Jytte og Sofie del.2

Læs første del: Jytte og Sofie del.1 – Søndag morgen fem minutter i 8 ringede dørklokken, jeg gik ud og åbnede. Udenfor stor en meget lille slank kvinde med asiatisk udseende, hun var ikke meget mere end 150 centimeter høj. Hej sagde hun, jeg er Kim, hun rakte hånden frem. Hej kom indenfor, jeg trådte et skrid til side og betragtede den vævre lille skikkelse der gik forbi.

Hun var klædt i en løsthængende bluse med en dyb udskæring der fremhævede hendes bryster, de var ikke kæmpestore med alligevel en god håndfuld så det ud til. Hendes røv struttede skjult bag en stram kort nederdel. Hun havde nylonstrømper på og et par stiletter fuldendte en meget sexet påklædning. Jeg nåede at tænke det var ganske upraktiske sko at have på inden Kim åbnede sin taske og tog et par flade sko frem, jeg skifter lige sko sagde hun, så er jeg klar til at gå i gang. Hun bukkede sig fremover så nederdelen gled lidt op bagi. Det rykkede i min pik da jeg så hun havde selvsiddende nylonstrømper og g-streng på, hendes lille pariserrøv vrikkede indbydende da hun først skiftede den ene sko og derefter den anden.

Hvor skal jeg starte spurgte hun, satte tasken og trak et stuepigeforklæde op og tog det på. Hun kiggede på mig med sine nøddebrune mandeløjne, jeg var nærmest gået i koma over synet. Hallooo! Kim kalder jorden, jeg blev revet ud af mit dagdrømmeri, undskyld, nu skal jeg vise dig hvor remedierne er sagde jeg og viste hende rengøringsrummet, Her burde være alt du får brug for, støvsuger og rengøringsvogn med spande, kost og fejebakke. Forskellige kulde ligger i reolen der, jeg pegede på en reol bagest i rummet. Kim gik hen og tog en gulvklud, ups sagde hun da den røg på gulvet, hun bukkede sig for at samle den op. Jeg kunne kigge direkte ned i hendes udskæring. Hun havde ingen BH på, de små stive brystvorter var mørke og indbydende at se på, min pik voksede i bukserne kunne jeg mærke. Kim rejste sig med gulvkluden i hånden, kiggede ned af mig og smilte sødt, hvor vil du ha’ jeg skal starte spurgte hun igen. Det er helt op til dig svarede jeg, mens jeg forgæves forsøgte at skjule bulen i bukserne.

Kim vimsede rundt i huset, hun var virkelig effektiv, jeg kunne høre hende bande lidt ude i køkkenet, jeg gik derfor derud for at høre om noget var galt, jeg stoppede i døren som var jeg ramt af et godstog. Kim lå på alle fire og skurede på en plet på gulvet foran kogeøen, nederdelen var gledet så lang op at hun lå med røven fuldstændig blottet, de bare baller med en tynd stribe stof imellem fik min pik til at vokse øjeblikkeligt, jeg gik hen bag hende og spurgte, er der noget galt. Hun havde åbenbart ikke hørt jeg kom, hun satte sig forskrækket op, hendes røv gled ned ad min arm, nu gik der for alvor elektriske stød lige i pikken. Ej det må du undskylde fniste hun jeg havde slet ikke hørt dig. Hun drejede hovedet og kiggede sig over skulderen, nå det var din arm siger hun og smiler. Hvad skulle det ellers være spurgte jeg, tja det kunne jo være den pæl du har i bukserne, smilet blev endnu større.

Det kan være du ville ønske det havde været det, jeg løftede min hånd og greb hende direkte mellem benene, hendes trusser var gennemblødt. Kim tabte skuresvampen hun havde i hånden, mmmm hun lagde sig igen på alle fire. Det ville ikke have været det værste sukkede hun, mens hun pressede den lille faste røv mod min hånd. Vi lader da bare som om jeg slet ikke har forskrækket dig endnu, jeg trak mine bukser ned og lod pikken komme fri, den stod stor og stiv, jeg flyttede mig så jeg sad direkte bag hende, tog fat i strengen på trusserne og holdt den til side. Jeg lod nu min pik køre ned mellem hendes baller til fissen, nu kan du blive forskrækker igen sagde med tungt åndedræt, hun satte sig op og pikken gled ind i den våde grotte.

SEX I DAG?

Ups åhhhh, Kim lænede sig atter frem og satte sig op igen, pikken gled nu helt i bund, hendes fisse strammede vildt om mit spændte jern. Det går vist ikke at sidde her sagde jeg, skubbede hende lidt frem så pikken kom fri, rejste mig op og trak hende med op og stå. Jeg flåede hendes trusser af med et snuptag, løftede hende op og satte hende ned over det dunkende lem. Åhhhh åååhhh, Kim slog armene om min hals mens jeg løftede og sænkede hende op og ned på pikken. Læg mig ind på bordet sukkede hun, med pikken dybt begravet i fissen bar jeg hende ind i stuen og lagde hende på sofabordet. Jeg trak pikken ud så kun hovedet var indenfor, krængede hendes bluse op og lagde mig ned og suttede begærligt på de små stive brystvorter samtidigt med jeg pressede pikken i bund. Hold da kæft hvor var hun lækker, en rigtig lille lolita krop, stram og fast med en smuk gyldenbrun farve. Jeg begyndte nu at kneppe hende i lange dybe stød. Kim klynkede og stønnede hver gang pikken blev presset i bund, jeg kunne mærke jeg ikke ville holde længe hvis jeg blev ved.

Jeg trak pikken ud, satte mig på knæ og betragtede den smukkeste fisse jeg har oplevet, det gyldenbrune venusbjerg, de lidt mørkere skamlæber og den lille stive klit og det lyserøde hul, jeg satte tungen direkte mellem hendes ben og pressede den så lang op i fissen det var muligt, lige der kunne jeg ønske mig den var dobbelt så lang. Uhhh jaaaa Kim stønnede højere og højere, jeg slikkede hendes lille stramme røvhul, stak tungen i fissen og sugede hendes klit ind i munden og lod tungen spille på den. Kims krop dirrede mere og mere, jeg rejste mig satte pikhovedet mod fissen og pressede den i bund med voldsom kraft. Jaaaaa skreg hun mens hele hendes krop krampede sammen, det føltes som om fissen låste min pik fast, sugede og malkede den. Med et brøl skød jeg min sperm ud dybt i hendes stramme hul.

Åhhh det var godt sagde Kim, Gudrun havde fortalt mig om den store bule hun havde set i dine bukser og jeg håbede at jeg kunne komme til lidt mere end blot se den. Jeg har aldrig fået så stor en pik før fortsatte hun, tak. Det er mig der takker svarede jeg, det var lige hvad jeg trængte til. Nu synes jeg vi har fortjent noget frokost, hvad siger du til vi tager ud og får noget at spise. Jamen jeg er jo slet ikke færdig med køkkenet endnu sagde Kim med et skyldbetonet udtryk. Skide være med det køkken, det kan altid blive ordnet. Vi flugtes ad ud i garagen, jeg tror vi tager den her sagde jeg og åbnede døren til min Shelby mustang 68er. Vi kørte op til Vedbæk Marina.

Kims trusser var gået i stykker da jeg rev dem af, så hun sad nu med bar fisse kun let skjult af den korte nederdel. Vi fik vores frokost serveret, jeg spurgte til hvor hun stammede fra, det var indlysende at hun ikke var af dansk oprindelse. Kim fortalte at hun var adopteret fra Vietnam, begge hendes forældre var blevet dræbt under krigen da hendes landsby blev bombarderet i 74. Heldigvis var jeg kun 1 år så jeg husker det ikke selv forklarede hun. Jeg regnede hurtigt ud at hun måtte være 45, det overraskede mig, jeg havde regnet med det halve, hun var en meget smuk kvinde. En mand ved et af nabobordene kigger med stor interesse over mod os, jeg kunne fornemme han havde fået øje på den nøgne fisse under bordet. Jeg smilte ved tanken om han sad der og blev liderlig. Kim opfattede det ikke og snakkede blot videre.

Da vi igen sad i bilen, spurgte Kim, har du nogensinde elsket i din mustang? Nej, det tror jeg faktisk ikke jeg har svarede jeg. Kunne du så ikke finde et sted vi kan holde ind, jeg vil gerne mærke den kæp en gang til, hun rakte en hånd over og lagde den på bulen i mine bukser. Den kvitterede straks med at blive større. Vi kørte ud på motorvejen, 5 minutter efter drejede jeg ind på parkeringspladsen overfor Storkereden. Allerede inden bilen holdt stille havde Kim løsnet selen og fisket min pik frem som hun straks tog i munden, mmm mmmm den vokser vildt i min mund snøvlede hun mens hendes hoved bevægede sig op og ned. Jeg fik slukket motoren i en fart, lagde en hånd på hendes nakke og begyndte at kneppe hendes mund.

Efter et par minutter satte Kim sig op, kiggede på gearstangen, måske den kan bruges til andet end skifte gear sagde hun, skrævede ind over og satte sig ned over knoppen, mmmmm den fylder også godt i mig stønnede hun mens hun hævede og sænkede sin røv ned over den korte gearstang der forsvandt fuldstændig op i hendes våde fisse. Nok! Sagde jeg bestemt, nu vil jeg mærke den fisse omkring min pik igen, Kim hoppede hurtige af gearstangen, og smed sig med spredte ben, jeg åbnede døren, trak hendes røv ud på kanten af sædet, beundrede den smukke fisse et øjeblik inde jeg lod min pik trænge op i hende.

Denne gang var der ingen langsomme bevægelser, jeg rå kneppede hendes fisse. Kim hulkede og stønnede med safterne drivende fra fissen rendte de ud og ned mellem hendes baller. Jeg var som besat, ved hvert stød begravede jeg pikken til roden. Kim hulkede og skreg, hendes ben rystede, jeg greb om hendes hofter og kneppede fissen i et helt vanvittigt tempo. Nu skal jeg lyde den fisse som den aldrig er blevet fyldt før, råbte jeg, med et højt brøl lod jeg med al kraft pikken trænge helt i bund mens spermen sprøjtede ud af den. Jeg kunne både høre på Kim og mærke på sammentrækningerne i hendes fisse at orgasmen også skyllede gennem hende.

Vel tilbage i huset siger jeg til Kim at hun ikke behøver at gøre mere, jeg skal nok rydde op på det sidste, Jeg gav hende adressen på sommerhuset i Jylland, og siger hun er mere end velkommen hvis hu skulle få lyst til at se et af Danmarks mest vidunderlige steder. Hun kan bare ringe så jeg sender hende gerne en billet og henter hende i lufthavnen. Kim siger det nok ikke bliver muligt det første års tid da hun har en datter på 17 som stadig bor hos hende, og hun skal jo passe sin skole, hun går i 3. g og er først færdig til sommer. Jo men hun er da velkommen til at komme med, det kunne jo være i efterårs- eller vinterferien. Jeg betaler Kim, jeg giver hende 2000, hun protesterer, det er da alt for meget for de få timer siger hun, ja det er det sikkert svarer jeg, men du har måske mere brug for dem end jeg. Hun strækker sig på tæer og giver mig et stort kys til farvel

porno med danske piger