Forandringer i livet del.8

Vi fik nu hingsten helt hen til hoppen, og den stak mulen hen til bagdelen af hoppen og begyndte at køre rundt omkring fissen på den…

Da jeg kom hjem skyndte jeg mig at åbne min computer for at skrive til dem. Jeg skrev lidt om min oplevelse de sidste par dage, og fortalte om hvad Lis og jeg havde talt om omkring sex med en hest, og det bl.a. var her, jeg havde tænkt på om det evt. kunne være noget med en fælles kontakt med Lis og Jens, mig selv og dem. Jeg skrev for alle tilfældes skyld mit mobil nummer, og samtidig, at jeg igen ville være inde på siden her omkring kl. 18.

 

Så gik jeg i gang med lidt almindelige sysler og inden jeg havde set mig om var kl. blevet hen ad 18 så jeg prøvede lige at logge på sexsiden for at se om der havde været gevinst. Jeg kunne straks se der lå en besked til mig fra parret, det var konen der havde skrevet, og hun var slet ikke afvisende, men hun ville lige vente med at ringe til hendes mand var hjemme, og de havde fået talt lidt mere om det.

Hen ad nitiden om aftenen ringede mobilen, jeg var næsten sikker på at det var dem, og tog den straks, det var første gang vi skulle tale med hinanden. Det var konen, jeg havde fået i røret, og vi fik præsenteret os rigtigt for hinanden. Hun havde en dejlig stemme, og jeg blev lidt opstemt ved at høre den, men efter en længere samtale hvor vi bl.a. havde udvekslet vores adresser, fantasier, og hvad vi ellers kunne klare i telefonen, blev vi enige om at mødes allerede om aftenen og lige se hinanden lidt an og snakke lidt mere. Som sagt så gjort, vi boede ikke mere end 10 km fra hinanden så, jeg skulle smutte over til dem.

Det var dog en noget nervøs mand der kørte af sted, men frem kom jeg, og blev taget godt imod af både mand og kone, det sande billede af dem var ikke skuffende i forhold til telefonstemmen. Hun så ret fræk ud, en dejlig krop med former som jeg kan lide, faste og ikke for små bryster, og en dejlig fræk fast bagdel, kunne jeg se, da hun gik forrest ind i huset. Manden så heller ikke værst ud, og da vi gik ved siden af hinanden gennem entréen ind i stuen, og han så mit blik på konen, sagde han, ja slet ikke værst vel, nej, kunne kun give ham ret.

Vi kom ind i stuen og fik sat os omkring sofabordet, der var allerede sat en flaske vin og nogle glas på bordet, jeg blev spurgt om jeg ville have et glas eller hellere en øl, jeg synes det var helt fint med et glas vin, så der blev skænket og vi skålede, hvorefter vi præsenterede os for hinanden. Hanne 42 år, Poul 44 år og ja jeg selv, derefter fortalte vi om vores dagligdag og hvad vi havde prøvet af forskellige ting, både det seksuelle samt alt andet, jeg fortalte især om mine oplevelser med Lis og Jens samt King, det synes Hanne og Poul lød meget spændende. De havde selv prøvet med en ekstra i sengen, men det havde været en kvinde, men de synes det lød spændende med 2 mænd om en kvinde. Derefter fortalte de om hvordan deres indgang til sex med en hest havde været. Det hele var startet ved en tilfældighed.

For ca. 5 år siden havde de købt dette sted her, hvor der var en lille mark til samt et par bygninger, hvor der bl.a. havde været en lille hestestald. Da de havde fået det hel gjort i stand som de nu ønskede det, havde de besluttet, at Hannes drøm om at have en hest, som hun kunne ride lidt på, skulle opfyldes, på daværende tidspunkt var det ikke med en bagtanke om dyresex, men udelukkende hendes store kærlighed til heste der gjorde det.

Vi var så heldige at finde en tre år gammel hingst, som ejeren desværre ikke kunne havde mere da han skulle flytte til byen, vi fik den så hjem, og den viste sig at være det mest godmodige dyr vi endnu havde været i kontakt med, så det var bare et superkøb.

Poul fortalte, at da de havde haft den et års tid var der en bekendt der havde en hoppe af samme race, og han kunne mægtig godt tænke sig at den skulle have et føl, så vi aftalte, at den skulle komme lidt på græs hos os, og så skulle vi prøve om vores hingst kunne klare en bedækning af den. Men da vi ikke kendte så meget til den slags om hvornår en hest var i brunst osv., så blev vi enige om, at den skulle have lov at gå her indtil vi havde heldet med os. Det blev en interessant tid og da vi i netop den tid havde lidt fri fra arbejde, ja så fulgte vi selvfølgelig hestene på tæt hold, en dag da vi stod i køkkenet og kikkede på dem ude på marken, sagde Hanne at hun troede hoppen var ved at komme i brunst, for vores hingst gik hele tiden og snusede til den bagi. Vi blev så enige om at trække dem ind i stalden, og forsøge os med dem. Da vi havde fået bundet hoppen forsvarligt fast, og gjort klar så hingsten kunne komme til, sagde Hanne, at hun kunne se hingsten var parat, dens pik var virkelig på vej ud i stor tilstand, vi fik nu hingsten helt hen til hoppen, og den stak mulen hen til bagdelen af hoppen og begyndte at køre rundt omkring fissen på den. Jeg kunne nu også se at hoppen var parat, dens fisse glinsede af saft, og halen var løftet helt ud til siden, hingsten vrinskede og sprang op på ryggen af hoppen, den huggede med pikken frem mod fissen, men den kunne ikke rigtig ramme hullet, så Hanne blev bedt om at hjælpe den på vej, så hun tog fat om den store pik og styrede den på plads, og straks huggede hingsten pikken dybt i bund, jeg kunne ikke lade være med at synes det var ret frækt at se på, fortalte Poul, og da jeg så over på Hanne, kunne jeg se at hun mindst syntes det sammen, hun var helt blank i øjnene og fulgte med stor interesse den store pik der kneppede løs i hoppefissen. Vi kunne nu høre på hingsten, at den havde nået dens klimaks. Den vrinskede og samtidig gled den ned af hoppens ryg og ud af dens fisse. Det betød så også, at dens sperm bare fossede ud af hoppen. Den så meget rolig ud ovenpå handlingen, og pikken havde da også trukket sig tilbage til sine hudfolder. Vi satte nu hingsten ind i sin fold, og gik ud for at løsne hoppen så den også kunne komme ind i folden den benyttede. Da det var gjort, kunne jeg ikke dy mig for lige at tage om Hanne og give hende et kram, jeg ville vide, hvad hun havde synes om, at se hingsten give hoppen al den pik. Hun måtte indrømme, at det havde været liderligt at se på og hun var blevet lidt liderligt. Det kunne jeg selvfølgelig ikke sidde overhørig, og da jeg mærkede efter, kunne jeg mærke en syndflod mellem hendes skamlæber. Sagde du ikke lidt liderlig, spurgte jeg Hanne. Jo, sagde hun. Men jeg fortalte så, at hun da var smask hamrende våd, så hun trængte da vist til lidt pik som hoppen havde fået. Den var hun helt med på og trak straks sine bukser og trusser helt af og lagde sig ind over en kornsæk, hvorefter hun sagde, så giv mig da din hingstepik, min egen lille hingst.

SEX I DAG?

Ja det var faktisk starten, men der gik lidt tid inden vi for alvor fik afprøvet det med hingsten, da det ikke var så nemt at erkende at det var det vi begge gerne ville afprøve fuldt ud.

Men en aften hvor vi havde haft en heftig sexakt, kom vi til at tale lidt om andre sexformer. Vi havde samme aften været på nettet og bl.a. læst et par historier om sex med en hanhund, så da Hanne spurgte om jeg kendte nogle der havde prøvet sex med dyr, og jeg måtte benægte dette, kunne jeg ikke nære mig for at spørge om hun da tænde lidt på det, hun måtte da indrømme at tanken måske ikke var så frastødende som hun egentlig havde troet for bare et par måneder siden, og seancen med vores hingst havde da også gjort sit til de nye lyster, men hun var jo ikke med på at gå i byen for at finde en lidelsesfælled da hun ikke vil undvære mig for alt i verden. Der kunne jeg så fortælle hende, at det skulle hun heller ikke gøre, bare jeg måtte være med hvis hun skulle afprøve det, for det var virkelig også noget der kunne tænde mig. Jamen vi har jo heller ingen hanhund, så skal vi prøve det, skal vi jo finde en fremmed med en, og vi havde jo heller aldrig været ude i sex med en anden person, mens vi havde kendt hinanden, så der var lige som flere elementer i det. Efter en lang snak om diverse sexformer, kunne jeg ikke lade være med at spørge om ikke hun kunne tænke sig hingstens pik, Hanne så meget måbende på mig, den kan jeg da ikke have i mig, og den vil da også smadre mig hvis den skulle op på ryggen af mig, Jeg sagde til hende, at pikkens størrelse, ikke gjorde noget, fissen kunne godt rumme den, men det med ryggen var selvfølgelig rigtigt, men jeg tror godt jeg kan konstruere en kunstig hoppe med en fisse, hvor der så er plads til at du kan være under, og så får du også kun det pik op du selv synes du skal have, det diskuterede vi en del den aften, inden vi faldt i søvn.

Vi begyndte nu regelmæssigt at bruge store ting i fissen på Hanne, uden egentlig at fastslå der lå hensigter bag, men noget lå der vist nok fra min side, for tanken om at lade hingstens store pik bore sig dybt i fissen på Hanne var vagt.

Og samtidig brugte jeg en del tid på værkstedet for at lave konstruktion af en hoppes bagdel, det var en træramme med buede hjørner og beklædt med tyk polster i skind, selvfølgelig i en farve der mindede om hestens egen farve. Hullet der skulle ligne hoppens fisse var lidt sværere at få lavet, men efter flere forsøg syntes jeg selv det var lykkedes ret godt, og jeg havde endda fået lavet noget der mindede om en hale, så en dag jeg var alene hjemme var der blevet tid for at prøve at se hvad hingsten ville sige til det, jeg havde først været inde ved hoppen, som vi stadig havde opstaldet, jeg havde rigtig kørt en klud rundt i dens fisse så den i hvert fald lugtede af hestefisse, og bagefter gned jeg den godt  rundt i den kunstige fisse, jeg hentede nu hingsten og lod den snuse til hullet i den kunstige. Jeg var ikke i tvivl om det havde en virkning, da pikken på hingsten staks begyndte at røre på sig, og den sprang da også op på attrappen og med en lille smule hjælp fandt den hullet og kneppede løs og spermede kort efter, så ja den virkede og konstruktionen holdt, hvad jeg havde været meget spændt på, Hanne skulle jo ikke komme til skade.

Dette var så vores indgangs vinkel til det, og det er blevet til mange stunder i hesteboksen siden, hvor Hanne er blevet meget vild med at få hingstens pik og sperm pumpet dybt op i fissen, men du skal nok få det at se en dag, for jeg tror gerne vi vil gå videre end bare denne samtale, hvis du har lyst til at være sammen med os også. Det kunne jeg kun bekræfte, og da jeg fortalte om mit forhold til Jens og Lis, og om at det også var blevet en fascination for Lis at hun en dag må prøve en hingste pik, så jeg gerne at vi evt. kunne udvide vores bekendtskabskreds til også at omfatte dem.

Er Jens da med på det også, ville Hanne vide. Jeg kunne bekræfte dette. Så vil det vel ikke være umuligt, mente Hanne og Poul.

Vi blev nu enige om, at jeg skulle komme igen dagen efter, da de begge havde fridag, så kunne jeg få at se, hvordan de havde gjort i stand i stalden, samt se hesten. Så vi sagde farvel, og jeg tog hjem til mig selv med en nysgerrig fornemmelse for, hvad de næste dage måtte bringe.

Næste formiddag ringede jeg til Lis og Jens for at sige jeg ikke kom denne dag da jeg lige skulle en tur hjem for at ordne et par ting, men vi aftalte jeg kom dagen efter til aften.

Så med en vis nysgerrighed kørte jeg ud til Hanne og Poul. De sad ved køkkenbordet og fik kaffe. Hanne i en dejlig fræk og luftig sommerkjole, der ikke overlod meget til fantasien, Poul i bar overkrop og shorts. Jeg blev hurtigt sat også, og fik noget med, og vi fortsatte faktisk snakken hvor den var holdt aftenen før.

Da vi havde fået kaffe nok, mente Hanne jeg skulle med ud at se i stalden, så vi forlod køkkenet, og gik udenfor. Det var et rigtig flot sted de havde fået. De fortalte lidt om hvordan det havde set ud tidligere, jeg kunne ud fra disse fortællinger se, at det havde været en omfattende renovering.

Ude i stalden blev jeg noget overrasket, først kom vi ind i et rum med diverse rengørings værktøjer, derefter kom vi ind i en gang hvor der var flere døre, den første dør førte ind til et rum med stole og et bord, det er rytterstuen, fortalte Hanne, bag næste dør baderum og toilet, ja vi skal jo også havde så vi kan få vasket os inden vi kommer ind i huset, heste kan lugte ret kraftigt, den næste dør førte ind til 3 hestebokse. Ja, vi havde en plan om at kunne leje boksene ud, hvis der eventuelt skulle være et behov for det, men hvem ved, måske skal vi selv have flere heste. Men endnu har vi altså kun den ene, som du ser der. Jeg gik hen til hingsten, den virkede meget rolig, og stak mulen helt ud mellem tremmerne, så jeg kunne klø den på panden. Det var en pony race, men ikke den sædvanlige lavbenede race den mindede mere om en alm. hest der bare ikke var fuldt udvokset.

Kan du lide den spurgte Hanne. Ja jeg synes den virker som en dejlig rolig og godmodig hest. Det er den også, sagde Poul, han lukkede nu boksen op så vi kunne komme helt ind til den, den blev bare helt roligt stående, mens vi kunne klappe den på ryggen.

Nu skal du lige se min hoppeattrap sagde Poul. Vi gik ind i et værksted for enden af lokalet, ja jeg har den stående her inde, ja man skilter jo ikke ligefrem med vores interesser. Der stod den så, den var virkelig fremragende lavet, den lignede fuldstændig en hestebagdel, blød og lækker at mærke på, Hanne vist mig nu hvordan hun var anbragt når hun skulle bedækkes af hingsten, ja det var en virkelig udtænkt konstruktion, der var en tværstiver forrest som hun kunne holde fast i når hun skulle stå foroverbøjet og modtage hestepikken, men hvordan klarer du den med højden, for selv når Hanne bøjer sig ned er hun da højere med fissen end hullet i attrappen, ja det er rigtig men der hvor den bliver anbragt er der en fordybning i gulvet så den bare passer perfekt når den er blevet anbragt der.

Vi talte længe om forskellige finesser og anordninger der evt. kunne være praktisk, jeg kunne dog ikke lade være med at spørge Hanne om hun så kunne snuppe pikken, eller den var så stor at det gjorde ondt. Hanne sagde at hun kunne efterhånden få den helt i bund, det er dog ikke hele pikken der er indenfor, for den er ret lang, men vi er altid nødt til at forberede det lidt, så Poul har altid gjort et godt forarbejde så fissen sejler af saft men også udvidet med diverse dildoer, vi har efterhånden fået flere forskellige størrelser så vi kan optrappe, det er i øvrigt en ekstra dimension i vores sexliv, sådan nogle havde vi ikke tidligere, men det er ret fedt at bruge dem også uden jeg skal have hestepikken, og ja Poul har jo også glæde af dem, ikke også Poul. Jo da, det er bare fedt, jeg troede ikke jeg kunne lide selv at få noget op analt, men det har Hanne virkelig lært mig.

Jeg kan se du har saddel til den, rider du også på den. Ja, sagde Hanne, jeg har lige fra barn af, været vild med heste og ridning, men en dag når vi vinder i lotto skal vi havde en større hest, jeg synes det er lidt synd for denne, at den skal ride for langt med mig, ikke også lille skattebasse, sagde Hanne, men hun var gået hen til hingsten og strøg den over mulen. Skal jeg prøve, om du kan få at se, hvad det er for en dejlig pik, den har her, sagde hun, og strøg den under bugen og hen over dens pung. Jeg ved ikke om det kildrede på hesten, eller det var en form for lystfølelse der fik den til ligesom at sitre, men Hanne fortsatte med at kæle for dens pik der nu kom til syne, og bare voksede og voksede. Poul ville vide, om hun havde tænkt sig at fortsætte til den sprøjtede eller hvad, for han synes, det så ud, som om den snart kunne fyre kanonen af. Nej, den skal da ikke spilde spermen på gulvet, det skal sku’ i en fisse, der hører det hjemme. Så tror jeg du hellere må holde, eller skal jeg stille det an? Ja det kunne jeg godt bruge, jeg er ærligtalt blevet lidt liderlig af al den snak om hestepik, og jeg fik jo heller ikke noget af dig i aftes. Nej, jeg faldt vist lidt hurtigt i søvn, det må du undskylde, men du kan jo så få pik nu, så jeg finder lige hoppeattrappen. Poul gik efter den, og stillede den op inde i naboboksen, og jeg kunne nu se fordybningen de havde talt om. Da den var gjort forsvarlig fast, fandt Poul et stort tyk vattæppe og lagde på gulvet, og derefter fandt han en skammel på et kontorstolestel. Det er for at Hanne har noget at støtte sit underliv på, ellers er det for hårdt for hende at holde sig oprejst under akten, og da det er en stol med hæve/sænke anordning, kan den tilpasses så hun har lige den højde der er bedst for hende.

Ja det var virkelig gennemtænkt kunne jeg konstatere. Nu kom Hanne ind trækkende med Hingsten. Vil du holde ham, spurgte hun mig, ja det vil jeg da, imens kunne jeg se hende trække af kjolen, og mine anelser holdt stik, ikke en trævl under, og jeg kunne allerede nu se hendes skamlæber var meget tykke, altså var hun allerede brandvarm. Poul kom nu med et par store dildoer, og spurgte om han skulle forberede hende lidt. Ja, jeg tør ikke uden først at være udvidet, selvom jeg føler mig tændt som aldrig før, jeg tror det er fordi der er en tilskuer på i dag. Poul begyndte nu at tage på hende, ja hold da helt kæft hvor du er våd, og han tog nu den mindste dildo og pressede den mod hendes fisse, langsom gled den op, og da den havde kørt et par gange frem og tilbage, byttede han hurtigt ud med den største. Jeg tror den er på størrelse med en hestepik, sagde jeg, men Hanne sagde, at hestens pik dog var større men den havde dog den fordel at den trods alt var af kød og blod og derfor ikke føltes så hård som denne. Da det ikke mere så ud til at volde problemer med at køre dildoen ud og ind af fissen, lagde Hanne sig tilrette i hoppeattrappen, med fissen så den passede i højde med hullet. Kom hen med hingsten, og lad den snuse til hullet, sagde hun. Jeg kunne nu se, at hingsten vidste lidt om hvad der var i vente, den var hurtig til at snuse til hullet, og så ved jeg ikke om kvindefissesaft sætter de samme drifter i en hingst eller hvad det var der gjorde det, men dens pik stod allerede stiv og strunk under bugen på den, og den var hurtig til at springe op på hoppeattrappen, Tag ved dens pik og før den ind i hullet, sagde Hanne. Uhm, det var en dejlig fornemmelse at mærke dens pik, varm og hård. Jeg kunne nu se Hanne var krøbet lidt frem på stolen, men hun havde en hånd omkring den og førte den hen til hendes fisse, jeg kunne nu se hvordan fissen gav sig mens pikken kom længere ind, Hanne begyndte at stønne mere og mere for hver cm. Den kom længere ind, Poul stod ved siden af mig og sagde at jeg gerne måtte mærke hvordan sådan en fyldt fisse mærkede, jeg rakte ind under Hanne og kælede for hendes fisse omkring klitoris, det fik ikke Hanne til at stønne mindre, men hun begyndte nu at skubbe sig tilbage hver gang hingsten trak pikken lidt ud, det var åbenbart, for bedre at kunne holde imod, når den igen stødte kraftigt frem, det virkede nu som hele fissen var total udblokket, og jeg kunne tydeligt se hver gang pikken blev stødt i bund, så bulede maveskindet lidt ud, så man kan vel med rette kalde det for bundpul. Hanne så slet ikke ud til at være i denne verden, hun stønnede og vred sig og jeg tror fissen bare gik på hende uafbrudt nu, og da så også hingsten hamrede pikken alt den kunne op i fissen og pumpede sit sperm ud i mængder der slet ikke kunne rummes i fissen, faldt hun helt sammen over stolen, og hestepikken smuttede ud af fissen. De sidste sprøjt ramte hende langt oppe på ryggen. Vi fik nu hesten trukket ned af hoppen og ind i sin boks igen. Da vi kom ind til Hanne igen lå hun stadig på stolen og gispede. Jeg kunne ikke lade være med at røre den udkneppede fisse, det var åbenbart nok til at der kom lidt flere efterdønninger. Nej, lad være, sagde Hanne, jeg kan ikke mere, og det efterkom jeg selvfølgelig, og da hun bad os hjælpe hende ind i bad tog vi fat i hende og løftede hende ind og lagde hende ned på gulvet, hvor vi begyndte at bruse hende ganske forsigtig, vi vaskede hende nu med sæbe og skyllede hende igen hvorefter vi satte hende op på skamlen så vi kunne tørre hende, det var næsten også mere end hun kunne klare, måske var vi heller ikke helt neutrale over for hendes erogene zoner, vi fik dog gjort det færdig og hun kom i kjolen, hvorefter, hun bevægede sig ind i huset. Imens fik Poul og jeg ryddet op efter os og gjort diverse ting rene, hvorefter vi gik ind for at se til Hanne. Hun havde sat mere kaffe over og sad stille på en stol, med et meget saligt blik og ventede på os. Da vi kom ind rejste hun sig og gav os begge et meget kærlig knus. Vi sad nu og talte om det skete. Hanne ville vide om jeg var afskrækket, hvilket jeg kun kunne benægte. Jeg var meget fascineret af det skete, og jeg glædede mig meget til evt. at kunne deltage noget mere aktivt i festen. Du skal, for mig, være mere end velkommen. Også for mig, sagde Poul, men næste gang vil vi nok gribe det lidt anderledes an, for vi vil sku da også havde noget ud af det næste gang. Ikke bare krydderi for fantasien og øjet. Det kunne jeg da kun bekræfte. Samtidig aftalte vi, at hvis mine venner Lis og Jens skulle være interesseret, kunne vi nok mødes alle fem.

Efter denne oplevelse var det blevet tid til at tage hjem inden jeg skulle ud til Lis og Jens.

porno med danske piger