Sådan tager og sender du de bedste dickpic

Sådan tager og sender du de bedste dickpic

SPAR MANGE PENGE

Guide til at tage de bedste dickpic og få positiv respons!

Hun tjekker sin telefon og stirrer overrasket på det 18 centimeter erigeret lem der fylder hele skærmen…

Et dickpic er oftest en hilsen fra en mand til en flirt eller bare en han syntes er fræk, men det er sjældent modtageren bliver tændt af at se din pik poppe op på skærmen. Lad os være ærlig, så køn er den heller ikke 😀

Vær kreativ med dine dick-pic og få positiv respons

Få dine pikbilleder til at skille sig ud! De fleste kvinder der færdes på nettet, modtager ofte penis billeder i indbakken, uanset om det er på dating sites eller Facebook. Nogle tager det med et smil, andre bliver frastødt. Og blandt kvinder har det store spørgsmål længe været: “Hvorfor sender mænd pik billeder?”

Svaret kan vi nok ikke give dig, da grunden sikkert er forskellig fra mand til mand. Nogle synes måske det er sjovt, andre gør det i provokation, nogle gør det fordi de tænder på etc. Men er man en af disse mænd, der er glade for at sende pik billeder til udvalgte kvinder – og har man problemer med at få en positiv reaktion, eller mangler man blot hjælp til at skille sig ud fra mængden af dick pics i kvindernes indbakke. Så vil vi hjælpe dig til, hvordan DU kan skille dig ud – og måske endda få en positiv respons.

PENIS-APP TIL DICKPIC:
Via appen kan pynte din pik ved hjælp af tøj filtre. Hver filter kan justeres i størrelse og roteres til at passe perfekt. Juster eksponering/farvemætning og tilføje et foto filter. Når dit foto er klar, kan du tekst, e-mail eller tweet din kreation til den eneste ene. Åben appen og vær klar til at hente et billede af din penis 

Den elegante James Bond 007 pik
De fleste kvinder elsker en mand i smoking, så hvorfor ikke klæde din pik ud med den elegante og stilfulde Tux fra LELO, som vil få kvinderne til at dåne over dine pik billeder? Denne smoking er i satin, med hvid skjorte, butterfly og rød rose. Hvilken kvinde vil kunne stå for det?

SEX I DAG?

Den perfekte gaveidé
Den meget slidte floskel “gaven til manden der har alt” bliver som ny. Du kommer i hvert fald ikke meget tættere på end med denne utroligt vellignende og elegant udseende penis-smoking. Der er ingen tvivl om, at hvis du køber den til din partner, så ved han, at du sætter pris på ham – altså ikke “ham” som i din partner, men på “ham” som i hans bedste ven.

Udsøgt design
Det er ikke bare for sjov, selvom du nok ikke kan lade være med at trække på smilebåndet, og din partner nok heller ikke, men den er faktisk syet af de fineste materialer. KØB DET FRÆKKE JAKKESÆT HER

Fotoguide med Top 6 tips til at tage de bedste Pussy-Pic af dit underliv

6 gode råd til hvordan du tager de bedste dickpic

Gør dig selv stiv og kampklar!

En ting, der er ret lækkert, er, hvis du tager godt fat om roden, så den står rigtigt godt. Det behøver ikke være hele klør fem. Gør hvad du kan med dine hænder for at din pik tager sig ud fra sin bedste side.

Find den rette location.

Et favoritbillede er hvor du tager din telefon og holder den ned foran din pik, og lader dine nosser være ude af billedet. Så bruger du halvdelen af billedet til at have din pik i fokus, og så er du sløret i baggrunden.

Hold fokus på pikken.

Lad være med at sammenligne pik-størrelsen med andre ting. Undgå dåsesodavand, køkkenruller eller noget lignende ved siden af pikken, for at blære dig.

Hold den clean og pudset.

Du behøver ikke at være fuldstændig glat, men som minimum en lille let trimning ser godt ud, og giv så også lige din bedste ven en grundig vask, både alt det ydre og under forhuden.

Gør det mere erotiske.

Mange fyre bruger deres underbukser til de er helt tyndslidte, men hvis du har et lækkert par, og du kan hive ned i dem på en lidt sexet måde, så gør det.

Vent til det rette tidspunkt.

Vil du have succes med dit pikbillede og ønsker modtageren skal bliver tændt og måske enda sende et pussypic retur, ja så må du have lidt tålmodighed og vente til stemningen er den rette.

Vil du have mere inspiration til anderledes pik billeder?

Så kan du tage et kig på Soraya Doolbaz en fotograf i New York, der er blevet kendt for at tage billeder af udklædte pikke. Se hendes dickpix galleri her…

SE VIDEO MED KVINDE DER KLÆDER MÆNDS PENISER UD

HUSK AT  LAVE EN SEXERKLÆRING INDEN NOGLE FØLER SIG KRÆNKET (#METOO)

 

porno med danske piger