Ferie med Søren og Lene

Vi du spurgte hun? jeg kiggede op på Søren og han smillede til mig, jeg åbnede hans knap og trak forsigtigt lynlåsen ned. Lene åbnede shortne og hans lem kom til syne…

Det var endelig blevet sommerferie. Jeg havde ikke de vilde planer udover at slappe af og nyde sommeren herhjemme.

Jeg havde aftalt med Søren og Lene at jeg skulle komme op og holde en uges ferie sammen med dem. De lå på campingplads i 3 uger og jeg skulle komme op og være sammen med dem den sidste uge.

Søren og Lene var et par som jeg havde kendt et par år. Lene havde en skobutik i byen, hvor jeg havde været i praktik og siden hen hjulpet hende i weekender og ferier. Søren er 50 og Lene er 39, jeg var selv 19 år.

Jeg satte mig på toget, det var dejligt lunt i vejret og ikke mange mennesker der skulle med denne formiddag. Jeg havde et par shorts og en tshirt og mine converse sko på og en sportstaske med tøj til en uge.

Efter næsten halvanden time i toget ankom jeg til stationen, jeg steg af og kunne se Søren og Lene stå og vente på mig. De kom mig i møde og gav mig et stort knus. Søren var en pæn mand af sin alder slank, pæne øjne og mørkt hår. Lene var ca 172 alm af bygning halvlangt mørkeblond hår blå øjne og havde et sødt smil. Hun havde en sød sommerkjole på, Søren havde shorts og en tshirt på. Det var dejligt at se dem igen, det var længe siden efterhånden. Jeg er selv ca 163, slank , blå/grønne øjne,lille barm og lysebrunt glat hår til mit på ryggen.

Vi satte os ind i deres bil, det tog ca 20 min at kører ned til campingpladsen. Vi sad og snakkede og løst og fast, Søren var god til at lave sjov og holde en samtale igang, så de var rigtigt nemme at være sammen med også en af grundene jeg havde sagt ja til deres invitation, selv om jeg ikke havde været så meget privat sammen med dem.

Da vi kom ned på campingpladsen satte jeg mine ting ind i teltet, det var rimelig stort og de havde indrettet det sådan at vi sov i den ene ende og havde vores ting i den anden ende. Teltet lå lidt undet et par store træer og tæt på vandet, det var rigtig hyggeligt.

Søren og Lene viste mig lidt rundt på pladsen, der var ikke overfyldt men lige tilpas. Der var fællesbad og nogle badekabiner hvor man skulle bruge mønter. Jeg glædede mig allerede til at kunne nyde ugen her med to søde mennesker som gjorde det nemt at føle sig godt tilpas.

Efter vi kom tilbage til teltet og jeg fik pakket lidt tøj ud af tasken, forslog Lene og vi ikke skulle tage et smut på stranden. Det ville jeg selvfølgelig rigtig gerne, der var ikke mere en små 200 meter til vandet.

Lene spurgte om jeg havde husket bikinien? Ja det havde jeg selvfølgelig og havde taget en ekstra med svarede jeg. Jeg sætter mig ud og tar en kop kaffe imens i tøser klæder om sagde Søren. 

Lene og mig gik ind i teltet, vi begyndte at smide tøjet, lene trak sin sommerkjole af, hun af havde et sæt pænt undertøj på med gstreng. Jeg var en smule genert ved at klæde om med Lene men prøvede at virke naturlig. Jeg tog mit undertøj af og det samme gjorde Lene, hun havde en pæn barm, ca en C 80 vil jeg skyde på, med tydelige brune brystvorter. Hun havde en lille dusk forneden med helt korte trimmet brune hår. jeg bruger selv en lille B skål og en glat forneden.

Vi tog vores bikini på og gik ud til Søren. Han kiggede på os og smilede, sikke dejlige i begge ser ud sagde han. Vi takkede og smillede. Søren havde kun shorts på og en taske med, vi lagde vores ting ned i tasken og gik mod stranden. Jeg gik lige bag Lene, hun havde pæne brune ben, man kunne ikke se hun næsten var 40 år syntes jeg. Søren havde hår på brystet og lidt ned på maven, det syntes jeg er pænt til mænd.

Da vi kom ned til stranden, fandt vi et hyggeligt sted med lidt læ, der var ikke over befolket men nok mest turister fra udlandet der var dernede tror jeg. der var ihvertfald mange med udlandske nummeplader på pladsen.

Søren og Lene havde et stort tæppe med som vi satte os på, det var bare dejligt at komme ned til vandet om kunne slappe af og nyde solen. Lene spurgte mig om det var ok at hun lå uden top. Jeg smilede og sagde ja det var da helt ok. Hun spurgte om jeg aldrig lå topløs. Jeg svarede lidt tøvende at jo nogle gange gjorde jeg da. Det kan du roligt gøre her sagde Søren, det er der rigtig mange der gør.

Selv om jeg havde ligget topløs før, tøvede jeg lidt og begyndte at smører min ben ind med solcreme. Jeg prøvede igen at virke afslappet og naturlig og tog mod til at åbne min bikini top og lagde den ved siden af mig. Mit hjete bankede og der var lidt sommerfugle i maven men jeg, sagde til mig selv at selvfølgelig var det naturligt.

Lene og Søren smilede til mig og prøvede vist nok bare at få mig til at slappe af. Søren var igen god til at lave en afslappet stemning og tror hurtigt jeg glemte at jeg var topløs, jeg nød det ihvirtfald, det var en dejlig fri fornemmelse.

Vi hyggede og slappede af, jeg fik læst lidt og vi var også ude og bade et par gange. Jeg kunne ind imellem se når jeg snakkede med Søren at han kiggede på min krop, selv om jeg syntes Lene havde rigtigt pæne bryster, kan det jo være han bare syntes det var spændende og anderledes at se på nogle mindre.

Efter et par timer på stranden besluttede vi os for at gå op og gøre lidt klar til aftensmad og bare komme lidt ind i skyggen igen. Jeg tog en tshirt op af tasken og tog den på Lene tog hendes bikini top på igen og vi gik tilbage mod pladsen.

SEX I DAG?

Da vi kom derop spurgte Søren og vi skulle gå over og skylle os lidt inden aftensmaden. Det syntes både Lene og jeg var en god ide. Søren spurgte om jeg ville med dem op i fællesbadet eller om vi skulle hente nogle mønter til bruse kabinen. Vi kan sagtens tage fællesbadet svarede jeg uden rigtigt at få tænkt det igennem. Det er også meget bedre sagde Lene, brusekabinerne har kun vand kort tid.

Vi gik over til fællesbadet, det var ti bruseren på en linje med et lille stykke væk imellem. Vi gik over til et bord og satte vores ting. Lene begyndte med det samme at smide sin bikini. jeg trak min tshirt af og stillede mig lidt med siden til imens jeg smed mine bikini trusser. Søren snakkede og lavede sjov imens han trak sine shorts ned. Jeg vidste ikke helt hvor jeg skulle kigge hen. Både Søren og Lene virkede helt natuligt med det. Jeg skævede lidt til Sørens krop, han havde hår hele vejen ned også om hans lem. Han havde en pæn krop også uden tøj og en pæn pik ikke meget stor men så heller ikke lille ud selv om den hang helt slap mellem hans mørke hår.

Efter ca 10 min under den kølige bruser gik vi ud igen og tørte os. jeg tror vist vi alle 3 kiggede lidt på hinanden i smug men det var en dejlig stemning vi havde og vi grinende næsten hele tiden. Vi tog håndklæder omkring os og gik op til teltet igen. Søren tog bare et par short på og Lene og mig trusser og tshirt. Det føltes dejlig afslappet og rart at komme i noget tørt tøj.

Lene og mig tilberedte lidt mad og Søren grillede. Vi hyggede og snakkede om alt mellem himmel og jord. Søren havde åbner både rød og hvidvin. Efter et par timer med gos mad og hygge besluttede vi os for at gå ind i teltet og side og nyde vinen og spille et par forskellige spil.

Søren satte sig over bag Lene og begyndte at sidde og massere hendes nakke, han åbende hendes bikinitop på ryggen, så den faldt ned i skødet, jeg smilede og rødmede lidt. Det så vist ud til hun nød det. Vil du også have en omgang Sara? På en måde vile jeg helt vilst gerne men trak lidt på og nikkede så og sagde ja. Lene kom over og satte sig bag mig. Løft armene sara! Jeg løftede dem og hun trak min tshirt af. jeg fik øjnkontakt med Søren og han smilede.

Hendes hænder tog blidt om mine skudre og jeg lukkede øjnene, det var en dejlig fornemmelse. Hænderne gled ned af min ryk og op og ned af siderne, jeg kunne ind imellem mærke hendes brystvorter imod min ryg. Jeg nød det og lagde hovedet lidt tilbage, Lene kyssede mig blidt på halsen, det kildede i maven men jeg lod hende gøre det. Jeg kunne mærke hendes ene hånd glide om på min mave og op på mit ene bryst, det gav et sug i maven med det samme, da hun strøg hen over min brystvorte. Hun kyssede mig igen på halsen jeg nød det og sagde en behagelig lys, det var pirende og dejligt selv om jeg var lidt nervøs ved det.

Søren havde sat sig ved siden af os og jeg kunne mærke hans ene hånd på mit lår. Jeg smilede til ham og kiggede på hans hånd imens det strøg kælende op og ned af mit lår. Hans hånd gled op af min mave om hen over mit bryst, jeg lukkede øjenene og smilede.

Lene trak mit hoved lidt tilbage og kyssede mig på munden. Vores læber kyssede blidt mod hinanden inden vores tunge mødtes i et dejligt varmt dybt kys. Jeg fandt Lene en bryst imens vi kyssede. Det var dejligt at rører ved, fyldigt og rimelig fast og hendes brystvorter var helt stive.

Søren finger legede imens i min trussekant, det var frækt og vildt pirrende. Lene smilede til mig. Du er dejlig Sara hviskede hun. Jeg smilede igen og rødmede lidt. Søren trak lidt i mine trusse og fik krænget det ned over min numse. uhmm et dejligt syn Sara! Han tak dem helt af mig. Imens var Lene igang med at trække hendes trusser af. Jeg hjalp hende med at få dem helt af.

Lene klappede på madrassen imellem hende og mig og smilede til Søren. han satte sig mellem os og lagde sig ned på albuerne. Lene smilde til mig. Skal vi hjælpe ham med at få dem af? Jeg nikkede og smilede. Søren han allerede en bule i bukserne.

Vi du spurgte hun? jeg kiggede op på Søren og han smillede til mig. jeg åbnede hans knap og trak forsigtigt lynlåsen ned. Lene åbnede shortne og hans lem kom til syne, den var helt stiv og rigtig flot. Vi trak ned i dem imens han løftede numsen. Hans pik lå helt stiv op af maven.

Lene lagde blidt en hånd omkring den og nussede den blidt. jeg strøg forsigtigt med en finger ned af siden på den. Søren stønnede og lød vist til at nyde det rigtig meget. Hun trak forhuden helt tilbage på den., så pikhovedet langsomt kom frem, det vat stort og flot.

Jeg lod min hånd forsigtigt glide op af den. ÅHHH ja Sara kæl lidt med stønnede Søren. Jeg havde vildt mange sommerfugle i maven med var også blevet tændt. Lene bukkede sig ned og kyssede den imens jeg kælede med den. ÅHH ja skat brummede Søren. Uhmm den smager dejligt sagde Lene og kiggede på mig.

Jeg smilede til Søren og bukkede mig ned ved pikken og kyssede den. ÅHHH ja Sara, du skal smage den rigtigt stønnede Søren. Jeg tog den langsomt i munden og suttede den blidt. Jeg følte mig fræk og var mere afslappet og liderlig. Vi lå og kælede og suttede Søren i ca 15 min.

Lene Nussede mig og spurgte om hun ikke måtte smage mig. jeg nikkede og smilede til hende. jeg byttede plads med Søren. Lene lagde sig mellem mine ben og Søren sad ved siden af mig og kælede blidt med mit ene bryst.

Jeg kunne mærke hendes blæde varme tunge på mine inderlår og lige omkring mine skamlæber, det var utroligt pirrende og dejligt. Hun gjorde lige de helt rigtigt ting og hendes tunge strejfede kun tilfældigt skamlæberne, det gav et sæt i min hvergang. hun kyssede dem blidt og pludselig kunne jeg mærke tunge langsomt borre sig ind mellem skamlæberne. Åh åh åh stønnede jeg, det var en fantastisk følelse.

Søren havde bevæget sig ned bag Lene og kælede med hendes numse, hans pik var stadig helt stiv og flot. Han begyndte at trænge op i Lene. Hun stønnede højt da han trængte op i hende, det var frækt og dejligt at opleve så tæt på.

Jeg var tæt på at komme flere gange og jeg fik måske nok også små orgasmer men Det var også svært for Lene at slikke hele tiden når hun havde Søren oppe i sig. Men det var vildt dejligt at mærke en anden pige slikke og anderledes end med en fyr, hun vidste alle de rigtigt steder og det rigtigt tempo.

Søren smilede til mig og spurgte om jeg ikke ville smage Lene. Jeg stønnede jooo meget gerne, der var en mere afslappet stemining og ingen af os var så nervøse mere.

Jeg byttede plads med Lene, hun spredte benene og smilede til mig. jeg glædede mig til at prøve at slikke hende men også lidt spændt på om jeg gjorde det godt nok. Jeg lagde mig ned mellem hendes ben og kyssede hende på maven og langsomt ned mog hendes mis. Skamlæberne var helt svulmet op og hun var lidt åben. Jeg kyssede dem blidt, de smagte dejligt. Lene stønnede dybt og trak benene lidt op under sig selv. Min tunge fandt op i hendes revner og jeg følte mig blidt frem med den. 

Søren sad ved siden af os og kælede lidt med Lene bryster. Uhmm det er et dejligt syn piger! hans anden hånd kærtegne med ned langs ryggen, det var dejligt, frækt og pirrende. Jeg slikkede Lene klitoris og Søren guidede mig lidt hvordan det var mest dejligt for Lene.

Imens Søren nussede mig, sagde han at han ville mærke mig, jeg nikkde og smilede til ham. Han satte sig om bag mig og kælede med mine balder, jeg kunne mærke hans stive lem imod mine skamlæber, det føltes dejligt og frækt. Han legede mig pikken imellem dem og trængte langsomt op i mig. ÅHHHH ja stønnede jeg da han kom op i mig.

Han kørte pikken stille og roligt frem og tilbage og øgede tempoet langsomt. Jeg slikkede Lene i ca et par min mere før jeg mærkede hun var tæt på og ganske rigtigt næsten lige efter kom hun i en dejlig orgasme. Hun smilede ned til mig. ÅHHH Sara wow det er du god til, jeg smilede igen til hende.

Søren bollede mig stille og roligt imens jeg slikke Lene og satte kun tempoet langsomt op det var dejligt og lige tilpas. Der skulle ikke så meget til før jeg kom kunne jeg mærke især ikke efter det dejlige forarbejde Lene havde gjort.

Der gik ca 5 min hvor Søren holdt et stabilt tempo, jeg tror bestemt han vidste hvordan man brugte en pik. Jeg nød hvert stød og efter et par min mere kom jeg også i en dejlig orgasme og kunne ikke lade være med at stønne dybt og tungt.

Det tændte kun Søren mere og måske han slappede mere af, han kneppede mig lidt hurtigere og stønnede lidt mere. Jeg nød stadig Søren pik selv om jeg var kommet. Han kælede mine balder og gav mig et lille klap ind imellem. Han stønnede og dybere og jeg kunne mærke han var tæt på. ÅHHH en dejlig fisse du har stønnede han og ca 30 sek efter stønnede han af han kom. ÅHHHHHHHH ja! Det var dejligt at mærke og hører. Han stødte dybere og tungere imens han sprøjtede oppe i mig.

Lene nussede mig på ryggen uhmm og Søren mine balder uhmm hvor er du dejlig sagde de begge to. Søren trak sig ud og lagde  sig ved siden ag mig og gav mig et varmt kys på munden. Wow det må vi gøre igen piger sagde han.

Det var en fantastisk oplevelse som jeg aldrig havde drømt om kunne ske og slet ikke med dem men det var bare en utrolig dejlig nat.

 

porno med danske piger