Rengøringsdamen gav mig en hjælpende hånd

SPAR MANGE PENGE

SEX I DAG?

Jeg gik her for et års tid siden med en brækket fod, og det er så slemt jeg her de første 14 dage gik med to krykker, og kunne som sådan ikke lave noget. Jeg søgte efter rengøringshjælp og snakkede med en på nettet som boede et par km. Fra der hvor jeg bor og hun snakkede med sin mand og de blev enig om at hun skulle tage herud og se hvordan det så ud. Så han kørte hende herud en dag og tog på job, hun gik så i gang med at rydde op da her var temmelig rodet, jeg gik kun rundt i et par underbukser og på to krykker, men blev for det meste i min seng.
 
Det skal lige siges at Lone var en smuk kvinde på 40 år, og hun vejede ca. 45 kg
 
Da jeg skulle i bad sagde hun om hun skulle hjælpe, da hun var blevet lidt ophidset af se mig humpe rundt i næsten ingenting, jeg  sagde tror du det går, hvad vil din mand ikke sige hvis han finder ud af det. Hun sagde at hun lige havde modtaget en sms fra ham at han ikke kom hjem de næste 10 dage, og desuden var hun også ligeglad da deres forhold ikke var godt.
 
Så hun hentede to stole på terrassen og satte en i brusekabinen og en uden for og hjalp mig så af mine underbukser, nu vaskede hun mig over hele kroppen og da hun nåede til pikken begyndte den at vokse, jamen da sagde hun det må vi da vis gøre noget ved tror du ikke, hun strammede nu grebet om den og jeg begyndte at stønne og med et kom jeg uha da sagde hun, sprøjter du, jeg tror hellere du må i seng igen.
 
Der gik så et par timer hvor hun gik og gjorde rent, og hun så ind til mig og spurte om hun ikke kunne blive hos mig til hun var færdig, jeg sagde jo så længe du har lyst, men hvor vil du sove, ved siden af dig sagde hun. Så da aften kom, kom hun ind og satte sig i sengen for at se tv sammen med mig, og nu tog hun tøjet af og lagde sig ved siden af mig, du må gerne rører ved mig sagde hun med et liderligt blik i øjnene, det er snart tre år siden min mand har gjort det sagde hun.
 
Hun havde kun en lille bluse på der ikke skjulte ret meget, og et par små trusser på. Så jeg lod min hånd gå på opdagelse og mand, det jeg fandt var sku dejligt et par skønne babser, og en meget våd kusse men en behåring om da min hånd begyndte at gnide måtten stønnede hun at hun ville slikkes, og jeg bad hende tage trusserne af og sætte sig på mit ansigt, jeg begyndte nu at slikke og hun gned nej vred sin kusse fra side til side og lidt efter kom hun.
 
Hun sagde så lidt stakåndet at jeg jo med den fod nok ikke kunne kneppe hende med hun ville sutte mig af flere gange og at hun ville glæde sig til at få min dejlige pik i hendes kusse, nå jeg nu var klar til det.    .
 
Nu trak hun mine underbukser af mig og begyndte at tage pikken under behandling, og mand hvor kunne hun sutte, og nu lagde hun sig hen over mig så jeg havde udsigt til hendes dejlige huller, jeg stønnede nu højt, og lige med et kom jeg, og hun stønnene nu også da jeg slikkede hende mens en finger kørte ud og ind i det bagerste hul, og hun sagde åhhhh sikke da et tryk åhhhh ja skønt ihhhhhh du gør det godt, jegggggggggg kommmmmmmer.
 
Og da vi begge var kommet lå vi og snakkede om hvad vi ville gøre ved hinanden når jeg var klar til det, og. Til sidst faldt vi i søvn.
 
Vi vågnede mit på natten ved at hendes mobil ringede, det var hendes mand der ville høre hvad hun lavede, “sover” sagde hun som jo var rigtigt, “jeg troede du kneppede med ham” sagde han så, “nej da” sagde hun og lagde efterfølgende røret på.
 
Hun fortalte hvad han havde sagt og sagde så at når han var væk i længere tid var han sikkert også utro, og dette var kun første gang hun var det.
 
Men nu vi er vågne sagde hun og trak dynen af mig, hun suttede mig nu længe og flere gange så jeg til var total udbombet, jeg ville nu slikke hende men hun ville ha min pik nu, men sagde hun jeg er stam, har fået mit barn taget ved kejsersnit, og jeg skal nok være forsigtig når jeg ridder dig, jeg sagde at det var ok og  at jeg med glædede have hendes stamme fisse ned over min pik.
 
Og mand hvor var hun stram hun arbejdede længe på at sætte sig på mig og til sidst lykkes det, og var hun våd jeg gled ud af hende flere gange men til sidst lykkes det at blive i hende, nu stønnede hun helt vildt og ubehersket og tænkte sikkert ikke på min fod for hendes tempo var helt vild og sjællent har jeg været ude for sådan en q hun stønnede mere og  højere åhhhhhhh hvor detttttttttttt ihhhhhhhhhhhhhh skøøøøøøøønttttttttttttttt jeg får pik for føøste uhhhhhhhhhhhhh gang i 5 år og åhhhh hvor du stoooooor jeg kommmer og sammen kom vi en dejlig lang orgasme der for hendes vedkommede vare længe, nu faldt vi så i søvn igen og da jeg vågnede var hun i gang med at lave kaffe.
 
Hun kom nu ind med kaffen og kyssede mig og sagde tak for i nat det var dejligt og hvor er du stor at have i sig men skøn, det vil jeg gøre mere igen med dig og mange gange, jeg sagde altid til tjeneste. 
 
Hun blev hos mig i de 14 dage og hun fik pik så tit vi havde lyst. Hun tog så hjem, og var hjemme da hendes mand kom hjem, men kom altid forbi i flere år hver gang han var på arbejde.

porno med danske piger