Bytur endte med en fræk trekant

SPAR MANGE PENGE

Jeg var med en veninde i byen og fandt en skøn fyr. Han var sød, så godt ud osv, men det var fra starten åbenbart for os begge, at det kun skulle være en enkelt nats sex og intet mere. Han var lidt ældre end jeg (22 år – jeg var 19 på det tidspunkt) og lød til at være ret erfaren, så da jeg også havde lyst til lidt pigesex (det er jeg også til!), spurgte jeg ham, om han havde lyst til to piger. Det tog ham cirka et halv sekund at tænke over det, så da min ene veninde allerede havde fortalt mig, at hun godt kunne tænke sig at lege lidt med mit fund, ja så var sagen jo klar.

Vi tog hjem til ham og hoppede straks i hans store seng (det er skønt med en stor seng, så man ikke risikerer at falde ud!!) og efter lidt sød kæleri for at lære hinanden at kende, gik vi til den! Han havde en temmelig stor pik, og da jeg elsker at sutte pik, var der noget at gå i gang med! Jeg fik i hvert fald suttet den godt stiv, mens han slikkede min veninde, og hun slikkede mig – et god trekant! Han var rigtig sød – sagde kun dejlige ting, og gjorde helt det han kunne mærke, at vi kunne lide – skønt!

Efter dette slikkeri ville min veninde prøve at mærke hans stiverik, så hun lagde sig på ryggen og lod sig fylde ud, mens jeg satte mig over hendes ansigt, så hun kunne slikke mig. Jeg sad med front til fyren, så jeg kunne se ham arbejde. Det var tydeligt at mærke på min veninde, at hun nød det, for hun var lidt for fraværende, så jeg ikke fik så meget ud det.

Men så var det min tur, og jeg skal love for at han fyldte godt i mig. Det varede ikke længe, før jeg vendte mig, så han kunne tage mig bagfra – det var skønt – så vidt jeg husker gnubbede jeg min veninde imens og stak flere fingre i hendes fisse – noget der ophidser mig meget (i hvert fald gjorde jeg det nogle gange i løbet af natten). Han begyndte at arbejde hurtigt, så jeg blev selv ret vild!

SEX I DAG?

På et tidspunkt måtte jeg simpelthen ride ham! Det er en af mine favoritstillinger at sidde, så fyren kan nulre mine bryster og knibe mig i brystvorterne. En fyr med så stor pik er det let at ride voldsomt – der skal noget til, før pikken smutter ud – så der var godt gang i den!

Nu er jeg og min veninde vilde med at sluge sperm! Så det var lidt af en “kamp”, da han kom! Jeg fik lov til at sutte ham til sidst, så han kom (det var jo mig, der havde “kapret” ham!), men da han kom, delte jeg pænt med min veninde. Han sprøjtede på skift i vores munde, og vi skiftedes til at slikke de sidste dråber i os.

Jeg ved ikke, hvor længe dette stod på, men da vi havde sundet os lidt og snakket om lidt af hvert og fået en bid natmad, kunne vi selvfølgelig ikke lade være med at starte forfra!! Han var heldigvis i stand til at komme igen. Både jeg og min veninde havde flere rigtig gode orgasmer – enten ved at kæle med hinanden eller på grund af fyren – det var alt i alt en rigtig god nat.

Dagen efter sov vi længe. Vi vågnede ved middagstid – ordnede os lidt og fik noget mad – og hvad tror du så vi lavede?? Vi skulle da sige ordentlig farvel, så der gik lige et par timer om eftermiddagen med at “lege” lidt!

Ja, jeg er vild med sex, og det er nogle af mine veninder også, så når det sker, så er der gang i den!!

Forfatter: Vibeke

porno med danske piger