Forført af konen mens manden var udenbys

SPAR MANGE PENGE

Den sommer inden jeg startede på Uni, slog jeg græs for at tjene lidt ekstra penge og spare lidt op. Jeg havde fået et nyt hus, hvor jeg skulle slå græsset hver lørdag formiddag. I huset boede et par i slutningen af 30’erne. Aftalen lød som følgende: Jeg skulle komme omkring kl. 10. Græsslåmaskinen skulle jeg blot tage i deres skur. Efter at have slået græsset, kunne jeg vaske hænder inde i huset, hvor jeg så fik kontant betaling for mit arbejde af manden. Han var egentlig en flink fy, som hed John og som var kaptajn på et containerskib, hvilket indebar at han skulle ud og sejle i længere perioder ad gangen. Derfor manglede han en til at slå græsset jævnligt. Det havde fungeret fint. Jeg havde kun set hans kone nogle få gange. Jeg vidste faktisk ikke, hvad hun hed, men hun var egentlig ret sød at se på – halvlangt lyst hår, lys i huden, slank med nogle små faste bryster.

En lørdag formiddag var skuret låst, da jeg skulle hente græsslåmaskinen. Jeg gik derfor hen til døren og ringede på. Det var konen som åbnede døren. ’Gud, min mand er ude at sejle og jeg havde helt glemt at du skulle komme i dag.’, sagde hun noget overrasket. Hun var iført en badekåbe. Det virkede som om hun lige havde trukket den over sig inden hun åbnede døren, idet bæltet var bundet temmelig løst. ’Du får lige nøglen til skuret’, sagde hun og vendte sig om til nøgleskabet for at finde den rigtige nøgle. Hun virkede lidt nervøs og tabte nøglen på gulvet, hvor den faldt ned imellem nogle sko. Hun bukkede sig for at finde nøglen og begyndte at lede forgæves efter den. Den løst bundne morgenkåbe gabte temmelig meget, hvilket gav mig et godt udsyn ned til hendes bryster. Imens hun mærkede efter i alle skoene for at finde nøglen, udnyttede jeg situationen til at studere hendes bryster grundigt. De var så store som en håndfuld, sag langt fra hinanden og var lidt spidse i formen. I forhold til brysterne virkede hendes brystvorter ret store – det så ud som om der var blevet hævet i dem og de strittede stive ud til siderne. Området omkring vorten var stort og helt rødt, hvilket stod i skarp kontrast til brysternes lyse hud. Til sidst fandt hun dog nøglen og rettede sig op. Den bratte bevægelse fik badekåbebæltet til at løsne sig helt og badekåben gled nu til side. Jeg fik derfor også udsyn til hendes mis. Den var temmelig behåret (det var endnu tiden før det blev almindeligt for pigerne enten at trimme kønshårene eller barbere fissen helt glat). Hun var en ’ægte blondine’, og jeg kunne derfor skimte hendes udhængende skamlæber igennem hendes lyse kønsbehåring. Jeg stod med åben mund og polypper, og stirrede ned mellem hendes ben. Hun sagde blot værsgo’ idet hun rakte mig nøglen og gjorde ikke meget for at dække sig til. Hun gav mig et frækt smil og lukkede døren.

Medens jeg gik der med græsslåmaskinen kunne jeg ikke lade være at tænke på, hvad jeg havde set. Jeg var blevet temmelig opstemt over at se hende nøgen. Jeg var jo ikke vant til at se nøgne damer, og jeg forstod slet ikke hendes reaktion. Hvorfor dækkede hun sig ikke til og hvad betød hendes smil? Var det en opfordring til noget? Imens jeg gik og grublede kom jeg forbi soveværelsesvinduet. Hun åbnede vinduet, vinkede til mig og sagde ’Vil du drikke en kop kaffe med, når du er færdig med plænen?’. Jeg vinkede tilbage, og svarede ’Tak, det lyder fint’.

På min næste bane forbi vinduet, kiggede jeg ind i soveværelset. Forbløffet stoppede jeg op. Jeg kunne se at hun nu stod helt nøgen foran et stort spejl. Hun stod med ryggen til mig, men igennem spejlet kunne jeg se, at hun kælede for sine bryster. Hun nulrede de stive lyserøde brystvorter med pege- og tommelfingeren. Hun skiftevis trak i vorten og slap den efterfølgende. Det var åbenbart det hun havde foretaget sig, da jeg forinden havde ringet på døren. Vores øjne mødtes igennem spejlet. Hun så forførende på mig, mens hun førte sin venstre hånd ned imellem sine ben. Jeg blev helt forfjamsket og skyndte mig at køre videre med græsslåmaskinen.

Græsslåmaskinens opsamlingskasse var efterhånden godt fyldt. Jeg slukkede maskinen og gik over for at hente beholderen til haveaffaldet. Jeg gik langsomt forbi det åbne soveværelsesvindue for at få et yderligere kig. Men jeg kunne ikke længere se hende. Derimod hørte jeg lyde inde fra soveværelse. Der lød en konstant summen samtidigt med at jeg kunne høre en sagte stønnen. Jeg gik lidt tættere på vinduet for at se, hvad der skete derinde, men i det samme hørte jeg naboen komme gående inde i sin have. For ikke at fremstå som en vindueskigger, skyndte jeg mig videre med mit arbejde.

Da jeg efter ca. 45 minutter var færdig med slå græsset, gik jeg ind i bryggerset. Jeg sagde højt, at jeg nu var færdigt med arbejdet. Jeg fik ikke noget svar. Jeg tog mine sko af og gik hen imod badeværelset for at vaske mine hænder. Døren var låst, da jeg tog i dørhåndtaget. ’Jeg skal lige gøre mig i stand. Det tager kun et øjeblik’, hørte jeg hende sige. Jeg ventede derfor. Over for badeværelset lå hendes soveværelset. Jeg kiggede derind, mens jeg ventede på at hun skulle blive færdig. På gulvet foran spejlet lå hendes badekåbe. Jeg tænkte på, hvad jeg før havde set. På sengen lå et pink massageapparat. Jeg gik hen til sengen og tog massageapparatet op. Det føltes stadig lidt varmt og temmelig snasket. Jeg tænkte nok, at hun havde ligget og onaneret før. Jeg tog massageapparatet op til næsen og lugtede til det. En intens duft af fissesafter ramte mine næsebor, som jeg gjorde mig temmelig liderlig. Jeg stod og lugtede til massageapparatet, imens jeg gned en voksende bule uden på mine shorts. Jeg smagte også på det – det smagte lidt salt. Jeg stod og drømte liderligt om, hvad der var foregået inde i soveværelset for 10 minutter siden. Pludselig hørte jeg badeværelsesdøren blive låst op. Jeg smed hurtigt massageapparatet over på sengen og skyndte mig ud af soveværelset. Mit kast var dog ikke helt godt og jeg ramte derfor ved siden af sengen. Apparatet faldt ned på gulvet, hvorefter det gik i gang af sig selv og summede lystig, imens det snurrede rundt om sig selv.

Hun stod foran mig og så enorm smuk og sexet ud. Hun var sminket, havde sat håret og taget en fræk kjole på. Det var en temmelig kort sort kjole, som kun dækkede det mest nødvendige og som fremhævede hendes figur på bedste vis. Den var så kort at den ikke dækkede blondekanten på hendes sorte selvsiddende nylonstrømper, den havde en flot dyb udskæring, som gav et godt udsyn til hendes bryster, som samtidig blev presset op og den havde tynde stropper over de bare skuldre. Hun lignede en som var klar til at gå i byen lørdag aften for at blive scoret på rekordtid. Efter at have givet hende et grundigt elevatorblik, fik jeg fremstammet: ’Du ser sgu’ da flot ud’. ’Tak! Det er min nyeste kjole.’, sagde hun. Idet hun gik forbi mig, strejfede hendes hånd bulen i mine shorts. ’Kommer du ikke ud i køkkenet, når du er helt klar?’. Hun gik ind i soveværelset og samlede massageapparatet op, slukkede det og mumlede: ’Det er jo ikke til meget gavn med flade batterier’. Imens skyndte jeg mig rød i hovedet ud på badeværelset.

Hvad sker der her, tænkte jeg. Tankerne farede igennem mig: Vil hun have mig? Tør jeg lægge an på hende? Hvad hvis jeg misforstår situationen. Hvad med hendes mand? Ved siden af håndvasken lå en engangsskraber og en dåse barberskum. Gad vide om hun lige har barberet ben? Men der lå også en lille neglesaks og et håndspejl. På kanten af vasken klistrede nogle krøllede lyse pubeshår. Jeg var efterhånden ekstremt liderlig. Jeg vaskede mine hænder rene for snavs, jord og græs. Tog derefter t-shirten af og vaskede lige armhulerne og mit ansigt. Min pik pressede hårdt imod stoffet i mine shorts. Jeg fiskede den ud over elastikkanten. Jeg så på den. Den var helt stiv. Forhuden var trukket lidt ned over pikhovedet og der piblede en dråbe presæd ud. Jeg havde mest lyst til bare at gokke den af og komme ud over vasken. Jeg valgte dog i stedet at skylle den. Det kolde vand fik langsomt pikken til at blive slap igen. Jeg sluttede af med at børste tænder med en finger. Derefter gik jeg ud af badeværelset og ud til hende i køkkenet – fuld af forventning om, hvad der nu skulle ske.

SEX I DAG?

Jeg kom ind i køkkenet. På køkkenbordet stod to kopper kaffe. Hun bad mig om at tage plads ved bordet. Hun spurgte, om jeg vil have noget kage. Jeg nikkede og sagde ja tak. Hun gik hen til en kommode, satte sig på hug åbnede en skuffe. Hun rodede lidt og tog en pakke kiks frem. ’Der er vist ingen kage, men vil dog have nogle kiks i stedet for?’. Siddende i hug drejede hun sig imod mig og holdte en pakke med kiks op i luften. På den måde sad hun i hug med helt spredte ben, og jeg havde dermed frit udsyn op under hendes kjolekant. Hun sad akkurat længe nok til at jeg kunne se, at hun ikke havde taget trusser på. Jeg kunne på afstand se hendes skamlæber, men kunne ikke afgøre om hun stadig havde hår på kussen.

Min liderlighed blussede op igen og jeg kunne mærke pikken rejse sig igen. Hun rejste sig og satte sig over for mig ved bordet. Hun skænkede kaffe og bød en kiks.

Jeg tænkte stadig på hendes fisse og besluttede mig for at spille med på hendes leg. Jeg måtte derfor lige tjekke om det er rigtigt, at hun var blevet helt glat. Jeg tabte min kiks med vilje og krøb ned under bordet. Jeg kiggede over på hende. Hun sad og spredte benene, mens hun langsomt lod en hånd glide op af låret og derved trak den korte kjole endnu længere op. Hun var nu helt blottet for mig og jeg kunne nu se lige op i hendes åbenstående fisse. Der var ikke længere nogen tvivl, den var helt glat. Hendes indre skamlæber var opsvulmede og hang glinsende våde ud fra fissen.

Jeg må have siddet der et stykke tid for hun spurgte pludselig ’Kan du ikke finde den?’ Jeg rømmede mig og svarede ’Jo, jeg har fundet din smukke fisse og nu vil jeg slikke dig til du skriger’. Til min rædsel hørte jeg hende sige: ’Men det er nu kiksen jeg mener’. Jeg rejste mig så hurtigt, at jeg knaldede hovedet op i bordkanten af bare forvirring. Hun fniste højlydt og lagde sine hænder omkring min nakke og sagde ’Lad mig puste’.

På den måde hun holdte om mit hoved, blev jeg presset ind mod hendes bryster. Jeg tog mod til mig og lod mine hænder glide kælende op ad kjolen. Da jeg nærmede mig hendes bryster, stoppede jeg for at få godkendelse til at det er i orden. Hun siger ” Jeg troede aldrig at du ville komme i gang”.

Jeg lod hænderne forsigtig glide op de spidse bryster og begyndte at ælte dem. Jeg kunne mærke hendes stive brystvorter igennem stoffet. Hendes vejrtrækning blev heftigere. Kjolens dybe udskæring gjorde at jeg nemt kunne få pege- og tommefingrene ind under stoffet, hvor jeg hurtigt fandt de hårde brystvorter. Jeg nappede dem med fingrene og hørte hende begynde at stønne. Jeg tog nu hårdt fat i dem og trak i dem, sådan som jeg tidligere havde set hende køre det selv inde i soveværelset. Hun udbrød et højt: ’Åhhhhh, det elsker jeg, bare fortsæt!’.

Mit ansigt var ikke langt fra hendes skød og jeg begyndte at kysse hendes lår. Hun forstod min hensigt og trak den korte så langt op som muligt og skød samtidigt underlivet frem imod mit ansigt. Jeg kunne dufte hendes safter nu med hovedet begravet i hendes skød. Lugten fra hendes fisse var intens. Jeg begyndte at slikke hendes glatte skamlæber i lange strøg, imens mine fingre stadig havde gang i brysterne. Hun stønnede stadig højere, og med to fingre spredte hun sine kønslæber, så hendes klit strittede helt blottet imod mig. Hun svingede sine ben rundt om min ryg og med sin frie hånd tog hun fat i min nakke og pressede mit hoved imod hendes villige skød. Jeg slikkede og suttede så godt jeg kunne, men havde efter hånden svært ved at trække vejret. Hun gav mig kun modstræbende lov til at snappe efter vejret et kort øjeblik, hvorefter mit ansigt atter blev mast ned i fissen. Jeg suttede nu mere intens og især på klitten. Den blev nærmest suget ind mellem mine læber, samtidigt med at tungespidsen spillede hurtigt frem og tilbage. Hun sad mere og mere urolig på stolen og hendes støn blev højere og højere. Pludselig sitrede hele hendes krop, imens hun udstødte et langt hvæsende støn og hun skubbede mit ansigt væk fra fissen.

Hun så mig i øjnene og sagde at hun nu ville se, smage og mærke hvad jeg gemte i mine stramme cowboybukser. Hun lænede sig frem, tog fat om begge mine overarme og trak mig op, så jeg stod lige foran hende. Hun løsnede mit bælte, lynede ned og trak bukserne ned til knæene. Jeg stod nu med et par sorte boksershorts med en ordentlig bule. Hun trak elastikken i mine shorts ned, så min pik vipper op og nærmest ramte hendes hage. Hun slikkede sine fingre og tog fat om mit pik med to fingre. Åh hvilken dejlig fornemmelse, da hun kørte fingre frem og tilbage. Først forsigtigt, så hurtigere og hårdere. Pludselig åbnede hun munden og gabte om min sprængklare pik. Hun suttede og sugede fra spidsen til roden. Jeg kiggede lidt på pikken, som forsvandt imellem hendes læber – helt i bund og ud igen. Jeg lukkede mine øjne og nød i fulde drag.

Der gik dog alt for kort tid førend jeg kunne mærke min pik hæve og jeg vidste, at nu bar det lige før jeg kom. Med et langt ’ahhh’ sprøjtede jeg min sæd ind i hendes mund. Hun fortsatte med at sutte og slikke. Jeg blev stående lidt med pikken i hendes mund, mens jeg aede hendes nakke. Da pikken langsomt blev slap, svuppede den selv ud af hendes mund. Hun smilte og slikkede sig om munden. Jeg sagde: ’Tak for det’. Hun gav min slatne pik et klem og sagde ’selv tak’.

Lidt flov over min ringe udholden, så trak jeg hurtig mine bukser op. Hun rejste sig og trak kjolen på plads. Hun fulgte mig ud til døren. Hun gav mig et lang tungekys inden hun åbnede døren og sagde ’så ses vi på lørdag, ik?’.

Jeg nikkede og skyndte mig ud af døren.

De følgende lørdag var skønne og hun fik lært mig en masse. Det hele stoppede brat, da hendes mand kom hjem igen og pludselig var sommeren slut og jeg skulle starte på uni og flyttede fra området.

Forfatter: Ungus

porno med danske piger