Uheld i Held del.1

SPAR MANGE PENGE

Hele ugen gik jeg og glædede mig, Mikes fester var altid noget specielt, han læste medicin i Århus, og af en eller anden grund, var der altid en masse piger med hans fester…

SEX I DAG?

Livet er hårdt, det er sjældent at ting former sig vi går og tror.
Jeg er sikkert ikke den første der prøver det, i ved det med at kæresten kommer og siger at det er forbi.
Men sådan gik det, efter fem år, fem gode år, var man lige pludselig alene. Det var ikke så meget det, ikke at komme sammen med hende mere, det var mere det, at man ikke havde en at holde om, og en at give sin kærlighed til.
Jeg var endelig faldet til ro i min nye lejlighed, en ganske hyggelig fire værelses, men skråvægge, brændeovn og lækker udsigt over en stor frugthave. Jeg havde lejet overetagen af et baghus, der var masser af plads, så der blev hurtigt stablet et par fester på benene, øl, vin og sprit i lange baner, men ensomheden forblev.
Der var gået omkring tre uger da telefonen ringede, til at begynde med kunne jeg ikke kende stemmen, med til sidst gik det op for mig, at det var en af mine gamle soldaterkammerater.
”Hva’ så gamle jas har i det godt?”, jeg fik en lille klump i halsen.
”Ehhh jeg har det fint, men vi er gået fra hinanden for et par uger siden”
Der var stille i røret, i nogle sekunder.
”Det må du sgu undskylde makker, er du ok?”
”Ja ja jeg hænger sammen, hvad med dig?”, Mike og jeg mødes normalt et par gange om året, for lige som at holde venskabet ved lige, og for at have lidt sjov.
”Jeg ringede som bare for at snakke lidt, men jeg kom lige i tanke om at jeg holder en lille fest næste lørdag, kom ned og vær med”, jeg kunne ikke finde en grund til hvorfor ikke, så jeg takkede ja.
Hele ugen gik jeg og glædede mig, Mikes fester var altid noget specielt, han læste medicin i Århus, og af en eller anden grund, var der altid en masse piger med hans fester, så hvem ved, man kunne jo være heldig.
Ugen sneglede sig frem, og endelig blev det fredag, og jeg begav mig ned til banegården, jeg havde lovet Mike at komme og hjælpe med forberedelserne.
Mikes lejlighed lignede som altid lort, der var chip-poser og tomme Cola flasker her og der, men langsomt fik vi styr på det. Jeg gik i køkkenet og gik i gang med at lave det mad vi skulle have dagen efter, jeg har altid været lidt af en troldmand i et køkken. Til sidst var det hele klar, og vi blev enige om at tage i biffen der var kommet en film med Steven Segal, som vi så, så gik vi på et værtshus og fik et par fad.
Jeg faldt i søvn på sofaen, og var en smule snurret i toppen.
Solen stod op, nej hvor jeg hader når jeg glemmer at rulle gardinerne for, solen kan være MEGET stærk dagen efter.
Men vi fik lavet de sidste finpudsninger, og alt var klart, gæsterne begyndte at komme ved fire tiden, alt i alt en ganske fin fest, men som altid ender det med at en flok går i byen.
Sammen med en 8-9 andre væltede jeg på disco, vi dansede og opførte os som tosser, lige som alle andre, vi havde det fedt.
På et tidspunkt stod jeg ved baren og drak lidt øl, da een prikkede mig på skulderen og jeg vendte mig om, jeg tror jeg ventede at få en i æsken, men nej.
Der stod en gammel veninde, Pia, som jeg ikke havde så meget som set skyggen af i fem, seks år.
Vi snakkede lidt sammen, og var ude at danse en enkelt dans, til sidst sagde jeg at jeg at jeg ville til at vandre hjem, Pia sagde at hun boede på vejen så vi kunne jo følges, hvilket vi gjorde.
Og hvad sker det så, ikke nok med det blæser en pelikan, det begynder det sgu også at regne, det var faktisk noget slud noget. Inden to minutter var vi totalt gennemblødte.
”Kom med op til mig indtil der holder op” råbte Pia.
Det kunne jeg ikke se noget galt i, så vi spurtede de sidste 40 meter til hendes opgang.
Hendes lejlighed var lille men hyggelig, men det der var bedst var varmen, her var dejlig lunt.
Vi stod i gangen og rystede af kulde. Hun smed sin jakke og nærmest dansede ind i stuen, jeg fulgte langsomt efter.
”Fuck jeg fryser, jeg tager lige et hurtigt brusebad”, hun smuttede ind i soveværelset, og kom ud med en bade kåbe og nogle andre ting, hvorefter hun forsvandt ud på badeværelset.
Efter ganske få minutter kun hun ud igen, hendes hår var naturligvis vådt, hun var lige så smuk som jeg altid vil huske hende. Hvad der altid har fascineret mig ved hende er, at hun er naturlig smuk, hun behøver ikke makeup for, at kunne slå folk ned med sit udseende.
”Hop ind en tur her!”, hun smed en badekåbe over til mig.
”Tjaa hvorfor ikke?”, jeg gik ind og hoppede ind under det varme vand, nej hvor det gjorde godt, endelig varme igen.
Jeg trak mine boxershorts på og bade kåben uden over, og gik tilbage til stuen, hun kom ind fra køkkenet med en bakke med varm the.
”Tag dit tøj og hæng det på radiatoren i køkkenet”, jeg adlød.
Vi sag lidt os snakkede om hvad vi havde lavet i mellemtiden, til sidst sagde jeg at jeg var ret træt så hvis ikke hun havde noget imod det ville jeg gerne låne hendes sofa.
”Hold da op, jeg har en stor dobbeltseng, to dyner og det hele, og den sofa er elendig at sove på”, hun gik ind i soveværelset og jeg fulgte efter.
Det var en stor seng, men skulle næsten have et landkort for at kunne finde rundt, jeg smilte og så over på hende.
”Er du nogensinde faret vildt i den seng?”.
Hun grinede højt, mens hun slog sin dyne til side, hvor efter hun lod badekåben falde.
Jeg overdriver ikke når jeg siger at hun havde de smukkeste bryster jeg nogen sinde havde lagt mine øjne på. Hun vendte sig om og lagde badekåben på en stol, hvilket naturligvis gjorde at jeg fik udsigt til hendes røv, de solbrune baller skåret igennem af en lille hvid g-streng var næsten mere end jeg kunne klare.
Så jeg smed min badekåbe og hoppede under dynen i en fart, så hun ikke opdagede hvilken stemning hun havde bragt mig i.
Hun lagde sig under sin egen dyne og slukkede lyset.
Der gik lidt så kunne jeg fornemme at hun vendte sig om.
”Hvad er engentligt grunden til at vi aldrig har været andet en venner?”.
Et godt spørgsmål, men hun havde ret, vi havde kendt hinanden siden vi var fem, og havde næste altid leget sammen om sommeren, vi havde haft kærester, i samme omgangskreds, vi havde grædt over hinandens skulder osv. men aldrig være sammen som kærester.
”Jeg ved det ikke Pia, jeg tror at vi nok har været for gode venner, vi har jo næsten været som søskende”
”Du har nok ret, men ved du hvad jeg gerne vil have lige nu?”
”Nej hvad?”, spurgte jeg hende, uden at have den mindste skumle bagtanke.
”Jeg vil gerne have at du holder om mig, bare lidt?”
Jeg grinede lidt, ”Hvordan skulle jeg kunne sige nej til dig?”
Vi fumlede lidt med dynerne, og til sidst mødte vores kroppe hinanden, Jeg kunne mærke hendes varme inden hun rørte ved mig, hvorefter hendes hårde brystvorter rørte min brystkasse, få sekunder efter lå vi og hold om hinanden.
”Det er dejligt med sådan en bjørneknuser”
Hun hentydede til min fysiske fremstråling, jeg har altid været meget kraftigt bygget, ikke fed, men meget massiv. Militær træning, svømning og kampsport havde holdt mig i form.
”Du er heller ikke det værste sovedyr man kan tænke sig”, vi grinede lidt over den kommentar.
Langsomt bevægede hun sin ene hånd ned over min ryg, hun holdt en pause i hver hvirvel mellemrum, da hun kom til kanten af mine boxershorts, sagde hun.
”Træk dog vejret ellers besvimer du”, jeg havde holdt vejret i jeg ved ikke hvor lang tid.
Hendes hånd gled langsomt ned og kærtegnede min ene balle. Pludselig holdt hun op. ’Pis!’ tænkte jeg.
”Om på maven”, hende stemme fik mig til automatisk at adlyde. Hendes hænder begyndte at massere mine skuldre, da hun også var svømmer havde hun stærke arme og kunne virkeligt massere igennem. Da hun kom til lænden tog hun fat i mine boxershorts og trak dem af mig, hvor efter hun gik i gang med mine baller.
Den intense nydelse der spredte sig gennem min krop var ubeskrivelig, jeg ved ikke hvor lang tid der gik, men til sidst lagde hun sig selv på maven.
”Min tur”.
Jeg gik i gang, med hendes ryg, langsomt masserede jeg hendes rygmuskler, hvilket hun gav udtryk for at kunne li’. Flere gange lod jeg synet vandre ned til hendes baller, de gav virkelig mening til udtrykket ’baller af stål’.
Det endte naturligvis med at jeg kom til trusse kanten, nogle mænd tænder på lange ben eller store bryster, men jeg er solgt når jeg ser en lækker fast røv i g-streng, da jeg lagde mine hænder på trussekanten løftede hun automatisk hofterne så jeg kunne tage dem af hende.
Jeg forsatte mig massage, langsomt vendte hun hovedet og så på mig, hun kunne ikke undgår at se den tilstand min pik var i. Hun begyndte langsomt med en hånd at kæle for mine lår på inderlårene, mens jeg masserede videre på hendes baller og lår.
Det nærmest gav et lyn gennem mig da hende ene finger strejfede mine nosser, hele min krop gik næsten i krampe i et sekund, lidt efter lukkede hun sin hånd om roden af pikken, jeg lukkede øjnene af bar nydelse.
Jeg lod min hånd glide op mellem hendes ben, det gik pludselig op for mig at jeg ikke stødte på nogle hår, inden jeg stødte på hende skamlæber. Jeg er vild med piger der fjerner deres hår mellem benene, men der må meget gerne være lidt trekant, hvilket jeg kunne føle at der var. Hun var allerede fugtig, og mine fingeres bevægelse ændrede hendes åndedræt.
Jeg havde ikke leget ret længe med hendes køn, inden hun slap min pik, og bare lå og stønnede, hendes åndedræt blev hurtigere og hurtigere og endte med et langt suk, mens alle muskler i hendes smukke krop spændtes til bristepunktet.
Inden hun var faldet til ro bukkede jeg mig ned og begyndte at kysse og bide let i hendes baller, jeg kunne lugt hendes køn, hvilket ophidsede mig endnu mere. Jeg slikkede ned over hendes inderlår, hvilket fik hende til at sprede sine ben mere, jeg fandt frem til hendes kusse og begyndte langsomt at slikke de glatte skamlæber og langsomt bevæge mig indad, til jeg til sidst borede tungen op i hendes skede. Hun stønnede igen ret kraftigt, men da jeg lod tungespidsen slå smut over hendes klitoris stønnede hun ikke længere, hun nærmest skreg.
Igen kom orgasmen hamrene gennem hendes krop, jeg sugede tappen ind i mellem mine læber mens jeg lod tungen spille. Da hun faldt til ro kravlede jeg af hende og lagde mig ved siden af hende og kælede for hende ryg og baller.
Langsomt vendte hun ansigtet imod mig.
”Hold da kæft du kan bruge dine hænder og tunge, Jesus det var godt”, hun smilte til mig og begravede igen hovedet i puden.
Efter et par minutter rullede hun om på siden og så på mig. Hun puffede til mig så jeg endte på ryggen, min pik slaskede på maven.
Hun bukkede sig ind over mig, og kyssede mig på munden, bare et let kys.
”Så skete det, at vi fandt sammen, det var som om det altid havde været meningen”
Hun kyssede mig igen, denne gang blev det til et langt vådt kys, imens vi kyssede fandt hendes hånd frem til min pik, og begyndte langsomt at massere den.
Hun fjernede sin mund fra min og så mig i øjnene.
”Jeg har lige fundet ud af hvorfor jeg aldrig har kunne have en fyr i ret lang tid, du har hele tiden ligget i baghovedet”.
Mens hun forsatte med at gnide min pik, fortalte jeg hende at jeg i de år jeg var sammen med min ekskæreste, tit havde tænkt på hende og hvorfor vi ikke havde fundet sammen.
Hun kyssede mig igen, og begyndte langsomt at kysse sig vej ned over min brystkasse, hun lod tungen løbe lidt rund i vinklen hvor brystbenet ender, hvorefter hun forsatte ned efter.
Hendes hånd havde sluppet min pik, og legede nu med mine nosser, bare nogle lette berøringer. Jeg kunne mærker hendes læber under min navle, og at de bevægede sig vider ned, hun kom til hårgrænsen, hun flyttede hovedet lidt og plantede så et kys på det bare pikhoved, det gik lyn gennem mig rygmarv op til hjernen, jeg knyttede min hænder af bar nydelse.
Med mund og hånd begyndte hun at behandle min pik fra hoved til rod, aldrig i mit liv havde jeg fået sådan et blowjob.
”Jeg er tæt på nu” nærmest hulkede jeg.
Hun så på mig og blinkede, ”Skal jeg tage dig i munden?”
Jeg kunne ikke andet en at nikke, hun forsatte lidt, hvorefter jeg kom i en orgasme som aldrig før, det var utroligt, da jeg kom til mig selv havde hun stadig min pik i munden, men tog den ud og kravlede op til mig, og vi kyssede hinanden.
”Det var utrolig, tak skat”
”Det var så lidt, jeg er vild med at sutte pik, men jeg må indrømme at jeg aldrig har slugt så meget sperm før”
Vi kyssede igen, jeg vendte hende om på ryggen og begyndte at røre ved hendes bryster, de var utrolig faste og vorterne stod som små bær, jeg kyssede dem og bed let i dem, hvilket frembragte et dybt suk. Under denne behandling var min pik kommet på højkant igen, hvilket hun lagde mærke til.
”Jeg vil ride dig!”
Jeg lagde mig på ryggen, mens hun satte over skrævs på mig, jeg mærkede hendes hånd om min pik, hun rettede den lidt op, så kunne jeg mærke det bløde hud, og derefter varme, den vidunderlige glatte varme som kun en stram liderlig kusse kan frembringe.
Langsomt gled hun helt ned over den, jeg kunne mærke at jeg var helt i bund, lidt sad hun og smilte. Hun begyndte at bevæge sig stille og roligt, lidt efter bevægede hun sig i alle retninger, Jeg kunne mærke at hendes safter løbe ned over mine nosser, hvilket ikke gjorde mig mindre ophidset. Hun kastede hovedet rundt så hendes hår susede i luften.
De bevægelser hun kunne, med sit underliv var utrolige, jeg kunne ikke følge med og lod bare hende arbejde, hvilket hun gjorde fantastisk. Hun satte neglen imod mit bryst og kom så med et skrig, da kramperne var ovre fandt hun ned over mig, og hviskede.
”Voldknep mig bagfra, please?”
Hvordan skulle jeg kunne sige nej til det, jeg kom om bag hende og fik hende op på alle fire, hvor efter jeg langsomt borede min pik op i hende, langsomt satte jeg farten og styrken op, for til sidst at bolle som aldrig før.
Hun fik en bølge af orgasmer, og efter noget tid gled hun sammen under mig, jeg vendte hende om på ryggen, og kravlede op på hende, pikken fandt vej af sig selv, jeg bevægede mig langsomt frem og tilbage, i takt med hende åndedræt.
Hun kørte hænderne rundt i mit hår, og foldede sine ben om min ryg, hun mulmmelede nogle ord jeg ikke hørte, så jeg trak hovedet nærmere hendes og sagde.
”Engang til skat?”
”Fuck mig, kom i mig, jeg vil mærke dig komme, knep mig!”
Jeg satte farten lidt op og efter et par minutter gav jeg slip, jeg kom, orgasmen rullede rundt i min krop, jeg kunne mærke hendes skedemuskler trække sig sammen om min pik, og hvordan spermen blev skudt ud gennem pikhovedet, alt var som i slowmotion, mine bevægelser, sprøjtene at sperm, hendes sammentrækninger, vores bevægelser.
Jeg faldt udmattet om og faldt af hende, hun slyngede en ben og en arm over mig.
”Nu skal vi sove skat, jeg glæder mig til vi vågner”
En nat jeg aldrig glemmer, og hun siger at hun heller ikke vil.
Det var et eksempel på held i uheld.

porno med danske piger