Drop dit fitness abonnementet – tab dig hjemme i sengen!

Drop dit fitness abonnementet – tab dig hjemme i sengen!

SPAR MANGE PENGE

kuren der gør dig mere glad og sund

Er du løbet sur i dit nytårsforsæt om at få trænet mere og tabt nogle kilo? Så har vi godt nyt til dig i denne mail. Ja, til dig og din partner. For uden ham eller hende kommer du ikke i mål med din træning. Den er nemlig flyttet fra fitnesscentret og hjem i dobbeltsengen!

Jamen, forbrænder jeg særlig mange kalorier af at dyrke sex? Og får jeg større eller mere tonede muskler af det?

Svaret på det sidste spørgsmål handler naturligvis om, hvilke sexstillinger I anvender. Heldigvis er der mange forskellige at vælge mellem. Så alt efter hvilke muskler, du ønsker at træne, kan du altid finde en eller flere sexstillinger, der passer til det.

Med hensyn til kalorieforbrændingen har du fuldstændig ret. Det er rent faktisk ret få kalorier, du forbrænder, når du dyrker sex. Hvor mange du helt nøjagtigt forbrænder ved sex, kan du læse om på Sexshops blog.

Skab dit eget sex-træningscenter i soveværelset

Som det fremgår af artiklen, forbrænder mænd lidt flere kalorier end kvinder under hver samleje. Samlet set svarer det dog ikke til flere kalorier, end du forbrænder ved en rask gåtur. Men altså: Sex er da sjovere end at gå tur – især her midt om vinteren. Og det betyder da heller ikke noget, at du ikke forbrænder særlig mange kalorier pr. gang I dyrker sex. Så skal I jo bare dyrke sex det oftere – eller blive ved lidt længere!

SEX I DAG?

Til at spice det hele lidt op og hjælpe jer godt på vej, har vi fundet en række produkter, der både kan øge kalorieforbruget og styrke muskelopbygningen.

Gå ikke glip af disse tilbud:

Har du allerede truffet beslutningen, er der ingen grund til at udskyde den. Så vil du skifte dit fitness-abonnement ud med hjemlig træning, kan du lige så godt få bestilt de produkter, du skal bruge med det samme. Så kan du være i gang allerede i morgen!

God træning!

 

porno med danske piger