Fræk pigesex date endte med søskendesex

SPAR MANGE PENGE

Eva havde længe tænkt på at prøve sex med en anden pige, hun havde bare ikke haft modet og muligheden for det. Hun var lige kommet ud af et 6 år langt forhold, som “heldigvis” var slut. De havde haft hed sex i starten af forholdet og nydt hinandens selskab, men stille og roligt var de gledet fra hinanden og da ex manden var utro til en julefrokost smed Eva ham på porten.

I starten havde hun været i alle humører lige fra ked af det, arrig til glad. Der var gået 6 måneder nu og hun trængte til at der skulle ske noget nyt i hendes liv. Hun var 33 år, havde endnu ikke fået børn, det var trist det der var sket – men fornyelse skulle der til, og hun trængte til at udleve alt det hun ikke kunne sammen med manden.

Hun havde derfor også ryddet kraftigt op på alle fronter i sit liv. Hun havde smidt alt det ud fra hjemmet som mindede hende om hendes ex mand,hun var flyttet til Aarhus frem for at bo i Viborg og havde skiftet job. Så der var virkelig gang i den store udskiftning. Samtidig havde hun besluttet at hun ville i bedre form, så hun var begyndt at træne 5 gange om ugen, Det havde virkelig givet pote, for hun var i sit livs form og følte sig godt tilpas. Hun var ikke slank eller tyk men lige tilpas. – hun så godt ud. Hun havde gode store bryster, en lækker røv og følte sig godt tilpas i sin krop.

Hendes næste mission var at få udlevet nogle af hendes seksuelle fantasier og drømme. En af de fantasier var at være sammen med en anden pige. Derfor havde hun oprettet en profil på Scor hvor hun skrev at hun søgte en kvindelig sexpartner – hun havde lagt et billede op af sig selv, dog uden at man kunne se ansigtet. Lige som hun naturligvis heller ikke brugte sit rigtige navn og andre ting der kunne afsløre hvem hun var. Der var kommet mange henvendelser fra både mænd, par og kvinder fra par, på trods af at hun udførlig havde skrevet at hun kun søgte single kvinder. Så hun havde næsten opgivet håbet…

3 dage efter at hun havde oprettet profilen, kom der endelig en besked fra en kvinde på 30 år. Hun kaldte sig lezsexy og havde mange af de samme ønsker som hun selv havde, og havde mere erfaring med andre piger, men var faktisk også bi. Så på mange måder forstod de hinanden. De skrev sammen en uges tid, hvorefter de blev enige om at mødes. Lezsexy boede i en forstad til Aarhus, så afstanden mellem dem var overskuelig, men de var begge enige om at de ville mødes på et hotel “neutral zone” hvor de skulle udleve en fantasi sammen.

De mødes
Eva havde taget ind på Hotel Royal hvor de skulle mødes, hun havde haft sit værelse siden 17:00 og kl. nærmede sig 21:30. Hun var gået ind på værelset og var nu nøgen – hun fandt et blindfold frem og lagde det ved dør indgangen, bandt en snor fast i dørhåndtaget på indersiden og trak snoren hen til sengen så den lå løst, men man ville kunne følge den. Hun lukkede døren så den stod en lille smule på klem, rullede for og slukkede lyset, hvorefter hun lagde sig på sengen med et blindfold på øjnene. Kl. var 21:35 og Lezsexy skulle komme til hendes værelse kl. 21:30

Klokken var 21:33 da Eva kunne høre at døren blev åbnet, ingen ord blev sagt, hun kunne høre at døren blev lukket og det lød som om at der var en der lod tøjet falde på jorden, og efterfølgende lød det som om at der blev samlet noget op fra gulvet. Lidt efter kunne hun høre at der var en der gik med små skridt mod hendes seng, hun kunne høre at der var en der fulgte snoren hun havde lagt til at navigere med. Til sidst kunne hun mærke at der var en der kravlede op til hende i sengen. Stadig ingen ord blev sagt – til gengæld kunne hun mærke en krop kravle tættere på hende, en krop der rørte ved hende – en nøgen krop. Det var frækt og grænseoverskridende det der med at ingen ord blev udvekslet og at man ikke kunne se hvem der var. Hun rørte ved personen – hun virkede til at være i god form og at have en lækker krop ud fra hvad hun følte sig frem til.

Lezsexy – kom til døren hvor hun skulle mødes med Eva – som kaldte sig Donna på Scor. Det var en vild ide de havde udtænkt omkring deres første møde. Hun åbnede døren som ganske rigtig stod på klem, som aftalt. Lige indenfor døren lå et blindfold på gulvet – hun tog jakken af og lod den falde til jorden, og tog skoen af. Hun havde intet tøj på under jakken, så hun var komplet nøgen. Hun tog blindfoldet fra jorden, i det næsten komplet mørke rum, hun kunne se en snor der var bundet til dørhåndtaget som aftalt, og hun kunne se at det førte ind i rummet, men hun kunne ikke se Eva, for sengen var forbi et hjørne. Hun kunne dufte kvindeparfume – så det var nu nok en kvinde hun var kommet ind til – hvilket gjorde hende tryg. Hun lukkede døren, tog blindfoldet på og lod hånden følge snoren. Det var pirrende, for hun vidste ikke hvad hun kom hen til.
Da hun kom hen til sengen kravlede hun op i den og kravlede fremad indtil hun mærkede en anden i sengen, hun begyndte at røre ved personen og kunne mærke at det var en kvinde.

Legen starter
Lezsexy begyndte at kysse på Eva, hun kyssede hende på kroppen, fra maven og op, hun kyssede hendes bryster og kyssede hendes mund. Hun lod tungen lege med Evas tunge og rører ved Eva – hun rørte ved hendes ryg, hendes baller, hendes bryster og legede med dem. Eva rørte også ved Lezsexy og nød kyssene, hun gengældte kyssene på brysterne og kroppen – de lå sammen og mærkede hinanden.

Eva var våd – meget våd, for hende var det en drøm der går i opfyldelse. Hun havde længe drømt om at prøve sex med en anden pige, og så havde hun drømt om at gøre det med en uden at se hinanden først. Begge dele var gået i opfyldelse og det var endnu mere pirrende end i hendes fantasi. Så hun var godt tændt – det gjorde hende derfor heller ikke mindre tændt, da Lezsexy begyndte at lade tungen slikke hende fra brysterne og ned til hendes skød. Lezsexy begyndte slikke Evas fisse, hun legede omkring klitoris og hele hendes frække åbning – nogen gange slikkede og suttede hun på hendes klitoris andre gange legede hun bare med hende. Eva var tæt på at komme i en orgasme – men lige før hun skulle til at komme standsede Lezsexy med at slikke – i stedet lagde hun sig ind over Eva så Lezsexys fisse var lige ned over munden på Eva.

Eva begyndte at gengælde slikkeriet og smagte fisse for første gang, den smagte skønt og den var fantastisk våd. Hun slikkede klitoris, og omkring den akkurat lige som Lezsexy havde gjort ved hende. Lezsexy slikkede igen løs på Eva – hun førte en finger op i fissen på Eva og fingerkneppede hende, det var mere end hvad Eva kunne holde til og hun kom i en kæmpe orgasme.
Da Eva var kommet sig over de første orgasmespasmer, begyndte hun at slikke løs på Lezsexy igen, og fingerkneppede hende. Lezsexy kom i en kæmpeorgasme og Eva kunne smage hendes safter som gled direkte ned i munde på hende.

Shock
De tog begge deres blindfold af – men der var stadig kulsort inde i rummet og kunne kun svagt se skikkelsen der lå ved siden af. De kyssede hinanden og krammede og hold om hinanden. Efter at have ligget og holdt om og bare kærtegnet hinanden et stykke tid, rejste Eva sig op fra sengen og sagde for første gang noget, hun sagde at hun lige skulle tisse.

Hun gik ud og tissede og kom ind til Lezsexy igen, hun kravlede ned om bag Lezsexy i sengen og lå i ske med hende og lod en hånd glide op til hendes bryst og en anden ned til hendes fisse. De var begge godt tændte igen – Lezsexy vendte sig om så de nu lå ansigt til ansigt med hinanden – og kunne nu bedre se hinanden, pga. lyset på toilettet stadig var tændt, og skinnede ud under døren.

SEX I DAG?

Det var Lezsexy der først brød ud i shock…“Er det dig Eva!” skreg hun
Eva skulle lige til at sige hvor hun kendte hendes navn fra, da det gik op for hende at det var Sofie hun lige havde haft hed sex med. Sofie var Evas lillesøster.

Situationen var meget meget akavet – her lå de sammen – to søskende der lige havde haft ekstrem god sex og de var begge stadig små liderlige af alle berøringerne og det de havde oplevet, samtidig med at der var afsky i tankerne omkring hvad der lige var sket.

Sofie (Lezsexy) var den første der sagde noget. “Hvad fanden er det vi lige har gjort?” – “Jeg har aldrig haft så god en orgasme som den jeg lige har fået, og så er det med min søster”. Eva stemte ind og sagde “Hvad pokker gør vi nu? Jeg har lige som dig aldrig prøvet noget der har være frækkere og er kommet i min livs orgasme, og så er det min søster.”

Vi må tænke os om sagde Eva – “nu har vi et hotelværelse og det er kun os to der kender til det her” fortsatte hun. Vi må få det snakket igennem sagde hun…Sofie tændte en læselampe og rejste sig op – nøgen og smuk. Hun kiggede rundt i rummet og fandt en af de to flasker rødvin som Eva havde fået bragt op på værelset tidligere på dagen, hun åbnede den og tog et glas til sig selv og et til Eva.

Eva tog imod glasset og drak næsten det hele på en gang. Sofie og Eva sagde næsten i kor – det her må ingen vide. Det var de temmelig enige om, de snakkede lidt frem og tilbage over situationen og drak et glas rødvin mere. Lidt efter lidt fik de snakket det ned og blev enige om at der jo ikke var nogen der var kommet til skade.

De grinte lidt af situationen og skålede.

Sove
Klokken var efterhånden blevet 1 om natten, her sad de på sengen ingen havde tøj på. Sofie havde sådan set kun en jakke og Eva var praktisk taget ankommet lige så nøgen, for de havde jo aftalt på Scor at ingen af dem måtte have andet end sko og overtøj.

Sofie krammede hendes søster og sagde til hende. Det er slemt det vi har gjort – men det er det bedste sex jeg kunne forestille mig, jeg er mega glad for jeg fik det oplevet og dejligt at kunne dele det med en jeg holder af.

Eva var enig. Eva sagde til Sofie – at det var faktisk var nogle ret frække fantasier Sofie havde skrevet til hende. Sofie blev lidt rød i hovedet og sagde tak i lige måde, vi er vist ret ens sexuelt 🙂

De blev enige om at hoppe i seng frem for at tage hjem, og nu var hotellet jo ligesom betalt. Så de fik sig et bad og børstet tænder, og gik i seng.

De sagde godnat og lagde sig til at sove.

Vågner tidligt
Lidt i 6 vågnede Eva, hun var små liderlig og kunne ikke lade være med at tænke på det hun havde oplevet. I virkeligheden følte hun ikke det var så slemt at det var hendes søster hun havde haft god sex med, inderst inde var det nok også grunden til at hun var blevet små liderlig igen. Hun tænkte lidt over sex med Sofie og over de fantasier Sofie havde sendt til hende.
Den ene var at Sofie blev vækket om natten mens der var en der slikkede hende, hun tændte tilsyneladende også på analsex og andre spændende lege.
Eva tog mod til sig og begyndte at røre på sin søster, tage på hendes bryster stille og roligt. Hun var ikke vågen, men stønnede lidt – Eva kravlede under dynen og ned til Sofies fisse og begyndte at slikke hende. Hun vidste ikke om det var en god ide, eller en super dårlig ide. Men “hvem intet vover, intet vinder”, som et gammelt ordsprog siger. så hun begyndte at slikke Sofies fisse i bløde langsomme bevægelser op og ned, rundt om fissen ned mod røven og op igen. Sofie var begyndt at bevæge på sig – hun stønnede og pressede fissen mod Evas mund. Eva slikkede videre, og løftede Sofie lidt op, og begyndte at slikke hendes røv og så tilbage til fissen.Sådan legede hun med Sofie et stykke tid, som stønnede højere og højere. Eva lod en finger glide langsomt op i Sofies røv og fortsatte med at slikke hende, hun førte fingeren ind og ud af hendes røv, først langsomt så hurtigere og hurtigere. Til sidst kunne Sofie ikke mere og skreg og sprøjtede en orgasme ud – så hendes safter sprøjtede i ansigtet på Eva.

Sofie sagde at det var en fantastisk orgasme, og at hun selv havde drømt frække drømme om hende og Eva. Sofie gik hen til vinduet og rullede fra – der var så småt ved at blive lyst udenfor og solen skinnede svagt ind af vinduet. Hun sagde til Eva at hun skulle stille sig foroverbøjet mens hun kiggede ud af vinduet – Eva gjorde som Sofie sagde. En af Eva’s fantasier omhandlede exhibitionisme – så hun havde en ide om hvad det handlede om.

Eva stod foroverbøjet og kiggede ud til verden – de var midt inde i byen og udsigten var torvet midt inde i byen. Hun kunne mærke at Sofie begyndte at kysse hendes ryg og stille og roligt bevægede sig ned af. Hun kom til hendes baller som blev kysse hende ekstra meget og spredte hendes baller og lod tungen glide ned mellem ballerne, hun lod tungen glide ned til røvhullet som blev slikket grundigt og lod tungen glide ned til fissen og så tilbage igen til røven. Sofie lod tungespidsen kneppe Evas røv, så lod hun tungen glide ned til fissen igen og kneppede fissen med tungen – sådan fortsatte hun indtil Eva var ved at gå til af liderlighed. Evas røv var godt våd af slikkeriet og Sofie lod en finger glide op i Evas røv, hun kneppede den langsomt mens Eva kiggede ned på torvet.

Der var ikke mange mennesker så tidligt om morgenen, men der kom nogle stykker forbi – der var som sådan ikke nogen der så hende, men tanken om det pirrede Eva.
Eva var lige ved at komme – da Sofie trak fingeren ud af Eva´s røv og bad Eva om at gå hen til altanen. Hun åbnede døren og bad Eva gå ud på den og læne sig ind over gelænderet på altanen. Nu stod hun nøgen på en altan midt inde i Aarhus midtby – godt nok med meget få mennesker på gaden. Eva bukkede sig igen ned og Sofie fortsatte hvor hun slap – og fingerkneppede Evas røv, men lod nu også en finger komme op i fissen på Eva. Hun kneppede hende hårdere og vildere nu. .
Eva kunne se at der var et par arbejdere der stod og kiggede på hende nede fra torvet – kort efter kom der et par stykker mere, så nu stod der 4 mænd og kiggede på at hun blev fingerkneppet.Hun stønnede og kom i en kæmpe orgasme, og var helt flov over hele men samtidig havde det været en af de mest liderlige oplevelser hun havde haft.

Efter at Eva var kommet skyndte de sig ind og fik sig et bad sammen. De holdt om hinanden og takkede for en dejlig aften / morgen, på trods af chokket over at det viste sig at være deres søster de havde haft lækker sex med.

Inden de tjekkede ud på hotellet snakkede de om hvad der skulle ske i fremtiden. De blev enige om at det var deres egen lille hemmelighed og at det ikke kunne udelukkes at de skulle opleve mere sammen, men at de nok lige skulle sove nogle nætter på oplevelserne.

De fik taget deres overtøj på – deres eneste tøj og fik tjekket ud.

På vejen hjem kunne Eva ikke lade være med at tænke på de dejlige oplevelser og kunne ikke lade være med at være lidt tændt på tanken om hendes nye tilværelse. Hun spændte jakken op så den stod løst åben, mens hun gik – hun havde intet under jakken, så enkelte heldige forbigående fik et glimt af hende smukke nøgne krop.

porno med danske piger