Video G-punkt guide og sexlegetøj til våde orgasmer

Video G-punkt guide og sexlegetøj til våde orgasmer

Find G-punktet og få nye pjaskvåde orgasmer!

Men hvor er det? og hvordan gør du for at stimulere g-punktet, til en fantastisk orgasme..?

Se video og lær, hvor det er og hvad du gør med det hemmelig punkt. G-punktet er stadig omgærdet af meget mystik. G-punktet er en erogen zone, som kan give gigantiske orgasmer, hvis det bliver stimuleret rigtigt.

G-punkt, er et område ca. 1-4 cm inde i kvindens skede i væggen ud mod kønsbenet, som specielt kan stimuleres seksuelt, hvor ved en g-punkts-orgasme kan opnås.

Stik 1 eller 2 finger op i skeden og krum fingeren, så du rammer forvæggen (sigt mod navlen). Det lille ru punkt er g-punktet. Føl dig frem, det kan godt tage lang tid, inden du finder det rette punkt. Hvis du bruger en G-punkts dildo vil du nok have nemmere ved at stimulere det rette sted…   Den eftertragtede G-punktsorgasme er en intens og sanselig helkropsoplevelse. Kræs for hendes G-punkt med den populære Velve Gaia G-Punkts Vibrator

SEX I DAG?

De fleste kvinder skal have konstant berøring eller tryk på punktet for at få orgasmen.

Man Making Woman Squirt Through Fingering - sexgifs.meDet kan være lidt hårdt sådan at skulle lave et konstant tryk, så måske har du brug for lidt værktøj til at hjælpe dig på vej. Der findes utallige dildoer, som er beregnet til g-punktet. De kan også bruges, hvis du har lidt svært ved at finde the magic spot.

G-punkts Dildo eller en G-punkts Vibrator

 

 

porno med danske piger