Fræk forløsning og udløsning med svigermor

Jeg har altid haft sexfantasier om min svigermor Tove, som idag er en dejlig dame på 65år. Jeg har kendt hende og min svigerfar i snart 25år, og hver gang min kone og jeg har været på besøg eller de har besøgt os, så har jeg fantasier om hende i flere dage efter. Da min kone ligner hendes mor noget i skikkelse, så har jeg mange gange forestillet mig at det var Tove jeg kneppede, på den måde bliver min fornøjelse langt større.

Der har altid været den rigtige kemi imellem Tove og jeg. Når der har været diskussioner eller problemer i familien, så er det altid os der holder sammen. Og opstår der en sjov hændelse, har vi den samme humor. Vi har da nogen gange svært ved bare at se på hinanden uden at bryde ud i stor latter, selvom vi måske støder andre i familien. Vi har nok også flirtet lidt med hinanden ved specielle lejligheder, men jeg har aldrig haft chancen og ikke mindst modet til at prøve at forføre hende. Selvom jeg i årenes løb har udtænkt adskillige planer for at udleve min største drøm. F.eks har hun tit og ofte problemer med ryggen, og så foreslår jeg hende at hun trænger til noget massage. Men så kommentere hun det med at Poul ikke gider, det er min svigerfar. Og hvis jeg så foreslår hende, at jeg kan gøre det. Svare hun det vil nok ikke være passende. Ja og så har jeg ikke det fornødne mod til at gå videre, hun er jo min svigermor og mine børns mormor.

For ca en måned siden en lun sommerdag var min kone, børn og jeg på besøg hos min svigerforældre. Tove som altid er meget velklædt, havde denne dag bare en løs top på, så jeg kunne fornemme hendes dejlige store bryster, de hang nok en smule men dejlige syntes de. Da hun dækkede kaffebordet kunne jeg ikke undgå at betragte synet af de bryster som hoppede rundt inde bag hendes top. Hun løftede op i hendes nederdel for at min kone skulle beundre hvor brun hun var blevet, for hun havde siddet ude i solen de sidste 2 timer før vi kom. Jeg sad lige bagved og fik bemærket noget at min svigermors ene balle, og så slog det mig holdkæft hun har da ingen trusser på, eller havde hun? Det gjorde mig helt vild liderlig at se hendes hvide røv, og tanken om hun ingen trusser havde på.

SEX I DAG?

Efter vi havde fået den sædvanlige kaffe og kage, gik børnene ned på legepladsen og legede. Min svigerfar var ved at vise min kone nogle papirer, da Tove spurgte mig om, jeg gad og hjælpe hende med at pumpe hendes cykel, nede i cykelkælderen. Ja Poul orker det ikke for tiden pga. hans helbred sagde hun. Selvfølgelig svarede jeg. På vej ned i cykelkælderen gik jeg lige bag Tove hele vejen, og mit blik var konstant rettet på hendes røv, som måske var uden trusser. Tove snakkede om alt muligt, men det var ligesom jeg ikke hørte efter, jeg tænkte for meget med min pik til at kunne koncentrer mig om hendes snak. Da vi kom ind i cykelkælderen gav hun mig cykelpumpen. Jeg oksede længe med at pumpe, men det var ligesom der ingen luft kom i dækket. Tror du ikke den er punkteret spurgte jeg ? Nejj men det kan måske også være pumpen der er dårlig sagde hun, og tog nu pumpen ud af hånden på mig, og begyndte selv at pumpe. Hun stillede sig forover bøjet med hendes dejlige røv lige op i ansigtet på mig. Hendes nederdel krøb længer op, og jeg bukkede mig forsigtigt ned og kiggede op under nederdelen, HUN havde ingen trusser på, og hendes fisse var fuldstændig behåret.

Jeg rejste mig op igen og lagde mine hænder på hendes hofter. Der var ligesom tiden gik i stå, hun bad mig ikke om at fjerne hænderne, men syntes egentlig at nyde det. Pludselig sagde hun, hvad venter du på? Vi har vidst begge tænkt på det mange gange. Jeg fik hurtig min pik ud af bukserne, som allerede var stiv som en pind. Tove spredte benene lidt, og holdt hendes hænder på cyklens bagagebære. Jeg førte først en finger ind i hendes fisse, som allerede var meget våd. Tove vrikkede med røven og klynkede, jeg fik nederdelen løftet op over hendes hofter, og den hvide røv struttede lige imod mig. Hun tog fat om min pik og dirigerede den op i fissen. Min pik gled fuldstændig i bund med det samme. Jeg holdt hende om hofterne, og startede med at kneppe hende i langsomme bevægelser. Hvert sekund skal nydes tænkte jeg.

Tove nulrede hendes klit først forsigtigt men så hurtigere og hurtigere. Hold mig, hold mig stønnede hun, og blev næsten slap som en klud. En enorm orgasme rullede igennem hendes krop. Jeg har aldrig selv været så liderlig før, hendes nydelse og hendes røv der klaskede imod min pik, hendes safter der løb ned af mine nosser gjorde jeg skreg mit sperm op i hendes varme fisse. Men min pik var stadigvæk ikke færdig, jeg holdt hende fast og satte tempoet op og kneppede hende som en kanin. Ja mer ja mer skreg Tove, gi mig PIK, min KUSSE vil ha PIK. Min pik eksploderede nu for anden gang med en kæmpe ladning sperm dybt oppe i Toves dejlige fisse.

Vi var totalt udmattede begge to, og min pik gled langsomt ud af hendes fisse. Tove vente sig om imod mig og bukkede sig ned og slikkede min pik ren for safter, lov mig at vi gør det igen en anden gang skatter sagde hun. Og det har vi allerede gjort, men det vil jeg fortælle om en anden gang.

 

porno med danske piger