Enedag

Sjældent har jeg været så fristet til at bede en nærmest fremmed mand om at bolle mig, men jeg gjorde det ikke. Jeg hilste pænt og skyndte mig ind og låste døren…

For en del år siden var ridning min store passion. Jeg brugte rigtig meget tid sammen med min hest. Her er en novelle om hvordan en ganske særlig dag forløb.

Jeg kørte ud til folden hvor han går, og han kom glad og hastigt hen til mig. Jeg havde kun et træktov med, så jeg trak ham op til gården, små 2 km. En tur gennem nogle kolonihaver, langs en vej, med meget lidt trafik, under motorvejen og ad en lang markvej op til gården. Vi gik rask til, og jeg svedte bravt.

Oppe i stalden bandt jeg ham, og striglede ham grundigt. Rensede hans hove og stod ellers og gav ham lidt æbler, som han elsker. Han var glad og kærlig, når han er det gnider han sit hoved op og ned ad mig. Det er lidt voldsomt, men ikke ubehageligt, især ikke i dag. Han gned sig voldsomt, og jeg nød at mærke hans hoved mod mine bryster især.

Da jeg var færdig sad jeg og nød en sodavand udenfor stalden, og gik nu og da ind til ham. På et tidspunkt gjorde jeg som du foreslog, jeg må indrømme, at jeg var temmelig ophidset, ikke mindst af at gå rundt i en næsten åben nederdel og uden trusser. Jeg tog mig selv i skeden, og det gav ret våde fingre. Jeg gik over i den anden stald, jeg skulle tisse, og her er toilettet.

Lige inden jeg gik ind, mødte jeg en fyr, som bor på gården, men som ikke har noget med staldene at gøre. Han hilser og snakker altid, og er sød og rar. Sjældent har jeg været så fristet til at bede en nærmest fremmed mand om at bolle mig, men jeg gjorde det ikke. Jeg hilste pænt, vekslede et par sædvanligheder, og skyndte mig ind og låste døren.

Jeg flåede nederdelen op, og gav mig selv lindring for min ophidselse i løbet af 2 minutter. Til gengæld gik der nok mindst 5 min. før jeg igen kunne tænke normalt. Jeg gik ud, skyllede nok en sodavand ned, og gik over til hesten igen. Jeg lagde sadlen på ham, og trak ham ud. Så mig godt for, at der ikke var nogen af de små piger i nærheden, da jeg steg til hest.

SEX I DAG?

Sikken fornemmelse. Sadlen mod den bare hud er en lækker fornemmelse, det opdagede jeg allerede i sidste uge, men nu var det vildt ophidsende. Jeg begyndte at ride langsomt ned mod folden.

Jeg havde taget striglen med, så jeg kunne godt tage en god tur, og så soignere ham igen bagefter. Ned ad markvejen i skridtgang, under motorvejen, og hen langs haverne, her var der en del mennesker, nu hvor kl. var blevet vel ca. 17.00. Jeg hilste på dem jeg kendte, og sørgede for ikke at afsløre mere end godt var, selv om lysten var der. Men bare det at de kiggede efter mig, det var der mange der gjorde, var rigtig lækkert. I stedet for at ride ned til folden, red jeg den modsatte vej, langs stien, som går rundt om Slotssøen, og ud på et engstykke, som går ind mod en højhusbebyggelse.

Her var der plads, og her gav jeg ham frie tøjler, og af sted gik det i vild galop. Sikken følelse, vinden i både hår og skørter, som af og til sad mig helt oppe på maven, jeg var dog blufærdig nok til ind imellem at trække ned, for der gik og løb ikke så få mennesker på det engstykke, der er stier, som bruges flittigt til især kondiløb. Om nogen så mig ride uden trusser på, det ved jeg ikke, men det er ikke umuligt.

Efter et kvarters tid, vendte vi stille tilbage til folden, hvor jeg sadlede af, striglede igen, og gav ham et kærligt klem inden jeg kørte op med saddel og hovedtøj og så begav jeg mig videre.

Jeg var særdeles svedig og snavset, da jeg satte mig ind i vognen – medbringende et stk. ridepisk. (Var det ikke en ordre?) Jeg havde dit sidste skriv i tankerne, og egentlig var jeg både sulten og tørstig, så oppe i Hillerød vidste jeg der lå et cafeteria, hvor jeg havde været engang, der ville jeg indtage min aftensmad.

Jeg var som nævnt både svedig og ikke helt ren, så ikke mindst derfor var det en god ide at tage pisken med ind, så kunne man se hvor jeg kom fra, der er også ridestalde der i nærheden. Der var slet ikke så få gæster. Vel mindst 15, stort set alle mænd, arbejdere, som vel var alene, og derfor spiste der på vejen hjem, jeg udså mig et ledigt bord, men bemærkede, at ved bordet ved siden af sad 3 mekanikere, sorte på både hænder og tøj. Jeg gik op til skranken, bestilte dagens ret, flæskesteg med kartofler og rødkål, og købte en øl. Satte mig til at vente på maden.

Jeg havde ikke noget at foretage mig, andet end at kigge på de andre, og for en dels vedkommende var det vist gensidigt. Jeg følte mig ikke specielt lækker, men i den sammenhæng nok alligevel OK. Til gengæld følte jeg mig MEGET ophidset. Jeg sad og vendte og drejede mig, og nussede også lidt skidt af mine ben, hvilket ikke engang var påtaget, jeg trak i min bluse, den klæbede til kroppen, og hev ud i min BH, følte mig rigtig simpel, og “naturlig” selv om det ophidsede mig, at vide at de kunne se ret meget af mig.

Da jeg hentede min mad kom jeg – det var ikke engang med vilje – til at tabe en plastikgaffel på gulvet, og uden tanke bukkede jeg mig forover for at samle den op. Jeg fik mig dog hurtigt rejst op igen, det var vist for tydeligt. Ved ikke om nogen så min bare ende. Jeg spiste, og sad stadig og så på især de 3 mekanikere, kom nu bare sad og drak øl. De skottede jævnligt over mod mig, og jeg tror de udvekslede bemærkninger om mig, dog uden jeg kunne høre noget.

Da jeg var færdig med maden, henvendte en af dem til mig, og spurgte, om ikke jeg skulle have en øl mere. Jo tak, han gav, og vi sludrede lidt om løst og fast ved hvert sit bord, om heste og om vejret og dejlig luftig beklædning, som de godt kunne forstå jeg var iført, for det var så lummert. Mere skete ikke. Jeg følte nu en voldsom trang til at komme hjem i bad, og det sagde jeg til dem, de var ikke færdige med dagens dont, og skulle arbejde videre på værkstedet lige ved siden af, men hvis en dag min vej faldt forbi var jeg da velkommen til at kigge ind.

Jeg kørte hjem, og hastede ind. Flåede tøjet af, og gik ud på terrassen, med nok en øl. Jeg havde ikke specielt lyst til at lave havearbejde, men gik dog ind og plukkede lidt tomater i drivhuset, gik og vandede nogle potter, som hang på terrassen, alt sammen helt nøgen, behageligt og lækkert. Og jeg følte mig dejlig ophidset på en fredelig og langvarig måde, som ikke skreg på en hurtig orgasme, men som kunne nydes stille og roligt. Naturligvis kunne jeg ikke holde fingrene fra mine erogene zoner, men det var på en måde bare med til at holde ophidselsen på et behageligt niveau.

Jeg gjorde mig klar til at gå i bad. Jeg lavede mig en lille gin og tonic og tog den med ud i badeværelset. Der sad jeg længe og vaskede og nussede, simpelthen nød min – undskyld – dejlige krop, men sådan føler jeg det, når jeg er i det humør. Ind imellem lagde jeg benene ud over kanten af karret/baljen, og lå så med vidt åbent køn og kælede for mig selv, men fingrene og med bruseren. Dejligt dejligt. På et tidspunkt blev jeg helt afsindig liderlig, jeg stod op og brusede hårdt direkte på min klitoris, men jeg havde forbudt mig selv at få orgasme i badet, det skulle trækkes ud – længe. Da jeg stod der vild af ophidselse, kunne jeg mærke at jeg skulle tisse. Jeg stod så i karret, med let spredte ben, og lod bare tisset løbe ned ad mine ben, tog noget af det i hånden, og gned det ophidset ud over min mave og mine bryster, jeg var virkelig helt i mine sansers vold, kan man vist kaldet det, nød mig selv, som man kun kan når man er helt alene, og gjorde ting, som man kun gør i meget ophidset tilstand, og nød det endnu mere, fordi jeg hele tiden tænkte på, at jeg skulle skrive om det til dig, senere.

Da jeg stod op brugte jeg lang tid på at tørre mig, barbere mig og gøre mig lækker – til hvad? – Til mig selv, og for at kunne fortælle dig om det. Inden jeg sminkede mig, lavede jeg nok en gin. Jeg startede med ny neglelak på både fingre og tæer, jeg har ikke pæne negle, men kan godt lide dem rigtig røde, sådan er de nu. Så en lille øjenskygge, og en diskret læbestift, også lidt på både brystvorter og skamlæber, det ser ret flot ud, når jeg kigger ned ad min krop, mens jeg skriver. Jeg piller lige lidt ved min fisse. Den er våd, det har den faktisk været hele dagen. På bordet ligger der 4 tøjklemmer, dem vil jeg om lidt sætte fast i mine brystvorter og i mine skamlæber, hvis jeg kan, har aldrig prøvet at gøre det selv før. Tror du det vil se frækt ud? Har lige læst, at du vil gerne have at jeg fotograferer mig selv, det bliver vist ikke i dag, det har jeg ikke åndsnærværelse nok til at finde ud af, og har måske heller ingen film. I hvert fald vil jeg ikke bruge den film, der sidder i kameraet, med familiebilleder på, vel.

Det gør ondt, det gør, men nu sidder der en klemme i hver af mine bryster, det er en lidt anderledes fornemmelse, end når en anden gør det, men det giver den eftertragtede varme fornemmelse i kroppen, jeg prøver også med en i fissen, foreløbig – av! Men flot ser det ud. Jeg rejste mig lidt og gik lidt rundt med dem, satte mig ind i stuen, vi har en såkaldt kærlighedsrede, som jeg nyder at ligge nøgen i, med benene op over den øverste kant, og hovedet næsten ned på gulvet, det var spændende at føle på sig selv, når jeg ikke kunne se, og føle klemmerne. Nu skal jeg vist tage dem af igen, det er det der gør mest ondt, det ved du godt, ikk´? Av for pokker. Jeg vil gå ind på sengen nu, og lege med min dildo, NU trænger jeg til at mærke noget oppe mellem mine ben.

porno med danske piger