Fra sjov til alvor

Han starter sig laptop op, men i stedet for at vise os noget om idræt, viser han os ca. 25 billeder af konen uden tøj på. Vi ved ikke rigtigt hvad skal sige, vi starter med at sige at det ikke er Lene…

Den historie jeg fortæller her er 100 % sand, der er kun personnavne og stednavne der er lavet om.

Min kone og jeg har været gift i ca 14 år og vi har et godt sexliv. Hun kan bla. Godt lide at få taget billeder nøgen og jeg kan godt lide at lige dem på på bla nabosex.dk og X-klub.dk. Vi kan begge godt lide at læse de kommentar mænd skriver til hendes billeder. Vi ligger også nogle billeder op med hende hvor man kan se hendes ansigt, men tager dem ned efter lidt tid (ca 30 min) Alt i alt har vi det sjovt med det. Hun kan godt lide at vise sig frem og jeg kan godt lide at se hende vise sig frem.

En dag ringer en mand fra den lille by vi bor i. Han hedder poul og er ungkarl. Han bor på et lille nedlagt landbrug i udkanten af byen. Han siger at han gerne vil fortælle os om et nyt tiltag den lokale idrætsforening er ved at starte op, det siger vi at vi gerne vil høre om, og siger at han kan kommer forbi til en kop kaffe. En time sennere banker det på døren og Poul står udenfor med en laptop under armen. Vi byder ham indenfor og vi sætter os til bordet for at høre hvad han har at fortælle os om det nye tiltag i idrætsforening.

Han starter sig laptop op, men i stedet for at vise os noget om idræt, viser han os ca. 25 billeder af konen uden tøj på. Vi ved ikke rigtigt hvad skal sige, vi starter med at sige at det ikke er Lene (konens navn) der er på de billeder, men en dame der ligner hende. Den hopper han ikke på, og han viser os hvordan baggrunden også passer på billederne. Vi bliver ved med at sige at det ikke er Lene der er på billederne. Så til sidst siger han at hvis det ikke er Lene der er på billederne så har vi ikke noget imod at han viser med til alle mænd i byen.

SEX I DAG?

Så blev vi nød til at sige at det nok var Lene der var på de billeder, og høre efter hvad han skulle ha for ikke at fortælle andre om dem. Et smil bredte sig på hans ansigt da vi sagde det, nu viste han at han havde os lige hvor han ville ha os. Vi kunne ikke gøre noget, vi kunne kun gå med til hen han ville ha, ligegodt hvad det var. Til at starte med ville han gerne ha at Lene strippede for ham med det samme. Hun sagde nej til det, med så sagde han fint og pakkede sin laptop sammen og sagde at han ville køre ud og vise Lene’s billeder for byens mænd.

Det fik Lene på andre tanker, og hun sagde at hun nok skulle lave et lille stripnummer for ham, hvis han lovede ikke at sige det til nogle. Han satte sig tilrette i sofaen, og Lene begyndte sit stripnummer. Jeg sad på en stol bagved Lene og kunne se hvordan hun modvilligt begyndte at smide hendes tøj. Da hun kun havde trusse og bh på spurte hun Poul om at det ikke var nok nu. Det var det naturligvis ikke, og hun fik besked på at smide det sidste. Hun vendte sig om imod mig for at få lidt hjælp fra min side, men jeg sad allerede med stiv pik i bukserne, så hun fik bare at vide af mig at hun skulle se at komme i gang med hendes nummer. Hun sendte mig et rigtigt vredt blik og begyndte at smide det sidste.

Da Lene stod nøgen midt på gulvet, sagde Poul til hende at hun skulle komme hen til ham så han kunne ta på hende. Først tog han ved hendes røv og klemte den og sprede hendes baller, derefter fik Lene’s bryster en god tur af Poul’s hænder og til sidst kom han ned til hendes lille missekat, som altid er glatbarberet. Lene begyndte at stønne lidt da han stak en finger op i hende. Nåå sagde Poul, kan du lide det, spurte han Lene og grinede. Nej det kan jeg ikke sagde hun, tror du på det Bent (mit navn) spurte Poul mig. Nej det ser ikke sådan ud, svarede jeg tilbage. For mig ser det ud til hun kan lide det. Lene sagde at hun kunne ikke lide et og hun viste ikke hvorfor hendes mis var blevet så våd. Vi grinte begge af hende, og Poul spurte mig om hun er god til at sutte pik. Det kunne jeg kun sige ja til, for det var hun. Godt siger Poul, så sut min pik, Lene. Og du ved hvad der sker hvis du siger nej, så viser jeg dine billeder til alle jeg kender.

Poul tog sin pik frem, og jeg må desværre sige at den var noget større end min. Lene tog ligeså stille ved den, og begynte at sutte på den. Ta du bare noget hårdere ved den sagde Poul, jeg skulle jo gerne kunne mærke det. Jeg sad over i stolen og kunne se hvordan Lene’s hovde gik op og ned over Poul’s pik. Min pik var lige ved at spærnges ved det syn, og Poul kunne godt se på mig at jeg kunne lide det. Nå Bent, sagde han, kan du lide at se din kone sutte en andens mand pik, det måtte jeg jo indrømme at jeg kunne. Efter at ha suttes på Poul’s pik i et par minutter, sagde han at han snart kom, og at hun skulle synke hans sperm. Det var normalt ikke noget Lene var meget for, men denne gang var der ikke noget at gøre, andet end at sluge det hele. Poul kom og Lene slugte det meste. Det var sgu godt sagde han, det har jeg drømt om siden jeg så jeres billeder for første gang, for ca. 2 mdr siden.

Poul tog hans bukser på igen, og sagde at nu skulle vi finde ud af hvad han skulle ha i fremtiden for ikke at sige det til nogle. Lene begyndte at tage sit tøj på igen, men Poul sagde at hun skulle beholde tøjet af og at hun skulle komme over og sætte sig på hans skød imens vi snakkede op hvad han skulle ha for at holde mund med det. Jeg spurte om det var penge han ville ha, det var det ikke, kun Lene og hendes krop. Han startede med at sige at han ville ha hende 3 gange om ugen i 2 timer pr gang. Det sagde vi begge nej til og sagde at han kunne låne hende 1 gang pr mdr. i en time, hvis han højt og hellig lovede ikke at sige eller vise hendes billeder til nogle. Vi snakkede frem og tilbage om det i næsten en time, inden vi blev enig om at vi fik til næste dag at snakke om det. Poul vil komme forbi næste dag kl. 20 og der skulle vi så blive enig om hvor tit og i hvor lang tid han skulle låne Lene fremover.

Forsættelse følger…

Forfatter email: [email protected]

 

porno med danske piger