine forældre kommer hjem om kort tid. Vi beslutter os for at stige ud af vandet. Vi tørrer os, tager tøj på. Du kommer hen til mig og jeg giver dig en langt og varmt knus. Du kysser mig blidt på halsen, så på munden. Vi slipper vandet ud gennem afløbet. Slukker lysene, rydder op, tager teen, som vi ikke fik drukket, med ud. Vi sætter os i stuen. Jeg hører dem gamle 83’er Audi, der kører ind i gårdspladsen.

porno med danske piger