Julefrokost hos vennepar

SPAR MANGE PENGE

Hvor jeg sad kunne jeg også se hendes veltrimmede mis! Det virkede som om hun havde glemt alt om sine trusser, og sin påklædning i almindelighed, som hun sad der og pjattede…

SEX I DAG?

Min kone og jeg var til julefrokost 1-juledag hos et par af vores venner. Min kone, Lis er 40 år og jeg er 42 år. Vi er begge to slanke og meget ungdommelige.
Vi var 6 par der havde sat hinanden stævne, ikke noget frækt, bare en almindelig voksen julefrokost. Jette & Niels, som værtsparret hedder, havde derudover inviteret 2 af Niels’ arbejdskammerater. Frokosten gik som sådan en nu gør, god mad og masser af spiritus kom indenbords. Stemningen blev, som dagen skred frem, mere og mere løssluppen. Der blev danset og flirtet, men heller ikke mere.
Min kone, som ikke tåler så meget spiritus, blev hen under aften temmelig beruset, og Jette sørgede for at hun kom ned i deres datters værelse, i kælderen, for at hun kunne hvile sig ! Festen gik videre med sang og dans, og der blev drukket tæt. Niels’ 2 arbejdskammerater gik ved 8-tiden, nu ville de i byen. Jette var meget kærlig og ville danse tæt hele tiden, så de næste par timer dansede jeg meget med Jette. Jeg må indrømme at jeg næsten havde glemt min kone var blevet så fuld, at hun lå og sov den ud i kælderen.
På et tidspunkt ved halv-ti, ti tiden skulle jeg på toilettet. Toilettet i stuen var optaget, så jeg gik i kælderen, for at bruge toilettet der. Da jeg kom hen til døren, syntes jeg at jeg hørte noget der indefra, men det var tomt. Jeg gik ind og fik klaret mit lille ærende og skulle til at gå ud igen !! Da hørte jeg helt sikkert noget, et stort suk !!! Jeg gik stille ud fra toilettet og hen til døren ind til Jettes datters værelse. Nu hørte jeg tydelige “smaske” lyde, støn, og suk derindefra ! Døren var lukket, jeg bukkede mig og kiggede ind gennem nøglehullet, og så bare et par balder, der rytmisk pumpede, igen og igen !!! Først nu slog det mig. min kone sov jo brandert ud i kælderen ????? Nu blev jeg nysgerrig. Jeg blev lidt vred men også meget tændt !! Jeg ku” ikke se andet end de samme balder der pumpede på, så jeg besluttede at gå op i haven. Måske hvis jeg var heldig ku” jeg se mere igennem vinduet. Jeg gik ud i haven og om til vinduet. Forsigtigt tog jeg hovedet ud i kanten af vinduet. Nu ku” jeg se !!! Jeg skal nok lige indskyde at min kone normalt er meget monogam, så det jeg så, kom noget bag på mig. Min kone, Lis, lå på alle fire og suttede pik på Jens imens Johnny kneppede hende bagfra, (det var hans balder, jeg ku” se tidligere) Jens og Johnny var Niels’ 2 arbejdskammerater som var gået 2 timer tidligere, troede jeg !!! Så efter det at dømme, havde Lis, de sidste 2 timer fået pik af både Jens og Johnny !! Jeg må indrømme min vrede blev overvundet af min ophidselse af at se, min monogame kone, ligge og lege med 2 stive pikke. Så jeg blev stående og iagttog deres leg. Jeg ku” efter lidt tid se på Jens at han kom i munden på Lis, men hun slap ikke hans pik, hun slugte hver en dråbe. Johnny ku” tilsyneladende blive ved. Nu vendte han Lis om på ryggen, tog hendes ben op over skulderen og begyndte at pumpe igen. Lis var helt væk, det var åbenbart noget hun ku” li” !!!!! Da jeg havde stået og kigget i 10-20 minutter, og Johnny stadig ikke var kommet, og Lis nød det tilsyneladende i fulde drag, fortrak jeg ind i huset igen. Med et ordentligt jern i bukserne.
Så snart jeg kom ind i stuen kom Jette og ville danse. Det var igen en stille sang, så Jette mærkede med det samme “hvad jeg havde i mine bukser”. Når sagde hun, ” du virker opstemt, Jan”, tror du ikke Lis snart er frisk ?? Lad hende hellere hvile sig lidt endnu, sagde jeg. Jeg var ikke sikker på om de var blevet færdige dernede !! Vi dansede lidt videre, og pludselig trådte min kone ind i stuen. Når Lis er du blevet frisk, råbte Jette, jeg tror godt Jan vil danse lidt med dig. Jeg dansede lidt med Lis, og så sagde hun at hun godt ville have at vi tog hjem, hun var ikke helt frisk.
Vi tog hjem og Lis gik direkte i seng, det forstod jeg jo godt !!! Næste dag, 2 Juledag, gik som om intet var sket !! Vi have besøg af noget familie og Lis var fuldstændig som hun plejer at være. Jeg sagde ikke noget om hvad jeg havde set dagen før og Lis havde tilsyneladende heller ikke tænkt sig at nævne det.
Dagen efter, 3 Juledag, stod på oprydning og afslapning, stadig uden at man kunne mærke noget på Lis. Vi havde endnu ikke bestemt os for hvor vi ville holde Nytår, men vi havde et par muligheder at vælge imellem. En af mulighederne var hos Jette & Niels hvor vi var til Julefrokost !! Vi vidste ikke hvem eller hvor mange de havde inviteret, men som Lis sagde, “det er altid så hyggeligt når vi er hjemme hos dem” Da slog det mig at hun måske vidste mere end mig !! at Jens & Johnny måske også kom der Nytårsaften ??? Jeg syntes nu lige vi skulle høre hvem der havde sagt ja til at komme inden vi besluttede os, så Lis indvilligede i at ringe og snakke med Jette.
Jeg sad i sofaen da Lis ringede, så jeg kunne følge lidt med i snakken. Lis gentog nogle navne på 2 par, så det ville sige at vi blev 4 par i alt. Hun kiggede over og spurgte om vi sagde ja eller nej ?? “Lad os bare sige ja”, svarede jeg, så var vi da i det mindste lige antal mænd og damer. Lis svarede “ja” til Jette og fik at vide vi skulle være der lidt før kl. 18. 00 til dronningens tale.
De næste 3 dage snakkede vi hverken om Jul eller Nytår, men var tilbage i hverdagen igen.
Den 31 december, dagen var kommet hvor vi skulle til fest. Da vi hen på eftermiddagen gik i bad og klædte om, lagde jeg mærke til at Lis tog hofteholder på, det havde hun ikke gået med i flere år. Normalt når vi skal ud er det selvsiddende strømper hun tager på, men ikke i dag !!! Jeg valgte at undlade at kommentere det. Da vi var ved at være færdige og klar til at ringe efter en taxi, nævnte Lis pludselig at der vist nok, senere på aftenen, ville komme nogle af Jettes arbejdskammerater, og nogle af Niels’ arbejdskammerater !! Ok, tænkte jeg, hun havde hele tiden vidst at Jens & Johnny også ville komme. Jeg lod som ingenting og tænkte lad os se hvad aftenen bringer!
Lis havde taget en stram, kort sort nederdel på. Hvis hun bukkede sig lidt for meget ned, ville man tydeligt kunne se hvad hun havde under !! Sorte strømper, hofteholder, en lille sort G-streng og høje stiletter !! Overdelen var en næsten gennemsigtig lys silkebluse med en temmelig stor nedskæring foran. Det var meget længe siden jeg havde set hende så fræk og lækker. Jeg komplimenterede hende og hun sagde, selvfølgelig, hun havde taget det på for min skyld.
Vi kom en smule for sent, så Dronningens tale var allerede i gang. Udover Jette & Niels, Ulla & Karsten, og Britt & Lars, var der to mænd som jeg tydeligt huskede fra Julefrokosten !!! Jens & Johnny !! og en single pige fra Jettes arbejde der hed Helle. Det var åbenlyst at Lis ikke havde fortalt mig alle deltagernes navne. Det havde hele tiden været meningen at de skulle spise med for så senere at tage videre i byen ! Lis lod som om hun var “meget” overrasket over at se dem og sagde pænt Hej.
Min næste tanke var Bordplanen ??? Hvordan så den mon ud ?? Vi fik et glas og satte os hen i sofaen og lyttede med på resten af talen. Vi skålede og ønskede alle en rigtig god og hyggelig aften. Bordplanen var ikke som jeg havde forventet (frygtet ) for Lis var sat imellem Niels og Karsten !! Da der var overskud af mænd havde jeg fået Johnny på den ene side og Jette på den anden. Vi sad så Lis sad lige over for mig så vi havde god øjenkontakt.
Der blev spist, drukket og sunget til den store guldmedalje og stemningen steg for hver skål der blev udbragt. Jeg lagde mærke til at det ikke kun var mig Lis havde god øjenkontakt med. Når jeg snakkede med Jette, kunne jeg ud af øjenkrogen se at Lis havde en Frækt blik I øjet til Johnny !! På et tidspunkt visker Johnny til mig ” det er en meget sød og flot kone du har” “Tak skal du ha’ “svarer jeg, ” og fræk, man kan næsten ikke undgå at blive lidt tændt på hende” siger han smilende !! Men det gør dig forhåbentlig ikke jaloux ??? “Nej da, det er jo mig hun går hjem med” svarede jeg !! Imens jeg tænkte Han er godt nok ligefrem, han skulle bare vide hvad jeg vidste om ham, Jens og min kone fra Julefrokosten !! Snakken gik videre og Lis Og Johnny flirtede åbenlyst med hinanden. De blev frækkere og frækkere jo mere vi fik at drikke. På et tidspunkt spørger Johnny om jeg har noget imod at han danser med Lis og måske stjæler et lille uskyldigt kys ?? Hvad fanden tænker han på, skulle jeg gi’ ham lov til at kysse min “monogame” kone ??? Så jeg svarer at det må da være Lis han skal spørge om det, ikke mig.
” Men det er ok med dig” spørger han så ?? ” Hvis Lis har lyst til at du stjæler et kys fra hende, så kan jeg vel ikke sætte mig imod, vel ? ” svarer jeg.
“Ok, fint jeg ville bare sikre mig at du ikke blev sur” siger han og smiler imens han drejer hovedet over mod Lis, der ikke har hørt hvad vi snakkede om, men smiler “frækt” tilbage til Johnny. !! Jeg tænkte på om det var noget hun vidste han ville spørge mig om, eller hun var uvidende om spørgsmålet.
Karsten var sløj, en begyndende influenza, så klokken var ikke mere en 22. 00 da Ulla ringede efter en taxa og hende og Karsten tog hjem, vi var først nu ved at rejse os fra bordet og sætte os ind I de bløde møbler.
Jens og Helle tog videre ind til byen for at mødes med nogle venner. Så vi var nu 3 par + Johnny tilbage.
Johnny var ikke sen til at spørge Lis om en dans, og hun var bestemt klar til at danse !!! Det var meget længe siden at jeg havde set Lis I sådan en euforisk tilstand, men hun var også blevet en del mere beruset end hun plejer, men heldigvis var hun ikke blevet dårlig som til Julefrokosten.
Det kom ikke som den store overraskelse at Jette også ville danse så Niels der ellers var blevet meget fuld kom ud på gulvet med Jette. Jeg sad I sofaen og holdt diskret øje med Lis & Johnny’s dans, men han “stjal” ikke noget kys imens jeg så det. Der blev danset flittigt, Lis var I rigtig højt humør og hun var meget kælen da vi dansede sammen første gang. Jeg viskede hende I øret hvad Johnny havde spurgt mig om under maden. “Hvad svarede du så ” spurgte hun interesseret ?? ” At det måtte han da spørge dig om, hvis du har lyst til ham, så er det vel ok med mig” !! Jeg var rystet over mig selv !! jeg havde lige givet min kone frit spil, fordi jeg efterhånden var så tændt på tanken om Julefrokosten. Lis smilede og gav mig et frækt kys, men sagde ingenting. ! Klokken nærmede sig 24. 00 og vi gjorde alle klar til at skåle det nye år ind.
Champagnen og kransekagerne kom frem, og vi stod og ventede på at klokken slog os ind I det nye år.
Der blev skålet og alle kyssede alle. Nogle mere intimt end andre !! Jeg lagde godt mærke til at Lis og Johnnys kys var en del længere og mere intens end de andre mænd der kyssede Lis. !! Ny sku’ vi ud til det store fyrværkeri !! Inden jeg gik ud I kulden skulle jeg lige lade mit vand, så jeg gik på toilettet. Jeg hørte hoveddøren blive lukket og stemmerne forsvandt lidt efter lidt.
Jeg var færdig med mit ærende og gik ud I gange og tog min jakke på. Der var helt stille inde I huset og jeg gik ind mod stuen for at hente min lighter. Da jeg kom til døråbningen så jeg at Lis og Johnny stod I en meget intim omfavnelse. De hørte mig ikke så jeg blev stående lidt I døren. Johnny stod med ryggen til og jeg ku” se hvordan hans hænder fandt op under min kones korte kjole. Hofteholder og et stykke med bart kom frem. Minsandten om ikke Johnny var ved at pille trusserne af min kone !!! Hun gjorde ikke noget for at forhindre det. De små G-strengs trusser kom hurtigt ned af hendes ben og hun løftede velvilligt det ene ben op over trussen. Den lille sorte sag faldt på gulvet, og Johnnys hænder gik på opdagelse. Jeg kunne se at Lis havde taget den ene hånd ind imellem deres to kroppe, og var formodentlig ved at lyne hans bukser ned.
Hoveddøren blev åbnet og Jette kom ind. “I guder hvor er det koldt, jeg tror jeg ser det ud af vinduet herindefra” sagde Jette, hvorpå hun gik ind i stuen med mig lige efter. Da vi kom ind stod Lis og Johnny ved vinduet og kiggede ud på den oplyste himmel. Trusserne var væk fra gulvet, så dem havde hun åbenbart nået at få på ! Jeg tog min lighter og gik ud i haven til de andre.
Da vi kom ind 20 min. senere sad Jette, Lis og Johnny i sofaen med Johnny i midten. Han underholdt pigerne med nogle saftige historier og de morede sig kosteligt.
Jeg satte mig i en stol for enden af bordet, så jeg sad front mod de 3. Vi skålede og ønskede godt nytår og en hyggelig nat !! Lis lænede sig tilbage i sofaen og der så jeg at hun IKKE havde fået sine trusser på igen ! Jeg ved ikke om andre så det, men hendes kjole var krøbet op så tydeligt kunne se hendes hofteholder og et stykke med bart. Hvor jeg sad kunne jeg også se hendes veltrimmede mis !!! Det virkede som om hun havde glemt alt om sine trusser, og sin påklædning i almindelighed, som hun sad der og pjattede.
Britt & Lars snakkede om at tage hjem og ville ringe efter en Taxa. Det var fuldstændigt umuligt at komme igennem så efter næsten 1 times forgæves forsøg, sagde Jette at alle da kunne sove der natten over. De havde jo masser af plads. Britt & Lars fik gæsteværelset på 1 sal, Lis og jeg kunne ligge i datterens værelse i kælderen, ( Det vækkede frække minder om Julefrokosten ) og Johnny kunne sove på sofaen i stuen. Da det jo var umuligt at skaffe Taxaer, besluttede vi alle at blive, men festen var jo stadig godt i gang ( troede jeg ) Britt & Lars ville godt lægge sig og Niels var blevet så fuld at det var meget at han gik i sneg. Jette gik med ham. Johnny, Lis og jeg blev siddende og tog en ny sjus.
Jeg kunne tydeligt mærke at Lis var meget tændt !! Hun sad meget uroligt med kjolen trukket godt op og luftede sin, med garanti, meget våde mis !! Jeg overvejede om jeg skulle fortælle hvad jeg havde set til Julefrokosten, men besluttede at lade være.
Johnny rejste sig og gik på toilettet og Lis nærmest lagde sig i sofaen. Jeg tror ikke hun selv over det, men nærmest pr. automatik kløede hun sig på den blottede mis og lukkede øjnene. Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men jeg besluttede at jeg ville se hvor langt de ville gå !!! Jeg rejste mig, gik ud i haven og om til vinduet ind til stuen. Der gik kun nogle få minutter før Johnny kom til bage fra toilettet og så Lis ligge med let spredte ben, blottet mis og lukkede øjne på sofaen. Han kiggede sig om i stuen efter mig, men kunne ikke se mig og gik derefter hen mod sofaen og Lis !!! Han lagde sig på knæ ved siden af sofaen og kyssede hende på knæet. Jeg tro at Lis var faldet lidt i søvn for hun reagerede overhovedet ikke. Johnny begyndte at kysse sig vej op af låret mod den blottede mis. Da han nåede op til missen, ku” jeg kun se at han begravede sit ansigt og bevægede det fra side til side !!! Lis begyndte at røre på sig, hun vendte ansigtet ud mod vinduet, hvor jeg stod, og lod sin tunge fugte sine læber. Hun havde stadig lukkede øjne. , måske hun troede det var mig, tænkte jeg. !! Pludselig rejste hun hovedet og kiggede ned på Johnnys ansigt, samtidig lagde hun sit ene ben op på ryglænet og tog med begge hænder om nakken på Johnny og pressede hans ansigt hårdt ned mod sit underliv. Hun var tæt på at komme !!! Lis holdt altid mit hoved fast på sin mis når hendes orgasme nærmede sig. Hendes øjne var vidt åbne så hun var ikke i tvivl om hvem der havde sin tunge begravet i hendes mis. Hun tog sin ene hånd op til munden og bed i hånden samtidig med at hun kastede sit hoved fra side til side. Hun blev ved længe med at kaste sit hoved rundt, så det var med garanti en kæmpe orgasme hun fik. Hun havde jo også gået det meste af aftenen og været meget tændt, og ikke haft trusser på siden kl. 24. 00. Hun hev Johnny i håret, trak ham op til sit ansigt og gav ham et langt og meget lidenskabeligt kys. De havde åbenbart helt glemt at jeg kunne komme tilbage eller også var de sikre på at jeg var gået i seng. !! Johnny rejst sig op og Lis begyndte at knappe hans bukser op !!! jeg stod og tænkte på om jeg skulle gå ind og “overraske” dem eller bare blive stående ?? Jeg besluttede mig for at gå ind, men jeg ville gi” dem en chance, så jeg sørgede for at smække lidt hårdere med døren og være lidt længere tid om at nå ind i stuen. Da jeg kom ind i stuen sad Lis op i sofaen med kjolen “næsten” på plads, og Johnny stop over ved cd-afspilleren og kiggede på cd”er, med ryggen til. Jeg kunne godt se at han ikke havde nået at lukke sine bukser, knappen sad ud til siden og lynlåsen var tilsyneladende heller ikke trukket op, for bukserne sad lidt langt nede på røven af ham.
Han prøvede at sprede benene så de ikke gled længere ned. !! Lis havde lidt mere kulør i sine kinder, end hun havde da jeg gik, da hun sagde ” Når der er du, jeg troede du var gået i seng ” ” Jeg trængte til lidt frisk luft, inden jeg går i seng” sagde jeg. ” Men jeg vil gå ned og lægge mig nu, for jeg er helt smadret” fortsatte jeg. “Ok, jeg drikker lige min sjus, så kommer jeg der ned, skat” svarede Lis.
jeg kiggede over på Johnny og sagde “Tak for i aften Johnny, og kan du sove godt” “Tak i lige måde” svarede han uden at vende sig om.
Jeg gik ned på værelset, og smed mig på sengen med tøj på. Jeg ved ikke hvor længe jeg lå der, men jeg nåede at slumre lidt ind, da jeg hørte døren blev åbnet. “Sover du Jan” hørte jeg Lis spørge. Hun spurgte igen, lidt højere “Jan, sover du” Jeg besluttede mig for at lade som om jeg sov, for at se hvad hun så ville gøre. Hun kom hen og lagde sig ved siden af mig og begyndte at knappe mine bukser op !! Jeg var meget ophidset af hele den her aften/nat så min pik var i fuld størrelse. Hun fandt den frem og begyndte med det samme at spille den af på mig. Der gik ikke lang tid før det begyndte at rykke i min pik og Lis lagde munden ned over den. Jeg sprøjtede min sammenhobede ladning ind i munden på hende. Jeg lå stadig som om jeg sov, så Lis krøb op og gav mig et kys på kinden. Den måde hum havde spillet min pik af på, var som om den bare skulle sprøjte i en fart, så jeg ville sove tungt, og hun kunne kommer videre med sine planer !! Hun blev liggende en kort tid ved min side for så at rejse sig og gå over til spejlet på den anden side. jeg skævede ud af øjenkrogen og så at hun rettede på sit hår, hun vendte sig om mod mig og kaldte “Jan, sover du” Jeg lå med lukkede øjne og reagerede ikke. Jeg hørte døren blive åbnet og lukket igen. Jeg kiggede op, hun var gået !!!! Jeg vidste godt hvad jeg ville få at se, men jeg måtte se det, så jeg stod op og gik udenfor. Om til stuevinduet hvor jeg håbede de ikke havde slukket alt lyset. De havde åbenbart ikke haft tid til at slukke noget overhovedet for der kom stadigvæk masser af lys ud af vinduet. !! Jeg gik derhen og kiggede ind. !! Jeg blev noget overrasket, ikke over det jeg så, men Johnnys størrelse !!! Det må være det man kalder “owersize” Johnny sad i en stol og Lis lå på knæ foran ham. Det var et noget andet tempo, hun behandlede hans pik med, end det tempo hun “ordnede” mig med. Bløde bevægelser op og ned af skaftet, som mindst må have været 22-24 cm lang og så tyk så kun lige kunne få den ind i munden !! Lis havde stadig tøj på, minus trusserne, mens Johnny sad hel nøgen i stolen. Hun spillede og suttede nok i 10-15 min. uden han tilsyneladende kom. Nu rejste hun sig hev, lidt op kjolen og skrævede ind over hans pik. Hun tog en hånd ned mellem benene og ledte hans pik på ret vej. Hun sænkede sig ned over hans enorme jern, der forsvandt helt op i hende. !!! Hun blev siddende helt stille imens de kyssede et vildt og langt liderligt kys. Det overraskede mig meget hvor nemt hun tog hele hans pik, hun måtte være meget våd. !!! Nu tog han med begge hænder på hendes balder og løftede hende op! Det virkede som om han kunne blive ved med at løfte og stadig var der pik oppe i hende. !!! Jeg ku” virkelig godt ha” tænkt mig at se hendes ansigt, hver gang han sænkede hende ned igen. Hun red ham nok i mindst 10 min. uden han åbenbart var kommet, hvor mange orgasmer hun fik ku” jeg ikke rigtig se derfra hvor jeg stod. Men pludselig løftede han hende af og lagde hende ind over sofabordet på maven, så hendes ansigt var lige ud mod vinduet. !! Heldigvis var det mørkt udenfor, så hun ikke kunne se mig.
Johnny gik om bag hende og førte sin pik langt op i min kone ! Det var tydeligt at hun ku” li” det på hendes ansigtsudtryk. Johnny øgede langsomt tempoet for til sidst at pumpe løs til Lis store nydelse. Hun fik åbenlyst flere orgasmer i den tid hun stod og pumpede. Jeg kunne se hun pludselig sagde noget og Johnny holdt inde med sit pumperi og tak sin pik ud af min kones fisse. Han gik om på siden af bordet og Lis drejede hovedet hen imod ham og tog begærligt om hans pik. Hun slugte den helt til roden og Johnny begyndte at kneppe hende i munden. Det var tydeligt på Johnnys ansigt at han var lige ved at eksplodere. Hun suttede løs og pludselig var det som om han udstødte et brøl, som jeg dog ikke kunne høre, men jeg kunne se på Lis ansigt at han sendte sin ladning ind i munden på hende. Hun kunne ikke sluge det hele så hun tog hans pik ud af munden med det resultat at han sprøjtede ud i ansigtet på hende. Det var ellers noget af en ladning der kom, det sprøjtede ud i håret og løb ned af kinden på Lis. Hun slikkede sig om munden og suttede hans pik ren for sperm. Jeg tænkte at nu måtte jeg hellere komme ned i sengen for det ville nok ikke vare længe før Lis kom derned.
Da jeg lå i sengen, og lod som om jeg sov, hørte jeg døren blive åbnet. Lis kom ind og lagde sig ved siden af mig. Jeg vendte mig i “søvne” om imod hende og lagde min hånd ned i hendes skridt. Hold da kæft hvor var hun våd. Vi faldt i søvn og vågnede først da Niels stod uden for døren og råbte “Der er morgenmad nu, hvis i er interesseret”. Jeg kiggede over på Lis som lå og smilte og sagde “Dit hår er godt nok blevet “fedtet” i løbet af natten” Hun smilte igen og svarede “kan du ikke huske at jeg slikkede dig i nat og at du sprøjtede ud over mit ansigt” “Jeg må have sovet tungt” svarede jeg, “Men det var sikkert dejligt”.
Vi stod op og gik op til de andre, som kun var Jette & Niels, og Britt & Lars. Johnny var taget hjem en halv time tidligere. Vi spiste morgenmad og tog en taxa hjem. Jeg tænkte på om Lis mon nogensinde ville fortælle mig hvad der skete den Jul og det Nytår. men hun lod sig aldrig mærke med det, og jeg besluttede at jeg ikke ville nævne noget om det. Det havde jo trods alt været vanvittigt liderligt at stå og lure på at ens kone blev gennem kneppet af en så stor pik som Johnnys. Men det var ikke sidste gang vi havde været til fest sammen med Johnny !!!

porno med danske piger