Han gav mig finger på københavnsk cafe

SPAR MANGE PENGE

Liderlig bytur med sex på dametoilettet

Da min nye kæreste og jeg var i byen sammen for et par weekender siden, kom vi til at være lidt frækkere, end politiet tillader. Det startede med, at vi sad sammen med en flok venner og drak cocktails, og min kæreste begyndte at tage mig temmelig kærligt på lårene. Og eftersom det var rigtig varmt, havde jeg bare ben til min frække sommerkjole, så han kunne sagtens komme til. Det benyttede han sig kraftigt af, og indtil flere gange røg hans hånd temmelig langt op under min kjole, og et par gange var han lige oppe at strejfe ydersiden af mine blondetrusser.

Jeg fik mere og mere svært ved at koncentrere mig om samtalen, og næste gang hans hånd kom over på mit lår, tog jeg fat i den og lod ham forstå, at han skulle fortsætte. Så satte jeg min taske på skødet for at dække lidt for aktiviteterne, hvorefter hans fingre omsider kunne glide ind bag min nuvåde trussekant. Det var simpelthen så frækt, og jeg måtte bide mig i underlæben for ikke at stønne højt, imens han gav mig finger – lige der under bordet! Da jeg lagde min hånd over på hans bukser, kunne jeg mærke at han var lige så tændt, så jeg hviskede, at han skulle snige sig ud på dametoilettet, og møde mig der om fem minutter.

SEX I DAG?

Blev kneppet hård på cafes toiletKort efter hoppede jeg ind i båsen til ham, og så skal jeg ellers love for at det gik stærkt! Der var ikke supermeget plads, men vi fik alligevel stillet os i en position, hvor han kunne tage mig bagfra, imens jeg lænede mig indover toilettet.

Kjolen røg op, og hans bukser røg ned – hvorefter han hurtigt trængte op i mig og kørte på. Selvom vi prøvede at være musestille, kom vi flere gange til at dunke imod bagdøren, og da han kom, kom han også til at stønne lidt for højt. Derfor blev der fniset en del, da vi forpustede kom ud fra båsen ti minutter senere, men heldigvis var der ingen, der brokkede sig!

Majken, Greve

porno med danske piger