Få træningsorgasme? de bedste øvelser og maskiner!

Få træningsorgasme? de bedste øvelser og maskiner!

Støn, prust og orgasmer til fitness

Sådan får du skjulte orgasme når du styrketræner, dyrker yoga, er til holdtrænong eller er til spinning.

Svært ved komme af sted til motionscenteret? Måske kan muligheden for en orgasme eller to i bonus lokke. Den er nemlig god nok: Ca. én ud af 10 har oplevet spontan orgasme i forbindelse med hård fysisk aktivitet.

Du står i fitnesscenteret og sveder tran på løbebån­det, og pludselig lægger du mærke til, at kvinden ved siden af dig ser utrolig salig ud. Er hun bare glad over at have taget sig sammen til at træne? Måske – men det kan også være, hun er lige ved at få en orgasme.

Video hvor kvinde får orgasme under holdtræning

SEX I DAG?

Træningsorgasme også kaldt coregasme

Har du hørt rygter om, at kvinder kan få orgasme af at træne, er det nemlig ikke bare rygter. En orgasme udløst af træning kaldes coregasme, og det er faktisk hverken særlig sjældent eller nogen ny opdagelse.

Den første til at introducere begrebet ”træningsudløst orgasme” var den berømte sexolog Alfred Kinsey. Det skete kort efter anden verdenskrig. 5 procent af de kvinder, han undersøgte, havde prøvet at få orgasme under fysisk træning.

Siden gik begrebet mere eller mindre i glemmebogen. Først næsten 60 år senere bestemte et hold amerikanske for­skere sig for at undersøge fænomenet nærmere. Det viste sig, at ca. en fjerdedel af de adspurgte kvinder havde fået orgasme under fysiske aktiviteter! Cykling, klatring, styrke­træning, klatring og yoga var nogle af de mest orgasmeud­løsende motionsformer. Orgasme alene ved hjælp af en rask gåtur havde næsten 10 procent af de adspurgte oplevet. De fleste af kvinderne meldte, at de ikke havde tænkt på noget seksuelt, da de fik orgasme.

Coreøvelser er vejen til coregasme

Helt præcist hvad det er, der sker, når en orgasme pludselig melder sin ankomst midt i træningen, er der ingen sikker for­klaring på. Men vi ved, at der, når mennesker træner, udløses dopamin og endorfiner i kroppen – to af hjernens signal­stoffer, som begge skal være til stede, for at orgasme kan indtræffe. Særligt har maveøvelser været forbundet med træningsudløste orgasmer. Hemmeligheden skulle ligge i de såkaldte coreøvelser, der træner mave- og rygmusklerne, fordi man her undervejs spænder op i sin bækkenbund. Det kan udløse nerveimpulser, som fører en orgasme med sig.

Orgasme under maveøvelser i FWSelv om det oftest er kvinder, der kan opleve at få en spon­tan orgasme, mens de er fysisk aktive, kan mænd faktisk opleve det samme. Det område ved videnskaben dog lidt mindre om. For mænd involverer coregasmen som regel sædudtømning (upraktisk!), og det kan finde sted både med slap og stiv penis. Mænd fortæller, at de har oplevet or­gasmen under aktiviteter som armbøjninger, vægtløftning, mavebøjninger og løb.

Det er kun meget få af de mennesker, der har træningsor­gasmer, der oplever, at de slet ikke selv har kontrol over deres krop, når det sker. Men timingen kan jo være akavet. Mærker du en orgasme under opløb og ønsker at bremse den, kan du gøre det blot ved at holde op med den aktivitet, du er i gang med.

porno med danske piger