Er julefrokosten aflyst? PYT her er en online julefest!

Er julefrokosten aflyst? PYT her er en online julefest!

SPAR MANGE PENGE

Julemenuen skulle stå på sild, snaps og sidespring!

Manges julefrokoster er desværre aflyst i år pga. Corona – men bare rolig vi holder sammenskudsgilde med billeder, film og frække historier fra tidligere år og giver dig muligheden for at hygge med dine kollegaer online på nettet.

Kollegaerne og vennerne skulle havde været samlet til den årlige julefrokost eller firmafest, hvor det endelig var tid til at score, efter man har liret og kigget hinanden ud det seneste år.

Se video optagelser og læs erotiske historier om danskernes vilde oplevelser til julefrokosten, og firmafesten. De er alle her – chefen, lederen, sekretæren, assistenten og arbejdsdrengen – fulde og ude på narrestreger.

Her er de bedste julegaver til ham, hende og jer! (GAVEGUIDE)

SEX I DAG?

FAKTA OM JULEFROKOST MDR:
Det betyder mere salg af kondomer og fortrydelsespiller, en stigning i antallet af skilsmisser, at flyttemanden får travlt, og om ni måneder vil et dansk firma med speciale i private DNA-test få flere opgaver af mænd, der skal have faderskabstestet deres septemberbarn.

MEN DET BETYDER OGSÅ…
Når det er julefrokost, er dette natten hvor alle mødes til festligt drikkelag, sang og musik. I denne nat fester og danser smukke mennesker rundt med de normalt kedelige kollegaer. Gamle som unge, direktørerne og kontorpigerne. Dagen hvor alle er i samme båd og alt kan ske..! Og hvem ved? nye par kan dannes og gode sexoplevelser kan udleves.

Julens mange frække overraskelser fortalt i animationer.

Mød dine kollegaer online til årets frækkeste julefrokost

Flere og flere danskere har en datingprofil, både dem der er single, men også mange i et fast forhold har en profil i hemmelighed. Der er garanteret nogle fra din arbejdsplads på en af de 2 største danske datingsider dating.dk og scor.dk

Find dine kollegaer på nettet og hold en hemmelig fest sammen!!!

porno med danske piger