Fra bytur til trekant med kærestepar (film)

SPAR MANGE PENGE

Fælles blowjob til hendes kæreste.

For et par uger siden var jeg ude at spise med nogle kollegaer fra arbejdet, og det endte med, at vi drak os halvfulde og tog videre i byen. Her faldt vi i snak med nogle søde mennesker i baren, og jeg blev ret opslugt af denne her lækre fyr.

trekant med to skønne piger film og historieDesværre kom hans mindst lige så lækre kæreste hen til ham efter en halv times tid, og så regnede jeg egentlig med at dén potte var ude. Men det var den ikke! For i stedet for at trække af sted med ham på jaloux vis, hev hun en barstol hen og satte sig sammen med os. Tiden gik, der røg flere drinks ned, og til sidst var alle mine kollegaer smuttet.

Jeg skulle også selv til at gå, da hun hviskede noget i hans øre, hvorefter han tog fat i min hånd og hev mig tilbage til dem. Så spurgte de lige ud af posen, om jeg var frisk på en trekant! Først troede jeg, de lavede sjov, så jeg begyndte at grine. Men det gjorde de ikke, og efter 10 sekunders betænkningstid smuttede vi alle tre ud i en taxa.

Mens fyren åbnede døren til deres lejlighed, begyndte pigen og jeg at tungekysse. Han begyndte straks at klæde os af… Behøver jeg at udpensle, hvor tændt jeg var? Jeg kunne i hvert fald mærke det allerede, da han trak mine jeans af! “Ind i sengen med jer,” kommanderede han med et smil, og så lagde han sig mellem mine ben og slikkede mig, imens hun tog på mine bryster, og jeg gjorde det samme med hende.

SEX I DAG?

Bagefter lagde vi ham på ryggen og gav ham et fælles blowjob – imens vi sad på hver side af ham, så han kunne give os finger imens… Det var vildt frækt, og han kom da også på under ti minutter, imens han råbte op om, hvor frækt det var!

Mens vi ventede på, at han skulle blive klar igen, legede hun og jeg lidt videre uden ham, men det ophidsede ham åbenbart så meget, at han næsten var klar igen med det samme!

Sex med to piger video og tekst fortællingDenne gang bollede han os begge to på skift i både fisse og røv til vi alle faldt sammen i sengen, udmattet, svedige og med både mandesafter og kvindesafter ud over det hele.

Alt i alt en meget lang og usandsynlig fræk nat, som vi faktisk aftalte at gentage, hvis jeg fik lyst – hvilket jeg har. Så næste weekend står den på trekants sex igen.

Line, Aalborg

porno med danske piger