Hjælp til køb af kondomer på Apoteket

SPAR MANGE PENGE

Det var lige ved lukketid, og jeg var temmelig nervøs. Jeg havde været inde på vores lille lokale apotek fire gange, hver gang havde der været kunder, så jeg havde sneget mig ud igen – med halen mellem benene.
Hvorfor? Jeg sku’ ha’ købt gummi…

Nej, jeg er ikke en 15-årig snotnæset knægt, som man ellers sku’ ha’ troet. Jeg er midt i fyrrerne. Jeg burde have været lidt mindre ude af flippen men… sidst jeg havde handlet kondomer, var da jeg _var_ en 15-årig snotnæse…

Jeg nåede at smutte inden for døren, lige inden apotekeren nåede at vende skiltet til ‘lukket’ og låse døren. Hun gloede halvsurt på mig, og vred låsen om med et smæld.
“Hvad kan jeg hjælpe med..?” Hun smuttede om bag disken, med de halvhøje hæle klaprende utålmodigt mod gulvet.
Jeg kunne mærke mig selv blive rød i hovedet:
“Jeg… Øhhh… mangler…”
“Ja?” Hun fnøs ikke af mig, men det var tydeligt at mærke at det var lukketid.
“Øøhh… Kondomer…” Det var utroligt så lille og tynd min stemme lød.
Hun lænede sig frem over disken, og støttede sig på knoerne. Jeg fik et stift blik fra de klare, gennemborende blå øjne hen over halvbrillerne. Det var utroligt, så faretruende hun så ud.
“Du er jo gift. Og steriliseret. Hvad skal du med dem?” snerrede hun.
Jeg ku’ ha’ sunket i gulvet. Det var ulempen ved at bo i en lille by. Alle kender hinanden. Og hun vidste jo nøjagtigt hvad jeg var blevet behandlet for gennem de sidste tyve år.
Der var ikke andet at gøre end at fortælle hende det.

“Konen kan jo ikke mere – hun har bedt mig om at finde en veninde….” Jeg forklarede i et par minutter.
Kors, hvor følte jeg mig elendigt tilpas. Hendes øjenbryn, der nærmest havde været knyttede, forsvandt op mod hårgrænsen. Munden, der havde været snerpet sammen til en smal streg, hang en anelse åben.

“Nå sådan…” Hun rømmede sig, og så ud til at tage sig voldsomt sammen. Jeg bandede indvendigt over at jeg ikke var kørt halvvejs til Århus og havde købt de forbandede gummier på en tankstation. Nå,
nu var katten ude af sækken. Bedre at hun vidste hvad der foregik – hellere det end at hun troede jeg snød konen.
“Hvor længe er det siden at i…?”
“Mere end fem år.”
“Du godeste…” Jeg følte mig heller ikke godt tilpas med det.
Hun var gået en anelse op i sømmene. Hun var en stor pige, lige så høj som mig, og tilsyneladende ret robust bygget – svært at se med den uformelige hvide kittel. Normalt virkede hun ret stram og utilnærmelig, men et øjeblik var hun ligefrem menneskelig.

Hun skubbede brillerne på plads med en lang og vel manicureret negl, tog sig sammen og vendte sig mod mig.
“Nå. Så må vi hellere finde nogen til dig.” Hun havde nogen i et stativ på disken, men nu hev hun en skuffe ud af reolen og stillede den med et smæld foran mig.
“Var det derfor du var herinde fire gange først, uden at sige noget?” Hun stirrede på mig som en gnaven Rottweiler. Jeg blev endnu mere rød i hovedet. Hun fnisede.
“Hvilken størrelse bruger du?”
“Øøhhh…”
“Du ved godt der er forskellige størrelser, ikke?”
“Jomen… hvordan…”
Hun gav et dybt suk.
“Ok, ved du selv hvor stor du er?”
“Æh, ret almindelig tror jeg…”
Hun gav mig ‘idiot’ blikket igen.
“Kom nu, alle drengene henne fra skolen har haft travlt med målebåndet inden de køber deres første. Hvor lang er den?” Jeg var rød i hovedet som en moden tomat. Jeg fortalte hende det.
“Og hvor tyk…?” Hun skrev ned på en blok papir.
“Hmmm…. Du er jo faktisk en temmelig stor dreng.” Hun gav sig til at rode i skuffen. Så stoppede hun op:
“Du prøver vel ikke på at prale overfor mig, vel?” Det lød som en piskesnært.
“Nej… Det passer!” Jeg syntes jeg lød ligesom en skoledreng. Jeg var osse en anelse overrasket over det med størrelsen, jeg har alle dage syntes at jeg var ret almindelig. Men jeg havde nu heller aldrig set en anden fyr med ståpik. Hun fiskede en pakke op.

“Jeg tror faktisk kun at du kan passe de her…” Hun kikkede på pakkens deklaration.
“Der er nogen der er større, men dem skal jeg først bestille. Du bliver nødt til at prøve de her først.”
Hun sendte mig et gennemborende blik hen over brillerne. Jeg stod og trådte mig selv over tæerne.
“Kom herover!” Hun beholdt pakken i hånden, og gik hen bag i apoteket, hvor der var et lille forhæng. Hva’ba? Ville hun ha’ at jeg skulle prøve dem – her?

SEX I DAG?

“Herind.” lød kommandoen.
“Jamen….”
“NU!” Det var en seniorsergeant kommandostemme. Jeg turde ikke andet end at adlyde.
Hun satte sig på en lille skammel, og skar cellofanen omkring pakken igennem med spidsen af en negl. Så kikkede hun på mig.
“Ok, smid dem!” Mine værste anelser var rigtige.
“Hvaaeh…?”
“Ikke noget vrøvl. Af med bukserne” Jeg ved ikke om jeg var rød eller bleg, men det gik ikke stærkt nok for hende. Jeg fik knappet op og lynet lidt ned – og inden jeg havde set mig om, havde hun halet dem og underhylerene ned omkring mine knæ.
“…Vi skal jo være sikre på at de passer!” Hun kikkede på min pik som om det var et eller andet marginalt interessant specimen i et mikroskop.
“Kom så, op med dig…” Hun kildede pikhovedet let.
Jeg var holdt op med at tænke. Jeg var simpelthen kortsluttet. Pikken gjorde derimod som den havde fået besked på, og begyndte uden tøven at vokse.
Hun fiskede et kondom ud af pakken, og rev forseglingen åben. Jeg var lidt over halvstiv, og hun greb om pikken og halede skindet tilbage. Nu gik det stærkt med at komme op.
“Hmm… Jo, du er skam en stor dreng…” Jeg gloede som en ko på en rødmalet port. Hun rakte over på bordet, og tog en vatpind fra en pakke. Jeg var blevet pænt stiv. Hun fugtede vatpinden i munden, og satte den mod den der lille idiotiske dut på enden af gummimanden. Den vendte vrangen ud.
Så trykkede hun den forsigtigt ind i åbningen i pikhovedet, og vrikkede vatpinden lidt rundt. Kors, hvor det kildede. Med et snuptag rullede hun gummiet halvt op over pikhovedet, smed vatpinden i
papirkurven, og lod et par fingre gnide hårdt mod kløften på undersiden af pikhovedet, for at få luften ud.
Hun rullede hurtigt gummiet helt ned til roden af pikken. Det var stramt, men ikke ubehageligt. Med den lille dut af vejen, var det kun fordi pikken skinnede at man ku’ se at der var gummi på. Det havde kun taget hende et par sekunder, jeg havde stadigvæk ikke fået mælet igen, og jeg var stiv som et bræt…

“Hm… Det sidder ihvertfald til.” Hun lod spidsen af en klo følge gruben rundt om pikhovedet. Der var ikke den mindste rynke eller luftboble inden under – det sad som suget fast. Jeg gav en lyd dybt nede i struben, omtrent som hvis man træder på halen af en lille hund.
“Sidder det godt, eller er det for stramt?” Hun lod fingrene løbe undersøgende op og ned af pikken. Halvbrillerne var skubbet ud på næsetippen igen, hun kikkede på pikken på nært hold. Pikken sitrede, det bredte sig hele vejen op af min rygrad…
“Jotak… Det… Det føles udmærket… jo…” Lykkedes det mig at stamme.
Et lille smil lyste op i hendes stenansigt. Nu løb hendes fingre lidt hårdere op af pikken, rundt om hovedet…
“Det er nok bedst at være helt sikker på at det passer…” sagde hun.

Og tog pikhovedet i munden.

Nejj, hvor kunne hun sutte. Der dansede stjerner for øjnene af mig. Jeg kunne mærke hendes tunge glide op og ned af undersiden af pikhovedet, massere rundt om åbningen, den trange fornemmelse når hun sugede stangen halvvejs ned i halsen. Hun nulrede mine nosser blidt med den ene hånd, og halede mine bukser længere ned med den anden.
Først efter flere minutter slap hun pikken igen. Gummiet sad stadigvæk perfekt. Jeg hev efter vejret, og pikken dirrede. Jeg var på randen af at komme.

“Hmmm… Jo, det ser rigtigt ud!” Jeg kunne mærke lidt spyt rende ned af nosserne, og dryppe på gulvet. Hun rejste sig op. Vendte sig om, og lænede sig ind over bordet med enden mod mig. Et par røde blondetrusser landede på bordet – hun lagde sig på maven ind over det. Hvornår havde hun halet dem af?
“Og så den næste test.” Hun smilede let over skulderen mod mig.
“Men…”
“NU! Skal jeg ligefrem sige det igen?” Der var jern i stemmen igen.
Jeg løftede kittelen op, og den lidt kedelige, knælange nederdel neden under.
Indenunder var en velformet røv, et par sorte, lange strømper og en rød hofteholder. Der hang allerede et par dråber væde på hendes glatbarberede skamlæber. Hun skrævede lidt ud, og kussen åbnede sig en smule. Den perfekte højde for mig. Jeg gik igang med ‘testen’ og begyndte at bolle hende bagfra.

“Nå, det var bedre…” kurrede hun.
Min spytvåde pik gled uden problemer til bunds i den stramme dåse – de første par strøg lidt forsigtige, men snart hamrede jeg løs som en gal i hende. Tingene væltede ned af det lille bord, efterhånden som vi
rystede det rundt. Knapperne fra hendes kittel rullede på gulvet, den røg af og afslørede en overraskende smal talje. Hun havde virkeligt flot facon, det var kun kittelen der fik hende til at se firkantet ud. Lige
med et lå jeg på gulvet mens hun red mig som en gal – nu forsvandt hendes bluse. H.G.Wells ville have været stolt, det var virkelig ‘Klodernes Kamp’ – barmen var uden varsel brudt ud af den røde blonde-BH.
Bordet lå væltet ved siden af. Et glas piller var spredt ud over hele gulvet. En bakke papirer dalede ned over det hele, og telefonrøret lå i et hjørne og gav klartone…
Jeg havde travlt med at nulre babserne, da hun begyndte at give små hvin fra sig. Hun kom, voldsomt og vådt – der drev en helt lille sø ned af mig. Hun strammede hårdt til omkring mig, blev ved, og så var det
min tur…

Hun lå slapt oven på mig, i et par minutter. Så halede hun sig bort fra mig og kikkede:
“Jo, jeg tror det mærke er acceptabelt…” Hun gav et tøset fnis, der modsagde det kolde tonefald.

Det tog lidt tid at komme i tøjet og få ryddet op, men det lykkedes da til sidst. Hun lukkede mig ud af døren, efter et hurtigt knus. Og rakte mig resten af gummipakken, lige inden jeg smuttede ud. Hun lignede
et øjeblik en kat, der lige havde ædt kanariefuglen. Så kom den stramme maske på igen, og kommandostemmen var efter mig igen:

“Og så kommer du herhen næste gang du mangler!”

Døren smækkede i lige foran næsen på mig. Jeg gloede forvildet på den, så begyndte jeg at gå hjem, nærmest i trance…

porno med danske piger