Er utroskab i fuldskab ok

Hun lød fuldstændig afsindig, jeg ved ikke hvad der gik af hende. Sådan kendte jeg hende overhovedet ikke!! Jeg kunne høre, at han kort efter kom op i hende…

Her kommer min lidt triste historie. Den kan opfattes om fræk eller pirrende, men den er skrevet stort set som jeg oplevede og husker den. Desværre.

Min kone, en lille lækker sag, forsynede mig for ½ år siden med et par gedigne horn i panden. Når jeg tænker på hændelsen, her nu 6 måneder efter, så finder jeg den ganske ophidsende, men da det skete og tiden derefter, da var det ikke så sjovt..

Samme gamle historie, sammenkomst til fest og ballade, gamle venner, par og fraskilte, gamle flammer fra de unge år under uddannelse inden børn, hus og hjem. Det var herligt, vi var i alt 15 personer, der til stadighed sås og havde gjort det jævnligt i løbet af de sidste 5 år, sådan 2-3 gange om året.

Denne gang var det hos os i vores nyerhvervede sommerhus, vores alders investering. Jeg skylder måske lige at sige, at vi begge er i begyndelsen af fyrrerne, af det bedre borgerskab, velholdte, især min hustru, der er lille, 52 kg, velskabt, let mørk i huden. Skal hele beskrivelsen med er hun udstyret med en rigtig dejlig krop, velformet, flotte ben, lækker veltrænet bagdel med faste baller, de herligste struttende ægte bryster, der til daglig lige kan knibes ned i en B-skål med frække brystvorter. Til daglig ganske almindelig velklædt med stil men til fest kan hun bære det mest fantastiske, stilfuldt eller udfordrende, næsten direkte frækt uden at det virker vulgært eller billigt. Det gør ganske vist, at der er mange, der mistolker hendes signaler, at der er mere eller mindre fri adgang til herlighederne. Hun nyder, som vel alle kvinder, opmærksomheden, måske lidt mere end jeg bryder mig om, men utroskab har der aldrig været tale om. Det vildeste er, at hun måske ikke afvise r de mænd, der tillader sig at tage hende på bryster og balder, indenfor som udenfor tøjet, lidt kysseri i krogene men det er også alt jeg har kendskab til. Jeg overværede engang, at en fyr under en dans havde fat om hende bagfra med begge sine hænder oppe under hendes skjorte. Og da jeg ved, at hun ved den lejlighed, som så ofte før, ikke havde BH på, så havde han jo altså fat i de nøgne bryster. Men også lige et par ord om mig, også ganske velholdt, stor fyr på knapt 100 kg uden på nogen måde at være fed, bare muskuløs hvor det er krævet. Det parringsmæssige udstyr er der aldrig blevet klaget over, hustruen har engang målt den til ca. 23 cm og en tykkelse, der passer til længden. Kort sagt, så det eneste hun har klaget over er, at det nogle gange går ondt hvis jeg bliver for ivrig og når jeg sprøjter, hvor den svulmer mærkbart op jf. hende.. Vi har avlet 2 børn, nu store og jeg er for længe siden blevet stereliseret da jeg ikke har behov for flere børn hvorimod min hustru med mellemrum taler om en efternøler..

Tilbage til festen.

Herlig mad med masser af snak, vittigheder, historier omkring bordet. Fordelingen var denne gang 7 mænd og 3 piger, der havde været et par afbud, men det betød intet, det var snak om gamle dage og lignende.

Efter maden, der blev rigeligt suppleret med både hvid- og rødvin, blev der skruet op for musikken idet stemningen var høj og herlig. Jeg dansede et par danse med min lille hustru, og da jeg ikke nyder at danse på samme niveau som hende sad jeg det meste af tiden og nød vin medens jeg snakkede med nogle af gutterne. Hustruen var gået mere til de våde varer end normalt for hende. Ikke at hun var fuld, men for pokker hvor var der gang i hende. Hun var løssluppen, på én gang frisk men på en foruroligende måde. Hun lagde som sådan ikke op til noget, men når der blev danset tæt, så blev der VIRkelig danset tæt, brysterne trykket flade mod partneren, underlivet havde helt sit eget liv med tydelige og intense gnidninger mod fyrernes underliv. Bevares, jeg havde da også danset tæt med én af de andre piger, men absolut ikke på den måde. Jeg slog det hen med, at jeg vel så nogle ting, der ikke foregik som følge af påvirkethed.

Timerne gik, vi drak, gik ud og ind af sommerhuset, små korte ture idet alkoholen begyndte at gøre sin negative virkning, jeg blev træt og tung og skulle have lidt frisk luft ind imellem. Vejret var herligt, sommernat, lunt, næsten varmt. Efterhånden tyndede det lidt ud i os, til sidst var der kun mig, min hustru og 3 af kammeraterne tilbage. De dansede stadig ind imellem og nogle gange dansede min hustru alene hvis de andre ikke gad, skulle hente øl eller ud og lade vandet. Og netop det med at lade vandet blev optakten til noget, som jeg naturligvis skulle have stoppet. Jeg tog det dog som et eller andet fjollet under påvirkning af alkohol. Jeg skulle blive klogere. Jeg var selv gået i buskene for at træde af. Da jeg var færdig gik jeg en kort tur for at få nogle af sprittågerne til at dampe af. Jeg vendte tilbage kort efter, 10-15 minutter var gået. Da jeg nærmede mig sommerhuset kunne jeg høre et par af fyrene stå og lade vandet. Det talte højrøstet sammen, jeg kunne dog ikke høre om hvad, men jeg slog en lille bue uden om dem for at lade dem i fred. Herved, da jeg havde passeret dem, kom jeg til at se dem bagfra og stor var min overraskelse da jeg opdagede min kone, der stod midt imellem dem, med sine arme strakt ud og ind foran hver af fyrene. Ligeledes bemærkede jeg, at ingen af fyrene brugte deres hænder til at styre deres vandladende organer, det klarede min hustru faktisk.

Jeg kunne ikke lade være med at betragte optrinnet på afstand, 4-5 meter fra dem. De kunne dog ikke høre mig pga. musikken fra sommerhuset og jeg sørgede for at komme lidt i læ af lidt bevoksning.

”Så længe er der ingen der pisser” tænkte jeg, da min hustru vedblev at ”arbejde” inde foran de to fyre. Jeg blev faktisk skidesur, både på min hustru men også på de to fyre, mine kammerater. Jeg overvejede at råbe op, lave en scene, men jeg syntes faktisk, at det var lidt pinligt for mig, at min hustru sådan stod og holdt om 2 fremmede pikke!! Hendes arbejde var nu gået over i regulær onani af de to fyre og at de nød det, det var tydeligt for enhver, der har øjne og ører i hovedet.

Den ene af fyrene kiggede sig sporadisk over skulderen ind mod sommerhuset, lod til at bedømme resultatet som sikkert hvorefter han begyndte at lyne min hustrus kjole ned i ryggen, lempede stropperne ned over skuldrene og fik min hustrus ene arm trukket ud afstroppen hvorved kjolen gled meget langt ned. Han trådte nu ind bag hende, rakte armene ind foran min hustru og begyndte nu tydeligvis at ælte og massere hendes dejlige, brune bryster. En gang imellem stoppede han sine bevægelser, hvilket næsten omgående blev fulgt op at et lille smertensudbrud fulgt af en tydelig stønnen fra min hustru, han stod og nev hende i brystvorterne.

Han tog den ene hånd tilbage til hendes ryg hvor han begyndte at løfte op i kjolen hvorved hendes ene balde kom til syne. Jeg blev overrasket over at opdage, at hun tilsyneladende ikke havde trusser på hvilket er meget usædvanlig for min hustru. Fyren arbejdede ihærdigt med sin pik mellem ham og min hustru, jeg kunne se, at han han arbejdede på at få pikken lusket op i hende bagfra. ”Nej, ikke i røven, du er alt, alt for stor og jeg har ingen creme her!” Hvad helvede tænke hun på, ville hun tillade ham at kneppe sig? Det kunne hun sgu da ikke!! Ikke desto mindre lænede hun sig nu mere ind mod den anden fyr, der var gledet mere eller mindre ind foran hende, kraftigt manipulerende med hendes nu meget spændte bryster. Pludselig undslap der min hustru et kraftigt ”åhhhhhhh, ja ja, forsigtig, ååårrrrhhhh hvor er den dejlig tyk, lige så stille, jeg vil mærke den helt” medens hun struttede med røven. Fyren bagved begyndte nu, med et godt tag i hendes hofter, rytmisk at kneppe hende, dybt og inderligt. Jeg har ham mistænkt for at have en ordentlig pik så langt som han trak røven tilbage hver gang. Også han stønnede intenst hvilket fik min kone til at sige, at han ”ikke måtte skyde sin sperm af inde i hendes fisse” idet hun ikke beskyttede sig. Faktisk blev hun ved med at omtale, at han skulle ”holde igen og ikke pumpe hende op med hans varme, fede sperm, der er ikke plads til at dit sperm oppe i mit underliv” . Han vedblev at kneppe i en fast rytme medens han stønnede højere og højere, han mumlede, at han var tæt på at komme, hvilket fik min hustru til at række bagud og holde fast om hans røv som om hun ville bremse hans bevægelser eller måske mase ham længst muligt op i sig. Samtidig blev hun afsindig fræk i sin mund; ”Ikke sperme, ikke sperme. Du fylder hele min livmor med varm sperm hvis du kommer hvor du er nu, jeg skal ikke bolles tyk, ikke noget med at fyre spermen a f oppe i mig, hører du, ikke sprøjte, ikke sprøjte” alt imens hun roterede med røven og små-kneppede hans pik.

Fyren stønnede helt ukontrollabelt nu og pludselig kom han med et halvkvalt udbrud og han prøvede ligesom at mase sin pik endnu længere op i min hustru. ”Årrhhh Gud, jeg kan mærke den svulmer op, den pumper, ved gud den pumper jo spermen op i mig. Jeg sagde jo, at du ikke måtte sperme i mig, jeg kan mærke, at du bliver ved med at sprøjte dybt, dybt oppe i mig. Skal jeg bolles tyk eller hvad? Århh Gud, hvor er der meget sperm, kom med det hele, kom med det.” Jeg fattede ikke hvad der foregik. Hun ”brokkede” sig alt imens hun masede sig længst muligt ned over pikken? Han holdt kort efter op med sit knepperi og hun trak sig hurtigt væk fra ham. Hun skubbede herefter den anden fyr ned på græsset hvorved jeg fik et glimt af hans store, stive pik. Min pik er ikke lille, men hans var, efter hvad jeg kunne se, absolut ikke mindre.

Efter at han var kommet ned at ligge på græsset skrævede min hustru hurtigt ind over ham, holdende med flad hånd på sin fisse for at forhindre, at den nys indsprøjtede sperm skulle løbe ud. Hun knælede lidt ned, tog med den frie hånd den rejste pik, rettede den ind mod hendes opsvulmede fisse, som jeg nu nærmest havde frit udsyn til. Da hun fjenede hånden for at lade den nye pik komme til, kunne jeg se, at fissen var pladret helt til, både af egne safter men så sandelig også af fyrens sperm.

Den liggende fyrs pik var som nævnt en pæn størelse, men pikhovedet var abnormt stort i forhold til resten af pikken, nærmest på størrelse med en god, stor mandarin. Det lignede en spadserstok med knop..

Hun fik anbragt pikken ud for fissen hvorefter hun begyndte at synke lidt ned over pikken. Det kneb lidt med at få hovedet ind hvorfor hun tog fat i pikken og gned den frem og tilbage til det var fedtet godt ind hvorefter hun genoptog sit forsøg med at få den op i fissen. Skamlæberne blev mast voldsom til side og pikken begyndte at glide ind. Da først hovedet var kommet ind, ledsaget af et højt udbrud fra min hustru, gik resten noget nemmere og kort efter var hun komplet spiddet på den store pik. Kun testiklerne stak udenfor hendes baller.

Så begyndte hun ellers at ride ham. Først op og ned så pik, fisse, testikler og lår blev sølet ind i diverse safter fra min kones indre, med tydelig lyde til følge. Da alt var smurt ind skruede hun sig igen hårdt og helt ned over pikken og jeg greb mig selv i at tænke, at pikken stort set måtte være på vej helt ind i livmoderen på hende. Hun begyndte herefter, med pikke dybt placeret i sin fisse, at rokke kraftigt frem og tilbage. Det nyder hun, både at være fyldt ud i fissen og så samtidig at kunne stimulere sin klitoris på mit skamben. Eller enhver andens, tilsyneladende.. Hun red/rokkede så hårdt, at det engang imellem så ud til, at pikken mere eller mindre blev mast tilbage i fissen på tværs. Den behandling holdt fyren ikke til lang tid og han begyndte at stønne, at han var ved at komme. Det fik bestemt ikke min hustru til at sætte farten ned, hun begyndte samme nummer som sidst, at tale dirty til fyren medens hun med den ene hånd masserede hans testikler og med den anden

kneb sig selv i brystvorten. ”Sprøjt mig fuld af sperm hvis du tør, kom nu, bol mig tyk, fyld mine patter med mælk, bare kom, bare kom i mig, der er altid plads til en ladning til, kom nu, kom nu”. Hun lød fuldstændig afsindig og jeg ved ikke hvad der gik af hende. Sådan kendte jeg hende overhovedet ikke!! Jeg kunne høre, at han kort efter kom i hende, jeg kunne næsten høre præcis hvornår han sendte en stråle afsted for både han og min hustru kom med en tydelig, rytmisk lyd, der langsom ebbede ud. Jeg så det ikke, havde vendt mig om for at gå ind i sommerhuset. Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre, tankerne var ikke konstruktive og det hjalp jo heller ikke, at jeg var påvirket af alkohol.

SEX I DAG?

Jeg snuppede mig en øl, drak halvdelen og gik derefter ind i et værelse for at sove.

Vågnede senere, ved ikke hvor meget, ved, at min hustru stod og hev i mig for at vække mig. ”Hej skat, jeg er liderlig, er du frisk?” Inden jeg fik sagt noget havde hun hevet op i kjolen, taget min hånd og kørt den ind mellem sine ben. Jeg gjorde ikke modstand og kunne hurtigt konstatere, at selvom hun måske havde tørret sig lidt mellem benene, så drev det stille og roligt ud af hendes, i mit hoved, gennemkneppede fisse med diverse safter. I mine øjne havde hun blot ladet et par mandfolk bruge hende til at tømme sig i, jeg syntes, at det var billigt. Samtidg blev jeg faktisk liderlig som bare pokker, men jeg kunne ganske simpelt ikke få mig selv til at kneppe hende. Jeg kunne ikke. Jeg lod som om, at jeg var væsentlig mere beruset end fakta var og efter at have gjort nogle ihærdige forsøg på at ”tænde” mig, rullede hun mig simpelthen om på ryggen. Hun opdagede således, at jeg havde en gevaldig ståpik da jeg aldrig sover med tøj på. Hun var ikke sen i optrækket, trak igen op i

kjolen og ville til at bestige mig, hvilket også lykkedes lidt. Hun nåede at få pikken lidt op i sig en eller 2 gange, hvorefter jeg kom til at tænke på, at der kort forinden var et par andre mænd, der havde fyldt hende med sperm. Det var måske nok frækt at se og tænke på, men jeg mistede bestemt evnen til at gøre noget da nu min pik var på vej op i den samme fisse. Da hun opdagede min manglende evne til at give hende hvad hun ønskede blev hun sur. Hun rykkede lidt i pikken med hånden uden resultat hvorefter hun højt mumlede; ”Vatpik. Det er sgu da godt, at jeg lige har fået et par store pikke til at kneppe mig. Bar` ikke så godt, at de spermede oppe i mig!!”. Hun rejste sig herefter og gik ud af værelset igen.

Tilbage i stuen, hvor et par af de andre fyre stadig sad og diskuterede, hørte jeg min hustru sige med en for mig helt ukendt stemme, om ”de var friske og i stand til at tilfredsstille en sund og sulten kvinde?”

Jeg kunne ikke høre hvad fyrene svarede, men jeg kunne gennem den åbne dør se, at min hustru droppede det eneste stykke tøj, hun havde på; kjolen. Ingen trusser og ingen BH og i bare fødder. Så stod hun som Gud havde skabt hende. Det lod fyrene naturligvis ikke gå upåagtet hen, de var omgående henne hos hende for at opfylde hendes ønske og behov.. Hun blev opvartet i alle ender og kanter, hermed ment bryster, bagdel og fisse. Også de mærkede, at hun var mere end almindelig tændt og især meget våd, faktisk så våd, at der var direkte adgang. Den ene bearbejde hendes fisse forfra medens den anden klædte sig af, en flot, veltrænet fyr med en fornuftig pik. Min hustru stønnede, at ”han skulle stikke en finger mere op i fissen, der er plads, bare rolig” medens den nu nøgne fyr nærmede sig hende bagfra. Jeg rejste mig og gik hen til døren for at komme tættere på. Den første fyr var tilsyneladende i gang med at fingerkneppe min hustru og den nøgne fyr var nu kommet helt hen til hende bagfra, skubbede hende en anelse fremover og tog fat i hendes baller og begyndte at styre sin pik op i hende. Jo, hun var tilsyneladende klar, i hvert fald hjalp min hustru ivrigt til med at strutte med røven. ”Nej, bliv ved med at fingerkneppe mig, stik en finger mere op og hold dem så stille……..”. Herefter rakte hun bagud mod den nøgne fyr, tog fat i hans pik, gned et par gange og førte så hans pik hen til sin fisse. ”Kom så med den, stille, stille, der er meget stramt nu!……..Årrrh, der er godt, hold kæft hvor i fylder mig ud, stille nu, rolig, ikke for vildt, så revner jeg bare. Ja, sådan, kom så, stille og roligt helt i bund med den. Kom så, begynd at fingerknep mig igen, ååhhh, det er godt, det er lige før jeg revner”. Hun havde åbenbart flere fingre oppe i fissen samtidig med pikken! Imponerende. Jeg kunne ikke lade være med at undres lidt, at der var plads, at hun kunne rumme det.. De havde nu fundet en fælles rytme, der så ud til at bekomme hende vel, i hvert fald begyndte hun at stønne, at ”I skal blive ved, I skal blive ved, jeg er lige ved at komme, åårrhhhh, det er godt, det er skønt, jeg føler det som om, jeg er fuldstændig spilet ud, min stakkels lille fisse, det er skønt.” Fyren med pikken begyndte at stønne højere og støde hårdere så fyren, der fingerkneppede hende måtte holde hende for ikke at falde. Det gik op for min hustru hvorledes det var fat med fyren, der kneppede hende og hun opildnede ham nu til at gøre sig færdig i hende. ”Bare bliv ved, bare kom med hvad du har, giv mig spermen, kom med det, jeg elsker at mærke spermen sprøjte op i mig, kom, helt op, bare mas til……. Av av, århhh, det er næsten for dybt, du skal stå helt stille når du begynder at sprøjte, hører du? Jeg vil mærke når du pumper mig op med spermen, hører du. Årrhhh, jeg kan mærke, at du begynder at svulme op, av av av, stille nu, ikke så vildt, det gør ondt. Nnnnnuuuuu,

jeg kan mærke du sprøjter, årh, det er skønt, bliv ved, bliv ved, jaaah, sådan, kom, bliv ved!!!” Jeg kunne bare ikke kende hende, jeg har aldrig set eller hørt hende sådan før, hverken når hun var voldsomt liderlig eller fuld eller andet.. Anede ikke hvad der var sket med hende.. Et var sikkert; selv om scenariet lige nu var ekstremt liderligt, så var jeg klar over, at jeg umulig kunne leve med hende som hustru efter dette… Det slog mig, at hun snart havde kneppet med alle til festen, undtaget mig… Og endda uden at tænke på, at det måske kunne få følger?

Der var blevet stille inde i stuen. Fyren, der havde kneppet hende gled stille ud af hende men denne gang hang hun helt stille ind over den anden fyr og forhindrede ikke, at spermen fulgte med pikken ud. Hold op, hvor var der meget. Han efterlod ganske vist også fissen mere eller mindre åben, så spermen, både hans nys indsprøjtede sperm og spermen fra de to andre fyre, drev stille og roligt ud af hende. Noget af det fortsatte ned på indersiden af hendes velformede, brune lår og noget af det dryppede direkte fra hendes sparsomme kønshår. Hendes skamlæber så røde, opsvulmede og hævede ud efter den voldsomme behandling og hendes ophidselse. Og som sag, så gabte de synligt efter besøgene. Hun havde vist fået utallige orgasmer under denne sidste behandling.

Fyren, der ”kun” havde fingerkneppet hende, fik hende lempet ned på knæ på gulvet med overkroppen hvilende på sovesofaen. Han fik i en fart klædt sig af og afslørede en tynd, velformet, men umådelig lang pik, helt lige og med et par overdimensionerede testikler hængende under. Han placerede sig således, at min hustru kunne komme til pikken med både hånd og mund og hun tog fat i pikken med langsomme, rolige bevægelser, hun var sløv efter den kraftige behandling hun netop havde været udsat for. Hun førte pikken hen til sin mund, åbnede munden og tog pikken ind og begyndte at slikke og sutte indgående på den. Noget, som hun normalt ikke brød sig om, men her lod hun til at være i sit es. Fyren så i hvert fald ud til at nyde det. Efter lidt tid på denne måde lagde fyren sig på ryggen på gulvet. Han trak min hustru med sig og fik hende til at skræve ind over sig med hendes bagdel pegende mod mig. Jeg tænkte, at ”min hustru da ikke ville kunne mærke den, ganske vist lange, men også

noget tynde pik i sin fisse efter den seneste behandling. Det var tilsyneladende heller ikke meningen. Alt i min hustrus nedre regioner var sølet ind i fissesaft og sperm, så da han rettede pikken ind mod min hustrus anus, så gled den lidt ind, stort set uden modstand.

Jeg havde ofte forsøgt at luske mig til analsex med hende, uden held, men her lod det til, at alt kunne lade sig gøre. Hun red lidt op og ned på pikken, kun med pikhovedet indenfor ringmusklen hvilket efterlod 20-25 cm tynd pik udenfor. Hun gav sig lidt da han forsøgte at trykke hende længere ned over pikken og da han samtidig forsøgte at trykke sit underliv op mod hende gjorde det tilsyneladende direkte ondt. ”Tag den ud og stik den op i fissen i stedet. Jeg vil hellere kneppes der, der er så dejligt at blive kneppet og få fyldt underlivet med masse af sperm!” Det var ikke fyrenes ønske, så ham der kort forinden havde kneppet min hustru, hjalp til med at mase hende ned over pikken, hvilket så ud til at være smertefyldt for hende. Jeg overvejede kort at gå ud og få det stoppet, men faktisk, så syntes jeg hun havde godt af det.

De havde efterhånden ved fælles hjælp fået hende mast helt ned over pikken så hun sad helt ned på fyrens lår, kun med testiklerne klemt fast mellem hendes brune balder og fyrens hvide lår og således med den lange, tynde pik dybt begravet i sin røv. Frækt… Hun begyndte herefter samme procedure som da hun red tidligere på aftenen, at rokke frem og tilbage hvorved lidt af den tynde pik kom ud af hende i en forvredet form for derefter omgående at blive boret og mast tilbage hvor den kom fra, langt oppe i røven på min hustru. Jeg begyndte at synes, at det var perverst at se på.. Men jeg kunne ikke løsrive mig.

Det fortsatte på denne måde et stykke tid, fyren, der lige havde kneppet hende var blevet liderlig og stiv igen og fik hende kortvarigt til at sutte på sin pik.

Han fik hende herefter til at vende sig om så hun mere eller mindre lå ovenpå fyren på gulvet, med ryggen mod hans brystkasse og stadig med hans pik dybt begravet i sin røv.

Den anden fyr bragte sig herefter i stilling foran hendes fisse, som han nu rettede sin pik ind imod. Han fik pikhovedet lusket indenfor hvorefter han slap den, støttede på gulvet på hver side af de to andre og begyndte nu at kneppe min hustru i fissen medens hun sad stille med den tynde pik helt oppe i røven. Han kneppede i små ryk og kom derved længere og længere op i min hustrus fisse medens hun klagede sig; ”Av, det gør ondt, I ødelægger mig, forsigtig, forsigtig, ikke så hurtigt, I kan ikke være der begge to”.

Så hårdt kneppede fyren i fissen, at han fik skubbet min hustru af pikke i hendes røv, hvorfor det var nød til at stoppe lidt igen.

Fyren med den tynde pik fik tørret sin pik af i sine egne trusser, hvorefter han forsøgte at få den tilbage i røven igen, men min hustru smuttede den ind i fissen i stedet, hun ville bare ikke kneppes i røven. Hun havde dog ikke taget sig i agt for, at den anden fyr ikke var færdig, han knælede ned og rettede igen pikken mod hendes fisse, der dog nu var ”optaget” af den tynde pik. Det anfægtede ikke den anden fyr, han satte pikhovedet til fissen lige over den tynde pik, masede hårdt på og pludselig smuttede pikhovedet ind med et hyl fra min kones mund til følge..”Av for helvede, få dem ud, få dem ud, I ødelægger mig for helvede” og mere af samme skuffe.. Det ændrede nu ikke noget, begge fyrene var opsatte på, at de ville gøre sig færdige i den nuværende stilling og kneppede uanfægtet videre selv om min hustru fortsatte klagede sig, dog nu iblandet nydelses lyde.

Fyren med den tynde pik kunne ikke holde sig. Jeg kunne se på hans forvredne ansigt, at han var tæt på at komme, hvilket han højlydt annoncerede. ”Nej, du må ikke sprøjte i mig, jeg kan mærke du vokser, tag den ud, tag den ud nu, auuuv, det gør ondt, du er sgu på vej op i min livmor, stop nu for helvede, auuvvvvv, ikke mere sperm, det gør ondt!!” Intet hjalp, manden var afsindigt liderlig og hamrede sin pik det bedste han havde lært medens han sprøjtede sin sperm ind i min hustrus fisse medens den anden fyr blot forsøgte at holde sig til. Da den sprøjtende fyr begyndte at holde inde, tog den anden over, nu var det hans tur. Min hustru peb ikke så meget mere, for det første var der igen pladdervådt efter at hun havde fået sprøjtet endnu en ladning sperm op i sig og for det andet var den tynde pik begyndt at skrumpe lidt og gav mere villigt plads til den anden pik.

Sådan gik det for sig lidt tid, fyren kneppede min hustru mere og mere voldsomt og overgav sig også til sidst med et højlydt brøl medens min hustru stønnede; ”Så kom da med det, giv mig det hele, sprøjt mig til med din sperm, det kan sagtens være der, jaaaah, kom igen, igen, jeg kan mærke det, det er dejligt når jeg kan mærke, at du sprøjter, tøm jeres nosser i mig, jeg elsker det, det er skønt!”

Knepperiet fik en ende. Fyrene trak sig ud af min hustru, der lå mere eller mindre livløs mellem dem. De fik hende bugseret op på sofaen og forsynet hende med et tæppe, hvorefter de forlod stuen.

Jeg kiggede lidt på min hustru og overvejede om jeg ikke bare skulle forsvinde? Dog var jeg klar over, at jeg var for påvirket af alkohol til at kunne køre bil og et eller andet sted havde jeg også medlidenhed med hende.

Jeg gik hen og tog fat i hende og forsøgte at vække hende for at få hende ind i soveværelset. Det var tilsyneladende ikke muligt hvorfor jeg bukkede mig ned for at løfte hende op og bære hende ind i seng.

Det var lidt ulækkert.. Da jeg stak armen ind under hendes lår og knæhaser i den hensigt at løfte hende op, mærkede jeg det våde søle fyrene havde efterladt på og i min hustrus nedre regioner. Jeg fik hende alligevel op og fik hende båret ind i seng.

Da hun lå der kunne jeg ikke lade være med at stikke en finger ned til hendes fisse for at mærke den fremmede fornemmelse; min hustrus gennemkneppede køn, gennemkneppet af fremmede mænds pikke!! Det var både voldsomt ophidsende og samtidig var jeg ked af det.

Hun reagerede overhovedet ikke på, at jeg stak en, 2 og til sidst 4 fingre op i hendes pladder våde fisse og begyndte stille at fingerkneppe hende. Hold kæft hvor var der meget sperm derinde endnu, jeg fik simpelthen ”åbnet” for sluserne igen og der dannede sig hurtigt en stor våd plet mellem lårene på hende og videre ned på lagenet.

Jeg kiggede på hendes røde, hævede køn medens jeg onanerede på mig selv og sprøjtede på rekordtid. Sikke en forløsning, det gjorde næsten ondt.

Jeg gav hende dyne på og lagde mig ved siden af medens jeg spekulerede på, hvad aftenens og nattens hændelser ville komme til at betyde for os..

Her 6 måneder efter hændelsen har vi fået bekræftet, at min hustru er særdeles gravid. Vi fik det konstateret så, sent at abort ikke var en mulighed og vores kommunikation har ikke været den bedste siden. Ligeledes er det helt sikkert, at jeg ikke har leveret den ”portion”, der har gjort min hustru tyk.

Det er en skidt situation og havde det ikke været for vore børn var skilt for længe siden.

Nej, utroskab er ikke i orden og jeg har ikke fundet det værd at gøre ”gengæld”.

porno med danske piger