Første møde med vild fræk forløsning

SPAR MANGE PENGE

Det var lørdag aften og hun var på besøg hos nogle venner. Hendes telefon ringede og det var ham. Han var på vej hjem fra arbejde nu sent lørdag aften. De havde snakket om at skule ses men efterhånden spm timerne skred frem regnede hun ikke med han ringede. Han ville se hende – i aften. Hun fik adressen og ringede efter en taxa. 30 minutter senere kørte hun ind på p-pladsen. Hun gik hen til opgangsdøren som åbnede før hun trykkede. Hun gik op ad trapperne forpustet men mest fordi hun var nervøs. Endelig skulle de ses.

De havde talt sammen i telefon mange gange og de var blevet tændt næsten hver gang af hinanden og det var som regel endt med at de måtte lege med sig selv mens de nød at høre den anden røre sig selv. Døren ind til lejligheden åbnede og de sås for første gang. Hej…hej sagde de. De sagde ikke så meget og han tog hendes jakke. Hængte den op og stillede sig tæt hen til hende. Hun regnede med de skulle snakke lidt men han førte hende lidt til venstre så de stor foran det store spejl. Løftede lidt op i hendes skjorte så hendes bare mave kom til syne i spejlet. Han trykkede sig ind til hende og han var lidt højere end hende så han kunne sagtens se hende i spejlet. Hun kunne høre på hans vejrtrækning at han var rigtig ophidset af hendes tiltedeværelse.

SEX I DAG?

Han rørte hendes dejlige mave og kørte hånden frem og tilbage. Hans hånd gled ned i hendes bukser og mærkede hendes glatte mis som han havde bedt hende om at glatbarberet tilfælde af de skulle ses. Han rørte hendes revne og hun stønnede og smilede genert. Hun var lidt utryg ved at stå foran spejlet men det var ham som styrede lige nu. Han krængdede hendes bukser ned og trak dem helt af hende. Hun kunne mærke hans stive pik stå mens han trykkede den ind mod hendes røv. Hun begyndte at få rigtig lyst til at blive taget hårdt. Hun ville kneppes og bruges som han havde lyst til. Han tog hendes skjorte og bh helt af og hun stod nu helt nøgen foran ham. Han tog sin skjorte af…… Mens de stod foran spejlet endnu fiskede han hendes sorte dildo op af hendes taske og kørte den mellem benene på hende. Han rørte hende med 1 finger som hurtigt gled op. Han slikkede hendes safter af fingeren og trykkede sig endnu tættere ind til hende. Dildoen gled op i hende og hun kunne dårligt stå på sine ben af bar nydelse og ophidselse. Mens den gled ind og ud masserede hun sin klit og var snart ved at komme. Han stoppede Han tog hende uden at sige noget ind i sove værelset og tog alt hans tøj af. Trykkede sig op ad hende og hun kunne for første gang mærke han store pik mod hendes nøgne hud.

Hun havde lyst til at få den op i hendes våde mis og blive kneppet op af skabet men han tog hende om maven og satte hende op ad skabet mens han pressede hende ned i knæ. Hun vidste hvad hun skulle. Hun nød smagen af hans store pik som allerede smagte af sperm. Han stod lænet ind over hende med lukkede øjne og stønnede højlydt mens han kneppede hende i munden. Men før han kom tog han hende op igen tæt ind til kroppen og løftede hendes ene ben op til den ene side. Hendes mis var nu blottet total for ham. Han kørte igen en finger op i hende og rørte hende på maven og brysterne så det efter lod et spor af hendes safter som han hurtigt slikkede væk. Han trykkede sig ind til hende og hurtigt stødte han op i hende. Safterne løb at han kom hurtigt helt i bund. Ikke noget med langsomt ind – stødte til med det samme og hun blev hver gang trykkede mod skabet så lågen gav lidt efter. De stønnede begge højt og nød bare tage og blive taget. Han kørte sin pik ind hurtigere og hurtigere og hun kunne se han var tæt på at komme. Nu kunne kan ikke holde den længere og han stødte 2 gange rigtig dybt så hun nærmest skreg hvorefter han trak sig ud, tog fat om pikken og kom ud over hendes mave og bryster. Hans sperm løb ned af hendes mave og ben og dryppede til sidste ned på gulvet. Der var rigtig meget.

Han lagde hende ned på madrassen, gav hende et håndklæde men hun insisterede på at ikke ville tørre sin krop. Hun ville være beskidt lidt endnu. Han lagde sig mellem hendes ben og havde samtidig fat i dildoen og slikkede hendes klit. Hun var tæt på at komme da hun samtidig mærkede en lille dildo komme op i det bagerste hul. Hun stønnede og begyndte selv at føre dildoen i missen så han kunne koncentrere som om at slikke og lege med hendes bagerste hus. Hun var ved at eksplodere kørte dildoen rigtig hårdt i bund mens han legede mere og mere intenst med hendes klit. Hendes vejrtrækning blev hurtigere og hurtigere og til sidst kom hun i en skøn orgasme mens hendes fisse snørede sig sammen om dildoen.

porno med danske piger