Er modne mænd mere attraktiv end unge knejter?

Er modne mænd mere attraktiv end unge knejter?

SPAR MANGE PENGE

Erfaring og alder op imod ungdommen!

16700 kvinder i alderen 21-59 år har svaret på spørgsmål om deres erfaringer med mænd i det seksuelle rum.

En gruppe sexologer i Frankrig satte sig for at undersøge, hvor højt kvinder rangerer mænd i de forskellige aldersgrupper. De bad kvinderne om at beskrive og værdisætte deres erfaringer, tiltrækning og lyster ift. mænd i aldersgrupperne 20erne, 30erne, 40erne og 50erne. Dette indenfor en række kategorier, der tæller kroppe, vitalitet, indlevelse, selve sex-oplevelsen, samt deres overordnede tiltrækning til ”hele pakken” – Skalaen gik fra 1-10 – hvor 10 er topkarakter. Undersøgelsen faldt således ud:

UNG VS GAMMEL

Kroppen:

20erne – 9

30erne – 8

40erne – 8

50erne – 7

Indlevelse og erotisk vitalitet (livskraft og maskulinitet):

20erne – 7

30erne – 8

SEX I DAG?

40erne – 9

50erne – 9

Selve sexagten og kvaliteten:

20erne – 7

30erne – 8

40erne – 9

50erne – 9

Tiltrækningskraft (kombination af krop, sex, erfaring, vitalitet)

20erne – 7

30erne – 8

40erne – 9

50erne – 8

Kvinder er ikke som mænd

Undersøgelsens resultater bekræfter allerede almindelige antagelser om, at kvinder – selv om nogle er til det unge kød, værdisætter mænd højere, nu ældre og mere erfarne de bliver. Kvinder er ikke som mænd, på samme måde tiltrukket af det ungdommelige, som værdisættes meget højt af mænd, men ønsker i stedet for elskere, der tildels er erfarne, men som også er et sted i livet, hvor de hviler mere i sig selv og fremstår mere rolige og indsigtsfulde.

Kvinder foretrækker en ældre, ambitiøs partner med gode økonomiske udsigter. Mænd vil helst have en yngre, fysisk attraktiv partner.Dette billede var stort set det samme i alle aldersgrupper, omend kvinderne i 20erne var en anelse mere fokuseret på selve mandekroppen og her vægtede denne som værende mest attraktiv hos mænd i deres egen alder. Til gengæld fandt de også ældre mænd meget attraktive, hvor begrundelsen for dette tog udgangspunkt i: Status, maskulint overskud og bedre i sengen.

Omvendt blev mænd i 40erne og 50erne, som ikke havde en vis status og maskulint overskud/ro, rangeret lavere end mænd i 20erne af stort set alle kvinder. Sociale krav til mænd stiger i takt med deres alder, mens mændene i 20erne til en vis grad kan leve lidt på ungdommens fysiske tiltrækning.

Kvinder i 40erne og 50erne var den gruppe, der var mest til det unge kød. altså til fyre i 20erne og tildels 30erne. Find både de ældre kvinder og unge piger på de mest populære danske datingsider

porno med danske piger