Gør ugens bedste priskup lige her👇 HOT!

Gør ugens bedste priskup lige her👇 HOT!

SPAR MANGE PENGE

Ugens Frække Tilbud med Rabat!

Gå på opdagelse i denne uges udvalgte tilbud og lad dig friste af de knald gode priser! Her får du brugernes favorit sexlegetøj og vores klare købs anbefaling. Se andre vilde knaldtilbud på privateplay.dk

Forær dig selv en intim gave eller giv den til en du holder af og vil forkæle max.

Womanizer Classic Special Edition Sort

Favoritten lige nu er denne fantastiske klitoris vibrator fra Womanizer. Kendt for at give kvinder orgasmer på få minutter!

Kvindens bedsteven! Nu kan du få Classic fra Womanizer i en special edition udgave. Denne lydsvage trykbølgestimulator er perfekt til hende, der elsker skøn stimulering. Du får 8 forskellige intensiteter, som du nemt kan styre på knapperne.

SEX I DAG?

Den patenterede Pleasure Air Technology stimulerer klitoris med præcis nøjagtighed uden at røre ved klitoris. Med denne klitorisstimulator kan du være helt sikker på at opleve uforlignelige klimakser, der får dig til at hungre efter mere.

Nyd denne klitorisstimulator hvor og hvornår, du har lyst. Den er genopladelig og kommer med et magnetisk opladerkabel samt opbevaringspose, så du altid har skøn stimulering til rådighed. Derudover kan du nyde denne klitorisstimulator både i sengen, men også under bruseren eller i badekaret, da den er vandtæt. Du er kun en knap væk fra en skøn orgasme!

Du sparer lige nu hele 16% på dette vidunder, der allerde var sat ned – det bliver med sikkerhed dit nye foretrukne sexlegetøj.

Køb favoritten, spar penge og få leveret i morgen!

Køb ugens favoritten i dag og få den hurtig og diskret leveret! Så er du klar til at skrue op for varmen…

Sådan bruges en Womanizer

 

 

porno med danske piger