Nabokonen fantaserede om at låne min mand del.9

SPAR MANGE PENGE

Han stillede kameraet fra sig i vindueskarmen så den stadig filmede og kom derefter over og bad mig finde hans pik frem.. Jeg tog hans skønne pik frem og roste den…

Sikke en weekend vi havde haft, jeg vågnede tidligt og glædede mig til denne uge og de opgaver der skulle løses.

Jeg håbede at S og jeg at vi klarede at løse vores opgaver, da vi allerede var i fuld gang med at planlægge en weekend hvor det var min mand der skulle være sex slave og adlyde vores mindste vink.

Vi havde lovet min Nabo´s kollega at hjælpe til da hendes veninde skulle giftes.

På grund af krisen og de manglende jobs havde hun og hendes veninder ikke ret mange penge at bruge af.De fleste af hendes veninder på nær 2 kusiner, kom fra sjælland og måtte derfor også bruge en del penge på transport. Kusinerne og kollegaen var de eneste der kom fra Jylland lidt udenfor Randers.

Derfor havde min nabo lovet at lægge hus til og finde på nogle sjove ting og gerne lidt frække indslag de kunne lave inden de skulle ud og spise. De vidste intet om hvor frække ideer vi havde…..eller at min mand skulle være del af underholdningen, det vidste han heller ikke:-)

Mere om denne oplevelse senere

Sådan løste jeg mine MINE OPGAVER

Mandag   vække min mand med et blowjob

Det var jo en dejlig opgave som jeg nød at udføre.

Min hånd søgte ind under hans dyne, han havde lagt sig til at sove nøgen……….jeg kravlede under dynen og ind i varmen……begyndte at kysse hans dejlige pik…..holdt den i hånden og mærkede den hurtigt vågne…..jeg trak tilbage i forhuden og blotted hans hoved, gjorde den våd med tungen og lod mine læber omslutte den……..smagte på den og havde helt glemt hvor den sidst var oppe……………heldigvis havde min nabo gjort ordentligt rent efter sig…………..han var ved at vågne….stadig halvt i drømmeland ..jeg slikkede og suttede hans stive pik alt imens jeg nusuede hans nosser.

Han vågnede og tog dynen af, han ville nyde synet………..jeg kikkede på ham med liderlige øjne og sagde godmorgen skat…………og slikkede videre….han var meget tændt………….det rykkede i hans pik…han var  der næsten……..jeg forsøgte at sluge ham til roden………..han holdt sig ikke tilbage. Hans sæd skød ud med raket fart og ramte mig langt inde i ganen…………jeg viste ham hans sæd på tungen før jeg sluttede af med at sluge…………

Tak skat sagde han. Du har løst dagens opgave flot…………..vil du med i bad….det ville jeg……

Vi fik en god lille snak om weekendens mange oplevelser……….selvom jeg var lidt sur over at de havde dyrket anal sex uden jeg havde givet lov, havde jeg besluttet at tilgive min mand.

Du er bare en fantastisk kone sagde han………..han var dog stadigvæk ikke for stolt af at E havde fået lov til at tage billederne med  retur…………jeg lovede at tænke over om det var så god en ide jeg havde fået der….

Sikke en god start på ugen.

Tirsdag    købe 2 pornoblade på tanken og lade ham og lade ham fotografere både købet og senere læsning incl. onani.

Jeg har altid ladet min mand indkøbe blade med mere, vi kørte til nabobyen hvor den unge pige bag disken lurede en ekstra gang da jeg rødmende foretog mit indkøb. Billederne på tanken blev foretaget med mobilen uden lyd på, for ikke at vække for meget opsigt.

Da vi kom hjem og alle sov lod jeg ham filme at jeg læste og onanerede imens.

Han stillede kameraet fra sig i vindues karmen så den stadig kunne filme og kom derefter over og bad mig finde hans pik frem.. Jeg tog hans skønne pik frem og roste den højlydt, fortalte ham og kameraet hvor meget jeg elskede denne stive store pik… bad ham trænge op i mig og kneppe mig det bedste han havde lært og han tog mig for åben skærm….det var ren og skær liderlighed og så frækt

Onsdag

Indkøbe et stykke sex legetøj på nettet efter eget ønske som min mand skulle bruge  på/i min nabo mens jeg så på i weekenden

Jeg bestilte en dildo med fjernbetjening, tanken er at han skal stikke den op i hende  mens jeg  trykker på knappen når det passer mig…

Torsdag

Fræk frokost med min mand.

Jeg modtog ham i gangen på alle 4 med numsen lige i vejret, med en blottet våd og villig kusse. Han nåede knapt inden for, før han kastede sig over mig. Jeg havde ringet til ham og fortalt at jeg lå klar i gangen. Ham tog mig lige på stedet. Vi opdagede bagefter at han ikke havde fået lukket døren ordentligt, hvor er det godt at vores post ikke kommer op til døren og aflevere posten.

Fredag

Tage et frækt billede med mobilen og sende den til både min nabo og min mand

Endnu engang stod jeg der på arbejdet og lavede private ting i arbejdstiden. Jeg tog et billede på min chefs kontor (det stod atter tomt) hvor jeg blottede mine bryster

Sådan løste min nabo kones hendes opgaver

SEX I DAG?

Mandag

Mødes med min mand og tage ud til campingvogns forhandleren.

Hun skulle komme i stram sort kjole og ingen trusser. De skulle så liste ind i nogle vogne og tage frække billeder. I den sidste vogn skulle hun lade ham bruge hende og så blot håbe på  ikke at blive opdaget.

De lykkedes faktisk med det, fantastiske billeder….prøv det det vil jeg i hvert fald også prøve med A.

Min mand havde udset set en forhandler lige udenfor Århus området.

De var ankommet sidst på eftermiddagen og havde straks gået i gang. I den første vogn løftede hun bare op i kjolen og han tog billeder……….. i den næste spredte hun sine ben og lod ham slikke hende……………………… i den næste lynede han ned og lod hende slikke ham….han nåede lige at pakke sin stive pik væk da det bankede på døren…..finder i noget i kan lide spurgte  sælgeren….øøø….ja svarede min nabo med et fnis…..

De kunne se på ham at han havde en mistanke om hvad der forgik…..hele vognen duftede af våd kusse og han skulle da være godt forkølet hvis ikke han opdagede det…….Vi vil godt lige se os omkring lidt mere …..I finder mig bare svarede han og fandt heldigvis et nyt par med en hund at tale med….

Min mand lukkede døren og bad hende tage fat i køkkenvasken foran sig. Han løftede kjolen op og trængte ind i hendes meget våde kusse.

Hun kiggede ud af mormor gardinerne efter sælgeren……….min mand kom langt oppe i hende og de skyndte sig ud og lod døren stå åben så der kunne luftes ud.

Ligeså snart de var ude kom sælgeren løbende med sit kort og ville tale, alt imens de talte, dryppende min mands sæd ud af min nabo´s fisse og ned langs med hendes ben. Min mand lod hende stå sådan i mindst 10 minutter inden han takkede og sagde de ville komme igen. Der lå en del sæd på fortovet da de gik.

Ligesom de gik derfra kom parret gående med hunden. Den stopped op og snusede meget interesseret.

Manden gik videre mens konen prøvede at trække den væk,…….hun skulle tættere på for lige at se hvad det var og kiggede forskrækket op  .. men lige som hun skulle til at sige noget, kom hunden og slikkede al sæden i sig og trak i snoren for at følge sporet hen imod den campingvogn de lige havde kneppet i.

S og A skyndte sig mod bilen, det var da vist ikke første gang den hund havde smagt sæd, for den nærmest overfaldt konen og forsøgte at bedække hendes ben. Hunden stak snuden ind under kjolen gang på gang som om den ledte efter mere mens den slikkede hendes ben.

Hundens pik voksede og blev meget tydelig……. Hun skyndte sig at trække kjolen ned og få styr på hunden.

Manden opdagede ikke noget og var allerede på vej ind i næste vogn, den samme som S og A lige havde forladt.

På vej Ind i bilen sendte min mand den stakkels hundeejer et smil, hun vidste godt at han havde set hundens reaktion og at de nok havde lagt 2 og 2 sammen……hun smilede meget rødmende tilbage.Hun derimod vidste også godt hvor sæden kom fra…….hun vinkede og sagde god weekend

Sig mig tror du at hun opdagede det var sæd spurgte S min mand…………….ja svarede han, hun opdagede det næsten ligeså hurtigt som hunden………. pinligt sagde S……..men også for hende sagde A

så du ikke hvor  hunden fluks ledte efter mere…………nej svarede S….den stak hoved ind under kjolen…..jeg tror hun er en stor dyreven …………hvad siger du, tror du hun lader hunden slikke hende….

Ja svarede han det tror jeg……..godt nok så manden lidt kedelig ud men hun så da helt normal ud………ja det gør du jo også. Men du har da lige dyrket sex i en fremmed campingvogn…..

det er da ikke det  samme….nej men hver sin lyst…… S ville tørre sig men nej sagde min mand, slik det i dig , samle det op med dine fingre og slik dig ren mens vi køre hjemad.

Husk at jeg også skal være helt ren inden vi når hjem. De kørte ud på motorvejen og min nabo gav min mand en grundig rengøring mens han kørte mod syd.

Vi må indrømme at vi kigger efter når kvinder kommer gående med en han hund og tænker på om netop hun er en af de kvinder der lader hunden komme til. Vi googlede emnet og så at det vist slet ikke er så    få der bruger hunden på denne måde.

Selvfølgelig er det forkert, men ….Min mand og nabo har tit talt om at de godt gad have set hende blive slikket af hunden f.eks. i en af campingvognene.

Tirsdag

Indkøbe et stykke sex legetøj på nettet efter eget ønske som min mand skulle bruge på/i mig mens hun så på i weekenden

Hun købte en karnevalsmaske og en lille dildo til numsen.

Onsdag

Give min mand et blowjob i hendes hus/have

kl. 22.30 fik han en sms om at alle sov og han skulle liste ind i haven hvor hun ventede ham i det telt ungerne havde slået op. Hun sad i bh og g-streng på knæ klar til at modtage hans pik……Det endte dog med at han ikke kunne nøjes med BJ og derfor  krængede han hendes g-streng af og tog hende lige midt i teltet klods op af vejen og med mulighed for at en af vores andre naboer kunne opdage dem. Ikke skide smart men frækt….

Torsdag

Tage et frækt billede med mobilen og sende den til både min mand og jeg

Hun sendte et billede fra sit soveværelse hvor hun havde skrevet vores navne på hvert sit bryst og stod og spredte sine skamlæber

og i kan tro at jeg blev rød i hovedet da jeg modtog den mms

Fredag

Da hun normalt ingen børn har denne aften skulle hun lave mad til os alle og komme over med det uden trusser på, min mand skulle have desserten serveret hos hende og med undskyldning om at han lige skulle se på en dryppende vandlås gik de over til hende efter maden. Den dryppende vandlås var selvfølgelig hendes kusse og den dryppede ikke bare den drev af lyst efter hans pik.

Men hun ringede fredag morgen til min mand og bad om lov til at få en anden opgave.

Vi havde jo glemt at pigerne kom og at P havde vores billeder med. Derfor var hun jo ikke alene hjemme…..det måtte hun tale med mig om havde han sagt

Han havde sagt at hvis jeg gik med til det, havde han 2 ekstra opgaver hun kunne løse inden midnat.

Men her var jeg hård og meget usportslig……Der kan ikke ændres på opgaven…sagde jeg…det var reglerne….jo men pigerne kommer jo hjem til mig det ved du da…..ja men det skal da vel ikke gå ud over A vel svarede jeg.

Enten løser du opgaven eller også må du modtage din straf….jeg vil prøve sagde hun men kan du så ikke selv lave mad når nu jeg får gæster, det vil jeg godt for at hjælpe dig lidt svarede jeg.

Men hun nåede ikke at løse opgaven og dermed vandt jeg retten til at have hele 2 sexslaver i en hel weekend….jeg var så glad…… som om jeg lige havde vundet i lotto…..Nu skulle hun straffes for at have ladet min mand kneppe hende i røven….

Heldigvis får jeg tidligt fri om fredagen, jeg kørte hjem og nød det dejlige vejr.

Jeg hentede vores børn og gik i gang med maden.

Jeg fik en SMS fra E hun havde hentet P på stationen og ville høre hvornår det kunne passe at de kom forbi…..en lille djævel for i mig,

Det passer rigtigt skidt lige nu, min mand er heller ikke hjemme, men kom i aften til Disney sjov der skal ungerne i seng så kan de lige nå at hilse på jer inden de skal sove. ok ses …svarede hun.

Da min mand kom hjem lå de 2 tøser E og P nok så fint ude i haven og tog sol mens de ventede på ham. Han havde parkeret bilen og da han gik op mod huset, kaldte de på ham, kom lige…. han krydsede vejen og gik ind i haven. Her havde de lagt tæpper ud og hyggede sig næsten nøgne.

porno med danske piger