Festen hos nogle venner udviklede sig

SPAR MANGE PENGE

I alle de forhold, jeg har været i, har jeg imponeret pigerne med at stå tidligt op og bage boller til dem, også selvom der er blevet drukket og kneppet igennem det meste af natten. Så kan man altid sove til middag senere, for jeg har da for længst lært, at omsorg og opmærksomhed for kvinden er noget af det bedste forspil.

Således skulle jeg til endnu en fest hos nogle venner, og det blev sent, og alle blev sultne, som man jo gør, men der var ikke tænkt natmad ind i konceptet, så jeg gik i køkkenet og fandt de få, men enkle ingredienser, der var nødvendige for at lave boller.

Der kom flere folk ud og stirrede på mig, da jeg slog dejen op, og særligt kvinderne blev hængende, for de havde da aldrig kendt magen. Ingen af deres fædre, havde nogensinde bagt boller, så de var ret fascinerede.

En af dem, en lidt snalret og storbarmet kvinde ved navn Jane blev stående længere end de andre og sludrede, og da jeg satte dejen til hævning, fik hun mig lokket ud i baggangen, hvor vi kunne være i fred.

Jeg havde stadig dej på hænderne, så jeg kunne ikke rigtigt gøre så meget andet end tage imod, da hun knælede ned foran mig og stoppede sin egen talestrøm ved at tage min pik i munden.

Hun suttede intenst, og var heldigvis en af de kvinder, der elskede at sutte pik, selvom hun var lidt kluntet og savlede ned af sig selv. Det var lidt frækt, at jeg ikke kunne bruge mine hænder. Jeg kunne selvfølgelig godt tage fat i hendes hår, men så ville det hele ende med megen skrigen og skaben, for kvinders hår er jo helligt.

Men det var heldigvis ikke nødvendigt, for tøsen suttede og spillede min pik af i sin mund indtil jeg kom med et tilfreds grynt. Jeg kunne heldigvis heller ikke hjælpe hende op og stå, for jeg havde jo dej på fingrene. Dem fik jeg vasket af, og vi sluttede os til festen.

En halv times tid efter gik jeg ud og slog dejen ud og æltede boller og satte dem på bagepladen, og igen blev jeg omgivet af kvinder, der stirrede fascineret på min maskuline behandling af dejen.

Jeg har opdaget, at al den snak om at have et velsoigneret ansigt er meget godt på lang afstand i forhold til kvinder, men hvis man virkelig vil gøre indtryk, skal man sørge for, at ens hænder er i orden. Det er hænderne, der bliver stirret på, for det er dem, der senere skal røre ved kvinden, og derfor vil kvinden gerne have, at de er i orden.

SEX I DAG?

Der var et par piger, der stod og fnisede af mit bolleri, men jeg lod mig ikke forstyrre, og da jeg bad en af dem om at åbne døren for mig, fik jeg hende gelejdet foran mig ud på bagtrappen igen, hvor jeg stillede bollerne til hævning. Det var skønt at mærke al den opmærksomhed omkring noget så enkelt, og jeg havde spottet, at den lille blonde tøs, jeg havde skubbet foran mig ud på bagtrappen var en af de passive typer, man kunne gøre hvad som helst ved, hvis bare man turde. Jeg turde.

Jeg stillede bollerne, og slog mine hænder mod hinanden, så melet stod ud i en sky i mørket, så rakte jeg ud efter tøsen og trak hende ind til mig. Jeg havde allerede ståpik, som jeg pressede imod bukserne for at presse den imod tøsen, der allerede småstønnede lidt, og symbolsk prøvede at skubbe mig væk, men den gik ikke.

Jeg fik hevet hendes sorte nederdel op og knælede foran hende og trak hendes minimale G-streng til side og lod tungen spille på klitorissen. Og det havde en rigtig god virkning, må jeg sige, for den unge tøs begyndte at stønne som var hun underkastet den slemmeste tortur.

Hendes veninde stod udenfor døren og bankede på, mens hun fnisede og spurgte om Helen var ok. Helen hed hun altså. Jeg svarede for hende at Helen var ok og snart kom ud og lege igen, men at hun først lige skulle have lidt behandling. Jeg slikkede hende godt og grundigt, og snart kom den blonde lille tøs, så halvmørket blev fyldt med små hvin. Jeg rejste mig op og hev pikken frem.

Nu havde jeg alligevel fået tørret det meste mel af i pigens tøj, og så vendte jeg hende om og bøjede hende så meget forover, at hun kunne støtte imod døren, hvor hendes veninde stadig stod udenfor at bankede på og fnisede som en idiot. Jeg pressede pikken op i hendes dejligt vådslikkede fisse og hørte hende skrige og stønne og jamre sig, så bankeriet på døren holdt op et øjeblik, og veninden bare stod udenfor at fnisede. Det var sgu ret dumt at høre på, men heldigvis blev jeg distraheret.

Det tog ikke den unge tøs mange øjeblikke at komme igen, hvilket var ret utroligt, men sådan er det tit med de magre tøser, der ikke ser ud af noget særligt. De har al deres lidenskab i fissen, i stedet for i brysterne og andre steder. Det blev ved med at banke på døren, og nu skubbede jeg den lille blonde orgasmetrold til side og rev døren op. Der stod så veninden, og gloede med løftet hånd, mens jeg stirrede tilbage med stiv pik smurt ind i venindesafter.

Jeg tog hendes i armen og flåede hende ind i mørket. Hendes eneste reaktion var at sige:

– Ih altså.

Jeg følte mig for og mærkede hurtigt at her var en kvinde mere efter min smag, med store tunge bryster og masser af gods i bagpartiet. Jeg fik hende vendt om og løftede op i hendes kjole og trak uceremonielt hendes trusser ned.

Jeg følte efter med fingrene, og som jeg havde regnet med, var hun allerede blev godt våd at høre på sin venindes orgasmeskrigen. Jeg pressede langsomt, men bestemt pikken op i hende, der lod jeg den blive lidt, mens jeg begyndte at frigøre hendes store bryster, så jeg kunne ælte dem godt igennem, for det var jo noget jeg var god til.

Pludselig kunne jeg mærke noget hår mod mine inderlår og hørte, at den mørkhårede tøs med pikken oppe i sig begyndte at jamre sig inderligt.

Snart forstod jeg hvorfor. Da den lille blonde tøs følte sig lidt udenfor og var kravlet ind mellem benene på sin veninde og var begyndt at slikke hendes fisse, mens jeg havde pikken oppe i hende. Hun gjorde det i lange strøg, så jeg også fik masser af tunge på nosserne og op langs pikroden.

Snart gik det vilde ridt, og selvom den tunge mørkhårede var længere om at komme end sin veninde, så hjalp det med en dobbeltbehandling, og snart efter var der ikke mere modstand i hende, og hun skreg og jamrede sig, mens jeg sprøjtede op i hende med et brøl. Den lille blondine slikkede min pik ren for safter, og det var det. Men så var det også ved at være tid at få bollerne i ovnen.

porno med danske piger