Nyd grønne orgasmer med Womanizer Premium eco

Nyd grønne orgasmer med Womanizer Premium eco

SPAR MANGE PENGE

Verdens første bæredygtige sexlegetøj!

Lad den stimulere dig med 12 pirrende niveauer af Pleasure Air Technology. Med Smart Silence Technology der gør, at den først kan tændes, når den kommer i kontakt med din hud, genopladelig og stænktæt.

Oplev orgasmer der føles fantastiske for både din vulva og din samvittighed.

• Genopladelig trykbølgestimulator med 12 forskellige intensiteter – lydsvag!
• Verdens første bæredygtige sexlegetøj: Kan demonteres og genbruges fuldstændigt, fremstillet af biologisk nedbrydeligt Biolene-materiale fremstillet af majsstivelse med et udskifteligt batteri, der kan oplades op til 300 gange.
• Smart Silence: Starter og stopper ved hudkontakt.
• Leveringsomfang: 1 x trykbølgestimulator Premium eco fra Womanizer. Inkl. Magnetisk opladerkabel, opbevaringspose (100% bomuld) og reservehætter (størrelse S).

Hvordan bruger jeg Womanizer Premium eco?
Du placerer simpelthen Womanizer Premium eco på din klitoris eller dine brystvorter og lader dig forkæle uden berøring i 12 intensiteter. Den lydsvage Womanizer tændes kun automatisk, når den kommer i kontakt med huden. Du vælger derefter blot intensiteterne med knapperne.

SEX I DAG?

Hvad er specielt ved Womanizer Premium eco?
Womanizer Premium eco er verdens første bæredygtige sexlegetøj! Womanizer Premium eco tager skridtet mod en bedre verden med en grønnere livsstil: For hver solgte Premium eco planter Womanizer et træ ved hjælp af nonprofitorganisationen One Tree Planted!
Premium eco er vegansk, er langtidsholdbart, har et udskifteligt batteri og kan demonteres fuldstændigt og genbruges i sine individuelle dele. Den består af det biologisk nedbrydelige materiale Biolene – en polymer på biologisk basis, der er syntetiseret fra vedvarende råvarer såsom majsstivelse – og er derfor absolut bæredygtig. Dens emballage lavet af 100% FSC-papir scorer også med bæredygtighed og genanvendelighed. Derudover blev ladekablet reduceret til halvdelen af ​​længden, og opbevaringsposen er nu lavet af 100% bomuld. Premium eco sikrer grønne orgasmer med en virkelig god samvittighed!

Womanizer Premium eco tilbyder dig den revolutionerende og patenterede Pleasure Air-teknologi, der giver dig vidunderlige orgasmer uden følelsen af ​​overstimulering. Dette kan ske på mindre end et minut med dette kraftfulde legetøj. Den er lydsvag og diskret og tænder kun, når den kommer i kontakt med huden. Hvis du ikke bruger Womanizer Premium eco, går legetøjet i standby tilstand. Den har også en automatisk frakoblingsmekanisme for at forhindre overophedning. Med sit højkvalitetsdesign ligger det perfekt i hånden og kan diskret opbevares i den elegante opbevaringspose efter brug.

Prøv den og lad dig forkæle med dette superlegetøj!

porno med danske piger