Forandringer i livet del.1

SPAR MANGE PENGE

Lis lå på en solvogn og hunden stod ind over hende og slikkede hendes fisse det bedste den kunne, det var så frækt at se på…

Jeg sidder ved sommerhuset og nyder den dejlige sol og kolde fra køleskabet.

Jeg er en mand der er i gang med en ny tilværelse , min eks ville ikke det samme som jeg, sexlivet var blevet trivielt, ingen form for fornyelser ville hun være med, til altid kun missionærstillingen og ingen form for modydelser fra hendes side.

Så hun blev nu træt af mig, , jeg på et tidspunkt gav hende en skideballe, og meddelte at hun sku også måtte yde noget, ellers kunne vi lige så godt bo hver for sig , da jeg ville have noget mer og anderledes sex ! hun tog mig på ordet og flyttede.

Så nu sidder jeg her og tænker over tilværelsen,  imens jeg sidder og nyder  min kolde øl, kommer Jens, en af de andre sommerhus beboere gående forbi sammen med en stor hund, jeg hilser på ham og spørger om han også kunne trænge til en svalende øl, ja tak siger han og kommer hen og sætter sig i stolen overfor, jeg rejser mig og henter en øl mere, og dyrevenlig som jeg er, en skål med vand til hunden, hunden rejser sig glad og drikker højlydt af vandet, vi åbner de nye øl og skåler, Jens vil vide om ikke konen er med i sommerhuset, jeg fortæller som det er, at vi ikke kan finde ud af det mere, han siger det gør ham ondt, og vil vide om ikke det er svært sådan lige pludselig at være uden kvinde, jo men det må jo gå siger jeg, og med den form for kedelig sex hun vil være med, til kan jeg ligesågodt selv rykke den af en gang imellem. Imens vi snakker er hunden blevet færdig med at drikke og er kravlet i skygge under bordet, jeg spørger hvornår de har fået hund, for jeg har da aldrig set dem med en hund før, og så fortæller han at det var nogle bekendte der også var blevet skilt, og flyttet hvert til sit og ingen af dem kunne have hund i deres nye bolig, så vi lovede at tage den, indtil de måske fandt et nyt hjem til den, men efter et stykke tid blev Lis så glad for den, og synes det var ret betrykkende at have den hos sig, når jeg var bortrejst i perioder, så vi sagde at vi gerne ville beholde den, hvis det var ok for dem, og det faldt i meget god jord, da de allerede havde set hvor godt den var faldet til, så sådan blev det.

Efterhånden gik snakken mellem os ret livligt, og emnet sex blev berørt flere gange, og mer uddybende for hver gang, imens vi snakker er hunden kravlet helt hen til mig og jeg kan ikke lade være med at klø den bag ørene , hvad den var ret glad for, Jens havde set at den krøb nærmere til mig, og sagde at det var en dejlig rolig og tillidsfuld hund, men at der sandelig også er vagthund  i den, og det er det Lis er så glad for siger hun!

Min påklædning er ret sommerlig, et par meget løse shorts med stor vide i benene, og inden under ikke andet, det er min foretrukne beklædning, når jeg har fri og befinder mig i sommerhuset, så er der fri plads til min altid lystne fyr, og under vores samtale om sex kan jeg nok ikke sige mig fri for en lille rejsning, så den løfter lidt i det ene bukseben , det betyder samtidig lidt frisk luft omkring den, hunden har åbenbart bemærket det for den er krøbet helt op og har lagt sit hoved på mir lår, slet ikke en ubehagelig følelse, imens snakker vi videre, og jeg kan ikke lade være med at spørge om han er tilfreds med deres sexliv, han fortæller at det har fået et gevldigt løftden senere tid, og det skyldes især at hans kone er blevet meget åben om sex og lyster, f.eks. har hun her på det sidste flere gange berørt emnet trekant, både med 2 kvinder om e1 mand eller omvendt, men vi har endnu ikke haft mod til at føre det ud i livet, men jeg tror det kommer, for hun bliver meget liderlig når vi snakker om det, jeg mærker pludselig at hunden slikker mig på låret, og kan mærke at den kommer meget tæt på min pik, der ikke er blevet mindre ved denne frække snak, pludselig slikker den på mit pikhoved og det giver et gib i mig , Jens spørger hvad der er galt og kikker over på mig, han kan nu se at hans hund slikker mig på lår og pikhoved, han spørger om han skal kalde den til sig , men jeg siger der er ok jeg skal nok selv fjerne den hvis den bliver for nærgående, men at det i øvrigt er en dejlig fornemmelse med en sådan ru tunge, Jens spørge om der er noget jeg før har prøvet  hvortil jeg må svare nej, men jeg fortæller så at jeg en dag så en film hvor der var en kvinde der blev slikket og kneppet af en hanhund og det var ret frækt at se på, og slet ikke nogen ubehagelig oplevelse, og ikke uintereseret i selv at prøve.

Jens sprang nu en bombe og fortalte at han en dag var kommet hjem før tiden og havde overrasket Lis og hunden i haven, Lis lå på en solvogn og hunden stod ind over hende og slikkede hendes fisse det bedste den kunne, det var så frækt at se på fortalte Jens at han var blevet stående bag gardinet for at se udviklingen, og efter kort tid kunne han se at Lis fik en orgasme, og nu vendte hun sig rundt så hun lå på maven og med knæenede på græsset og røven lige i vejret, jeg kunne nu se at hunden gik om bag hende og slikke igen den synligt våde fisse og pludselig sprang den op på ryggen af Lis og stødte dens pik hårdt imod fissen, jeg så dog at Lis ragte bagud for at hjælpe den på plads, og så kan det ellers nok være hun fik pik, det var lige så solsengen gyngede, og jeg kunne se at Lis fik den ene orgasme efter den anden, lige pludselig stødte den pikken ekstra langt ind og jeg kunne se at hunden rystede over hele kroppen, jeg begyndte nu langsomt at nærme mig dem, Lis kunne ikke se mig da hun lå med røven imod mig, så jeg var helt henne ved dem uden de havde opdaget mig og nu kunne jeg se hundens pik simpelthen sad fast i fissen, og Lis kom i en lang orgasme og var helt væk, jeg begyndte at klø hunden lidt og kunne heller ikke holde fingrene fra Lis, kort sagt jeg var pisse liderlig og smed nu bukserne og ville også være med, lis blev helt forskrækket da hun opdagede mig , men jeg beroligede hende og sagde det var helt ok bare jeg også må være med, den var hun helt med på, og så fik vi ellers kneppet og suttet til vi slet ikke kunne mere.

Imens Jens havde fortalt sin oplevelse havde jeg slet ikke lagt mærke til at hunden havde fået snuden længere op under mit shortsben og nu kunne den slikke på det meste af pikken og det havde gjort den mega stiv, og lige pludselig begyndte det at rykke meget faretruende i den og så sprøjtede det, hunden slikkede det hele i sig , og Jens så med blanke øjne på.

Da vi var faldet lidt til ro igen snakkede vi lidt om oplevelsen og Jens kunne berette at det var den oplevelse med Lis og hunden samt at han var blevet involveret i den der har skabt fornyelsen i deres sexliv samt Lis’es åbenhed om sex.

Nå men alting varer jo ikke evigt og Jens skulle hjem, men inden han gik kom han med et forslag om at vi skulle ses i morgen aften til lidt mad, og måske m.v. hvis Lis kan overtales til det.

 

Det er formiddag og jeg går og reparerer lidt på sommerhuset, det er et dejligt vejr, og jeg går med en glad fornemmelse ved at jeg skal være sammen med Lis og Jens i aften!

Over middag kikker Jens  lige forbi, for at fortælle at det er helt ok med i aften, og Lis glæder sig meget til at se mig, jeg  spørger hvornår jeg skal komme og Jens siger kom bare ved 6 tiden, det er fint jeg tager et par flasker vin med siger jeg og er allerede begyndt at glæde mig meget.

Eftermiddagen snegler sig afsted, men endelig er tiden kommet hvor jeg må gøre mig færdig, renvasket samt nybarberet og duftende går jeg på besøg.

Jens møder mig uden for døren, og siger jeg skal gå over på terrassen der er Lis, han skal lige finde en stol mere, jeg går omkring huset og ind på terrassen, siger hej til Lis der kommer hen til mig og giver mig et stort knus, og fortæller at hun synes det er dejligt vi kan mødes selv om jeg nu er blevet alene.

Jens kommer med stolen og vi sætter os, Lis siger vi lige kan lukke vinen op og skænke et par glas så vil hun lige finde kødet til grillen, da Lis kommer ud igen er hun fulgt af hunden, den kan vel også lugte mad, og mon ikke der falder et stykke af til den også, imens vi nu får kødet anbragt på grillen går snakken allerede lystigt, og kommer rundt om mange emner, efter som vinen kommer indenbords bliver tonen også friere, og mere direkte,

Lis er klædt i en flot lys og let kjole der ikke overlader meget af hendes dejlige krop til fantasien, især når hun rejser sig for at tage kød fra grillen er hun meget flot at beskue da hun så kommer i modlys og man kan se næsten helt igennem kjolen, jeg kan se hun har et par meget små blondetrusser på og er vel ikke helt upåvirket af siturationen, det har Jens opdaget og imens vi begger betragter Lis i hendes smukke positur, siger Jens pludselig til Lis ,

Holdkæft hvor ser du dejlig fræk ud som du står der jeg bliver sku da helt lysten,

Så skal du også få siger Lis og stanger et stykke kød mere over til Jens, og vi griner alle.

Hunden kommer hen til Lis og ser meget bedende på hende , hun forbarmer sig over den og giver den noget mad i dens skål.

 

SEX I DAG?

Lis vil nu vide om ikke det er ret kedeligt sådan at være blevet enlig, jo det er det da siger jeg , men vi kunne ikke få det til at fungere mere og sexuelt var det kørt helt dødt hun ville kun ligge på ryggen og tage imod, ingen små julelege af nogen arter , og jeg er meget til lidt eksperimenterende inden for det sexuelle, så forskellen er såmænd ikke så stor, kan jeg ikke finde en kvinde der er med på det, kan jeg jo lige så godt hjælpe mig selv,.

Det vil da være en skam buser det ud af Lis, nå da da siger Jens , du vil måske hjælpe ham spørger han Lis, nå det var ikke lige det jeg mente siger Lis men der må da være andre kvinder der kan bruge en mand der oven i købet er med på lidt af hvert, det er der da nok der ikke vil.

Hvad med Jens, spørger jeg er han parat når du vil lidt anderledes, jeg kikker nu direkte på Lis og kan fornemme at hun rødmer en smule, Ja jeg tror han er med på det som jeg selv kan gå ind på, der er ingen af os der er til noget med S/M ellers er vi vist meget åbne, er vi ikke Jens spørger hun, jo det synes jeg da, og der kommer jo hele tiden noget nyt til som vi måske ikke havde troet siger han og blinker frækt til Lis, hun slår dog blikket lidt ned,da jeg siger det lyder da spændende er det ikke noget i tør fortælle om, tør vi spørger Jens, ja lidt af det kan vi da godt siger Lis, ok vil du gøre det Lis spørger Jens så kan jeg lige hente en flaske vin mere mens du begynder, imens Jens går efter vine begynder Lis at fortælle om en gang de havde besøg af en ung mand i det fima hun arbejdede, han kom fra den anden landsdel og skulle være i afdelingen i 14 dage.

Der havde været problemer med at finde et hotelværelse til ham, enden på det var blevet at Lis tilbød et værelse til ham, de havde et i huset der stod tom, så han boede hos dem i de 14 dage.

 En aften var det endt med de fik en del vin og blev lidt beruset, han havde givet hende mange komplimenter og Jens havde hele tiden givet ham ret i dem, og inden aftenen/natten var endt havde det hele mundet ud i en trekant hvor hun havde prøvet at få pik i begge huller samtidig,

”Det havde længe været en stor drøm hos Lis, og da hun på et tidspunkt havde spurgt Jens om ikke de skulle havde en dildo , for hun ville gerne prøve noget i begge huller samtidig havde Jens sagt meget frækt at det da må være bedre med 2 rigtig pikke, hvortil hun forbavset havde spurgt, ja men det er da vist ikke noget at begynde på, hvorfor ikke, når vi begger er med til det, og er indstillet på at det blive at det kun er for at krydre sexlivet er det da fint for mig havde Jens svaret hende.”

 

Derefter er det blevet til flere forskellige sammensætninger, vi har også prøvet med en ekstra pige, Jens skulle vel også havde lidt ekstra, og det var fedt at få lov til at prøve pigesex, jeg har altid fantaseret om at slikke en fisse , og min egen kan jeg jo ikke nå, imellemtiden er Jens kommet tilbage, han siger henkastet til Lis, du bliver jo helt ivrig af at fortælle om det, det er måske ved at være for længe siden sidst med en ekstra mand, så kan du da spørge  Per om han er med på det, 

Ja det kunne jeg selvfølgelig, men jeg tror dog på at man ikke skal blande formeget sexliv og venskab sammen, men vi ses jo selvfølgelig også kun her i sommerhuset, så måske, lad os nu se lidt senere.

 

Imens vi har talt og smagt en del på vinen er hunden krøbet helt hen til Lis, den slikker lidt på hendes fødder, og Lis klør den i nakken imens hun taler videre om hvordan de også har fundet ud af at de slet ikke er de eneste der har prøvet lidt forskelligt, hunden kræver åbenbart nu  lidt mere opmærksomhed for den begynder at slikke op langs Lis’es ben, Lis siger det må være saltet fra sveden den er vild efter, hvortil jeg svarer at det kunne jo være noget andet den havde fået færten af, så så siger Lis er du ikke lidt fræk nu, jo men prøv at lade den fortsætte og se hvad den gør, imens er den kommet over knæeet og slikker på låret, uh siger Lis det kilder, ja men det er vel også dejligt når det gør det, Lis rødmer nu og skubber lidt til snuden af hunden, men den fortsætter ivrigt og har nu snuden helt oppe under kjolen, nu giver det et helt gib i Lis hvad er der spørger Jens, har den fundet honninggrotten? Ja den slikke i hvert fald direkte på den uden på trusserne, og det mærkes slet ikke dårligt siger Lis, hun har efterhånden fået et helt saligt blik i øjnene og har lidt besvær med at sidde stille på stolen, hun lader sig glide længere og længre ned i sædet, kjolen er krøbet helt op så man tydelig kan se hvordan hundens tunge slikker hele vejen op over de tynde trusser, jeg spørger om ikke det var bedre at fjerne dem da jeg også hellere vil slikke fisse uden trusser og det tror jeg er det samme for en hund, jeg skal måske hjælpe dig lidt og rækker over og tager i kanten af trusserne og trækker dem til side så den kan smage rigtig på safterne, vi kan nu se hvordan fissen sejler i safter og Lis kan slet ikke sidde roligt nu, pludselig ryster hun over hele kroppen og stønner højt at hun kommer sku allerede.

Det så meget frækt ud fortæller jeg Lis, er det en god tunge den har, ja den er så dejlig ru og kan komme langt op i fissen fortæller hun, imens snuser hunden videre og er meget nærgående, Lis siger til den om at lægge sig, jeg skal lige have en pause og et glas vin , så skal jeg nok være god ved dig siger hun.

Vi nyder nu et glas vin mens oplevelsen sætter sig lidt og vi snakker videre om forskellige lyster.

Jeg kunne nu ikke dy mig for at spørge, om ikke hun kunne tænke sig at sutte hundens pik, det synes jeg vil se frækt ud, og om ikke hun havde gjort det ved den,

Lis indrømmede at hun havde prøvet, og det var dejligt at gøre den rigtig liderlig, og mærke dens pik vokse sig stor, og så drypper der en slags sperm ud af den , det smager slet ikke så dårligt fortæller hun.

Har du også givet den udløsning ved at sutte den ville jeg vide, nej ikke med munden, hvad da spørger jeg har den kneppet dig til den fik udløsning, ja indrømmer hun.

Hun fortalte nu historien som Jens havde fortalt mig om hvordan han havde opdaget hun blev kneppet af hunden, men hun fortalte også hvordan det var startet,

Det var kort tid efter de havde fået den og Jens skulle være væk på kursus i en periode, og kun hjemme i weekenden, og liderlig som jeg er måtte jeg jo onanere med min dildo flere gange i den periode, og en dag jeg lå på sengen og var ved at svømme helt væk i orgasmens tåger, var hunden der lige pludselig, den begyndte at slikke mig og jeg kunne slet ikke sende den væk, for det var bare så dejligt, og så sprang den op på sengen med forpoterne, og begyndte at støde med sin pik mod min kusse, jeg var så langt væk i min liderlige rus at jeg bare lod den gøre det og lige pludselig ramte den plet mit i min fisse og pikken røg helt i bund, det var slet ikke til at lade være med at blive revet med af det, og jeg tror jeg fik den største orgasme i mit liv, da hele dens pik og knude røg med ind, og den pumpede mig fuld af sperm, men jeg blev lidt forskrækket da jeg opdagede at vi nu sad fast, knuden var simpelthen så stor at fissen var totalt udblokket, og det tog vel en ca 10 min inden den svandt så meget at den slap min fisse, og der løb nu en flod af sperm ud af min fisse.  

Imens Lis fortalte sin historie var Jens og jeg blevet lidt liderlig af den og det lod sig vist heller ikke skjule, for lis ville nu vide om vi ike kunne tåle at høre historien, hvortil jeg svarede at det var ikke nemt at undgå at blive påvirket af den, da den jo var ret fræk, men jeg vil da gerne ved selvsyn opleve det også, nu er du da vist lidt fræk, er du ikke Per, først ser du den slikker mig, og derefter fortæller jeg hvordan den første gang kneppede mig, og nu vil du havde den skal gøre det igen, det kunne da være at jeg hellere vil have mandepik, ok det kan du da også få, hvis det er ok med Jens, men jeg vil da gerne se hunden knepper dig også,

Jens rakte nu over og kærtegnede Lis på brysterne, og det tog jeg som et startsignal fra hans side, så jeg begyndte også at tage lidt på hende. Hun lød som hun nød det, og jeg blev mere dristig , tog hende på lårene og op mod hendes fisse, den var stadig ret fugtig efter hendes sidste orgasme,

Jeg kunne allerede høre hun trak vejret hurtigere og skilte hendes skamlæber og begyndte at stikke mine fingre ind i fissen på hende, imens jeg med den anden hånd nulrede hendes klitoris, det satte virkelig hendes krop i bevægelse og inden længe bad hun mig slikke hende hvilket jeg med største fornøjelse opfyldte, det var længe siden jeg havde smagt en fisse med så mange safter , det nærmest løb ud af hende ..

 

Imens vi har talt og smagt en del på vinen er hunden krøbet helt hen til Lis, den slikker lidt på hendes fødder, og Lis klør den i nakken imens hun taler videre om hvordan de også har fundet ud af at de slet ikke er de eneste der har prøvet lidt forskelligt, hunden kræver åbenbart nu  lidt mere opmærksomhed for den begynder at slikke op langs Lis’es ben, Lis siger det må være saltet fra sveden den er vild efter, hvortil jeg svarer at det kunne jo være noget andet den havde fået færten af, så så siger Lis er du ikke lidt fræk nu, jo men prøv at lade den fortsætte og se hvad den gør, imens er den kommet over knæeet og slikker på låret, uh siger Lis det kilder, ja men det er vel også dejligt når det gør det, Lis rødmer nu og skubber lidt til snuden af hunden, men den fortsætter ivrigt og har nu snuden helt oppe under kjolen, nu giver det et helt gib i Lis hvad er der spørger Jens, har den fundet honninggrotten? Ja den slikke i hvert fald direkte på den uden på trusserne, og det mærkes slet ikke dårligt siger Lis, hun har efterhånden fået et helt saligt blik i øjnene og har lidt besvær med at sidde stille på stolen, hun lader sig glide længere og længre ned i sædet, kjolen er krøbet helt op så man tydelig kan se hvordan hundens tunge slikker hele vejen op over de tynde trusser, jeg spørger om ikke det var bedre at fjerne dem da jeg også hellere vil slikke fisse uden trusser og det tror jeg er det samme for en hund, jeg skal måske hjælpe dig lidt og rækker over og tager i kanten af trusserne og trækker dem til side så den kan smage rigtig på safterne, vi kan nu se hvordan fissen sejler i safter og Lis kan slet ikke sidde roligt nu, pludselig ryster hun over hele kroppen og stønner højt at hun kommer sku allerede.

Det så meget frækt ud fortæller jeg Lis, er det en god tunge den har, ja den er så dejlig ru og kan komme langt op i fissen fortæller hun, imens snuser hunden videre og er meget nærgående, Lis siger til den om at lægge sig, jeg skal lige have en pause og et glas vin , så skal jeg nok være god ved dig siger hun.

Vi nyder nu et glas vin mens oplevelsen sætter sig lidt og vi snakker videre om forskellige lyster.

Jeg kunne nu ikke dy mig for at spørge, om ikke hun kunne tænke sig at sutte hundens pik, det synes jeg vil se frækt ud, og om ikke hun havde gjort det ved den,

Lis indrømmede at hun havde prøvet, og det var dejligt at gøre den rigtig liderlig, og mærke dens pik vokse sig stor, og så drypper der en slags sperm ud af den , det smager slet ikke så dårligt fortæller hun.

Har du også givet den udløsning ved at sutte den ville jeg vide, nej ikke med munden, hvad da spørger jeg, har den kneppet dig til den fik udløsning, ja indrømmer hun.

Hun fortalte nu historien som Jens havde fortalt mig om hvordan han havde opdaget hun blev kneppet af hunden, men hun fortalte også hvordan det var startet,

Det var kort tid efter de havde fået den og Jens skulle være væk på kursus i en periode, og kun hjemme i weekenden, og liderlig som jeg er måtte jeg jo onanere med min dildo flere gange i den periode, og en dag jeg lå på sengen og var ved at svømme helt væk i orgasmens tåger, var hunden der lige pludselig, den begyndte at slikke mig og jeg kunne slet ikke sende den væk, for det var bare så dejligt, og så sprang den op på sengen med forpoterne, og begyndte at støde med sin pik mod min kusse, jeg var så langt væk i min liderlige rus at jeg bare lod den gøre det og lige pludselig ramte den plet mit i min fisse og pikken røg helt i bund, det var slet ikke til at lade være med at blive revet med af det, og jeg tror jeg fik den største orgasme i mit liv, da hele dens pik og knude røg med ind, og den pumpede mig fuld af sperm, men jeg blev lidt forskrækket da jeg opdagede at vi nu sad fast, knuden var simpelthen så stor at fissen var totalt udblokket, og det tog vel en ca 20 min inden den svandt så meget at den slap min fisse, og der løb nu en flod af sperm ud af min fisse.  

Imens Lis fortalte sin historie var Jens og jeg blevet lidt liderlig af den og det lod sig vist heller ikke skjule, for Lis ville nu vide om vi ikke kunne tåle at høre historien, hvortil jeg svarede at det var ikke nemt at undgå at blive påvirket af den, da den jo var ret fræk, men jeg vil da gerne ved selvsyn opleve det også, nu er du da vist lidt fræk, er du ikke  Per?  først ser du den slikker mig, og derefter fortæller jeg hvordan den første gang kneppede mig, og nu vil du havde den skal gøre det igen, det kunne da være at jeg hellere vil have mandepik, ok det kan du da også få, hvis det er ok med Jens, men jeg vil da gerne se hunden knepper dig også,

Jens rakte nu over og kærtegnede Lis på brysterne, og det var startsignalet til en ny omgang, så jeg begyndte også at tage lidt på hende. Hun lød som hun nød det, og jeg blev mere dristig , tog hende på lårene og op mod hendes fisse, den var stadig ret fugtig efter hendes sidste orgasme,

Jeg kunne allerede høre hun trak vejret hurtigere og skilte hendes skamlæber og begyndte at stikke mine fingre ind i fissen på hende, imens jeg med den anden hånd nulrede hendes klitoris, det satte virkelig hendes krop i bevægelse og inden længe bad hun mig slikke hende hvilket jeg med største fornøjelse opfyldte, det var længe siden jeg havde smagt en fisse med så mange safter , det nærmest løb ud af hende , Lis var imens begyndt at trække Jens af bukserne og frem sprang hans allerede meget stive pik som Lis strks tog i munden og suttede med største velbehag, det var ret frækt at se på en anden mand få suttet pik, og jeg begyndt selv at smide mine bukser, da Lis opdagede det rakte hun ud efter mig , hun ville også sutte på min pik, og jeg tilbød hende den med største glæde, hun suttede himmelsk, så jeg måtte bede hende holde lidt igen hvis hun da ikke vil have mit sperm med det samme.

Nu vil jeg have pik meddelte hun og bad Jens lægge sig så hun kunne ride på ham, da hun var gledet hel ned over hans stang gik jeg m bag dem og lagde mig så jeg kunne slikke hende på balderne og i revne imellem denda jeg ramte hendes lille brune hul gav hun et lille gisp og sagde ja slik mig så jeg bliver rigtig våd og så skal du give mig pik der, jeg vil gerne prøve en sandwich med jer, jeg slikkede lystigt videre og kunne ikke dy mig for at slikke på Jens’s pikskaft når det var ude af fissen, Jens udbrød ! Lis han slikker på min pik det er bare så dejligt, nu vil jeg have dig Per kom så med den, jeg gik i stilling og begyndete min indtrængning, det var dejligt stramt men ind kom den, og Lis begyndte at ryste over hele kroppen da orgasmens bølger drev gennem kroppen på hende, jens og jeg holdt os lidt passive indtil hun faldt lidt til ro igen, imens vi lå og nød de dejlige hulle kunne jeg pludselig mærke en våd snude der begyndte at snuse mig op ad lårene og på ballerne, og da den begyndte at slikke mig direkte på ballerne kunne jeg ikke lade være med at støde min pik helt i bund i Lis, jeg var ikke vandt til at blive slikket der så det var meget uvant, men slet ikke en dårlig følelse, Lis og Jens havde nu også opdaget at hunden var begyndt at fatte interesse for os, jens sagde at den lugtede nok noget nyt den havde lyst til. Lis mente nu ikke det var noget den tænkte på da den selvfølgelig vil have fisse og ikke en manderøv, det kan da kun komme an på en prøve sagde Jens og ragte ned og trak mine baller fra hinanden og det forstod hunden udmærket, den var straks over mig og slikkede nu direkte på mit hul og mine nosser, det var så dejligt at jeg slet ikke tænkte på at protestere, og jeg glemte helt at kneppe Lis , da hunden sprang op på mig og begyndte at støde med dens pik på mine baller blev jeg dog lidt betænkelig, jeg var jo slet ikke forberedt til analsex, og slet ikke med en hund man ikke kan fortælle at den skal være forsigtig, men den forsøgte ivrigt og den leverede også selv glidecremen da det næsten løb fra dens pik, Jens forsøgt nu at hjælpe, først ved at smørre dens creme godt ind omkring hullet og stak da også en finger ind for at udvide det lidt,og så tog han ved pikken og hjalp den med at ramme hullet, da hunden kunne mærke at den havde fundet hullet stødte den ret volsomt fremad, og det gibbede noget i mig da den røg helt i bund, det var meget uvant være med til en sandwich og så selv få pik oven i købet af en hund, men det var nu slet ikke så dårligt og jeg kunne da også mærke at Både Lis og Jens synes det var meget ophidsende og de begyndte nu begge at bevæge sig i modtakt med hund, det bevirkede at dens pik røg helt i bund hvergang, men også at min gik i bund i Lis og jeg kunne nu mærke at hun igen begyndte at ryste så hun blev lidt svær at holde på plads, jeg tror hunden også fornemmede det liderlige i det for den satte tempoet i vejret og kneppede ret volsomt nu, lige pludselig stødte den meget kraftigt og der gik et jag gennem mig, og mit hul blev helt fyldt ud, det var knuden der røg med ind og nu sad den fast og dens sperm pumpede op i mig, jeg kunne mærke hvordan jeg blev fyldt helt ud både med pikke og spermen det pressede enormt, så meget at jeg slet ikke kunne styre min egen orgasme mere og sprøjtede det bedste kunne, jeg tror aldrig jeg har givet en større portion en nu, det satte en hel kædereaktion i gang da både Lis og Jens fik orgasme, vi faldt helt sammen, vi lagde os ved siden af hinanden for at puste ud, men jeg måtte ligge med hunden over mig da den ikke kunne slippe ud af mit hul, knuden var ikke svundet nok endnu, efter et stykke tid gav det pludselig et kraftigt svup og jeg kunne mærke at pikken røg ud og sammen med den flød dens sperm nu ned af lårene på mig, straks var hunden klar til at slikke mig , det var næsten ikke til at klare da det straks satte nye lyster i gang, og nu kom Lis og ville slikke med, jeg sagde at også vil se hende slikke dens pik ren for sperm nu, ok sagde hun, men så skal du slikke mig også, gerne sagde jeg Lis kravled nu ind under hunden og tog dens lidt slappe pik i munden, samtig lagde hun sig så jeg kunne nå at slikke hendes fisse, spermen fra Jens løb langsomt ud af fissen og jeg slikkede prøvende på det, slet ikke værst, så jeg begyndte strakst en mere systematisk slikketur så jeg fik det hele med, og ind imellem en tur rundt om clitoris og ind mellem læberne, skulle jo gerne have det hele med, imens havde hunden slikket mig grundigt og jeg var slet ikke upåvirket af det, så der var ved at komme en vis rejsning på igen, nu blandede Jens sig, nå er du allerede klar igen Per, ja med den behandling jeg får af hunden samt din kones frække saftige fisse er det slet ikke til at lade være med at rejse sig, nu kom Jens helt op til min pik og spurgte om ikke han skulle gøre gengæld og slikke min pik du har jo også slikket min og jeg har altid gerne ville prøve at slikke en anden mand, gerne for mig, så nu begyndte Jens at sutte og slikke så jeg så både måne og stjerne, det er bare så dejligt og frækt Jens sagde jeg kom her med din pik og lad mig smage den rigtig før fik jeg jo kun lov at slikke på skaftet, nu stak han pikken op til min mund og jeg fik nu rigtig at se hvor stor den er, og begyndte at slikke på hovedet af den og ned af skaftet, jeg ville nu prøve at have den ind i munden og pressede munden ind over den, jeg kunne næsten ikke få den ind ” den var større end jeg troede ” men efter lidt arbejde gled den et pænt stykke ind og Jens stønne bliv ved det er som en dejlig stram fisse, og jeg vil gerne kneppe den rigtig længe, jeg måtte dog snart tage den ud da jeg næsten ikke kunne få luft med krabaten i munden, åh sagde Jens det var lige så godt, ja men jeg kunne ikke få luft, den er for stor, den er da ikke så stor mente han ikke, så er det min manglende rutine til det der gør det, og jeg fatter ikke du siger Lis kan tage den i røven, den må da sprænge, nej slet ikke der skal bare arbejdes lidt med det, så går det fint, og for øvrigt er den ikke større end hundens og den kan selv du tage har du lige bevist, så du kan såmænd også snuppe denne, vil du prøve? Ja måske, det var slet ikke det værste at prøve analsex , men jeg tror altså ikke jeg kan tage den, prøv at vend dig du er lige tilpas fedtet nu, jeg vendte mig rundt og stak røven godt op, Jens stillede sig bag mig og begyndte at massere mine baller og rundt om hullet, det var altså dejligt, og nu stak han prøvende et par fingre ind, det gled let da der var rigelig med smørelse, han prøvede med endnu en finger, det går jo fint sagde han og trak dem nu ud for at erstatte dem med sin pik. Han begyndte at presse på hullet og hovedet gled nu langsomt ind, jeg tror dog den er større end hundens pik sagde jeg jeg kan ikke tage den, den er for stor, men Jens pressede nu yderligere på og pludselig gav det hele sig og den smuttede ind, Jens holdt den nu lidt stille for at jeg kunne vende mig til størrelsen, men nu var så tændt igen at jeg selv begyndte at støde imod, kom så sagde jeg giv mig nu pik, og Jens efterkom det og stødte til, åh det var dejligt at mærke en stor mandepik, jeg var helt væk nu i nydelseog da jeg samtidig kunne mærke at Lis var kravlet ind under mig for at sutte min pik, var jeg lige ved at eksplodere, men havde dog nærværelse til at dykke ned i hendes fisse og slikke det bedste jeg har lært, men inden ret lang tid måtte jeg overgive mig og sprøjtede i munden påLis , hun slugte hver en dråbe, og samtidig kunne jeg mærke at Jens gav nogle ekstra hårde stød og fyldte mig med en sending sperm fra hans lanse, nu klaskede vi helt sammen, efter et kort hvil spurgte Jens om ikke vi skulle tage et bad og kravle til køjs her alle sammen, du er da vist ikke i stand til at gå hjem, jo tak lad os bare det så kan vi også snakke om vores oplevelse i morgen over morgenmaden, Som sagt så gjort.

porno med danske piger