Min liderlige søn og hans pik tændte mig

SPAR MANGE PENGE

Det skulle blive en aften med held i uheld. Jeg havde en aftale med et vennepar og vi skulle mødes for at spise på en af byens bedste spisesteder. Man skulle være heldig at få et bord. Men knap var jeg kommet indenfor før min mobil ringede. Det var min veninde Lisbeth. Hun havde lagt sig syg og ville ikke være i stand til at vi gik for at spise. Jeg ønskede hende god bedring og kørte hjem.

Da jeg stod foran huset, kunne jeg se der var lys i den store stue. Jeg kunne også ane, at det store tv var tændt, så jeg formodede at min søn var hjemme. Han havde ellers snakket noget om at besøge en kammerat. Jeg kom ind i entreen og gik direkte ud i køkkenet for ikke at forstyrre. Men da var det jeg hørte en lyd, der bestemt ikke var af den slags jeg ofte høre i vores lille rækkehus. Jeg fik lirket mine høje hæle af og listede ind mod stuen.

Der på gulvet sad min søn på knæ foran den store, bløde lænestol. Foran ham sad en utrolig blondine, en pige jeg mente hed Caroline, en af de mest populære cheerleadere fra min søns skole. Jeg havde tit hørt ham snakke varmt om hende, nærmest sukkende for hun var uden for hans rækkevidde. Jeg ville havde været så stolt over min generte søn for hans ”fangst” havde det ikke været for, at hun sad helt nøgen foran ham med særdeles spredte ben!

Min søn var også nøgen på nær sine underbukser. Han lå på knæ mellem hendes utroligt flotte ben og slikkede fisse! Hun stønnede opmuntrende til ham hele tiden mens hun trykkede hans hoved helt tæt på. Og jeg må sige han gjorde det bedste han kunne. Jeg skulle have marcheret derind lige på stedet for at stoppe det de havde gang i, men min søn ville været død af skam. På en mærkelig måde var jeg glad for han var kommet videre.

Jeg havde været bekymret for ham siden hans far døde af kræft for snart to år siden. Han kunne have brugt sin far til at støtte sig til mens han lærte hvordan man tackler det modsatte køn. Uden at afsløre mig for de unge mennesker, lod jeg dem forlyste sig. Så kunne jeg altid få en snak med ham bagefter. Jeg skulle nok også været smuttet væk, men jeg kunne ikke slippe dem af syne. Den pige var sat godt sammen. Hun havde den mest perfekte solbrændthed jeg nogensinde havde set. Dertil et par gode faste bryster, der ville få hvem som helst til at dåne.

Blondinen kom tættere på en orgasme hele tiden. Hun blev ved at opmuntre ham og var nok sikker på de var alene hjemme for hun snakkede højt og liderligt. Hun sad og vred underkroppen mens hun ville vide om han ikke havde prøvet det før, for det var hun sikker på han havde. Pludselig holdt hun inde med at snakke og jeg kunne se hun rullede med øjnene og satte sine lange negle i hans hovedbund. Hun var ved at komme!

Endelig kom der et grynt og et lille skrig og hun smækkede sine smukke lår om min søns hoved og kastede med sit eget mens hun fik en længe ventet orgasme. Hun skød sine bryster frem på samme tid og jeg blev grebet af lyst til at sutte og slikke på dem. Mine bryster var større, men havde slet ikke samme faste form som hendes. Var jeg misundelig, vist fanden var jeg! Til min søns ros blev han ved at slikke hende og jeg tænkte på om han kunne lide smagen af fisse. Hans far kunne ikke, huskede jeg pludselig.

Pludselig slap hun sit tag i ham og havde underligt travlt med at få ham lidt væk. Min søn rejste sig op og fik tørret sig om munden. Jeg kunne tydeligt se bulen i hans underbukser. Hold da op! Før jeg vidste af det trak han dem ned og frem sprang hans pik. Jeg måtte sætte en hånd for munden for ikke at blive hørt. Som resten af hans krop var det en voksen mands pik som enhver ville sætte pris på. Måske ikke så tyk som dem i pornofilm, men dens længde alene ville glæde alle der satte pris på en god pik.

Jeg var ikke helt klar hvor han havde fået den fra, for hans far havde ikke været så godt udrustet. Hans stod lidt foran hende og det gibbede i pikken så jeg begyndte at smile. Knægten var skide liderlig! Og jeg forstod ham godt, for pigen så vidunderlig ud. Men hun rørte ikke på sig. Hun sad bare og faldt ned oven på sin orgasme. Han satte sig på armlænet og spurgte hende om det nu var hans tur. Det mest utrolige skete hun fnøs af ham!

Hun rejste sig op og jeg indrømmer hun var højere end jeg havde først antaget. Hendes faste balder var af stål og de lange ben var glatte. Hun stod foran ham og kiggede på hans store pik. Med et skævt smil sagde hun, at han da havde en flot pik, en lang pik faktisk, men hun havde fået det hun ville. Hvis han ville mere kunne han onanere så meget han ville, for nu skulle hun videre. Min søns ansigt krakelerede lige på stedet.

Med spag stemme, sagde han, at han troede hun kunne lide ham. Hun bukkede sig ned og fiskede sine bittesmå trusser op fra gulvet og sikke en røv hun havde i den stilling. Med hån i stemmen sagde hun, at hun godt kunne lide ham. Sådan da. Men hvis rygtet gik, at hun havde haft sex med ham, eller bare suttet pik ham, ville hun blive smidt af holdet, gjort til grin på hele skolen. For ikke at tale om, at alle de andre undermålere på skolen ville tro de selv havde en chance for at komme i trusserne på hende. Så takkede hun ham for hans evne med tungen og gik.

Min søn sad der bare og vidste ikke rigtigt hvad der havde ramt ham. Hans pik var stadig imponerende stiv til trods for den afvisning. Havde det ikke været min egen søn, ville jeg have syntes det var urkomisk, at den dumme pik stadig troede den skulle på æblerov. Det gibbede i den i håbet om en særlig slags forløsning. Der løb en tåre ned ad hans kind da hans hånd greb fat om pikken. Stille og roligt gned han op og ned før han satte en vild spurt ind. Mit hjerte bankede af smerte for ham og jeg gik ind til ham uden at tænke over det.

SEX I DAG?

”MOR!” skreg han da han så mig. Han greb en pude og fik dækket sig. Så brød han ud i gråd. Jeg satte mig hos ham og lagde en beskyttende arm om ham. Jeg trøstede ham så godt jeg kunne. Jeg sagde, at jeg havde set det hele. Jeg var ikke vred på ham. Men den satans pige havde gjort mig tosset.

Mens han sad og hulkede op ad mit bryst, fortalte han mig hvad der var sket. Det havde været hende der havde taget initiativet. Han var helt væk over sit held, at få den slags opmærksomhed fra en af hans dagdrømme. Han kunne slet ikke tro sit held. Men det havde stået helt klart, at det var hende der bestemte det hele. Han skulle bare gøre som hun bad om og hun havde da rost ham for at gøre det godt.

Det gjorde ondt på mig at høre ham så nedtrykt. Jeg besluttede mig for at ville hjælpe ham på vej. Jeg sneg min anden hånd op under puden og han gav et ryk da jeg hev fat om hans stadig meget stive pik. Jeg beroligede ham ved at hviske i hans øre mens min hånd skubbede puden væk. Vi så begge min hånd på hans pik, der så ud som den havde længtes efter den slags opmærksomhed. Det kunne godt være den unge pige på hans egen alder ikke gad hans pik, men jeg var stolt over den. Det hviskede jeg også og han blev helt stille. Hans hoved blev liggende på mit bryst og mit hjerte bankede en liderlig rytme.

Han spurgte om jeg virkelig kunne lide hans pik. Jeg kørte op og ned på pikken som svar og fik løftet hans hoved en smule og begyndte at kysse ham på munden. Det første kys blev ikke modsvaret, men det gjorde det næste og vi kyssede i flere minutter. Så mente jeg det var tid til at vise ham hvad en rigtig kvinde kan gøre for hans pik. Jeg gled ned på gulvet og han spredte sine ben og lod mig komme til. Jeg så ham direkte i øjnene mens jeg lod en våd tunge drille det spændte pikhoved. Han kunne slet ikke forstå det.

Da jeg lod pikken smutte ind i munden gispede han og hans øjne driblede om bag i hovedet. Manglen på tykkelse gjorde det vidunderligt nemt at lade den forsvinde ned i halsen. Der er intet som en stiv pik i halsen. Jeg kyssede det flotte pikhoved og hans øjne bulnede og den ivrige saft piblede ud. Jeg slikkede det ivrigt i mig. Jeg gjorde så meget af pikken drivvåd med mit spyt og lod ham vide han skulle kigge godt efter nu. Mens jeg igen så direkte på ham lod jeg pikken forsvinde helt ned i halsen til jeg stødte på hans trimmede pubeshår. Det dunkede af iver i pikken og jeg var ved at kløjes i det.

Duften af hans liderlige ungdom stod ud fra hans krop og jeg svælgede i den. Præcis netop da, vidste jeg, at jeg ville gøre alt for den dreng, min dreng. Min dreng med den store pik. Igen og igen kørte jeg frem og tilbage og slugte pikken hver gang og før han kunne nå at advare mig, kom han i munden på mig! På det tidspunkt havde jeg kun selve pikhovedet i munden. Jeg elskede når min mand kom på den måde, men hans sædafgang var intet i sammenligning med sin søns. Jeg gjorde hvad jeg kunne for at få så meget sperm i munden, men han kom som en tsunami!

Jeg sad og slikkede sperm i mig et stykke tid før jeg fandt hans øjne. Hans var fyldt med taknemmelighed og forundring. Der var også en masse kærlighed og uden et ord bukkede han sig ned og kyssede mig på munden. Netop det kys gik rent ind hos mig. Vi havde kysset som mor og søn gennem hele livet, men det kys var det mest intense. Tanken om at jeg havde slikket pik på ham, havde slugt hans pik til roden og smagt hans potente sperm gjorde vores kys til et af de bedste i hele mit liv.

Han hviskede til mig, at han elskede mig. Igen kyssede vi som om vi ikke kunne trække vejret uden. Jeg sagde jeg også elskede ham og mærkede til min glæde, at hans pik ikke var faldet helt sammen. Jeg ville vide om han havde lyst til mere for der var lige et par ting mere jeg ville vise ham, hvis han havde lyst. Hans øjne gav svaret i løbet af ingen tid og han rejste sig op og stak pikken i munden på mig. Den var stadig en smule våd så jeg skulle ikke bruge særlig meget for igen at bunde den. Han holdt om mit hoved og trykkede hele underlivet op mod mit ansigt.

Det var som om pikken voksede i halsen på mig. Heldigvis trak han sig ud og mens jeg tørrede hagen for savl, smilede vi begge til hinanden. Blidt skubbede jeg ham ned i den brede lænestol og begyndte at klæde mig af. Sekunder senere lå mit tøj i en rodet bunke og jeg stod på bare fødder kun iført trusser og Bh. Hvorfor jeg et øjeblik tøvede med at smide dem forstod jeg ikke. Han gjorde behageligt store øjne da han så mine bryster for første gang i mange år. Han sad og nærmest drak min buttede krop med sine sultne øjne. Han fugtede sine læber i spændt forventning om at smage på mine bryster. Han var nærmest som en sulten ulv og jeg elskede det. Han var ikke længere den generte dreng, men nu mere sikker på sig selv. Jeg fik ham over i sofaen.

Før han fik sat sig, skrævede jeg over ham og satte mig ned over hans skød. Jeg fiskede efter hans flotte pik og fik den ført op mod fissen. Han ville vide om han nu skulle kneppe mig i fissen og jeg smilede bare og gled stille og roligt ned over den. Til at begynde med kunne jeg slet ikke rumme den. Det havde været alt for længe siden jeg sidst havde haft en pik i fissen. Faktisk havde jeg ikke haft sex af nogen art i næsten tre år. Jeg mærkede hans hænder på mine runde hofter og jeg sukkede mens jeg løftede røven lidt op og gled lidt længere ned over hans pik.

Som jeg sad der og forsøgte at kneppe min fisse på hans pik, var mine patter direkte i ansigtet på ham. Han begyndte med det samme at sutte på det ene og var ved at kramme livet ud af det. Det føltes så frækt at mærke sin søn, sin næsten voksne søn, sutte bryst på mig som var han en baby. Jeg kom lige på stedet og sukkede inderligt. Som den liderlige blondine tidligere havde sagt, kunne jeg ikke tro han ikke havde prøvet det før. Han gik til opgaven med en indre bevidsthed om hvad der var godt og hvad der ikke var.

Jeg holdt om nakken på ham og sad stille et øjeblik for at vænne fissen til hans lange pik. Min søn pattede videre og de herlige lyde af sex gjorde mig godt igen. Han kiggede op på mig og synet af mine tunge patter og hans ansigt imellem dem var guld værd. Jeg bukkede mig ned og vi kyssede støjende. Så mærkede jeg hans hænder glide rundt om mine balder og under begge lår. Da jeg mærkede hans fingre på mine kønslæber, kom jeg helt automatisk igen. Jeg sad og rystede af længsel. Jeg havde ikke leget med mig selv siden jeg ved ikke hvornår, men denne aften havde jeg fået flere orgasmer på kortere tid end nogensinde før.

Han trak kønslæberne lidt ud mens han holdt grebet og det var som om jeg for alvor gled helt i bund på hans pik. Jeg gispede af fryd af at mærke en pik på steder, hvor der aldrig havde været en pik. Så slap han mig og gav mine balder et klask der kunne høres langt væk. Jeg trykkede hans krop op mod min og han kunne knap trække vejret mellem mine store patter. Igen klaskede han mig på balderne for at fortælle mig jeg var ved at kvæle ham. Jeg slap ham og begyndte at ride ham. Mine patter hoppede op og ned og jeg følte mine balder skvulpe.

Jeg red på hans pik så længe jeg havde kondi til og takkede for hans udholdenhed. Faktisk ville jeg have ham med ind i den store seng, men lige nu ville han noget andet. Vi byttede plads og i løbet af ingen tid lå han mellem mine ben og slikkede fisse på mig. Han lå og slikkede sin mors fisse og nynnede på samme tid. Jeg lagde en hånd i nakken på ham og løftede mine ben så højt jeg kunne for at han kunne komme til. Hans evner som fisseslikker, var ikke bare pral. Han kunne det skidt. Jeg var dybt imponeret og ville ønske hans far havde haft samme iver for at slikke fisse på mig. Tanken om at hans far så sin søn slikke sin mors fisse gav mig en utrolig orgasme og jeg følte mig vidunderlig kinky.

Vi fik rejst os op igen og stod lidt og kyssede. Jeg kunne smage min fisse på hans tunge og læber. Det gjorde mig helt vild. Jeg fik lagt mig på langs i sofaen og gav ham besked på at kneppe mig. Han skulle kneppe sin mor så længe han orkede. Den var han med på og fik lagt sig mellem mine ben. Synet af hans lange pik var frækt og jeg fik den sat på rette spor. Faktisk var han en smule for lavt og havde han trykket på havde jeg fået hans pik i røvhullet. Den slags herlige fornøjelse ville der nok blive tid til en anden dag. Hvis jeg havde modet, for det ville være den største pik jeg nogensinde havde haft i røven. Ikke at jeg ikke kunne klare den, men der skulle smørelse til. Masser af det.

Stille og roligt gled hans pik op i mig og han sukkede af glæde. Jeg tog om hans ansigt og smilede til ham før jeg igen kyssede ham. Så gav jeg ham besked på at kneppe sin mor. Og det gjorde han! Med lange og dybe stød kneppede han mig så jeg knap kunne trække vejret. Han bed tænderne sammen og fandt kræfter dybt nede og han kneppede med en iver, der ville have fået den skide blondine til at svime. Men nu lå han her og kneppede sin liderlige mor i stedet. På en måde havde jeg hende at takke for al det pik jeg fik.

Der gik heldigvis lang tid før han forpustet fortalte han var ved at komme. Det var jeg også selv og tanken om alle de måder jeg så gerne ville lege med ham, fik min krop til at skælve af fryd. Med en sidste slutspurt klemte jeg fissen om hans pik og malkede ham det sidste stykke af vejen. Da det gik op for ham at jeg ikke skubbede ham væk så han kunne komme ud i ansigtet og ned over mine patter, gjorde han febrilske øjne. Men jeg beroligede ham og ville gerne mærke hans sperm oppe i fissen.

Men han var fortabt nu. Selv om han havde forsøgt at trække sig ud ville det have været for sent. I stedet trykkede han al sin herlige pik i bund så jeg nærmest ømmede mig, før han kom i et brøl. Tanken om al hans potente sperm i min fisse gav mig den herligste orgasme og jeg holdt om ham så han ikke smuttede væk som en særdeles våd sexdrøm. Han bed sig fast på siden af halsen og tømte sine nosser i sin mors fisse.

Vi lå lidt som to sammensmeltede kroppe og da han igen ville kysse, sukkede jeg mit eget begær ud i munden på ham. Lidt efter gled vi begge fra hinanden og jeg endte op mellem hans ben. Med stor iver fik jeg slikket vores fælles safter af hans pik, der dog ikke kunne finde kræfter til mere. På slatne ben gik vi i bad sammen og lå bagefter i min seng og det har vi gjort lige siden.

porno med danske piger