Endelig kom Anette del.2

Hun skubber sin stol væk fra bordet, lader badekåben falde til side, sætter fødderne op på bordkanten, kører den ene hånd ned over maven og videre ned til det brandvarme skød…

SEX I DAG?

Efter badet sætter vi os ind og får os en lille hyggelig frokost. Vi snakker om vores fælles oplevelser før, og om alle de gange hvor vi har siddet og liret hinanden op når vi har været på chatten eller snakket sammen i telefonen. Om alle de gange hvor Anette, har ligget og leget med sine dildoer derhjemme i sit soveværelse, mens hun har haft mig i røret, hvordan vi har liret hinanden og om når hun har haft kameraet fremme og taget billeder af sin leg og efterfølgende sendt dem til din mail. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har siddet og nydt billederne af hendes leg, mens jeg har været nødt til at spille pikken af …. Uhmmmm og nu sidder vi her og det hele er virkelighed.

Vi sidder begge og er hamrende liderlige efter at komme i gang igen. Hun sidder i min badekåbe, og hendes store bryster er ganske langsomt ved at snige sig vej ud i det fri igen. Hun vipper lige en gang med brysterne og straks er de ude. De store mørke brystvorter stritter af velvære, hun tager hænderne op og klemmer forsigtigt om vorterne, men hendes tunge kører frem og fugter hendes læber. Hun ved godt at hun er på afveje nu, men hun kan ikke lade være med at spille op, hun vil gå hele vejen i dag, afprøve alle sine grænser, og afprøve min tålmodighed. Hun skubber sin stol væk fra bordet, lader badekåben falde til side, sætter fødderne op på bordkanten, kører den ene hånd ned over maven og videre ned til det brandvarme skød. Hun sidder med lukkede øjne, og jeg kan se at hun lader fingrene lege med skamlæberne og den hårde klitoris. Hendes lår glider langsomt fra hinanden, og jeg ser nu hvordan hun leger med sine våde skamlæber, hvordan fingrene langsomt finder vej ind i hendes indre. Jeg er nødt til selv at lege lidt mens jeg nyder hendes leg, det er jo ikke første gang dette sker, men det er første gang vi sidder over for hinanden mens vi leger. Hun fortsætter sin leg, men jeg rejser mig op, går om bag hende og giver hende endnu en gang bindet for øjnene. Jeg tager fat om hendes arme, hun er ikke meget for at slippe sin leg, men jeg trækker til og hun må opgive legen for nu. Hun følger modvilligt med mig ind i soveværelset, hun ved hvad der venter hende, men det er et fælles ønske vi begge har givet udtryk for i gennem vore mange samtaler. Så der er ingen vej udenom nu. Jeg placerer hende oppe på sengen, binder begge hendes hænder oppe ved hovedgærdet, spreder hendes ben helt fra hinanden og binder dem til stolperne. Jeg lægger en pude under hendes balder, så er hun klar til næste akt….
Hun ligger helt forsvarsløs nu , blinded, høreværn, og munden kneblet …. Intet at se, intet at høre, intet at sige ….. Hun har overgivet sig totalt til min magt, hun stoler 100 % på sine egne instinkter og på at jeg ikke bryder hendes grænser.
Hun bemærker nu de første iskolde dryp på sine læber. Jeg holder isterningen lige over hendes mund, men hun kan intet gøre, munden er kneblet, men hun ville gerne smage de kolde dråber. KLIP. Jeg kører ganske langsomt isterningen ned over hendes brystkasse, kører isen rundt om hendes bryster, rundt om de stive brystvorter. KLIP. Jeg tager en ny isterning og tager den mellem mine tænder. Jeg kører den rundt på hele hendes overkrop, jeg nyder at se hvordan brystvorterne trækker sig sammen. KLIP. Hun giver sig, men ikke en lyd kan komme over hendes læber. Jeg stopper med at lege med hendes bryster og vorter….. Hun springer op som i krampe nu ….. KLIP. Stearinen ramte plet, lige midt på hendes venstre brystvorte. Endnu en krampe rammer hende, da det næste dryp af stearin rammer den højre brystvorte. KLIP. Jeg holder øje med hendes hånd….. tegnet på at hun giver op, men hånden er stadig knyttet helt sammen, så hun fortsætter, i hvert fald en tid endnu….. Den varme stearin rammer nu i store plamager ned på hendes blottede og nøgne overkrop. KLIP. Snart er brysterne dækket af den røde stearin. KLIP. Hun giver sig endnu en gang nu, da jeg sætter klemmerne på brystvorterne. KLIP. Klemmerne er forbundet med en lille kæde imellem sig. Jeg tager kæden i munden, og trækker hårdt tilbage i den. KLIP. Men hånden er stadig knyttet tæt sammen. KLIP. En ny isterning bliver placeres mellem mine tænder, og jeg glider langsomt ned over hendes mave og videre ned til hendes tætklippede venusbjerg. KLIP. De kolde dråber rammer den strittende klitoris, og langsomt glider isterningen ned mellem de store mørke skamlæber. De trækker sig sammen, samtidigt med at de spreder sig ud som en smuk velduftende rose. KLIP. Med et eneste lille skub med tungen, smutter isterningen ind mellem skamlæberne og glider for evigt ind i hendes varme indre. Klemmerne giver endnu en gang et lille ryk i brystvorterne, og jeg kan se at det virkelig gør ondt nu, men hun bider smerterne i sig. Hun løfter underlivet fra puden, men hånden er stadig knyttet sammen som i en krampelignende tilstand. Jeg lader nu min tunge lege med hendes klitoris og skamlæber. Hun skal have lov til at mærke suset inden næste akt. KLIP. Jeg pirrer og tirrer hende til hun, hvis hun kunne, skriger sin orgasme ud i rummet…..
Hun falder helt sammen. KLIP. Hele kroppen ryster, hun spjætter vildt, selv om både hænder og fødder er bundet fast til sengen. Jeg slutter af med at presse den sidste isterning op i hendes bageste hul. KLIP. Sætter anul-pluggen op, puster den helt op…… KLIP.
Jeg rejser mig, slukker lyset og forlader rummet.
Jeg sætter mig ude i køkkenet og skænker en kop kaffe og tænder en cigaret ….. Jeg sidder og tænker over hvad næste trin skal være ? Hmmm
….. Jeg drikker kaffen færdig og slukker cigaretten og går ind til hende.
Hun ligger helt stille og udmattet, men det giver et gib i hende da hun mærker at jeg sætter mig på sengekanten. KLIP. Lader stille mine fingre glide ned over hendes krop, stille og blidt…..men jeg kan ikke dy mig alligevel, klemmerne får lige et hårdt ryk, så de ryger af…. KLIP. Jeg kærtegner hendes ansigt, og tager høreværnet af hende. Jeg tager nu telefonen, og ringer op til Gitte. ”hej det er Gitte” ja det ved jeg da godt det er …Smil… Hun spørger selvfølgelig om hvorfor jeg dog ringer til hende på dette tidspunkt midt om eftermiddagen ? Jeg plejer jo altid at ringe om aftenen ved sengetid, når vi lige skal pirre og lege lidt sammen i telefonen. Jeg sætter hende ind i situationen her, og kan høre hun bliver godt liderlig af at høre om det. Jeg kan høre at hun tænder for sin dildo, og høre at hendes åndedrættet ændrer sig markant…..Jo jeg kender godt Gitte når hun er liderlig. Hun holder røret helt ned til sin våde fisse, så jeg rigtig kan høre hvor våd hun er. Jeg ikke selv komme fingrene i ro, må lige sidde og lege med mit stive lem, mens vi fortsætter vores frække snak. Vi forsætter i et lille kvarter tid, og alt i mens jeg leger med min pik, hører jeg dildoen op i Anettes fisse, og kører den langsomt ind og ud af hende, samtidigt med at jeg tænder for vibratoren i anal-pluggen. KLIP. Jeg tager stearinlyset og lader den varme stearin sprøjte ned over Anettes underliv, hun hopper en halv meter. KLIP. Gitte er nu ved at nå klimakset, og jeg placerer røret nede ved Anettes øre, så hun kan følge med i Gittes orgasme. KLIP. Vi siger farvel og tak for denne gang. Nå nu har Anette vel også fået samlet kræfter så vi kan komme videre med legen.
Jeg trækker begge dildoer ud af Anettes huller, der står gabende åbne bagefter. KLIP. Jeg må lige smage lidt på hendes safter igen, og lader tungen lege med de fugtige skamlæber, og kører tungen op i hende….Uhmmmm…..KLIP. Men nu er tiden ved at være til at Anette skal have det hun så gerne vil have…..Min hånd…..Hele hånden….. Jeg kører et par fingre op i hendes hungrende fisse, masser af plads, hun er bare så våd, og så hamrende liderlig. KLIP. Jeg kører fingrene frem og tilbage på ydervæggen af hendes fisse, jeg kan mærke hvordan hendes safter presser sig på. Endnu en finger, og endnu lidt leg og pirren af hendes indre….. Fjerde finger kommer nu på plads, og det er nu kun spørgsmål og tid inden hun har hele min store hånd oppe i sig. KLIP. Jeg kører forsigtigt fingrene langsomt frem og tilbage i hendes varme og våde fisse. Jeg bøjer langsomt tommelfingeren helt ind til de andre fingre, og presser langsomt, ganske, ganske langsomt hånden ind. Jeg mærker hvordan Anette både presser mod hånden samtidigt med at der opstår et vakuum der nærmest suger hånden ind. Nu er tommeltotten helt inde, og jeg begynder at køre hånden frem og tilbage i fissen, hun åbner sig endnu mere, og der er nu helt fri adgang til at køre hånden helt i bund. KLIP. Jeg fister hele hendes fisse, jeg mærker hendes safter, i starten siler de ud af hende, men pludselig kommer de i gevaldige sprøjt, ud over min hånd. KLIP. Jeg fortsætter med kneppe hendes fisse med hånden indtil hun er total drænet for kræfter og safter. Jeg lader hende ligge et par minutter og slappe af. Jeg løfter jeg hendes hofter op og lader min store stive pik glide i hendes bageste hul. Uden hensyn til Anette knepper jeg hende af fulde kraft i nogle minutter indtil jeg tømmer al min varme sperm op i hende. KLIP. Jeg løsner nu de snærende bånd om Anettes hænder, og jeg slukker lyset og forlader rummet. Jeg går ud på badeværelset, tænder bruseren og stiller mig ind og lader vandet kærtegne min krop. Da jeg har stået der et par minutter, mærker jeg pludselig et par fugtige læber der lukker sig om mit halvslappe lem…..Uhmmm, jeg tror ikke Anette kan få nok…..
Men hvem ved ? der er måske en fortsættelse på historien……

Copenhagen6

porno med danske piger