Hun gav efter for fantasien…

Klokken nærmede sig 22.30. Det var fredag aften og min kone, Maria og jeg stod og ventede på en taxa. Vi sagde ikke noget til hinanden, men delte den anspændthed og de forventninger vi havde overfor det, der skulle til at ske.

Vi er begge i starten af trediverne, og vi har kendt hinanden i ca. otte år. I lang tid havde vores seksuelle fantasier involveret en eller flere fremmede fyre, men vi havde ikke turde kaste os ud i at prøve det af i virkeligheden, og det var blevet ved fantasierne… Indtil i dag.

Aftenen var startet med en lækker middag, stearinlys og et par gode flasker rødvin for ligesom at lægge en dæmper på hverdagens virvar og skabe den rette stemning. Vi havde begge gjort os lækkert i stand… min kone er en meget fræk pige. 165 høj med langt kruset hår. Brunette. Brune øjne. Slank med nogle dejlige c-skåls bryster og en talje, der munder ud i den mest velformede røv en mand kan tænke sig. Hun havde valgt at tage sine sorte lakbukser på som blot fremhævede hendes frække former endnu mere. Desuden havde hun en sort gennemsigtig top på hvor man kunne se hendes sorte blonde-bh igennem.

Efterhånden som aftenen var skredet frem og rødvinen gledet ned, var vi blevet mere og mere lystige, og som så mange gange før bevægede samtalen sig ind på vores fantasier… på andre fyre… og på min voksende lyst til at se min kone blive bollet af en fremmet mand… blive brugt for øjnene af mig, mens jeg kunne se liderligheden og begæret i hendes øjne. Vi elskede begge den fantasi…

I aften skulle det være. Vi var blevet enige om at tage ind til byen, i hvert fald bare for at se os lidt omkring, og så ellers tage tingene som de kom. Og nu var vi altså på vej…

Allerede i taxaen kunne jeg se, at denne aften ville blive noget specielt. Min kone udstrålede lyst og begær, og taxachaufføren havde da også mere end svært ved at holde øjnene på vejen. Jeg kunne se, at han kiggede på Maria i spejlet, og hun besvarede hans blik med et frækt glimt i øjet. Jeg kunne allerede mærke pikken vokse i mine bukser ved synet af min kones flirt med den fremmede.

Men frem kom vi, og da vi var kommet ind på diskoteket og havde fået købt os et par drinks satte vi os ned ved et bord, der stod midt mellem baren og dansegulvet. Vi sagde ikke ret meget til hinanden, men jeg kunne se, at hendes øjne langsomt undersøgte rummet for interessante fyre. Jeg har altid vist, at min kone tænder vildt på mig og på den type jeg er… høj, slank, maskulin, fast røv… og umiddelbart var det også de typer, der fangede hendes opmærksomhed. Men alligevel ved jeg også, at hun har haft lyst til andre fyre… andre typer… andre pikke… En gang imellem – når hun fik øje på et interessant emne – sendte hun mig et hedt blik over bordet, et blik som jeg blot besvarede med et lumsk smil.

Pludselig fæstnede hendes blik sig ved en fyr, der stod oppe ved baren. Han var en smule lavere end mig men til gengæld lidt mere veltrænet. Ikke decideret muskuløs men alligevel kunne man tydelig se aftegningen af musklerne i overkroppen og generelt udstrålede han en maskulin hårdhed. I starten af trediverne og med helt karseklippet hår. Han stod med ryggen til, og det var tydeligt, at Maria var blevet fanget af hans røv, som han stod og bevægede utålmodigt i sin venten på bartenderen. Med et rejste hun sig fra bordet og gik målrettet op ved siden af ham i baren. Hun lænede sig ind over baren, som for også at ville bestille noget, hvilket fik hendes røv til at strutte helt perfekt bagud. Et syn der straks fangede opmærksomheden hos flere af de omkringstående fyre. Hendes lår strejfede fyrens ben og hun lænede sig lidt ind over ham, men stadig uden at se på ham.

SEX I DAG?

Nede fra mit bord kunne jeg se, at han begyndte at snakke til hende, og hun begyndte at small-talke lidt med ham. Han købte en drik til hende og snakken fortsatte… Jeg kunne mærke, at det tændte mig, at se min kone flirte så åbenlyst med en fremmed fyr. En gang i mellem skævede hun ned til mig, som for at sikre sig, at det stadig var ok, men ved synet af mit liderlige blik forsvandt al hendes tvivl, og hun smilede frækt tilbage.

Efter et stykke tid gik de ud på dansegulvet, og selvom de næsten forsvandt i menneskemængden kunne jeg engang i mellem se dem danse tæt. Hans hånd bevægede sig rundt på hendes krop, og gled til sidst ned over hendes røv, som hun bevægede frækt til musikken. Hun lod sin hånd glide hen over hans brystkasse og ned over hans lænd indtil også hun havde hånden på hans røv… jeg kunne se, at han blev rigtig tændt. Hun vendte sig om, og gned sin røv op af hans skridt… det var tydeligt, at hans pik var spændt til bristepunktet.

Tilbage i baren stod de nu endnu tættere, og hun gjorde ingen modstand, da han lænede sig ned og gav hende et liderligt kys. Jeg kunne se hans tunge lege med hendes… og min liderlighed var snart også på bristepunktet. De kyssede længe, men pludselig tog hun ham i hånden og trak ham ud mod toiletterne. På vejen sendte hun mig et liderligt blik og stak frækt tungen ud på overlæben. Jeg var ikke i tvivl om, hvad hun havde i sinde. Hun ville smage på hans pik… for første gang i over otte år ville hun have en fremmed mands pik i sin mund. Ude på toilettet, som var et unisex-toilet, kiggede folk undersøgende på dem, men de bemærkede ikke noget, og Maria trak fyren ind i en af båsene. Hun satte sig på toilettet og fik hurtigt åbnet hans bukser. Og da hun trak hans boksershorts ned kom en stor og fyldig pik frem lige foran hendes ansigt. Synet af den hårde stive pik gjorde hende vild og uden at tøve lod hun grådigt sin mund glide ned over den. Pikken var en del større end min og hun nød den… Jeg gik ud på toilettet, og kunne straks høre lyden af min kone inde fra den ene bås… jeg kunne høre hende stønne, mens hun slikkede, og jeg kunne også høre at fyren nød den kærlige behandling. Jeg fik øje på et andet par på toilettet, som tydeligvis også nød forestillingen om, hvad der foregik inde i toiletbåsen. De smilede fræk til mig, mens de gik ud af toilettet.

Det var tydeligt at høre nu, at fyren var tæt på klimaks, men Maria ville ikke lade ham komme endnu… hun ville ha’ ham ind i sig… hun ville kneppes af ham… jeg kunne høre, at hun stoppede sit blowjob, og jeg skyndte mig tilbage ind på diskoteket. Efter et par minutter kom også Maria og fyren tilbage, og på vej ind må Maria have forklaret ham, at hun ikke var alene, for de gik direkte ned til mit bord. ”Jeg vil hjem og kneppes… nu!”, sagde hun. Jeg rejste mig med det samme, og vi gik alle tre ud for at få en taxa. Fyren og jeg hilste på hinanden, men talte ellers ikke sammen. Det lykkedes os heldigvis hurtigt at få en taxa, og på vej hjem sad Maria og fyren på bagsædet med tungerne inde i hinandens mund og med hænderne alle steder på hinandens kroppe. Jeg var ved at sprænges… liderlighed, jalousi, begær og tvivl fyldte min krop ud, men ved synet af min kones frække krop på opdagelse med en anden fyr, var al tvivl fejet til side.

Da vi kom hjem var Maria og fyren hurtigt ude af taxaen, og mens jeg var ved at finde dankortet frem, afbrød taxachaufføren mig. ”Du kan lægge dankortet væk, hvis du i stedet vil lade mig komme med op og kigge på”, sagde han. Jeg kiggede en ekstra gang på ham. Han var ung.. vel kun omkring de 19-20 år, mulat med en fast trimmet slank krop. Maria ville ikke have noget imod det, tænkte jeg. ”ok”, svarede jeg kort, og inden længe havde vi indhentet de to andre. Maria kiggede overrasket på taxachaufføren og derefter på mig, men hun smilede kun og gav mig et lille nik.

Oppe i lejligheden blev tiden ikke spildt… vi var næsten ikke kommet inden for døren før Maria flåede tøjet af fyren fra diskoteket. Han tog også godt fat i hende og jeg kunne fornemme vildskaben blive større og større. Han smed hende ned på sengen, trak hendes lakbukser af og blottede et par frække sorte, næsten mikroskopiske g-strengs trusser. Også blusen og bh’en blev flået af… Taxachaufføren og jeg sad i en sofa inde i soveværelset og kiggede på de to… Maria trak fyren ned til sig og igen kyssede de lidenskabeligt… jeg kunne virkelig se, at min kone nød det her… Efterhånden bevægede fyrens kys sig nedad… han kyssede hendes bryster… slikkede dem og bed blidt i brystvorterne… så tog han fat om brysterne og klemte dem lige præcist så hårdt, at Maria måtte stønne højere… Mmm… lyden af hendes liderlige lyde gjorde mig vild… Hans tunge bevægede sig længere ned, og han spredte langsom hendes ben. Fyren lod sin tunge blide ned ad inderlåret og ned til trusserne. Han tirrede hende lidt… legede med hende… kyssede hende uden på trusserne. Jeg vidste, at Maria bliver helt vild og utålmodig af at blive tirret på den måde… Hun vil ha’ tunge. Hun pressede sit underliv op mod hans mund, og han gav efter. I en hurtig og bestemt bevægelse fik han revet trusserne af. Nu lagde han hovedet ned mellem hendes ben… synet af hendes helt glatte fisse tændte ham helt vildt! Han lod nu sin tunge glide langsom op ad hendes fisse udenpå, og med tungespidsen fik han spredt skamlæberne, så han rigtigt kunne smage hende. Maria stønnede liderligt… jeg så min drøm blive opfyldt for øjnene af mig. Min kone blev slikket af en fremmed mand, og det var tydeligt, at jeg var helt ude af hendes bevidsthed lige nu. Fyren slikkede hende lækkert og længe, og jeg kunne høre, at hun nærmede sig en orgasme. Han lod tungen lege med hendes klit, og hun vred sig fra side til side. Pludselig lagde hun ham ned og satte sig overskrævs på hans hoved, så hun kunne ride hans ansigt og tunge. Hun havde sin fisse i hele hans ansigt, og imens kiggede hun mig direkte i øjnene, men med et fjernt liderligt blik. Inden længe kom hun i en vild orgasme… Hendes krop blev spændt som en bue og sitrede i små ryk som stødvis pressede hendes klit mod hans bløde tunge. Maria udstødte blot nogle nærmest uhørlige gisp, mens orgasmen langsomt aftog, og hun kom til sig selv igen.

Taxachaufføren nød øjensynligt også forestillingen, og han havde taget sin pik frem, som han sad og onanerede. Jeg havde gjort det samme… Min kone kiggede liderligt på mig. Jeg kunne se, at hun ikke var færdig endnu… nu ville hun har pik… masser af pik! Hun lagde sig om på alle fire. En stilling jeg tit anbragte hende i. Jeg elskede at se hende ligge på sine knæ med hovedet presset ned på madrassen, så røven strittede lige i vejret. Sådan lå hun nu og legede med sig selv. Spredte ballerne… lod en finger glide ind i den våde mis og videre op til hendes stramme hul. Fyren nød også synet af hendes lækre røv, og han førte sin stive pik op mod hende. Hun skubbede røven bagud og gled selv ned over ham… langsom kom han helt i bund, og mens han begyndte at kneppe hende bagfra, kiggede hun på taxachaufføren. ”Kom herover… lad mig smage din unge pik”, sagde hun. Jeg ved, at hun også har fantaseret om unge fyre, så denne aften var helt perfekt. Han rejste sig og stillede sig foran hende. Han var helt nøgen nu, og Maria begyndte at slikke hans pik. Op og ned ad skaftet… ned på nosserne… han tog fat om hendes hoved, og kneppede hende i munden. Og fyren bagi tog hårdere fat om hendes hofter og bollede hende hårdere og hårdere… Det var tydeligt, at hun nu var fuldstændig i deres vold… og hun elskede det! Jeg begyndte at tvivle på, om jeg ville kunne få dem til at stoppe nu, hvis jeg bad dem om det, og igen gav jalousien et jag igennem mig, men liderligheden havde taget magten over mig, og jeg ønskede bestemt heller ikke at de stoppede.

Nu lagde den unge mulat sig ned på sengen, og min kone satte sig overskrævs på hans pik. Langsomt gled hun helt ned over den, og hun nød følelsen af hans unge pik, der fyldte hende helt ud… Hun red ham et stykke tid. Fuck, hvor var det frækt at se hendes røv bevæge sig op og ned af hans stive skaft. Det virkede som om, hun helt havde glemt den anden fyr, men pludselig kunne hun mærke, at han havde sat sig på knæ bagi hende. Hun gispede efter vejret, da han tog fat i hendes røv. Hun havde aldrig haft to pikke inden i sig før… han skubbede hende langsomt fremover, så hun lå nedover den unge fyr, og førte så sin pik hen til hendes bagerste hul… Han hældte noget massageolie ned ad hendes ryg, så det løb ned over hendes røv. Han masserede hendes stramme hul og fik musklerne til at slappe af. Hun sad helt stille på den unges pik, mens den anden fyr førte sin pik ind i hendes røv. ”Arhhh… avv… ahhh”. Hun stønnede højt og skreg da han førte pikken helt ind. Hun pressede ansigtet ned mod den unge fyr og bed ham i skulderen, mens hun skreg sin blanding af smerte og liderlighed ud.

Nu begyndte de at bevæge sig i takt med hinanden… alle tre… og for første gang blev hun fyldt ud af to pikke på en gang… Jeg har aldrig før set min kone så fucking liderlig… hun kastede hovedet tilbage, men den bagerste fyr tog hårdt fat i hendes hår og holdt hende fast, mens de kneppede hende hårdere og hårdere… Maria var totalt uden hæmninger og skreg vildt og liderligt, mens hun blev kneppet. De to fremmede mænd holdt min kone i et jerngreb, mens de kneppede hende vildere og vildere – dybere og dybere. Nu kunne jeg ikke holde mig tilbage længere… jeg rejste mig, og stillede mig ved siden af med min pik lige ud for hendes ansigt. Fyren bagi slap hende, så hun kunne tage mig i munden… Grådigt kastede hun sig over den… jeg tror ikke at hun overhovedet ænsede, at det var min pik. Alt flød sammen for hende nu… hun var i total trance. Jeg begyndte at kneppe hendes mund, mens hun lod sin tunge lege med mig… Hun var ved at komme… og lyden af hendes liderlighed fik os alle nær klimaks. Uden varsel begyndte hendes krop at ryste ukontrolleret, mens endnu en orgasme rullede igennem hende. Hendes mund stop helt åben, men der kom ingen lyd ud til at starte med… kun en stille gispen, inden hun endelig kunne give efter og skrige sin orgasme og totale nydelse ud. Det var mere end vi kunne stå imod, og som på kommando kom vi alle i en stor fælles orgasme. Maria var omgivet af sperm. Jeg sprøjtede over hendes ansigt og ned i munden på hende… De to andre pressede deres pikke dybt op i Maria, mens de brølede deres orgasme ud og tømte deres pikke inde i hende – stød efter stød.

Bagefter faldt hun slap om på sengen… vi var alle udmattede. Maria lå brugt og lykkelig med let spredte ben… totalt blottet. Hun glinsede af sved og safter… Spermen løb langsomt ud af hende, og hun masserede den langsomt ud over sin glatte svulmende fisse.

Maria og jeg fik sagt farvel til de to fyre, og vi aftalte at mødes i byen igen den kommende weekend… taxaen var på plads.

Forfatter: Spitz

porno med danske piger