Er man utro når det forbliver i familien?

Min kones søster og jeg har i gennem mange år altid haft et særligt forhold til hinanden, når vi mødes var det altid med et kys og kram som med tiden blev mere og mere intens. Berøringerne blev mere og mere kærlige med kys, klem på bryster og numse og spurgte til sidst om jeg gik  for langt hvortil hun svarede ” Nej det er dejligt ” og gav mig endnu  et kys denne gang et blidt tungekys.

Vi var nu derhenne hvor vi havde lyst til mere og en dag ringede hun om ikke jeg kom på besøg, da vi begge var alene hjemme. Mine tanker kredsede om at vi nu havde en mulighed for komme hinanden endnu tættere og måske ….. .
Hun stod i døren da jeg kom kun iført en hvid kort badekåbe som ikke kunne skjule hendes lækre velformede brune krop med faste små bryster med brystvorterne struttende synlige gennem den løs hængende badekåbe.

SEX I DAG?

Kom ind jeg har lige været i bad og skulle lige cremets ind, kunne jeg få dig til at gøre det spurgte hun. Med glæde sagde jeg, hvorefter hun gik ind efter cremen og førte min ind i soveværelset, hvor hun uden støven smed badekåben og lagde sig sengen. Jeg tog mit tøj af begyndte at creme hende ind på ryggen og langsomt ned til hendes dejlige som med et fast greb æltet ,hendes vejrtræknig blev højere og løftede underkroppen op, så mine hænder let kunne få adgang til at massere inderlårene og nemsomt omkring hendes fisse. Vejrtrækning blev  dybe og hurtigere og min pik stod lige op, hun vente sig om hendes struttende bryster strittende, som jeg omfagnede og lod tungen glide over hendes brystvorter. Med rigeligt med creme på hænderne strygende ned af hendes blåtlagte krop til den glatbarberede fisse og nu kraftig voksende røde klitoris, som blev tirret af mine fingere som med blide bevægelse skiftede mellem indtrængen op til g pkt. og klit. Hun stønnede nu kraftigt og havde et kraftigt greb om min pik, mens jeg fortsatte med tungen begavet i hendes fisse og klitoris, skiftede stilling og lod min pik glide op langs den glinsende og drivvåde kusse. Hendes krop rystede nu som i krampe og nærmest skreg af velvære, sikker på at vi nu begge var der hvor min pik uden besvær førte min pik op, hvilket efter talrige dybe og hurtige stød resulterede en kraftig udløsning og kort tid efter fik hun en voldsom kraftig orgasme med skrig og stønnen.
Totalt udmattede lå vi længe stadig med pikken oppe, før hun sagde ” aldrig har Jeg haft så vidunderlig en orgasme ” Jeg kunne kun give hende ret – hvad tror du vores ægtefælle vil sige hvis de fandt ud af det ?. Hun svarede uden tøven jeg har ikke haft sex med min mand i flere år men det ville ikke være godt hvis min søster gik kendskab til vores forhold som jeg inderligt ønsker skal fortsætte.
Jeg rejse min og elskovsafterne løb ned af hendes inderlår og jeg sagde ” det ønsker jeg også”  kyssede farvel tog hjem med en dejlig fornemmelse i kroppen.
Er man utro når man knepper sin kones søster, måske nok men det bliver i familien.

Forfatter: Anonym

porno med danske piger