Hed strandtur med veninde og mænd der kigger

Mig og min veninde var taget en tur til stranden, vi ligger på et udspændt tæppe kun i ført vores små bikinier.

Elle og Jane solbader Elle og Jane solbader sig ind i en hed fornøjelse under den skandinaviske sol. Denne formidable britiske duo, Amber og Elle Brook, beslutter sig for at nyde en solrig dag ved stranden i Sverige, men det er ikke kun den dejlige brune farve, de er ude efter - de vil have intens orgasme! Mens solens stråler kærtegner deres nøgne kroppe, kan de ikke modstå hinandens begær, der brænder stærkt som solens varme stråler. De frister hinanden med forførende blikke og bløde berøringer, som fører til en voldsom passion. Helt ugeneret giver de sig selv hen til det våde og varme pigesex på stranden.Med en arsenal af sexlegetøj, inklusive en livagtig dildo, udforsker de hinandens lystfyldte huller og oplever en eksplosion af liderlighed. Disse amatøragtige blondiner udforsker og pirrer hinanden, indtil de når ekstasen. Deres intense og sensuelle session vil efterlade dig i ærefrygt og begær efter mere.Så tag med på en solrig erotisk rejse, hvor Elle og Jane solbader og byder på fræk og livlig britisk erotik. Deres legesyge og lidenskabelige eventyr vil helt sikkert efterlade dig varm - uanset hvor godt vejret er udenfor!Efter vi har lagt der lidt spørge min veninde mig om jeg ik ville smøre hende på rykken med noget solcreme og det ville jeg gerne. Hun ligger sig på maven så jeg kan smøre hende ind. Jeg binder hende bikini top og og klemmer noget solcreme ud i hånden smøre hende over ryggen med små forsigtig bevægelser der kommer nogen små lyde fra hende.. Lidt efter begynder hun at tage sin bikini trusser af og spørg om jeg ik os vil smøre hendes baller og ben ind.

Selvfølelig ville jeg det lader min hænder køre langsomt ned over den ene balle med den ene hånd også den anden hånd på den balle bage efter vender hun sig og kigger på mig med et blik i øjet og siger at det foran os skulle have en tur jeg starte oppe ved halsen og køre min hænder langsom ned over hendes bryster hun ligger og vrider sig lidt kører min hænder langsomt over hendes mave hun begynder at vride sig endnu mere og begynder at stønne lidt. lige pludselig sætter hun sig op og kigger på mig så tager hun sine hænder omkring min nak og rykker mig tætter på. Hun begynder at kysse mig jeg kan mærke at det er noget at jeg kan lide mærker hvordan min fisse lige så stille begynder blive mere fugtig. Hun lader sin den ene hånd glide langsom ned med min fisse og tager den anden hånd og føre ned mod hendes.

SEX I DAG?

Damm, jeg kan mærke hun er mega våd og jeg bliver selv end mere våd os fordi hendes finger glider langsomt ind og ud af min stramme fisse hun starter først med den ene finger så køre hun to op jeg begynder at stønne meget fordi det er så dejligt.

Hun ligger mig ned på rykken og vender sin fisse op i mit ansigt og begynder at slikke min fisse og lejer med begge min huller. jeg tager langsomt min tunge op i hendes fisse og lader tungen glide ind og ud, imens to af mine finger lejer med klitten vi ligge begge og stønner (åhh jaaa mmm jaaa) nyder hinanden fisser ¨sådan ligger vi i en halv times tid så begynder jeg at kunne mærke at det er er ved at være nu mærker hvordan mit underliv bare begynder at trække sig sammen og hele min krop ryster som en sindsyg og sådan var det os med hendes.

Hun vender hendes ansigt op mod mit og begynder at kysse mig og siger dam der var bare for dejligt kigger på hende med et bredt smil ja det var rigtig dejligt..

Vi bliver enige om at vi vil tage os en dukkert, vi løber begge nøgen ud i vandet hånd i hånd vi kigger op i mod stranden og ser der faktisk sidder en hel folk mænd der har kiggede på os i mens vi var i gang og de havde deres pik i hånden så det var ik kun os piger der havde hyggede men også dem 😉

porno med danske piger