Et godt nytår…

SPAR MANGE PENGE

Hun havde en lækker kjole på, den var sort og stram, viste tydeligt hendes guddommelige krop, hendes ryg var næsten helt bar, der var ingen tvivl om at hun ikke havde bh på…

SEX I DAG?

Jeg havde været alene i fire måneder og brugte egentlig ikke meget tid på at finde en pige, jeg hyggede mig faktisk ved at kun være mig selv, det eneste problem var sex, men højre hånd kunne dog lette det værste tryk.
Jeg skulle til en lille nytårsfest, vi skulle bare være et par stykker, og planen var at vi skulle drikke os hammer lamme og have det rigtigt dårligt dagen efter. Men selv de bedste planer, kan gå i vasken.
Fyren der skulle holde feste kom på hospitalet, så den fest fik vi af vide to dage før nytåret var aflyst, sådan noget pis, hvad skulle jeg nu finde på. Jeg nægtede at side hjemme eller hos de gamle sådan en aften.
Så da jeg bor i Aalborg tænkte jeg, ”GADEN”, hvorfor ikke, jeg havde aldrig før været i Jomfruane gade en nytårsaften….
Aftenen oprandt, jeg spiste hos mine forældre, kanon mad, mødre kan noget med mad, omkring kl. 20.00 stod jeg i gaden, der var kommet en del allerede.
Jeg tøffede ned på ”Pusterummet” og kravlede op af trappen og fandt en plads ved baren og bestilte den første øl. Langsomt kom der flere og flere mennesker, naturligvis var det en par piger der fangede min opmærksomhed.
Jeg dansede med et par stykker, og hyggede mig ganske godt, jeg fik nogle flere øl, men ikke så mange at jeg blev for stiv.
Klokken var hen omkring 02.30, da jeg så hende, hun nærmest lyste op blandt alle de andre gæster, hun var ganske enkelt smuk, hendes lange helt sorte hår bølgede ned af ryggen, hendes krop var som skabt til en græsk gudinde, hendes bryster var lige tilpasse efter min smag, en god håndfuld, hendes røv var tydeligvis fast og stram.
Hun havde en lækker kjole på, den var sort og stram og viste tydeligt hendes guddommelige krop, hendes ryg var næsten helt bar, der var ingen tvivl om at hun ikke havde bh på, og jeg kom næsten i tvivl om hun havde trusser på.
Nå ja, tænkte jeg, endnu en uopnåelig skønhed, imens jeg fulgte hende med synet, hun forsvandt i mængden.
Lidt efter var der en der skubbede lidt til mig for at komme til baren, jeg drejede hovedet og så lige ind i de mørkeste brune øjne jeg nogensinde havde set, de var fulde af liv og energi, og ramte med som en forhammer, jeg flyttede min stol så hun kunne komme til.
Vi smilede hurtigt til hinanden, og hun begyndte at se efter en bartender, lidt efter havde hun en stor fadøl på baren foran hende.
Jeg tog den sidste slurk af min øl, og lagde mærke til at hun også var tæt på at være færdig, jeg tog mod til mig og spurgte om hun ville danse, og til min overraskelse nikkede hun og sagde ja, mens et skønt smil bredte sig på hendes smukke ansigt.
Jeg kan huske at da jeg var lille hadede jeg at gå til dans, men min mor tvang mig til det, og da jeg blev lidt ældre dansede jeg stadig, ikke nogen stor sports danser, men kendte dog trinene, det bedste var at der var en del smukke piger der gik til dans.
Men tilbage til nytårsaften, her var det at de mange dansetimer gav deres afdrag, vi stod ikke bare med en halv meter imellem os og vrikkede med røven, nej jeg havde fat om hende og vore hænder var i hinandens.
Vi dansede lidt rundt uden at sige noget til hinanden, da hun pludselig hviskede til mig, du danser virkeligt godt, jeg smilte tilbage til hende. Hun klemte sig tættet ind til mig, jeg kunne mærke hendes bryster, de var enormt faste.
Dette gav mig lidt mere mod og lod en hånd glide med på hendes faste runde baller, hun lukkede øjnene og kom med et lille sødt suk. Lidt efter stod vi bare og holdt om hinanden og vuggede til musikken.
Lidt efter mødte vore læber, først et let kys, men senere var det dybere og mere krævende, pludselig kunne jeg mærke hendes hånd glide ned i min lomme, hvor hun begyndte at gnide min halv stive pik, der straks rejste sig.
Hun flyttede sin mund hen til mit øre og viskede ”Skal vi ikke gå hjem til mig”, jeg var helt paf og kunne ikke svare, men da hun kyssede mig igen kom jeg til mig selv, og da kysset var ovre svarede jeg ja til hende.
Omkring klokken fire forlod vi ”Pusterummet”, og vandrede ud i det kolde Aalborg, vi gik og holdte om hinanden, hendes lejlighed lå i Danmarksgade, det var en af de fedeste lejligheder jeg havde set.
Vi stod i entréen og da vi havde smidt vores overtøj omfavnede vi igen hinanden og vore læber mødtes. Mine hænder fandt vej ned til den mest faste røv jeg til tider havde haft i mine hænder.
Hun begyndte at knappe min trøje op, da hun havde krænget trøjen ud over mine arme, trak hun mig i mit bælte ind i hendes soveværelse.
Hun skubbede mig omkuld på hendes seng, og gik et par skridt tilbage, så tændte hun et stereoanlæg, og musik begyndte at fylde soveværelset, hun begyndte at danse stille, hun holdt mit blik mens hun dansede stille rundt.
Hun vendte sig om så hun havde ryggen til mig, så mens hun dansede rundt, lod hun stropperne fra kjolen glide ned over skuldrene. Hendes kjole gled langsomt ned over hende ypperlige krop, og da den faldt ned over hendes hofter, så jeg hendes skønne røv indrammet, i de mest sexede blonde g-strengs trusser jeg til tider har set.
Jeg kunne se at hun lod sine hænder kærtegne sin krops forside, hun dansede stadig rundt i takt til musikken, mit blik var låst fast på hendes baller, som et missil på vej imod en Irakisk bunker.
Hun kom langsomt hen til sengen og gav tegn til mig om at sætte mig op, hvilket jeg naturligvis gjorde, hun trak mig op og satte sig ned på knæ, og løsnede mit bælte og knappede mine bukser op, lynlåsen gled ned og samme vej gled nu mine bukser.
Hun kiggede op og fangede igen mit blik, og mens vi så hinanden dybt i øjnene, tog hun fat i kanterne af mine boxershorts og trak dem langsomt ned, jeg tog et par skridt på stedet og kom ud af dem.
Hun rejste sig op igen, og vore læber mødtes, vi stod længe og kyssede hinanden vådt og krævende, mens jeg med den ene hånd kærtegnede hendes ene balle, den form en fast balle har gør et eller andet ved mig, det driver mig næste til vanvid.
Igen skubbede hun mig ned på sengen, hun satte sig selv på knæ på gulvet, og begyndte at kærtegne mine ben, langsomt gled hendes hænder op langs mine lår, jeg kunne ikke undgå at få lidt kuldegysninger, hun lod sine hænder glide op forbi min stive pik, og kærtegnede området omkring den.
Jeg kunne mærke hendes negles lette berøring af mine inderlår, de kom nærmere og nærmere imod mine nosser, og til sidst kunne jeg mærke den svage kilderen på den følsomme hud på pungen, jeg havde meget svært ved at ligge stille.
Hun sagde at jeg skulle prøve at ligge så stille om jeg kunne, det var faktisk ret svært, jeg kunne pludselig mærke hendes læber på mine lår, jeg lukkede mine øjne og nød hendes kærlige behandling.
Neglene begyndte at bevæge sig op af min pik, hvilket fik det til at rykke i den, jeg kunne også mærke hendes ånde på mine nosser, og så kom tungen der til, hendes varme fugtige tunge cirklede rundt på mine nosser.
Hendes ene håne lukkede sig om min pik, og trak forhuden helt tilbage så det næsten gjorde ondt, så mærkede jeg hendes dejlige tunge langsomt lege hen over pikhovedet, jeg er sikker på at min pik voksede sig større end den nogen sinde havde været, hun lod tunge lege rundt, og lod den glide ned så den kunne lege lige under folden hovedet danner med skaftet.
Hun legede sådan i noget tid, mens hun legede med mine nosser og kærtegnede hele området omkring min pik, hun trak let i min kønsbehåring, jeg var liderlig som aldrig før.
Så kom øjeblikket som jeg havde ventet på, hun lukkede sine læber om pikhovedet og lod ingen tungen lege, langsomt tog hun så meget af pikken hun kunne i munden, det var simpelthen for vildt at værke den fugtige varme omkring pikken.
Hun brugte sine kinder, læber, gane, tænder og tunge til at drive mig til grænsen af orgasme, men stoppede op, jeg så ned på hende, og hun så på mig med et sødt smil, så åbnede hun igen munden på vidt gab og lod pikken lide ind, der gik lidt tid inden den ramte noget, hun var ved at tage den helt ned i halsen, det havde jeg aldrig prøvet før.
Jeg begyndte at stønne da orgasmen begyndte at tage sit greb i mig, hun trak hovedet lidt tilbage og begyndte at bevæge sine læber op og ned over pikken, mens hun krammede mine nosser.
Så kom udbruddet, alle muskler i min krop nærmest gik i krampe, og jeg kunne mærke spermen blive skudt ud gennem pikken med stor kraft, hun klemte med en hånd om roden af pikken og med den anden klemte hun mine nosser, hendes hoved kørte hurtigt op og ned over min pik.
Længere orgasme har jeg aldrig været ude for, og da jeg til sidst slappede af igen, kunne jeg mærke at jeg ikke havde trukket vejret i lang tid, det havde simpelthen været for fedt til at trække vejret, hun sad stadig med min pik i munden, den havde endnu ikke opgivet sin status som tårn.
Lidt efter kravlede hun op ved siden af mig og vi lå lidt og holdt om hinanden, jeg var i himmelen, denne skønne gudinde lå ved siden af mig og holdt om mig, og hun havde lige givet mig en fantastisk udløsning.
Jeg begyndte stille og roligt at kærtegne hendes bryster og de var lige så faste som jeg havde ventet, vorterne trak sig sammen og blev meget hårde, det var fantastisk at mærke de bløde kurver i mine hænder, den bløde, glatte og varme hud, med de hårde tinder, jeg kyssede hende på munden og lod mine kys bevæge sig ned til disse vidunderkupler.
Jeg kyssede brysterne, jeg forsøgte at får så meget jeg kunne af dem i munden, jeg var ved at vride mine kæber af led, jeg tog brystvorterne i munden, (en af gangen :o)), krammede dem med hænderne, jeg hyggede mig rigtigt, og hun lød også til at hun nød det, hun rodede rundt i mit hår mens hun stønnede svagt.
Efter lidt tid, bad jeg hende om at vende sig om, hvilket hun gjorde. Jeg lod tungen vandre rundt på hendes ryg, mens jeg langsomt bevægede mig ned af, jeg hoppede over det hvide blonde stof, og ned på hendes dejlige baller, nej det var fedt at lege med disse skønne runde former.
Jeg lod tungen glide ned i spalte, hvilket fik hende til at sprede sine ben, jeg bevægede tungen ned i den lille fold der kommer lige under ballerne, hvor de glider over i låret, tungen bevæge sig videre ned på hendes inderlår, jeg legede lidt mere med hendes vidunderlige baller, for så at vende hende igen.
Langsomt tog jeg fat i hendes trusser og trak dem af. Hendes skønne trimmede behåring kom frem i lyset, hun havde en lille stribe – ca. tre cm bred, der begyndte hvor skamlæberne stopper og omkring fem – seks cm op, jeg tænder enormt på trimmede misser, der er et eller andet frækt over det, der skal være lidt hår så man kan se at det er en kvinde og ikke en lille skolepige man har fat i.
Da jeg havde fjernet hendes trusser spredte hun sine ben, slik mig søde sagde hun til mig, og hvordan kunne jeg sige nej til det, jeg lod tungen lege på hendes inderlår hele vejen op til hendes varme fugtige fisse.
Jeg lod tungen lege med hendes ydre skamlæber, det er dejligt at mærke tungen glide hen over glatte bløde skamlæber, jeg kunne se at nogle små dråber sivede ned imod hendes bagerste hul, jeg begyndte at slikke hendes safter i mig, og lod tungen lege med de inderste skamlæber, og borede den op i hende, hun stønnede og jeg kunne se at hun legede med sine bryster, frækt syn.
Jeg fortsatte min behandling uden at stimulere hendes klitoris, jeg lod en finger glide inden for, og lidt efter en mere, jeg slikkede og bollede hende med mine fingre, hun stønnede mere og mere og kunne overhovedet ikke ligge stille, hun begyndte at sige en masse halv perverse ting, og efter et par minutter mere, skreg hun at nu kom hun.
Da jeg hørte dette sugede jeg hende klitoris ind mellem mine læber og lod tungen spille lidt hårdt over den, hun klemte sine lår om mit hoved, og stønnede. Hendes kropsmuskler spændtes og afslappedes igen og igen.
Jeg slikkede hendes safter i mig, og jeg var fedtet til i hele hovedet da jeg kravlede op for at kysse hende. Vi kyssede stille og roligt, så begyndte hun at grine, jeg spurte hvad der var galt, og hun svarede at det var fordi at jeg havde hendes safter over det hele, og at hun syntes at det var et frækt syn.
Vi lå lidt og holdt om hinanden, mens vi lå og snakkede holdt vi hinanden tæt, det var lang tid siden at jeg havde ligget nøgen og holdt om en smuk kvinde, og jeg nød det i fulde drag. Det er skønt at mærke spændte brystvorter imod sin brystkasse, og at mærke hendes varme ånde, imod min hud.
Hun begyndte at kærtegne mine baller, og kysse mig lidt mere krævende end før. Hun skubbede mig om på ryggen, så mig i øjnene og sagde.
”Nu skal den på og stå igen for jeg vil ha’ pik og det snart”, det havde jeg ikke det fjerneste imod.
Hun tog min halvslappe pik i munden. Under hendes ekspert behandling af min pik, tog det ikke lang tid før den stod tyk og stiv.
Hun kravlede op og kyssede mig, og langsomt sænkede hun sit underliv med over min pik, nej hun var snæver, det var som om hun skrællede huden af pikken, hun lukkede sine øjne og bed sig selv i underlæben. Langsomt gled hun længere ned over den til den sidst var helt i bund i hende, jeg kunne mærke bagvæggen af hendes fisse.
Aldrig har jeg haft min pik i en så snæver fisse, det var som om at vores kød blev et, og der ingen overgang var, og vi bare var et, hun sad bare og så ud til at hun nød det, hun var så smuk med sine øjne lukkede og en salig smil på hendes læber.
Jeg lod mine hænder gribe om hendes perfekte bryster, langsomt begyndte hun at hæve sig lidt, for bare at lade sig falde ned igen, stille og rolig, nej hvor jeg nød det.
Langsomt begyndte hun at lave sine bevægelser større, og til sidst hævede hun sig så meget at kun lige spidsen af mit pikhoved var inden for, for så at sænke sig så hele pikken var begravet i hende, hun satte tempoet op, hendes stønnen blev vildere og vildere, jeg kunne se på hende at hun næsten havde glemt alt omkring hende, og bare nød pikken der blokkede hende helt ud.
Jeg løftede mig op så jeg kunne komme til at slikke på hendes brystvorter, hvilket fik hende til at klynke af fryd. Hun blev vildere og vildere, hun begyndte at skrige at hun var ved at komme, og så kom hun, jeg følte som om hun ville klippe pikken af mig, med sin fisse, hun hoppede rundt helt uden kontrol, det var for sexet at se på, jeg greb om hendes hofter og hjalp hende med at få lidt mere kraft på hendes bevægelser.
Lidt efter lå hun ind over mig og kyssede mig, mens hun næsten spandt som en kat. Jeg trak hende ud til kanten af sengen så hendes baller var helt ude ved kanten, så satte jeg mig på knæ med pikken lige uden for hendes skønne fisse.
Hun så for sexet ud som hun lå det med spredte ben, skøn trimmet fisse og faste struttende bryster, langsomt borede jeg min pik op i hende, indtil den til sidst var helt i bund, nej hvor var hun dejlig, hun lå med lukkede øjne og åben mund.
Jeg trak pikken helt ud for at bore den ind igen, sådan forsatte jeg i et stykke tid, for så at begynde at kneppe hende i et lidt højere tempo, jeg kunne med den ene hånd nå ned og stimulere hendes klitoris, hun vred sig mens hun stønnede for hver stød jeg kom med, hun legede med sine brystvorter, trillede dem mellem sine fingere.
Jeg tog fat om hendes ankler og førte dem sammen lige foran mit ansigt, jeg kunne nu se hendes skamlæber presse sammen om min pik, et monster frækt syn, jeg kneppede hende på denne måde i et stykke tid, da hun stønnede at hun vil tages bagfra, og med den røv, hvordan kunne jeg så afslå det.
Hun satte sig på alle fire, hun så så sexet ud, hen var let svedig og noget af hendes lange hår klæbede til hendes hud, jeg sad bag hende og langsomt borede jeg pikken op i hende, tog fat om hendes hofter og begyndte at kneppe hende, hårdere og hårdere, vi stønnede om kap.
Så skete det jeg kunne mærke at jeg var ved at komme, da hun skreg som stukket og jeg kunne mærke hendes fisse trække sig sammen, jeg stødte til igen og igen, jeg fyrede alt min sperm af i hendes snævre fisse, mens hun stønnede ja ja ja.
Vi faldt om og omfavnede hinanden, tog en dyne over os og faldt i søvn.
Sådan burde alle nytårsaftner ende.

porno med danske piger