Tømmermands sex efter bytur

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde siddet ved computeren det meste af aftenen. Facebook, Ebay, Youtube og lidt andre svinkeærinder. Den slags kan tage sin tid, så jeg havde slet ikke opdaget hvad klokken var blevet.

Ikke før jeg hørte en skramlen ved døren, nøgler det blev tabt og til sidst besværet med først at låse døren op, for der efter at skulle låse den igen. Min kæreste kommer ind og giver mig et kys, og den høje promille er ikke til at skjule. Hun siger, at hun bare går i seng med det samme, og jeg svarer at jeg kommer så snart jeg har slukket, og fået børstet tænder.

Så ikke længe efter går jeg ind i soveværelset, og kommer ind til synet af min kæreste der kun lige er nået ud af tøjet, inden hun er gået kold. Hun ligger helt nøgen på ryggen i fodenden af sengen, og jeg nyder at se hendes bare hud.

Jeg trækker hende ordentligt op på plads, men lige lidt reagerer hun, kun lidt smågrynt og et lille vift med armene. Liderligheden begynder så småt at tage over, mens jeg retter på den flotte nøgne krop, så i stedet for at dække hende med dynen, tager jeg om de dejlige bryster. Hun vågner ikke, men vrider sig en smule, så jeg bliver mere nysgerrig og spreder hende ben lidt. Som jeg sidder ved hendes side og læner mig ind over hende, kan jeg dufte hendes skød, og jeg går op på alle fire og bøjer mig længere ned, og mærker efter med en finger inden jeg smager på hende.
Hun er lidt fugtig, men ikke meget.

Det ændrer sig dog, mens min tunge arbejder på hendes klit. Hendes ben spredes mere, og det giver mig bedre mulighed for også at smage hendes fisse. Hendes grynt skifter lidt mere stønnende karakter, som tungen fremkalder hendes vidunderlige safter. Jeg rækker ned efter hendes hånd, lægger den om min pik, og holder den fast med min egen hånd, mens jeg begynder at spille min pik.

Selvom den bliver ført, er det lækkert at mærke hendes bløde fingre om skaftet. Jeg sætter mig igen op ved siden af hende og lader hendes hånd falde ned på madrassen. Langsomt presser jeg pikken mod hendes læber, og med pikhovedet i hendes mund spiller jeg min pik med hende som uvidende statist. Promillen holder hende sovende trods min udnyttelse af hendes krop.

Jeg nyder at mærke den passive mund om min pik, mens jeg har et par fingre oppe i hendes fisse. På den ene side vil jeg gerne have suttet pikken rigtigt, men på den anden side er der også noget ophidsende ved at udnytte hendes uvidende krop, og der går heller ikke længe, inden jeg kommer i hendes mund.

SEX I DAG?

Hun grynter lidt, synker et par gange, vender sig om på siden og sover videre. Jeg betragter hendes bagside, inden jeg lægger en dyne over hende, for derefter at lægge mig til at sove ved hendes side. Klokken er mange, så jeg falder hurtigt i søvn.

Jeg misser med øjnene i lyset, mærker en hånd om min pik og en tunge der leger med den. Egentlig burde jeg vel have forudset det. Hvis min kæreste er liderlig, når hun går i seng, men ikke får det forløst, er det som om følelsen går i dvale, og hun vågner lige så tændt. At det også sker når hun blev tændt i søvne vidste jeg ikke, men kunne da godt være noget jeg ville overveje at gøre nytte af en anden gang.

Hun kigger op på mig, med et blik der lyser langt væk af begær. “Godmorgen skat. Undskyld jeg vækker dig, men ved ikke lige hvad der gik af mig. Jeg vågnede i hvert fald bare og havde så meget lyst til din pik, at jeg nærmest kunne smage den.” Jeg smiler tilbage til hende og hvisker et godmorgen, inden jeg trækker hende ind over mig. Hendes mund finder igen min pik, mens jeg slikker hendes fisse.

Den driver allerede af safter, og hun knepper sin mund med min pik, mens hun stønner mere og mere. For at gå helt i stå et sekund, inden hun svajer i ryggen og kigger mod loftet, og min tunge får hende til at komme.
Hun presser underlivet hårdt mod min mund og roterer med fissen, mens hendes krop skælver, og hun stønner dybt.

Hendes hånd finder min pik, og hun spiller den af på mig, inden hun trækker sig fri af min tunge, rykker ned over min krop og hurtigt sætter sig på min pik. Jeg ser hendes røv hæve og sænke sig taktfast, og jeg kan se, hvordan pikken fylder hende ud. Hun sætter tempoet helt ned, og lader mig nyde hver eneste lille detalje af hvordan hun, med ryggen til mig, glider ned over min pik.

Jeg fanger hendes baller og klemmer hårdt om dem, og sætter noget mere tempo på hendes ridt. Hun læner sig bagover og lægger sig ned over mig, lidt løftet, så jeg kan tage om hendes hofter og kneppe hende hårdt og hurtigt.

Tempoet sænkes, og hænderne glider op mod hendes bryster, og fanger de faste kupler. Hun drejer hovedet, og vi kysser dybt, mens hendes ene hånd finder hendes klit. Hun cirkulerer omkring den, og til tider glider hånden længere ned og strejfer mit fugtige skaft, der knepper hende.

Jeg bøjer mit ene ben og skubber fra i underlaget, så vi ruller rundt, og hun lægger sig fladt på maven, uden min pik glider ud af hende. Hun skyder røven bagud mens hun ligger på sengen, og jeg løfter min overkrop fra hende. Langsomt spreder hun benene og giver mig bedre plads, mens jeg igen knepper hende i dybe stød.

Hun finder igen sin klit med sine fingre og det varer ikke længe, før hun kommer ved vores fælles hjælp. Jeg trækker mig ud af hende, og løfter op i hendes hofter. Hun rejser sig op på alle fire, og igen presser jeg min pik op i hendes lækre fisse. Mærker hvordan hun strammer om mit skaft, og jeg holder godt fast i hofterne mens jeg knepper hende bagfra.

Hun hører at jeg nærmer mig mit klimaks, og hun trækker sig fri af mig. Det er nærmest så hun kaster sig om på ryggen og lægger sig med et ben på hver side af mine, så jeg kan se hendes åbne, gennemkneppet fisse.
Hun griber ned om min pik og spiller den af på mig. At se hende nive sig selv i sin ene brystvorte, mens hun med lukkede øjne bider sig frækt i læben, er det sidste jeg opfanger, inden jeg også lukker øjnene og sprøjter min varme sperm ud over hende.

Hun sænker tempoet, og malker mig tom med langsomme bevægelser, og da jeg åbner øjnene igen ser jeg hendes salige smil og hvordan hendes patter og mave er dækket af min sperm. Langsomt glider jeg ned ved siden af hende og mærker igen hendes læber mod mine. Ligger længe og bare nyder hendes selskab i stilhed.
Hendes ansigt glider langsomt over i lidt mere anstrengte folder. “Okay, det virkede da et øjeblik. Men nøj, hvor har jeg stadig ondt i hovedet.” Jeg nusser hendes pande, masserer blidt hendes ansigt. Hun lukker øjnene og koncentrerer sig om fingrenes kærtegn. Jeg kysser hende på panden og tænker jeg hellere må gå til bageren efter morgenbrød, så jeg kan lave hende et lækkert morgenmåltid at starte dagen på.

porno med danske piger