Vores vennepar kneppede min kone lige foran mig

En fræk aften hos Pia og Michael

Min frække kone og hendes ældste veninde Pia, havde lavet en fræk aftale om et muligt partnerbytte. Det var dog ikke sikkert jeg skulle være med i selve byttet, men bare kigge på, at Pia og Gitte kneppede Michael sammen. Grunden til hvorfor jeg ikke måtte være med fandt jeg først ud af senere.

Da vi ankom hos Pia og Michael tog de pænt imod os med kys og kram. Efter aftensmaden var Pia blevet lidt småfuld og og pjattet. Hende og Gitte havde et grineflip over noget som var sket da de var unge. Da det aftog kyssede Pia Gitte og på munden og hviskede, jeg elsker dig   Jeg elsker også dig skat sagde hun. Jeg vidste jo godt det var sådan noget veninde noget og det ikke var den slags “elsker” de mente, men det var da frækt at høre alligevel. Michael og jeg kiggede på hinanden og skålede. Dejlige piger vi har sagde han, ja for fanden de er sq skønne.

Pludselig tog Pia Gitte på brysterne og sagde du har da fået lidt større patter med årene Hva? Ja sagde Gitte smilende og større røv og lår. Jeg synes du er lækker sagde Pia. Ja sagde Michael og kiggede på mig, du har sq en lækker kone ligesom mig. Hun er pivfræk og meget indbydende. Tak sagde jeg og tænkte hvad fanden sker der her. Jeg kiggede på Gitte som var i gang med at tungekysse Pia mens hun havde en hånd i trusserne på hende. Pia Bøjede lidt i knæene så Gitte bedre kunne komme til med hånden. Åhhh stønnede hun åhh det er dejligt. Gitte havde fat i Pias nakkehår og trak hende hårdt tilbage så kysset stoppede. Læg dig ned på bordet beordrede Gitte. Læg dig på ryggen så jeg ka smage dig ordentligt. Pia kravlede op på bordet og spredte hendes flotte ben. Hun var ikke helt tynd og hendes lår var kraftige men faste, ligesom Gittes. Det var et par modne damer vi sad og kiggede på.

Gitte dykkede ned mellem Pias kraftige lårbasser og spredte de flotte lyserøde skamlæber. De glinsede af safter. Gitte begyndte at slikke den varme fisse og Pia stønnede åhhh Gitte jaa slik mig. Jeg kiggede over på Michael som havde fisket sin pik frem. Den var enorm stor og i kun halvfed tilstand var den stadig langt større end min stive. Gitte kiggede op fra den våde fisse og stirrede på Michael kæmpe pik. Wow udbrød hun, fuck den er stor. Pia tog Gitte om hagen og drejede hendes ansigt ind mod sit og sagde med et smørret smil, jeg sagde det jo skat ikk. Jo svarede Gitte jeg har bare aldrig set en pik så stor før. Nej den er også virkelig stor og dejlig svarede hun. Michael rejste sig op og gik over imod pigerne. Hans pik stod som en kæmpe pæl lige ud i luften. Jaa jublede Pia kom skat gi mig den. Gitte stoppede slikkeriet og gav plads til Michael mellem Pias lår.

Han lagde sine hænder på de bløde lår og kiggede på Gitte og sagde, kører du den ind? Ja da svarede Gitte og spredte Pias våde skamlæber, tog fat om den store kølle og pressede dem sammen. Kom så hviskede gitte. Knep hende med din store pik. Michael skød hofterne frem og kæmpepikken borede sig langsomt men sikkert dybt op i Pias sjaskvåde grotte. Åhhhhh skat stønnede hun hvor er det skønt. Jeg vil tro pikken var 28 cm og de 24 var helt oppe i Pias lille krop. Michael var vel 168 cm høj men havde en pik som en kæmpe. Det gav et sus i maven at se på min kone, som var helt optaget og betaget af det elskende par, kæmpepikken og Pias flotte krop. Pia tog Gitte om nakken og tungekyssede hende blidt. Skal vi bytte spurgte hun min smukke kone. Gitte kiggede spørgende på mig. Jeg kunne se hun gerne ville prøve så jeg sagde gør det skat og blinkede til hende. Hun sendte mig et luftkys og mimede et tak skat.

Det kan vi godt sagde hun til Pia som allerede var ved at give plads til mig smukke kone. Michaels pik var i mellemtiden blevet halvslap så mens Gitte lagde sig til rette suttede Pia sin mands fede pik stiv igen. Pia spredte Gittes våde skamlæber og pressede kæmpepikken imod åbningen.  Er du klar spurgte han? Ja svarede Gitte men forsigtigt, jeg er jo ikke vant til en stor pik.

Michael smilede of pressede stille og blidt det kødfulde store lem op i min smukke kone. Pia holdt Gitte i hånden som havde lukkede øjne. Hun bed sig i underlæben og stønnede anstrengt aååå av av av åhhh fuck av av oh God. Michael havde også lukkede øjne og han lagde nakken tilbage mens hans enorme pik forsvandt dybt op i min liderlige kone. Åhhhh shit stønnede han fuck hvor er du stram åhhh hvor er det skønt. Pia kiggede på mig og smilede mens hun sagde, ja Michael er ikke vant til en stram fisse og Gitte er ikke vant til en stor pik så de passer vist perfekt sammen. Det kunne jeg kun give hende ret i. Gitte både trængte og fortjente at være sammen med en rigtig mand med en stor fed pik.  Av av av åhhh stønnede hun. Skal jeg stoppe spurgte Michael med en hæs liderlig stemme? Nej nej svarede Gitte du skal kneppe mig med dejlige pik. Jeg skal bare vænne mig til størrelsen. Jeg har ikke fået en stor pik i mange år. Men jeg vil ha dig helt i bund men bare lidt af gangen. Du er så stor. Åhhh ja Gitte stønnede han okay jeg er også vild med din stramme lille fisse.

Han lagde sine hænder på indersiden af Gitte tykke bløde lår og spredte hendes ben lidt mere. Sådan sagde han, så kan jeg få min pik helt i bund. Pia smilede over til mig og begyndte at slikke Gittes varme fisse mens Michael gled ind igen. Først det store hoved så 10 cm og så yderligere 10 cm. Gittes våde fisse åd den kæmpe kølle og hun havde vendt det hvide ud af øjnene da Michael havde samtlige 28 cm pik dybt op i hendes livmoder. Pia slikkede løs og gjorde tegn til mig om at komme over. Kom her sagde hun smag deres fælles safter. Smag din kones fisse med min mands dejlige pik oppe i hende. Kom så kom så. Gitte greb ud efter min hånd mens hun stønnede åh baby det er så dejligt åhh jeg kommer. Hun klemte min hånd og skreg op åhhhhh Michael åhhh knep mig knep mig åhhhhh. Michael satte tempoet i vejret og den fede pik hamrede ind og ud af min kone som et stempel på en dieselmotor i fuld fart. Åhhhh råbte Michael jeg er vild med din stramme fisse jeg kommer jeg kommer. Han trak sin store pik ud og sprøjtede de vildeste kaskader af sperm ud over Gitte mave, hals, patter, ansigt og fisse. Jaaaa shit åhhh du er så skøn. Pia smurte Gittes krop og fisse ind i spermen og tungekyssede hende imens.

Gitte lå og rystede i efterorgasmer. Michaels store slappe pik hang dinglende ned af hans lår. Det var et pragteksemplar af en pik og som den hang der og dryppede af min kones safter blandet med hans sperm, fik jeg den største lyst til at sutte på den og smage deres fælles safter. Midt i min tankestrøm hviskede Pia til mig, kom herover og lad mig se hvad du har at byde på. Shit tænkte jeg. Jeg er jo ikke halvt så stor som Michael. Vent lidt baby stønnede Gitte jeg vil ha Michaels pik igen først åhh jeg vil ha mere stor pik. Uhhh sagde Pia ja det er vanedannende. Kom skat sagde hun til Michael knep hende igen. Han stak den kæmpe pik frem mod Pias mund som straks suttede ham stiv igen. Da den stod stor og stiv greb Pia om den og sagde til mig, kom herover og lad mig se din pik i forhold til Michaels. Nej tak sagde jeg skamfuldt jeg venter lige lidt tak. Okay smilede Pia men jeg skal altså se den idag og måske sutte lidt på den. Jeg var flov og følte mig ydmyget. Gitte lå bare der og ventede på Michaels enorme manddom mens jeg havde den stiveste pik i årevis. Jeg turde bare ikke hive den frem foran Michaels pik og pigerne. Pia førte Michael hen til Gittes ventende fisse. Kom så skat sagde hun. Nu skal du kneppe Gitte så hun skriger, knep hende sønder og sammen og sprøjt din kæmpe ladning langt op i hende. Åh ja stønnede Gitte knep mig knep min fisse.

Michael lukkede øjnene og hamrede den kæmpe pølse op i min lille kones våde fisse. Ahrrrrrrr skreg Gitte av for helvede åhhhh knep mig. Michael gennemkneppede Gitte i et sindsygt tempo mens han stønnede åhh Gitte åhhh du er så lækker åhhh. Pia var i fuld gang med at ælte Gittes patter. Der var stadig spermrester på som ikke var blevet smurt ud over hende. Kom herover sagde hun til mig. Slik din kones krop ren. Jeg nærmede mig og Pia blinkede indbydende til mig. Se her sagde hun og pegede på store plamager af frisk flydende varm sperm midt i Gittes kavalergang. Der må ha været over dobbelt så meget som jeg kan levere og her var det kun på Gittes patter. Hun var også oversprøjtet i ansigtet, på halsen, maven og ud over sin fisse. Pia havde allerede smurt Gitte ind i spermen de andre steder men gemte kavalergangen til mig. Det var så frækt at se og høre Michael kneppe min smukke kone med hans store pik. Gitte var helt væk i den ene orgasme efter den anden. Michael var også som i ekstase. Han pumpede løs i den varme lille fisse.

SEX I DAG?

Kom sagde Pia igen, slik hende ren. Jeg dykkede mit ansigt ned til Gittes patter som vuggede i takt med Michaels hårde stød. Pia tog mig om nakken og pressede mit ansigt ned i spermen. Jeg åbnede munden og tog i mod. Jeg slikkede min kones patter ren for hendes elskers sperm. Det smagte neutralt men var varm og meget flydende. Det gjorde det nemt at sluge. Jeg måtte synke flere gange pga mængden af sperm. Pludselig blev Michaels stønnen kraftigere og hans stød blev langsommere og dybere. Åhhh shit åh shit shit jeg kommer råbte han. Jaa hvinede Pia sprøjt op i hende sprøjt hendes livmoder ind i din dejlige sperm. Åhhh stønnede han er det okay Gitte spurgte han hurtigt. Jaaaaa hvæsede Gitte jaaa giv mig det giv mig det hele. Michael pressede min venstre kind ned mod Gittes mave og trak kæmpepikken ud af min min kone. Han spillede hurtigt på den og råbte åhhhhh mens han skød en kæmpe stråle sperm lige ind i munden på mig. Herefter bankede han den sprøjtende pik helt i bund i Gitte som skreg som en gal. Åhhhhh Michael åhhh fuck hvor er det skøøøøønt ååphhh knep mig knep mig åhhhh du er så dejlig. Jeg måtte synke endnu en ladning sperm og Pia grinede mens hun så jeg var ved at blive kvalt i den kæmpe mundfuld sæd. Så er i sq begge to blevet befrugtet klukkede hun.

Så slog det mig at Michael jo var kommet dybt oppe i Gitte og selvom hun var forbi overgangsalderen kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at hun nu måske var blevet gjort gravid. Michael trak den fede slappe kæmpepik ud af Gitte og klaskede den op på min højre kind. Sut den ren sagde han og Pia tog straks pikken i hånden og førte den ind i min mund. Den smagte mest af Gittes fisse og den var varm og meget blød. Han masede helt ned i halsen på mig og skød hoften frem to tre gange for at tømme pikken helt for sperm. Jeg gaggede et par gange men nød den varme pik fylde min mund ud. Jeg kan godt forstå Gitte havde nydt turen. Hun var helt færdig og lå bare med lukkede øjne og rystede lidt af efterorgasmerne. Fuck det var skønt sagde hun pludselig, det var fandme dejligt at få en ordentlig pik. Det har jeg ikke fået i årevis mumlede hun.

Nå sagde Pia til mig, nu slipper du ikke mere kom så her og lad mig se din pik. Pyhh tænkte jeg og begyndte at koge indvendigt. Min pik var stiv og hård som aldrig før. Den var dog kun en pinlig joke ift Michaels dejlige pik. Nå tænkte jeg skide være med det. Pia er jo sød og lækker måske hun også er forstående. Jeg rejste mig og Pia trak mine bukser ned. Men stive pik på ca 15 cm svuppede ud og strittede lige ud i luften. Pia trak mine bukser helt af og kiggede på den lille omskårede tissemand med et skævt smil. Nuhr sagde hun hvor er den sød, hun tog om den med sin højre tommel og pegefinger og gav den et tantekys. Jeg var så flov og ydmyget. Pia kiggede på Gitte og sagde du havde ret skat den er godt nok en lille en.

Jeg mistede hårdheden og pikken klaskede sammen mellem Pias fingre. Hov da sagde hun nej nej den går ikke. Hun stak min pik i munden og sugede i den som en støvsuger. Fuck det var godt. Gitte er ikke mester til at sutte pik og bruger mest hånd og spyt, men Pia suttede virkelig godt på den. Den stod hurtigt stiv igen. Kom så sagde hun knep min fisse. Hun spredte de tykke lår og hendes våde fisse bød velkommen. Jeg stak med det samme min stive pik op i hende og hun gav et lille gisp. Jeg kunne mærke varme fra hendes indre men der var ikke så meget der strammede omkring min pik. Michael havde jo udboret hende totalt i årevis, så hendes fisse var kæmpe stor. Hun kunne overhovedet ikke mærke min pik. Ja sagde hun nu kan du bedre forstå hvorfor Michael var så vild med din kones fisse. Ja sagde jeg det kan jeg men du er jo dejlig Pia forsøgte jeg. Hehe smilede hun knep mig bare hvis du vil ellers skal jeg sutte dig mens Michael knepper mig. Så får vi begge noget ud af det. Jeg kan også slikke din fisse sagde jeg. Åh ja det kan du da. Gør det slik mig. Jeg lagde mig på alle fire og dykkede ned til hendes fisse og begyndte slikke hende. Åhhh stønnede hun slik mig slik mig.

Pludselig kunne jeg mærke et par hænder på mine hofter og jeg kiggede ned under min mave. Der lige bag min røv hang Michaels kæmpe fede slappe pølse. Han havde sat sig bag ved mig og tankerne løb gennem hovedet på mig. Hvad nu skulle jeg sige stop eller kunne jeg tage den store pik op i røven hvis det var det han var ude på? Pia tog mig under hagen og kiggede på mig. Tag den sagde hun tag den op i røven og mærk en rigtig mand fylde dig helt ud. Ja stemmende Gitte pludselig i, ja baby lad ham kneppe dig i røven. What sagde jeg jamen. Michael klaskede den store halvslappe pik på mine røvbalder. Er du klar sagde han. Øh ja stammede jeg og i næste nu mærkede jeg det varme pikhovede presse sig mod min åbning. Han havde fedtet sin kæmpe stolpe ind i olie så den lettere kunne trænge op i mig. Han rykkede fremad i etaper og cm for cm gled han længere og længere op i mit villige røvhul.

Pludselig hamrede han til og der lød et højt klask, som var lyden af Michaels hofter der ramte min røv. Det var vidne om, at han havde dundret sin kæmpe fede pik helt op i røven på mig og jeg nu var spiddet af 28 cm kødstang og så lige for an Gitte og hendes veninde. Åhhhh udbrød jeg da pikken prikkede til min mavesæk Michael holdt godt fast om min brede røv og gennemkneppede mig i et rasende tempo. Pigerne tungekyssede og gav hinanden finger mens og jeg kunne mærke at det her var helt fantastisk. Sikke en pik og sikke en kneppetur jeg fik. Michael var på alle områder meget mere mand end mig. Han havde kneppet os alle tre nu og han var langt fra færdig.

Pia hvinede pludselig til sin mand, ja skat ja knep ham knep ham kom oppe i ham. Jaaaa brølede Michael og holdt hårdere fast om min røv. Åhhhhhhh ja jeg kommer. Jeg kunne mærke den pulserende slange sprøjte varm sperm op i mig. Det føltes som om nogen havde lukket op for en haveslange der spulede varmt vand op i mig. Han kom og kom og spermen fossede ud af min røv mens han hamrede sin fede pik op i mig hårdere og hårdere. Jeg nød hvert et stød og hvert et sprøjt og nu forstod at størrelse gør en forskel. Store pikke er bare bedre. Han trak det slappe monster ud af mig og der løb vel en deciliter sperm ud af mit udblokkede røvhul.

Pigerne fiskede spermen op med deres fingre og pressede det op i Gittes fisse. Jaaa stønnede Gitte få det hele med skat. Pia forsøgte på bedste vis at presse alt Michaels sperm op i min kones åbne fisse. Da gik det op for mig at hun måske gerne ville være gravid. Jeg kunne bare ikke klare opgaven så nu forsøgte hun med Michael som donor. Det var superfrækt men samtidig et stød i min selvtillid. Kom skat sagde Pia til Michael kan du ikke presse spermen det sidste stykke op i smuksakken her? Jo da sagde Michael. Vi har jo lovet hende en baby fik han sagt. What hviskede jeg hæst. Var det meningen hele tiden skat. Åh ja baby svarede Gitte mig. Jeg vil ha et barn mere og det skal være nu. Michael og Pia har lovet mig en baby. Jamen skat skulle vi ikke ha snakket om det. Jo baby undskyld sagde hun men jeg har sådan savnet at blive kneppet af en rigtig pik som sprøjter op i mig og en stor pik som kan gøre mig gravid.

Kom bare og slik mig, slik min varme fisse mens Michael skubber det sidste sæd op i mig. Kom baby please kom og vær med. Jeg var lamslået men samtidig liderlig som aldrig før. Pia pressede mit ansigt ned mellem min kones tykke lår der bølgede i takt med at Michaels kæmpe slappe pølse gled ind og ud af hendes lille fisse. Pia kørte mit ansigt rundt i spermen og jeg kunne mærke Gittes mave og underliv udvide sig mod min kind hver gang Michaels fede pik var i bund. Tanken om han befrugtede min kone mens jeg var reduceret til slikker og oprydder af sperm var ydmygende og nedværdigende, men samtidig enorm frækt.

Jeg lappede de varme spermrester i mig mens Gitte stønnede. Åhhh Michael du er så dejlig. Du er så meget bedre end min mand og din pik er så skøn og perfekt. Pia kyssede Gittes bryster og æltede løs på dem mens hun nev hårdt i vorterne. Ahrrr skreg Gitte avvv. Jaa stønnede Pia var det godt at blive kneppet af min mand? Jaaa stønnede Gitte ja det var skønt. Var det godt at få en ordentlig svaber banket op i din stramme fisse? Jaaaa det var så lækkert. Og er det dejligt at mærke min mands sæd oppe i dig? Åhhhh God ja det er så frækt åhh jeg håber sådan at jeg er gravid nu. Der var ikke mere sperm tilbage på Gittes krop, jeg havde slikket det hele i mig. Resten var dybt oppe i hende nu og arbejdede på at befrugte hende. Michael trak den fede pik ud af min kone og daskede den et par gange på hendes mave for at tømme den helt. De høje klask og den bølgende mave var så frækt.  Pia var færdig med brysterne og Gitte fik et hurtigt tungekys og så trak Michael og Pia sig lidt tilbage.

Gitte lå med spredte ben og hendes fede lår lå indbydende men jeg vidste at jeg ikke ville få lov til at kneppe hende nu. Fuck det var dejligt baby sagde hun til mig. Tak fordi du gik med til det her. Er det okay jeg tager herud en gang imellem og elsker med Michael og Pia? Hvis du vil må du gerne tage med og se på. Må jeg ikke være med skat spurgte jeg. Helst ikke sagde hun, jeg vil hellere have Michael han ordner mig, men måske Pia vil sutte din pik imens. Er det ikke ok baby? Vil du hellere have Michael spurgte jeg, ja svarede hun du kunne jo selv se hvor godt jeg havde det og hvor meget han fik mig til at komme. Det kan du slet ikke finde ud af, så ja jeg vil hellere ha Michael. Han er så meget bedre end dig. Meget mere mand og hans pik er så skøn og meget bedre end din. Du skal nok få lov til at ondulere mig indimellem men kun hvis Michael ikke kan en dag. Jeg vil meget hellere ha ham end dig. Okay skat sagde jeg overgivende. Så skal jeg nok slikke dig ren hver gang. Og sådan blev det.

Gitte blev ikke gravid den aften men de prøver stadig og jeg kigger på.

 

Forfatter: Bakerman

porno med danske piger