Din kone/kæreste fantasere om din bedste ven

Din kone/kæreste fantasere om din bedste ven

SPAR MANGE PENGE

Afsløret: Kvinder indrømmer de har frække tanker om deres partners venner.

Vi fantasere og tænder alle sammen på noget forskelligt, både under sex og under onani. Men én ting er hvad du tænder på. Noget helt andet er, hvad mon din kæreste eller kone tænker og fantasere om under sex med dig?

Ifølge en dansk undersøgelse på woman.dk, har 45 procent af de kvindelige læsere indrømmet, at de har haft frække fantasier om dine bedste venner. En del af deres fantasier handler om trekanter, hvor både du, din kæreste og din ven er med – men der er også mange sexdrømme, hvor det kun er hende og din bedste ven der hygger sig.

Din kone fantasere om hed sex med dine kammeraterEn pige i forhold skriver: “Jeg ved godt, det er lidt slemt, og jeg elsker altså virkelig min kæreste, men jeg tænker på hans bedste ven nogle gange. Han har nemlig de vildeste mavemuskler og det sødeste smil, og han virker bare, som om han ville være fantastisk i sengen. Han er så mandig og stærk. Nogle gange forestiller jeg mig ham komme hen til mig, og hvisker ‘Jeg har så meget lyst til dig.”

En læser fortæller for eksempel: “Jeg hørte, at en af min kærestes venner havde en ret stor pik, så jeg forestillede mig bare, hvordan det ville være at blive taget af den..!”

En anden læser skriver: “Min kæreste er den stille type, og derfor har jeg fantaseret om at blive taget af hans lækre, muskuløse, rapkæftede kammerat”

SEX MED MIN KÆRETSE BEDSTE AMMERAT

Eller: “Jeg fantaserer om, at min kæreste ligger i soveværelset og sover, mens hans ven rusker mig rundt inde i stuen. Helst på den der dominans-måde, hvor jeg føler mig lille-pige-agtig, og hvor han holder mig for munden, fordi jeg helst ikke skal stønne for højt, så vi vækker min kæreste…”

Og så er der også hende, der fantaserer om sin kærestes stedfar(?):
“Min tidligere kærestes mor var blevet gift med en ny mand. Han var høj, bredskuldret, veltrænet og bare rigtig, rigtig pæn, og oveni var han både sød og morsom. Jeg fantaserede tit om, at jeg tog op for at besøge hans forældre, men så var det kun stedfaderen, der var hjemme. Så ville vi sætte os og hygge med en kop kaffe, og det ene ville føre til det andet: Han ville tage mig hårdt, lige der på køkkengulvet!”

SEX I DAG?

Læs flere forbudte fortællinger om nabosex og vennesex

Fantasere om andre mænd mens hun har sex med dig!

Legen stopper dog ikke her. Hele 34 procent af de adspurgte kvinder indrømmer, at de har fantaseret om en anden mand – mens de havde sex med deres kæreste!

En stor del af fantasierne handler om eks-kærester, men også kendte mænd som Orlando Bloom, Robert Pattison, Jude Law og Mads Gleager (fra Paradise Hotel, red.) har også fundet vej til pigernes soveværelser.

En anden beretter: “Hvis min kæreste for eksempel slikker mig og leger med mine bryster samtidig, lukker jeg øjnene og fantaserer om, at det er to forskellige mænd, der leger med mig. Mændene har ikke ansigter, så det er ikke nogen bestemte mænd, jeg tænker på.”

Billedresultat for tresome gifEn heldig pige fortæller: Jeg har fantaseret om min kærestes ven og faktisk også taget skridtet videre og haft sex med ham. Dog er det med min kærestes accept vi havde længe snakket om at det ville være frækt at have en trekant mig, ham og en fyr mere (hvor de skulle forkæle mig og skiftes til at tage mig).

Han startede på skole og mødte der sin gamle ven igen og inviterede ham hjem til lidt mad og et spil wii. til at starte med var det ikke bagtanken. men da min kæreste spurgte mig om hvad jeg synes om hans ven, så måtte jeg indrømme at han var meget charmerende så vi mødtes en del gange og pludselig lå de begge og tog på mig.

En dag sov han så hos os og da min kæreste så gik ud for at hente morgenmad om morgenen var vi sammen. det var meget frækt måske fordi jeg stadig følte det var lidt forbudt, men min kæreste var helt vildt tændt bagefter og synes det var meget frækt vi endelig havde gjort det.

Da vennen gik havde vi hed sex og han kunne ikke lade mig være vi fik ikke vores trekant, men det kommer nok snart. har det meget godt med det bare var mig og vennen til at starte med. men er klar til den ultimative forkælelse næste gang, tror kun alt dette kan lade sig gøre fordi min kæreste er så frisindet som han er og stoler 100 % på mig og ved hvor han har mig.

SCOR EN NABO ELLER BEKENDT ONLINE

OBS! inden du bliver medlem! Dette datingsite kan indeholde erotiske billeder af kvinder fra dit lokale område. Mange af disse kvinder er i et forhold eller er endda gift. De fleste af de kvinder, der er tilmeldt her, er ikke interesserede i et forhold, men kun ude efter hurtig sex. Accepterer du disse regler?

Mange af disse kvinder er desperate single mødre og utro hustruer, som søger noget sjov. De kunne være dine naboer eller nogen du kender. Accepterer du at holde disse kvinders identitet hemmelig?

porno med danske piger