Kvinder bliver lokket til utroskab af deres kærester/ægtemand

Kvinder bliver lokket til utroskab af deres kærester/ægtemand

SPAR MANGE PENGE

Fyre fanger deres partner illoyale og ude på narrestreger.

Piger og kvinder i fast forhold bliver fuppet til at være utro, for at teste om de ville være 100% trofaste hvis der kommer fristelser.

En dansk fyr fortæller han tjener tusindvis af kroner om måneden ved at blive betalt for at udføre ‘LOYALITETSTEST‘ på sociale medier på intetanende kvinder, efter anmodning fra deres mistænkelige kærester og ægtemænd.

Han tjener penge simpelthen ved at flirte med optaget kvinder på de sociale medier for at se, hvordan de vil reagere og om de er med på en uartig flirt eller mødes til det frække.

Lokket og forført med søde ord, billeder af en attraktiv mand eller en nøgen krop med en stor og flot pik der ikke er til at modstå!

Han forklarede, at mænd, der tror, ​​at deres partner måske ikke er sandfærdige over for dem, rækker ud til ham og beder ham om hjælp. Han forsøger derefter at komme i kontakt med kvinderne i et forsøg på at finde ud af, om de vil være trofaste eller utro mod deres kærester og ægtemænd.

Han deler ofte resultaterne på sin TikTok-konto.

Han er overbevist om, at nogle mænd vil have ham til at teste deres veninder, fordi de vil have ‘en nem vej ud’ af forholdet, mens andre vil være sikre på, at de er sammen med den helt rigtige pige, før de beder dem flytte ind eller giftes.

SEX I DAG?

Han er glad for at bruge sin platform til at hjælpe mænd, og det er især tilfredsstillende, når kvinderne ikke består testen. 

FANGET I EN UTROSKABS FÆLDE

Nogle går skidtet videre og betaler et tv-show der iscenesætte en fake situation med en attraktiv mand eller en med mange penge, for at se om hun bliver fristet af den anden mand eller er en golddigger.

Fyre tester deres kærester for at se om de vil være utro. (LOYALITETSTEST)

Vil hans KÆRESTE blive FORFØRT af en anden fyr, der foregiver at være RIG?! 

Tjek om hun er utro – Send blomster anonymt

Dette er en smart måde at finde ud af, om din partner er dig utro. Send blomster til din ægtefælle/kæreste på arbejdet. Underskriv ikke kortet – lad det være anonymt. Hvis din ægtefælle eller kæreste nævner, at hun har modtaget blomster på arbejdet, er hun sandsynligvis ikke utro. Hvis hun skjuler dette faktum, er det sandsynligt, at hun er det.

En nem og sikker måde at fange hende i utroskab

Du kan også tjekke om hun laver noget hun ikke må, ved at gemme en lyd-optager der hvor hun ofte sidder og snakker i telefon når du ikke er hjemme eller gem den under sofaen når hun skal have besøg af sin bedste veninde, de snakker nok om det hvis hun tænker på eller allerede har været sammen med en fremmed.

En anden mulighed vil være at videooptage hende mens du ikke er hjemme, se her gode forslagt til hvordan man nemt kan gemme et lille minikamera. Skjult kamera bag spejl, i kuglepen eller i bamse

porno med danske piger