Min drøm om at voldtage gik i opfyldelse

Mit navn er Kenneth og er 27, jeg har været gift med min kone Julie på 24 i fire år nu. Vi mødtes gennem nogle venner og blev hurtigt gift. Hun har altid været mere af den generte type og har holdt sig for sig selv. Hun har aldrig været for eventyrlysten i soveværelset, men jeg har bare accepteret det, fordi hendes super sexede krop gør det op for det.

Men for nylig har vores sexliv været helt stillestående, og hvad der engang var næsten daglig sex er blevet til måske en eller to gange om måneden. Jeg troede, at det måske var, fordi jeg havde arbejdet mere på det seneste, og vi tidligere har haft problemer, fordi Nive ikke kan blive gravid, men gerne vil have børn.

Vores sexproblemer startede dog lige, da en ny nabo flyttede ind for et år siden. Det er en lille koreansk enlig mor kaldet Soyeon på 31, med tre døtre på 14, 7 og 2. Hun er aldrig blevet skilt fra sin mand og er stadig lovligt gift med ham, men det er mere et fornuftsægteskab: hun behøver ikke at arbejde, da hendes mand tjener masser af penge på egen hånd, og han får børn af hende, som senere kan arve hans firma. Hendes mand bor ikke hos hende og kommer sjældent på besøg.

Efter Soyeon flyttede ind, havde jeg næsten ingen sex med Nive. Jeg så ikke sammenhængen dengang på grund af en hændelse, der fandt sted for omkring to måneder siden.

Jeg arbejdede sent på mit arbejde igen og kom hjem omkring kl. Da jeg kom ind i lejlighedsbygningen, hørte jeg støn i trappeopgangen. Først troede jeg, at jeg bare hallucinerede, fordi jeg ikke var kommet afsted i et stykke tid, men da jeg lyttede nærmere, blev jeg sikker på, at det faktisk var en kvindes støn og det var min kones. Jeg fulgte lyden ned til trappen, der førte til kælderen. Til mit chok var det, jeg så, min kone hyggede sig med vores nabo Soyeon. Og ikke nok med det, de var fuldstændig nøgne og fingre med hinanden, mens de kyssede! Men lige så chokeret som jeg var, blev jeg også lige så tændt af udsigten. Jeg havde aldrig set Nive sådan før, brystvorterne på hendes D-skåls bryster helt oprejste og hendes sorte hud glitrende af sved og hendes egen fissejuice. Men Soyeon ved siden af ​​hende var endnu mere en lækkerbisken at se på: bleg hvid hud som sne og bryster endnu større end Nives, måske en E eller endda F kop. Hendes talje var så tynd, at det så ud til, at den kunne knække under vægten af ​​hendes enorme bryster.

Jeg har lige set dem skimte et stykke tid, men selvom jeg generelt betragter mig selv som en mild mand, ændrede dette syn noget i mig. I årevis havde jeg holdt mine perverse drifter tilbage på grund af Nive, og nu var hun foran mig, nøgen og dyrkede lesbisk sex offentligt som en beskidt tøs. Dette vendte virkelig min selvkontrol, og jeg besluttede ikke at holde mig tilbage længere. Jeg nærmede mig dem og greb dem begge og skubbede dem i gulvet. Inden de overhovedet nåede at reagere, hev jeg min stive pik ud og pressede den ind i min kones fisse.

SEX I DAG?

“Din tæve, så du har en affære, hva? Efter alle disse år afslører du dine lyster som en hore, så alle kan se hvem du virkelig er?” Jeg skreg af hende og kneppede hendes fisse hårdt, mens hun hulkede og bad mig om at stoppe, fordi det gjorde ondt. I mellemtiden forsøgte Soyeon at løbe væk, men jeg sørgede for at holde hende i et stramt greb, da hun kæmpede. Da jeg endelig fyldte min kones fisse, var hun holdt op med at gøre modstand og lå bare stønnende på gulvet,  mit sperm rendte ud af hende.

Dernæst vendte jeg mig mod Soyeon. Hun havde stadig en kamp tilbage i sig, men jeg knuste den, da jeg trængte ind i hendes fisse og begyndte at voldtage hende. Hun skreg af smerte, men ingen var der for at høre hende, da alle sov i huset og nabolaget. Jeg tog en tyk tusch der lå på gulvet, og skubbede den op i hendes stramme jomfru røv, inden jeg skiftede den ud med min hårde pik godt indsmurt af to kvinders fissesafter. Jeg voldtog hende i røven i et godt stykke tid inden jeg kom hårdt oppe i hende. Jeg havde knækket hende, som jeg havde med min kone, hendes voldtaget krop dryppede i min sperm.

Jeg elskede udsigten af de 2 gennemkneppede tøser. Jeg havde længe drømt om at voldtage nogen, men siden min kone og jeg var gift, troede jeg, aldrig at jeg ville få opfyldt mit ønske. Men nu hvor jeg allerede var begyndt at betsemmer over dem, ville jeg sørge for at bruge disse to til at udspille alle mine syge lyster, og jeg havde allerede en idé om, hvordan jeg skulle tvinge dem til at gøre det.

Jeg tog min telefon frem og begyndte at tage billeder fra forskellige vinkler af de to kvinder, mens jeg sørgede for, at deres ansigter ville være synlige.

”Da I to tilsyneladende ikke har noget problem med at være offentlig ejendom, har jeg taget mig den frihed at tage billeder af jeres frække kroppe. Fra nu af vil i efterkomme alt, hvad jeg siger, og imødekomme alle mine ønsker. Hvis i ikke overholder eller bare tænker på at fortælle politiet om dette, vil jeg sprede disse billeder til alle, i kender, forstår i?

De så både forskrækket og bange ud, men nikkede, jeg grinede. Hvis jeg havde vidst at det ville være så nemt at få to sexslaver, ville jeg have gjort det langt tidligere.

Så beordrede jeg dem op i vores lejlighed hvor jeg fik dem til alle mulige ting

Vi har gjort store fremskridt i de to måneder siden da, og jeg vil med glæde lade jer alle vide hvad jeg får dem til i flere historier.

porno med danske piger