Deler de forbudte drømme og sexfantasier med kæresten

Pludselig gled drømmen over i oplevelsen af at ligge i sin seng…

Sanne lå helt stille med lukkede øjne og nød varmen og det bløde sengetøj, samtidig med at hun forsøgte at holde fast i drømmen og fortsætte den.

Hun havde drømt, at hun var i et sommerhus et eller andet sted sammen med tre mænd, som hun kendte godt. Det havde været et lillebitte sommerhus, og de skulle alle sammen sove i det samme rum. De havde lagt madrasserne på gulvet ved siden af hinanden. Da de var gået i seng om aftenen, havde Sanne lagt sig i midten, og snart var de alle fire begyndt at røre ved hinanden. De tre mænd havde sat sig på knæ rundt om hende og havde kærtegnet hendes krop. De havde knuget hendes bryster, aet hendes mave og ben, kysset hendes ansigt og kærtegnet hendes kusse. Hun havde til gengæld rørt ved de to mænd hun kunne nå og havde snart krammet om en pik med hver hånd. Den sidste mand havde lagt sig ind over hende og ført sin pik ind i hendes kusse.

Sanne sukkede og åbnede øjnene på klem. Det var allerede lyst, og eftersom det var i november altså ret langt op ad morgenen. Thor lå ved siden af hende og sov stadig. Han lå på ryggen, og dynen var gledet halvvejs af ham.

Den frække drøm havde gjort Sanne blød i kroppen, og hun kunne mærke at hendes kusse var våd og opsvulmet. Hun lukkede øjnene igen og forestillede sig, hvordan den ene af de to mænd havde flyttet sig, så han kunne nå hendes mund med sin pik, og hun prøvede at forestille sig, hvordan det var at blive kneppet i munden og kussen på én gang. Hun lagde sin hånd ned i sit skød og åbnede kussen med en finger. Forsigtigt lod hun fingeren glide rundt om klitoris og ind i kussens våde, mørke dyb.

Sanne sukkede igen. Længe lå hun og aede sin kusse med lange, lette bevægelser, mens hun fantaserede om de tre mænd, der kneppede hende på sommerhusets gulv.

Så åbnede hun øjnene og kiggede over på Thor. Han lå og var næsten nøgen, kun det ene knæ og overkroppen var dækket af dynen. Gid han snart ville vågne. Hun havde lyst til at sætte sig på hans store pik og blive kneppet rigtigt.

Og mens hun kiggede på ham – og som for at opfylde hendes ønske – begyndte hans pik, der hidtil havde været lille og blød, at røre på sig. Den rullede lidt til siden, blev tykkere og længere i små ryk. Sanne kiggede op på hans ansigt, men han så stadig ud til at sove. Det så ud som om han drømte: hans øjne flyttede sig i små ryk under øjenlågene.

»Øjnene bevæger sig ligesom pikken,« tænkte Sanne og kiggede igen på hans pik, der allerede lå hård og stor mellem de sorte krøller. »Det kan være, han drømmer om noget frækt lige mig…« Hun rakte sin hånd over til ham og strøg forsigtigt en finger op langs pikken. Så trak hun, så lydløst hun kunne, sin egen dyne af og satte sig på knæ ved siden af ham. »Jeg vil kæle for ham til han vågner,« tænkte hun, og gav sig til at stryge fingeren op og ned langs hans pik, mens hun betragtede hans ansigt. Han sov stadig.

Det føltes meget frækt at sidde og kæle for Thor, uden at han vidste det, og mens han måske drømte om at elske med en helt fremmed kvinde. Sanne gav sig til at nulre sin ene brystvorte med den anden hånd, mens hun tog rigtigt fat rundt om Thors pik og begyndte at gnubbe hurtigt frem og tilbage. Thors tunge søvn-vejrtrækning blev nu tydeligt endnu tungere og hurtigere, og pludselig slog han øjnene op og kiggede forvirret på Sanne.

»Hej, det er bare mig,« sagde hun med et skævt smil, godt klar over at det sandsynligvis ikke var hende, der havde deltaget i hans drøm. »Du skal bare ligge helt stille og nyde det. Du må gerne fantasere videre på din drøm.«

SEX I DAG?

Thor slappede af, men blev ved med at kigge forvirret på hende. »Har du siddet og kælet for mig, mens jeg sov?« spurgte han så. Sanne nikkede og genoptog sine kærtegn om hans pik. »Du er altså ret fræk, du er!« sagde han med et smil og lukkede øjnene.

Sanne nød hans pik. Den var stor og dunkede villigt i hendes hånd. Når hun holdt om den, kunne hun mærke varmen og blødheden, og når hun bevægede hånden frem og tilbage, kunne hun mærke, hvor hård den alligevel var. Hun bevægede hånden hurtigt frem og tilbage og vidste hvor liderlig, han blev af det. Hun kunne få ham til at komme på et øjeblik, specielt som nu, hvor han lå og fantaserede om noget frækt. Hun prøvede at gætte på, hvad han drømte om. Måske drømte han, at det var en anden mand, der sad og onanerede på ham, eller måske drømte han, at der var noget der så på, mens han elskede. Hun vidste, at hun ikke kendte alle hans fantasier, men mange af dem havde han fortalt hende om.

Hun kunne mærke, at han var lige ved at komme: hovedet på pikken var blevet endnu større, og han stønnede tungt og voldsomt i takt med, at han stødte hele sit underliv op mod hendes hånd. Hun trykkede hårdt igen om hans svulmende pik og bevægede hånden hurtigt frem og tilbage i lange
malkende hug.

Så kom han. Mens han råbte og stønnede, sprøjtede han den ene stråle sperm efter den anden ud over sig selv. Sanne betragtede ham fascineret, mens hun fortsatte med at malke sæden ud af hans pik. Hun elskede at se ham komme. Han var helt væk, fuldstændigt tilfredsstillet af hendes elskov. Hun blev selv så liderlig, når hans pik pludselig svulmede og til sidst eksploderede i råb og sprøjtende sæd.

Til sidst ophørte sprøjtene, og Thor lå helt stille. Sanne havde sænket tempoet, men holdt stadig hårdt om hans pik. Den var allerede begyndt at blive mindre, og snart ville den være helt lille og blød, og hun ville udnytte det sidste halvstive minut også. Thor havde åbnet øjnene og kiggede på hende, mens han lavede kyssebevægelser med læberne. Hun lagde sig ind over ham, og de kyssede hinanden længe.

»Jeg elsker at se dig komme,« sagde Sanne. »Din pik gør mig så ophidset.«

»Jeg elsker dig,« sagde Thor og kyssede hende igen. »Du er så sød ved mig. Og i særdeleshed ved min altid lystne pik.«

»Nu skal du se, at jeg også kan være sød ved mig selv,« sagde Sanne og rejste sig op på knæ igen. »Jeg er meget, meget liderlig, og jeg vil gerne komme. Men du skal bare ligge helt stille og se på mig, mens jeg onanerer. Det er min morgen i dag.«

Sanne satte sig op ad væggen og spredte benene. Thor lagde sig på siden foran hende og lagde en hånd på hendes ankel. Sanne gav sig straks til at kærtegne sin kusse. Hun spredte de mørkerøde læber, og lod en finger glide rundt i de lyserøde folder inden bag ved. Thor kunne tydeligt se,
hvor våd hun var: fingeren smattede nærmest rundt i væde, og hele kussen glinsede i lyset. Så stak hun fingeren langt ind i kussen og gav sig stønnende til at kærtegne klitoris med den anden hånd.

Sanne begyndte at fortælle om sin morgen: »Jeg drømte også en fræk drøm, ligesom du vist gjorde. Men så vågnede jeg helt af mig selv, og var lidt smålysten. – Ahh, nu er jeg vist storlysten. Nej, hvor det dunker dejligt i min kusse. Åhh. – Nå, men jeg drømte, at jeg var i et lillebitte hus sammen med tre mænd. Vi kendte vist nok hinanden alle fire. Om aftenen skulle vi sove på nogen madrasser i stuen, og mens vi tog tøjet af, begyndte vi at røre ved hinanden. Jeg tror nok, det var mig, der først tog tøjet af, og da jeg kun havde trusser på, var der én af de andre, der forsigtigt aede mine bryster. Så knappede jeg hans bukser op og tog om hans pik. Den var stadig blød men ret stor. – Åhh, Thor, jeg elsker dig. – Men mens jeg holdt om den, blev den selvfølgelig større. De to andre mænd kom så hen til os. Den ene tog mine trusser af, mens jeg tog tøjet af dem alle sammen. De var alle tre ophidsede, og den ene gav sig til at kærtegne min kusse. Men så lagde vi os ned på madrasserne. Eller rettere: jeg lagde mig, og de tre mænd satte sig rundt om mig og begyndte at kærtegne min krop. Det var enormt blødt og meget totalt-agtigt at blive rørt ved af seks hænder på én gang. Jeg kunne række ud og få fat om to af mændenes pikke, og den tredje gav sig til at kneppe mig. Åhh, jeg kan næsten mærke fornemmelsen endnu: at blive kneppet og samtidig holde om to andre liderlige mænds pikke. Åhh ja, Thor, det er så dejligt. Åhh, hvor blev jeg kneppet. Jeg tror, jeg kommer nu… Ja! Nu kommer jeg. Åhh.«

Sanne sad med lukkede øjne og åben mund og drejede hovedet frem og tilbage, mens hun rytmisk løftede og sænkede underlivet. Orgasmen løb som en tyk saft gennem hendes kusse i store bølger. Hendes fingre fløj frem og tilbage over hendes strittende klitoris, og med den anden hånd krammede hun det ene bryst og nulrede brystvorten. Til sidst faldt hun sammen som en kludedukke, men blev dog ved med at kærtegne sin kusse ganske blidt.

Hun åbnede øjnene og så hengivent på Thor og tænkte på hvor dejligt det var at de elskede hinanden og med hinanden. Sanne mærkede endnu en orgasmebølge dunke gennem sit skød, og hendes kusse savnede pludselig at klemme om en pik. Hun var jo endnu heller ikke blevet kneppet, sådan som hun havde drømt om hele morgenen.

Hendes krop var ikke helt samarbejdsvillig, men hun rejste sig alligevel op og lagde sig med sit hoved i Thors skød. Hans pik var ikke spor stiv, men den var stadig tyk og lang. Der sad en dråbe sæd og glinsede på spidsen, og Sanne gned dråben rundt på pikhovedet med en finger. Så tog hun pikken i munden og suttede forsigtigt på den. Hun elskede at sutte på den, især når den ikke var så kæmpestor. Men det blev den jo, når hun suttede på den på den måde. Faktisk temmelig hurtigt. Thor var blevet ophidset igen af at høre hende fortælle og se hende onanere.

Sanne længtes efter at mærke hans pik i sin kusse og lagde sig om på ryggen. Thor vendte sig om og lagde sig ind over hende. Våd som både pik og kusse var, kunne han trænge dybt ind i hende i første stød. Sanne skreg. Hendes orgasme var der endnu, og efter et par stød mere, der gik helt i bund, begyndte en ny flod af orgasmebølger at vælte ind over hende. Denne gang havde hendes kusse Thors pik at klemme om, og hun råbte og klynkede, mens Thor pumpede frem og tilbage i takt med hendes orgasme. Det blev ved og ved, og til sidst kom bølgerne så tæt, at hun havde det som om hun druknede i nydelse.

Lidt efter satte Thor tempoet ned. Sanne vendte tilbage til overfladen, hendes orgasme svandt langsomt væk. Thor lå stille lidt og kyssede hende med et kærligt smil. De var helt våde af sved nu, og Sanne følte sig helt udbollet. Hun var blød og våd, og hendes kusse var stor og glad. Thor begyndte at støde igen, og Sanne prøvede at klemme om hans pik med kussen, men den var alt for træt. Men hans stød var dejlige. De føltes som fjerne dumpe dunk, som lyden af store bølger på stranden.

Thor fortsatte med at støde hurtigere og hurtigere, mens Sanne lå og tog imod. Til sidst blev han næsten stille og gled ganske langsomt frem og tilbage. Sanne kunne mærke at han kom. Hun kunne mærke hvordan udløsningen fik ham til at slappe af i hele kroppen, og hun kunne mærke hans sæd sprøjte i hendes overfølsomme kusse. Hun forestillede sig hvordan hendes livmodermund labbede sæden i sig, sprøjt for sprøjt. Så slog hun armene om ham og trak ham ned over sig. Han lagde sig udmattet og forløst oven på hende og mumlede et eller andet uforståeligt i hendes øre.

Forfatter: Lisa

porno med danske piger