Vild i den varme sol

Hun trækker mine tights af og min pik stritter lige op i luften, Laila tager fat om den og onanere den lidt, hun smiler til mig og siger: – ”det er den største pik, som jeg har…

SEX I DAG?

Laila er meget fræk, hun er 25 år og hun har nogle store dejlige frække bryster med store frække brystvorter og hendes røv er stor men meget fræk, hun har også en meget lille og snæver fisse.
En sommerdag hvor Laila og jeg, var alene, blev jeg varm på tanken om at kneppe med hende. Hun havde en kort nederdel og en stram t-shirt på, når hun sad ned kunne jeg se hendes små frække g-strengs trusser, jeg kunne også tydeligt se hendes store bryster igennem hendes tynde t-shirt, hun havde også en lille bh på. Hun havde sin bikini med og da det var meget varmt ville hun have den på. Hun sagde:
– ”er det i orden at jeg tager min bikini på?”
– ”ømm, ja hellere end gerne for min skyld”
– ”godt nok, for jeg har det ret varmt”
Laila går ud på badeværelset og da hun har lukket døren løber jeg hen for at se igennem nøglehullet. Jeg bliver total liderlig af det syn som jeg ser, Laila trækker langsomt sin t-shirt af og dernæst sin lille bh, hendes store dejlige patter gynger frækt op og ned, hun griber om dem og klemmer dem lidt, hun lyner så sin nederdel ned og hun lader den glide af hende så den rammer jorden, hun tager fat i sine små g-strengs trusser og trækker dem langsomt af. Laila står nu der helt nøgen, jeg kan se hendes store dejlige røvbalder og da hun vender sig om, ser jeg hendes lille glatbarberede fisse, hun lader et par fingere glide ned til sin fisse og hun begynder at røre sig selv i sin lille revne. Min pik er total stiv og jeg har vild lyst til at kneppe hende, så griber hun om begge sine store patter og klemmer dem frækt og jeg kan se at hun er vild liderlig, hun begynder så at tage sin bikini på hun tager først toppen på og så vender hun sig om så jeg kan se hendes frække røv igen, hun bukker sig forover for at samle sine bikinitrusser op, og da kan jeg se hendes våde revne, den bliver helt blottet da hun strutter frækt bagud med sin store frække røv, hendes skede ser meget stram og lækker ud, jeg får helt lyst til at slikke den, hun tager så sin trusser på og ser sig ind i spejlet, jeg går væk fra døren og i det samme åbner hun døren. Hendes lille bikini top kan næsten ikke dække hendes store dejlige patter, og hendes bikinitrusser sidder meget stramt på hende, og de kan heller ikke dække hendes store frække balder. Hun ser på mig og siger:
– ”hvad laver du?”
– ”jeg laver ikke rigtig noget, hvorfor spør’ du?”
– ”du kigger bare sådan på mig, er der noget galt?”
– ”nej slet ikke, du ser bare lidt fræk ud”
hun ser ned af sig selv, og siger:
– ”syntes du det, det er jeg da glad for at høre. Hvad er det som er så
frækt ved mig?”
– ”det at du har en lille fræk bikini på som ikke dækker ret meget af dine
dejlige former”
– ”det tænder dig måske lidt?”
– ”nej det tænder mig meget, hvis du vil vide det”
Laila smiler frækt til mig, og siger:
– ”kom, lad os gå ud i solen, vi kan jo lægge os på terrassen og tage lidt
sol”
– ”ok, lad os det”
vi går udenfor og lægger os på madrasserne, jeg tager min t-shirt af da det er ret varmt, Laila ligger lige ved siden af mig, jeg ser på hende, hun nyder varmen på sin dejlige krop, hendes store frække patter strutter lækkert i den lille stramme top og hun ligger med let spredte ben. Hun drejer sit hoved og ser frækt på mig, hun sætter sig op og tager sin top af, hendes store dejlige patter vælter ud, de er utrolige frække, med store frække brystvorter, hun spørger mig frækt:
– ”vil du ikke smører min krop ind i solcreme?”
– ”jo det kan du tro Laila”
– ”du kan jo starte med min ryg”
hun vender sig om på maven og jeg sætter mig ved siden af hende, jeg tager solcremen og sprøjter noget ud over hendes ryg, jeg begynder at smøre det ud på hendes varme ryg, og det er meget ophidsende at røre ved hende. Jeg smører hele hendes ryg ind, jeg kan slet ikke få mine øjne væk fra hendes store dejlige røv, som strutter frækt, mine hænder glider ned imod hendes store frække balder og jeg spørger hende:
– ”Laila, skal jeg ikke også smører creme på din dejlige røv?”
– ”jo hvorfor ikke, trækker du ikke trusserne af mig?”
– ”jo”
jeg sætter mig bagved hendes røv og jeg tager fat i hendes små trusser og trækker dem langsomt af hende, hendes dejlige frække balder bliver helt blottet og hendes lille snævre mis kommer til syne imellem hendes ben, det er utroligt frækt. Jeg tager dem helt af hende, jeg tager noget creme i mine hænder og begynder at smøre det på hendes lår, hun sukker lidt og mine hænder foresætter op på hendes store bløde balder, jeg massere cremen ind, på de dejlige balder og jeg klemmer dem frækt, Laila sukker lidt og siger:
– ”vil du ikke også smører mig ind foran”
– ”jo da, meget gerne”
Laila vender sig langsomt om på ryggen, hendes store frække patter strutter og hendes skede er helt blottet, hun ligger med lukkede øjne, jeg tager cremen og sprøjter noget ud over hendes store patter og mave, hun give et lille spjæt da det kolde creme rammer hendes varme krop så hendes store patter gynger frækt, jeg begynder at smører cremen ud på hendes mave og foresætter opad til hendes store patter, jeg griber om hendes store frække patter og klemmer dem frækt. Det er meget frækt at klemme om hendes store patter med creme på, jeg nuller så hendes brystvorter til de bliver helt stive, Laila stønner lidt:
– ”åh, hvor er du fræk, det er så dejlig frækt når du smører min krop ind i creme”
– ”Laila jeg er vild med dine store patter, de er bare så dejlige”
– ”vil du ikke nok foresætte længere ned af min krop?”
– ”jo, jeg vil”
jeg tager creme i mine hænder og begynder at smøre hendes lår ind, jeg foresætter op imod hendes lille stramme skede, Laila spreder sine ben og hendes skede åbner sig lidt, jeg sætter mig imellem hendes ben, jeg køre mine hænder op og ned langs hendes fisse uden at røre den og hun kan ikke ligge stille med sit underliv, hun er ret liderlig, så lader jeg en hånd glide ind over hendes lille revne, Laila ligger stadig med lukkede øjne og hendes underliv giver et lille gip. Jeg lader et par fingere gnubbe hende lidt i revnen, og hun begynder at stønne frækt, hun bliver hurtig våd og jeg lader en finger glide lidt ind i hendes stramme fisse, jeg køre den rundt i hendes skede og jeg lader mine fingere onanere hendes clitoris, Laila stønner højt, jeg ligger mig ned på maven så jeg har mit hoved imellem hendes ben, hendes skede er meget stram og den glinser af fissesafter, jeg begynder at slikke hende hen over skamlæberne og min tunge glider op til hendes clitoris, som jeg begynder at slikke på, jeg sutter den ind i munden og Laila presser mit hoved ned imod sin fisse, og stønner:
– ”ååhhh ja, bliv ved det er skønt, jeg kommer snart”
jeg spreder hendes skamlæber og så bore jeg min tunge dybt op i hendes snævre skede, jeg slikker hende rundt i hele kussen og Laila begynder at rotere rundt med sit underliv, jeg kan mærke at hun er ved at få sin første orgasme, så jeg onanere på hendes clitoris med et par fingere og det var det som der skulle til, hun giver et lille skrig fra sig og med et kommer hun, hun sprøjter en ladning fissesperm ud i min mund, og jeg slikker det hele i mig og sluger det. Laila stønner :
– ”åhh, hvor var det skønt, du er god til at tilfredsstille mig med din tunge”
– ”det er fordi du er så fræk, Laila”
– ”nu må det vist være min tur til at tilfredsstille dig lidt, læg dig om på ryggen”
jeg ligger mig på ryggen og Laila sætter sig op på knæ foran mig, hun knapper mine shorts op og trækker den langsomt af mig, min pik er helt stiv og jeg er meget liderlig. Hun siger:
– ”du har da vist en ordentligt pik, var?”
– ”den er da vist ok”
hun trækker mine trusser af og min pik stritter lige op i luften, Laila tager fat om den og onanere den lidt, hun smiler til mig og siger:
– ”det er den største pik, som jeg har haft i mine hænder, og om lidt i min mund”
– ”er det godt?”
– ”ja mon ikke, jeg elsker en stor, fed stiv pik”
Laila ser på mig, og hun onanere stadig min store pik, hun er utrolig fræk at se på, hendes store nøgne patter hopper lidt op og ned, når hun bevæger sin arm, hun læner sig forover så hendes store frække røv strutter frækt opad og bagud, hun stikker sin tunge ud og begynder at slikke op og ned af pikken, jeg støtter mig op på albuerne så jeg kan se på hende når hun sutter min pik, Laila lader tungen slikke hen over mit pikhoved og det er utroligt skønt, hun åbner så sin mund, og putter pikken derind, hendes varme læber omslutter min pik og langsomt begynder hun at sutte min pik, hun sutter kun på pikhovedet og det føles skønt, lidt efter lader hun pikken kommer dybt ind i sin mund, næsten hele pikken kommer derind, hun sætter så tempoet op og min pik ryger ind og ud af hendes mund, hun ser op på mig, og hun er meget fræk, jeg kan mærke at det er tæt på at jeg kommer, så jeg stønner til hende:
– ”Laila, hvis du foresætter så sprøjter jeg i din frække mund”
hun foresætter med at sutte min pik, men jeg siger:
– ”vend dig om Laila, så din fisse er over min mund”
hun stopper med at sutte mig og min pik svupper ud af hendes dejlige mund, hun vender sig om så vi ligger i en 69’er, hun tager hurtig min pik ind i sin mund igen og sutter videre, Lailas store frække røv er lige over mit hoved, jeg tager fat om hendes dejlige balder klemmer dem, jeg spreder hendes balder så hendes numsehul kommer til syne, jeg presser hendes røv ned imod min mund og jeg slikker frækt på hendes store faste balder, jeg suger og sutter på hendes balder og så stikker jeg min tunge ud og slikker hende op imellem balderne, da min tunge når til hendes numsehul, slikker jeg rundt om det, jeg slikker videre ned til hendes stramme skede, og jeg spreder hendes skamlæber og stikker tungen ind i hendes varme revne. Laila køre rundt med hele sit underliv og det er meget frækt, hun sutter og suger på min pik og det er tæt på at jeg kommer, jeg støder min pik ind og ud af hendes lille frække mund så tempoet kommer op i fuld fart, hun hugger sin mund hurtigere og hurtigere, op og ned på min pik og med ét er jeg klar til at komme, jeg støder pikken i små stød ind i hendes mund og så kommer jeg, jeg sprøjter en stor ladning varm sperm ind i Lailas mund, og hun suger det hele i sig og sluger det. Jeg stopper med at slikke hendes fisse og Laila slikker min pik ren for sperm, hun vender sig om og siger:
– ”mmmm, hvor er din pik stor og skøn”
– ”du er utrolig til at sutte pik Laila, det har aldrig været så skønt før”
– ”din tunge er bare så skøn når du slikker min lille stramme fisse”
Laila ligger sig op ved siden af mig og holder om mig, hun presser sine store patter op af min krop, og det er meget frækt, hun ser liderligt på mig, så kravler hun op oven på mig, så hendes fisse er lige ud for min pik og hendes store patter er imod mit bryst, hun kysser mig på munden og snart har vi vores tunger i hinandens munde, de leger frækt med hinanden og det er meget ophidsende, hun laver små bollebevægelser med sit underliv og jeg griber fat om hendes store dejlige balder, jeg klemmer dem lidt og det er meget frækt. Hun siger:
– ”det er utroligt frækt at gøre det her udenfor i det åbne, syntes du ikke?”
– ”jo, det er det”
– ”er du klar til anden runde?, min lille snævre fisse er klar til din store tykke pik”
– ”min store pik er også klar til din lille stramme fisse”
– ”godt nok, så lad mig ride på din lange fede pik”
hun sætter sig op på hug og jeg sætter mig lidt op, hun skræver ind over min pik så hendes lille stramme skede er lige over min pik, hun sænker sig ned og spreder sine skamlæber, hendes lille varme fisse, rammer min pik og langsomt glider den lidt op i hendes snævre kusse, hun rider lidt op og ned og snart glider min store pik dybt op i hendes lille stramme skede, Laila stønner højt og skriger lidt, hun sænker sin fisse helt ned over min pik så den kommer helt i bund på hende, hun stønner:
– ”åååhhhhh, hvor er din pik dog stor, den fylder min lille snævre skede fuldstændigt ud, det er utroligt skønt”
– ”åhh ja Laila, din lille fisse sidder utroligt stramt om min pik, det er skønt at mærke den stramme hårdt om den”
langsomt bevæger Laila sig op og ned på min pik, hendes stramme skede klemmer hårdt om min store pik, hun stønner højt når den kommer i bund på hende, hendes store patter gynger frækt op og ned, jeg griber om dem og klemmer dem frækt i mine hænder og jeg nuller hendes stive frække brystvorter. Laila stønner højt og sige:
– ”jeg er vild med din store pik. Stød den hårdt og dybt op i min lille stramme skede”
jeg begynder at støde pikken dybt og hårdt op i hendes lille snævre kusse, i takt med hende når hun rider op og ned, Laila giver et lille skrig fra sig hver gang pikken kommer helt i bund på hendes skede, hun har sine hænder på mit bryst, og hun rider nu vildt op og ned på min pik, jeg kan mærke hendes store frække røv køre op og ned, det er utroligt frækt, jeg klemmer hendes dejlige balder med mine hænder og jeg lader en finger glide ind imellem hendes balder, hvor jeg finder hendes lille numsehul, jeg får vild lyst til at stikke min finger lidt ind i hendes numsehul, så jeg gør min finger våd ved at røre lidt ved hendes våde skede og derefter lader jeg min finger gnubbe hendes lille numsehul, hun stønner højt da jeg røre hende der, jeg køre min finger rundt på hullet så det udvider sig lidt, derefter prøver jeg at stikke den ind i hullet, den glider nemt ind i Lailas numsehul og hun giver et lille skrig fra sig, jeg presser langsomt min finger ind i hendes numsehul og hun stønner:
– ”åhhh, hvor du fræk, det er helt vildt skønt, det er tæt på at jeg kommer”
jeg køre så min finger ind og ud af hendes numsehul og hun rider vildt på min pik, jeg kan mærke at hendes skede trækker sig sammen om min pik og hendes vejrtrækning bliver hurtigere, jeg trækker min finger ud af hendes stramme røv og med ét spænder hun sin lækre krop og en voldsom orgasme skyller ind over hende, hun stønner:
– ”åhhh ja, nu kommer jeg ud over din store dejlige pik, gud hvor er det skønt”
– ”åhh ja Laila, kom så, sprøjt ud over min pik”
hun sprøjter en ladning varm fissesperm ud over min pik, det føles varmt og frækt, hun sænker sin stramme fisse helt ned over min pik, så den kommer dybt op i hende, hendes skede laver små frække trækninger på min pik og det føles skønt, lidt efter, da hun er færdig, sætter hun sig op og vrikker med sin stramme fisse på min pik og siger:
– ”det er skønt at bolle med dig, din pik fylder min lille kusse helt ud og så er du så fræk”
– ”du er også ret fræk Laila, plejer du at sprøjte så voldsomt når du kommer?”
– ”nej slet ikke, det er første gang. Det må være fordi du har så stor en pik og så det at vi ligger herude i det fri under den varme sol”
– ”jeg var også ret tæt på at komme Laila, vil du ikke ride mig lidt mere, bare til jeg kommer igen?”
– ”jo det vil jeg da gerne”
Laila ligger sig ind over mig så hendes store frække patter presser sig imod mit bryst. Jeg klemmer hendes store dejlige røv og hun begynder at ride op og ned med sin røv, hendes stramme skede klemmer frækt om min pik og jeg støder pikken op i hende hver gang hun sænker sin kusse ned over min pik. Jeg presser og løsner på hendes store frække balder for at finde det rigtige tempo, snart rider hun mig i fuld fart og jeg køre pikken hurtigt ind og ud af hende, jeg stønner:
– ”åhhhh Laila, nu kommer jeg snart, bliv ved med ride min pik”
– ”åh ja, kom så min skat, sprøjt med din store pik”
min pik glider ind og ud af hende i høj fart og jeg kan mærke jeg er ved at komme, jeg tager hurtigt pikken ud af hendes lille snævre fisse, og så sprøjter jeg en ladning sperm ud over hendes store frække røv, Laila stiger af mig og vender sig om, hun tager fat om min pik og onanere den frækt, Laila sætter min pik ind imellem hendes store dejlige babser, så klemmer hun sine patter om min pik og køre dem op og ned, så min pik glider frem og tilbage imellem hendes store frække patter, det er virkeligt skønt, hun åbner så sin frække mund og tager pikken ind i den, hun sutter og suger vildt på min pik og snart sprøjter jeg endnu en ladning varm sperm ind i hendes dejlige mund. Lailas store frække røv er lige ud for mit ansigt, jeg tørre spermen af hendes balder og så klemmer jeg hendes dejlige røvbalder og spreder dem så jeg kan se hendes stramme numsehul, jeg lader min tunge slikke hen over hullet og Laila giver et lille skrig fra sig, jeg onanere hendes lille snævre skede med nogle fingere imens jeg slikker hendes numsehul, hun stønner højt:
– ”åhhh ja, det er skønt, vil du have din store pik op i min røv?”
– ”ja Laila, lad mig få den op i din stramme røv”
min pik er stadig utrolig stiv og jeg er helt klar igen. Laila flytter sin røv ned imod min pik, og hun skræver over mig, hun har ryggen til mig, hun tager fat i min pik og sætter den lige ud foran hendes lille snævre numsehul, hun sænker røven lidt ned og jeg presser min pik op i mod hullet, pikhovedet glider lidt indenfor i hendes røv, og snart glider hele hovedet ind, Laila små skriger lidt og hun rider lidt på mit pikhoved, jeg holder om hendes hofter og jeg presser hende hårdt nedad imens jeg presser pikken hårdt op imod hendes røv og snart glider min pik helt op i hendes stramme røvhul, Laila stønner:
– ”åhhh ja, hvor er det skønt, at have din store tykke pik oppe i min røv, åhhh”
– ”åhh Laila, hvor er din røv lille og snæver, rid min pik til jeg kommer igen”
– ”åhhh ja, det skal jeg nok, sig til når du er ved at komme ok”
– ”ja”
Laila begynder at ride langsomt op og ned på min pik, og det føles meget skønt, jeg holder hende stadig på hofterne og hjælpe hende med at holde takten, snart rider hun mig i et højt tempo og det er utroligt skønt, jeg kan mærke at Laila onanere sig selv i sin stramme fisse, det er meget frækt, efter nogle minutter er jeg tæt på at komme igen, jeg stønner til Laila:
– ”ååhh ja Laila, nu er jeg meget tæt på at komme igen”
– ”åhh ja, kom så, sprøjt med din store pik, lad mig få den i munden igen”
jeg stønner højt, og Laila løfter sin store frække røv op og min pik svupper ud af hendes stramme numsehul, Laila vender sig om på alle fire og bukker sig forover og tager fat om min pik og putter den i munden, hun ser frækt op på mig og så sutter og suger hun vildt på min pik, jeg stønner højt, og med ét kommer jeg, jeg sprøjter en stor ladning varm sperm ind i munden på Laila, hun foresætter med at sutte min pik og hun sluger alt mit sperm, det er utroligt frækt, hun slikker min pik ren og da jeg er helt færdig ligger hun sig op ved siden af mig, hun presser sine store frække patter ind imod min krop, og hun ligger et ben ind over min mave. Hun siger:
– ”kan du klarer mere i dag?”
– ”ja om lidt, jeg skal lige sunde mig”
– ”vi kan også godt bolle en anden dag, hvis du vil”
– ”det vil jeg gerne, jeg kan jo komme ind til dig en dag eller aften”
– ”du kan bare ringe først, så jeg kan gøre mig klar”
– ”det er en aftale Laila”
Laila kysser mig på munden og stikker sin frække tunge ind i min mund, vi ligger og tungekysser lidt og min pik bliver helt stiv igen. Jeg tager hende på patterne og klemmer dem frækt, jeg lader en hånd glide ned til hendes frække balder og jeg klemme dem lidt, Laila siger:
– ”kan du lide min krop?”
– ”ja jeg er helt vild med den, jeg elsker dine store patter og din
– frække røv, og din snævre fisse”
– ”jeg er også ret vild med din store tykke pik, og din faste røv,
– og din måde at bolle på”
– ”du er også utrolig fræk til at bolle”
– ”din pik er ved at være ret stiv igen, er du klar til at kneppe mig igen?”
– ”ja det er jeg”
Laila ligger sig om på ryggen og spreder sine ben så hendes smukke glatbarberede fisse kommer helt til syne, hun siger:
– ”kom så og læg dig imellem mine ben, nu vil jeg gerne have din store tykke pik dybt op i min lille liderlige fisse”
jeg skræver ind over hendes mave så min pik rører ved hendes store frække patter, jeg klemmer hendes store patter lidt, så tager jeg min pik og ligger den ind imellem hendes store dejlige babser, hun griber om sine store babser og klemmer dem om min pik, hun gynger op og ned med sine store patter, så min pik glider frækt imellem dem, det føles skønt, jeg køre også pikken frem og tilbage imellem hendes dejlige babser, Laila slikker frækt på min pik når den når op til hendes lille frække mund, det er meget ophidsende at have pikken imellem Lailas store patter, men efter at have haft pikken imellem hendes store babser i nogle minutter tager jeg pikken op derfra, jeg læner mig frem og hun åbner sin frække mund og jeg putter pikken derind, jeg køre pikken ind og ud af hendes mund og Laila sutter frækt på den, der er bare så skønt, lidt efter trækker jeg den ud af hendes mund, jeg kravler nedover hendes varme krop, vi er begge to badet i sved, jeg sætter mig på knæ imellem hendes frække ben og min pik stritter lige ud i luften, jeg kæler lidt med hendes lille snævre fjams, Laila stønner lidt og tager fat om min pik, hun onanere den lidt, jeg læner mig lidt ind over hende, så min pik er lige ud foran hendes lille liderlige kusse, Laila ser frækt på mig og siger:
– ”kom så, stik din store tykke pik ind i min lille stramme fisse”
– ”ja Laila du skal nok få den dybt op i skeden”
– ”det er så skønt når den fylder min liderlige kusse helt ud”
hun spreder sine skamlæber så jeg kan stikke min pik op i hendes stramme fisse, jeg tager pikken og sætter den i hendes lille revne, jeg presser pikken ind i Lailas stramme kusse. Så tager jeg fat om hendes hofter og trækker hende helt ind til mig og min pik glider nemt helt i bund på Lailas snævre skede, og hun stønner højt og frækt:
– ”ååhhh ja, du er dejlige. Knep mig dybt og hårdt, min skat. Ååhhh det er skønt”
jeg begynder at kneppe Lailas lille stramme fisse, ind og ud, og jeg sætter tempoet lidt op. Jeg onanere Lailas hårde clitoris med et par fingere. Hendes store frække patter gynger op og ned og det ser meget frækt ud. Der går ikke længe så kommer vi begge 2 en sidste gang, inden Laila skal hjem, vi aftaler at vi må gøre det igen en anden gang, vi kysser lidt og så tager hun af sted.

porno med danske piger