Kneppede til familie julefrokosten

SPAR MANGE PENGE

Vi har de her familie kommen sammen en gang om året hvor alle på min mors side kommer det vil sige min familie og min mors 4 søskende og deres familier så vi er de her 25 30 mennesker og der af er der en fætter som ikke har været der fordi de er blevet skilt også bor han hos moren som ikke er i familien, men i år kom han og det var første gang i 4 år jeg havde set ham og det kom som er sjok da jeg så hvor lækker han var blevet han er ca. et år ælder en mig og jeg er lige fyldt 18 så vi havde en del at snakke om og da vi fik lidt at drikke gik snakken, det er altid den 25 december så der for fik vi juleøl, vi sad sammen med ca. 3 andre på samme alder og snakkede om kørekort og fester.

Snakken blev hurtigt drejet ind på sex og der kom en livlig diskussion om det var lækkert eller ulækkert at have sex på offentlige steder, snakken gik og øllerne blev til flere og flere, jeg havde fået en lille fjer som hjælp på men generthed, min fætter Kasper som jeg ikke havde set længe sad ved siden af mig og vi tog hinanden i at side og kikke på hinanden. Når jeg får noget at drikke skal der ingen ting til at jeg bliver liderlig så jeg sad der og blev våd mellem bene og rykkede lidt tætter på Kasper. Han havde fået en del mere at drikke ned mig men drenge kan jo også godt klare mere en piger men han var alligevel godt på virket af de juleøl vi havde fået. Jeg ville gå på wc så jeg kunne få det værste af min liderlighed væk men Kasper havde lagt armen over min skulder uden jeg havde opdaget det og da jeg var ved at rejse mig gave han ikke slip i stedet for træk ham mig ned til ham så han kunne viske mig i øret at jeg skulle gå ud i gangen og ventede til han kom der ud, jeg skulle lige til spøger hvorfor , men jeg så at de andre kikkede underligt på os og sagde så at jeg skulle på wc og gik . jeg stod der og ventede i ca. 5 min så kom Kasper ud til mig jeg spurte straks hvad det her var for noget men han havde allerede lagt arme omkring mig og holdt mig fast ind til ham hvor vi mødtes i et sultent kys, jeg ville trække mig væk men jeg kunne ikke for min mis sagde at jeg havde lyst til det så jeg træk mig ikke væk.

SEX I DAG?

Kasper træk mig med ned i kælderen hvor han forsatte hvor vi slap, men denne gang mere krævede, jeg kunne mærke hans bule i hans bukser vokset stille og roligt da jeg begyndte at gnubbe mig op af ham, vi slap hinanden og jeg grab straks ud efter has bukseknap og knappe den op og lynede lynlåsen ned træk bukserne ned op knæene og træk has boksershorts med, der stod han med en stiv pik der sagde spar to jeg havde aldrig set så stor en pik før. Kasper rakte ud efter mig men nåde mig ikke da jeg trådte et skridt tilbage med lav hæs stemme sagde ”kom her jeg vil have dig og det skal være nu ” jeg gik hen til ham da han ikke kun gå langt med bukserne ned om knæene han skubbe mig lille nederdel op til min talje og træk min små tanga trusser ned og smed dem væk, jeg satte mig på knæ og begyndt at sutte men måtte holde igen hvis han skulle kunne holde til mere så jeg satte mig op på et gammelt bord også begyndte Kasper at slikke mig meget våde mis grundigt og stak to finger ind i min fisse og begyndt at finger kneppe mig til jeg stønnet så jeg måtte holde mig for munden for at vi ikke skulle blive opdaget, jeg hold mig for munde da jeg kom men der kom alligevel et høj støn og jeg faldt sammen over bordet. Da jeg havde sundet mig lidt ville jeg have ham i min fisse, så jeg tog en gammel madras og lage den på gulvet i kælderen og sagde han skulle lægge sig jeg satte mig overskrævs og gled let ned over hans stive pik jeg sad stille et par sek. Min snæver fisse kørte op og ned på has pik og der gik ikke lang tid før jeg kom igen og da jeg begyndte at malke ham kom han også men et brag.

Vi lå lidt og sundet os før vi rejste os for at gå op for hvis vi ikke snart kom så ville de under sig han fik sit tøj på men jeg kunne ikke finde min trusser så jeg sagde at han bare skulle gå op også ville jeg komme bagefter.

Jeg ventede 10 min før jeg kom op til de andre, de så underligt på mig og spurte mig om hvor jeg havde været de sidste 30 min, jeg sagde med det samme at jeg havde gået en tur for at tænke på nogle problemer jeg havde de kikkede underligt på mig men sagde ikke noget. Da vi skulle hjem fik jeg Kaspers telefon nr. og han sagde mens de andre ikke hørte det at hvis jeg havde lyst til at gå en tur og tænke på min problemer igen så skulle jeg bare ringe.

porno med danske piger